- 10 Mart 2010
- 2.456
- 3.227
- 723
Yok degil cok sukurHala sizinki mi?
Yok ayrildik zaten. Cidden cok bunalticiydi. Herseyi gectim de banka hesap dokumleri iyice sogutmustu.Yalnız bu hastalık boyutunda. Adam size zerre güvenmiyor nasıl size güvenmeyen biriyle hala birliktesiniz? Yanlış anlamayın işinize karışmak gibi opmasın ama size sürekli onu aldatıyormuş muamelesi yapıyor bu gurur kırıcı bir şey değil mi?
Bu kıskanma değil hainlik bence. Ne demek elbiseyi söker makyajımı bozar falan. İlkokul 2 öğrencisi misiniz?Genelde evden sakin cikip donerken kavga kiyamet oldugunda zaten anliyorsun. Fonlu saclarima su serper. Makyajli yuzume elllerini surer elbise aldigimda bir yerini soker kapidan cikariz asansore kadar dort defa dondurur isikta bakar icim gozukuyor mu diye. Manyakmi yok
dimi markete bile yalmniz gondermeyenler varken ☺Neden olayım ki?
Aramızdaki ilişki beni sıkmayacak,bunaltmayacak derecede diyorum,ki bu kıskançlıkları yaparken çoğu zaman eğlenerek,gülerek yapar.dimi markete bile yalmniz gondermeyenler varken ☺
b8liyorum onlar daha beter diyom bendeAramızdaki ilişki beni sıkmayacak,bunaltmayacak derecede diyorum,ki bu kıskançlıkları yaparken çoğu zaman eğlenerek,gülerek yapar.
O yüzden benim açımdan bir problem yok.
sahalarda gormek istedigimiz hareketlwrEşim ne kıyafetime karışır ne makyajıma ne de gülüşüme. O yanımdayken aşırı özgür hissediyorum kendimi. Kıskandığını karsidaki erkeklere bakislarindan anliyorum. Beni boğduğunu hiç hatırlamam.
İlk yorumumda da şikayetçi olmadığımı belirttim.b8liyorum onlar daha beter diyom bende
.. cevir kazi yanmasin yapiyom cunku sikayetci degilsin.. ama ironi
evden cikarmayan guneslikleri gece gunduz actirmayan balkona bile cikmasina izin vermeyen var... senin esin de bana gore abarti ama dedigim gibi sen memnunsan aranizdaki birsey sonucta... hapis hayati yasayan kadinlar varLP
İlk yorumumda da şikayetçi olmadığımı belirttim.
Ama haklısın onlar daha beter. Dar pantolon giydi diye surat asan,kadını ağlatarak eve yollayan kocanın yanında mini etek giydiren kocam melek gibi duruyor.
siz artik ayrilin lutfenBen tesettürlü ve makyaj yapmayip gayet dikkatli olduğum halde her giydiğime ve herşeye karişan bir kocam var.
Bir yere misafirliğe göndermez kendi anne baba kardeşlerim dişinda .
Düğünlere denize götürmez konu komşu ya gitme de yok ....
Alin size psikopat kiskanç koca örneği ...beni sağ gözü kapali olsa sol gözünden kiskanacak drrecede hasta hasta ya resmen :)
Dediğim gibi;ciddi bir şekilde hayır giyemezsin dese yapamazsın edemezsin dese "öf sanane ya" diye carlayacağımı biliyor,o yüzden rahatsız olduğu şeyleri gülerek dile getiriyor.evden cikarmayan guneslikleri gece gunduz actirmayan balkona bile cikmasina izin vermeyen var... senin esin de bana gore abarti ama dedigim gibi sen memnunsan aranizdaki birsey sonucta... hapis hayati yasayan kadinlar var
Katılıyorum bence de hasta... ama güldüğünüze göre sizin için sorun yok demektir.Ben tesettürlü ve makyaj yapmayip gayet dikkatli olduğum halde her giydiğime ve herşeye karişan bir kocam var.
Bir yere misafirliğe göndermez kendi anne baba kardeşlerim dişinda .
Düğünlere denize götürmez konu komşu ya gitme de yok ....
Alin size psikopat kiskanç koca örneği ...beni sağ gözü kapali olsa sol gözünden kiskanacak drrecede hasta hasta ya resmen :)
eski konulara bakKatılıyorum bence de hasta... ama güldüğünüze göre sizin için sorun yok demektir.
Erkekler kıskandıklarını nasıl belli ederler? Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?