Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz

Yok ayrildik zaten. Cidden cok bunalticiydi. Herseyi gectim de banka hesap dokumleri iyice sogutmustu.

Bu kıskanma değil hainlik bence. Ne demek elbiseyi söker makyajımı bozar falan. İlkokul 2 öğrencisi misiniz?

Göğüs dekoltesi ve diz üstü giydirmez. Restoran cafe gibi yerlerde; duvara bakan tarafa otururum. Makyajım saçım abartılıysa; tepki verir. vs vs vs vs
Kıskandığında; tavrı, bakışı, sesi değişir. Sertleşir.
Gıcık gıcık konuşmaya başlar. :)

Aramızdaki ilişki beni sıkmayacak,bunaltmayacak derecede diyorum,ki bu kıskançlıkları yaparken çoğu zaman eğlenerek,gülerek yapar.
O yüzden benim açımdan bir problem yok.
b8liyorum onlar daha beter diyom bende
.. cevir kazi yanmasin yapiyom cunku sikayetci degilsin.. ama ironi

Ben tesettürlü ve makyaj yapmayip gayet dikkatli olduğum halde her giydiğime ve herşeye karişan bir kocam var.
Bir yere misafirliğe göndermez kendi anne baba kardeşlerim dişinda .
Düğünlere denize götürmez konu komşu ya gitme de yok ....
Alin size psikopat kiskanç koca örneği ...beni sağ gözü kapali olsa sol gözünden kiskanacak drrecede hasta hasta ya resmen :)

LP
b8liyorum onlar daha beter diyom bende
.. cevir kazi yanmasin yapiyom cunku sikayetci degilsin.. ama ironi
İlk yorumumda da şikayetçi olmadığımı belirttim.
Ama haklısın onlar daha beter. Dar pantolon giydi diye surat asan,kadını ağlatarak eve yollayan kocanın yanında mini etek giydiren kocam melek gibi duruyor.

evden cikarmayan guneslikleri gece gunduz actirmayan balkona bile cikmasina izin vermeyen var... senin esin de bana gore abarti ama dedigim gibi sen memnunsan aranizdaki birsey sonucta... hapis hayati yasayan kadinlar var

siz artik ayrilin lutfen

evden cikarmayan guneslikleri gece gunduz actirmayan balkona bile cikmasina izin vermeyen var... senin esin de bana gore abarti ama dedigim gibi sen memnunsan aranizdaki birsey sonucta... hapis hayati yasayan kadinlar var
Dediğim gibi;ciddi bir şekilde hayır giyemezsin dese yapamazsın edemezsin dese "öf sanane ya" diye carlayacağımı biliyor,o yüzden rahatsız olduğu şeyleri gülerek dile getiriyor.
E bende az değilim büstiyerle mini etek giyiyorum adamın şalterlerini attırıyorum bir güzel.
Perde açtırmayan,toplu taşımaya bindirmeyen,markete yollamayan,her yere kendi götürüp getiren eşler var bu ülkede.
Kendileri bir kadın görünce öküz gibi bakmasını biliyorlar ama.

Katılıyorum bence de hasta... ama güldüğünüze göre sizin için sorun yok demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…