Valla beni çok düşünür onu giy terlik giy getirir giydirir zahmet ettirmez yemek yapsam uğraşma yorma kendini der cimrilik yapmaz maaşının çoğunu bana verir heray hesap sormaz ne aldın falan filan diye ailesine karşı hep arkamda durur laf ettirmez vb.Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
Bizde takmıyoruz çünkü ikimizde çok kilo aldık nişanlıyken yüzüğünü takmadı diye eşime tavır yapmışlığım bile var şuan önemsiz tabi beni bekar sanıyorlar çoğu ortamda kızıyor Bazen:))Biz evlilik yuzuklerimizi bile takmiyoruz. Baslarda takiyorduk. Ama sonra esim zayiflayonca yuzugu bol geldi ve takmadi ben de degistirelim dedim umursamadi ben de cikardim ve hic tak diye israr etmedi bu bile canimi cok sıkıyor
Ne alaka ? Basit madeni bir halka mi bağlayacak sizi birbirinize ? Evlendiğimiz zaman birkaç hafta takip çıkardım yüzüğümü, eşim 9 senedir bir kere bile çıkarmadı ..bana tak diye baskı da yapmadı ..maddi şeylere bu kadar anlam yükleme ,maneviyata asıl ..Biz evlilik yuzuklerimizi bile takmiyoruz. Baslarda takiyorduk. Ama sonra esim zayiflayonca yuzugu bol geldi ve takmadi ben de degistirelim dedim umursamadi ben de cikardim ve hic tak diye israr etmedi bu bile canimi cok sıkıyor
Bekar olsa ise gitmeyecekmiy mis? SorsaydinizDün eşimle bu konuyu konuştuk, bir kadin dildende duymak istiyor dedim.. Eşimde erkenden kalkip işe gitmem sizlere ilgi gostermem sevgimi beli etmiyormu diyor :) bende tekrar olsun dildende söyle diyorum
Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?