Esinizin sizi sevdigini nasil anlarsiniz

Herkes sevgisini aynı şekilde sunamaz ki. Içten gelmeli benim zorumla iltifat etmesin zaten. Kadın olarak istiyoruz tabi sürekli pofpoflanmayı ama sevgililik dönemindeki gibi olmuyor malesef sorumluluklar artıyor. Uzmeyin böyle şeyler için kendinizi. Biz kadınlar sevilmedigimizi de hissederiz merak etmeyin.

Her gece "Seni seviyorum" demeden uyumaz. Hasta olduğumda panik olur. Ev işlerinde yardımcı olur. Ailesinin yanında bir gram değişmez. İltifat eder vs.

Beni cok merak eden arayip soran bir esim yok.acikcasi ben de onu arayip pek sormuyorum. Ama beni birazcik da olsa kiskanmasini isterdim hic kiskanmiyor. Bir keresinde dolmusta 25 erkek bir ben vardım dayanamayip indim.esimi aradim beni almasi icin. Bana isinin olduğunu baska dolmusa binmemi soylemisti.hala icime yer etti unutamadim.

Bazen katlanilmasi zor biri oluyorum. Iste ozamanlarda bana katlanmasi ve benden daha sakin kalabilmesi, kavgalarimizda günlerce küsmemek.
Sabahlari bazen şiirli mesajlar attigi yada ben uyurken işe gidiyorsa tuvalet rulosuna romantik biseyler yazip gitmesi.. tuvalet rulosu diyince garip olabilir, aynaya filan yazsa bari diyeceksiniz ama hem komik hem romantik oluyor neyse.
Her Allahin gunu almasada bazen ciceklerle gelmesi, özel hicbirgunu unutmamasi, iltifat etmesi, sevgisini, sevdigini dile getirmesi. Surekli dib dibe olmak istemesi, hani su her ortama heryere yapisik gibi gidenlerden.

Uzar gider bu böyle, bu kadar övüngeclik yeter. Sevgililik moduyla bi alakasi yok evliykende sevgi dolu olabilir insan. Bizim evliligimizde zor zamanlardan gecti, sifir kavgasiz pembik ruya bir evlilikte degildi bizde zaman zaman tartistik ilk sene lakin o tartismalar kufur, siddet vs degilse iliskiyi yipratmiyor. Aksine birbirimizi ölçüp tartmis olduk.
Esimin isi cook yogun ama ufak tefek seyler icin vakit var sevdigini gostermek icin illa her saat göz göze bakismak gerekmiyor.

Ben sadece cinsellk istemiyorum esim bunu cok istiyor.bazen dusunuyorum insan sevmedigi biriyle niye birlikte olmak istesin ki diye bazen de beni degil de seksi seviuormus gibi hissediyorum

Bekar olsa ise gitmeyecekmiy mis? Sorsaydiniz
Bir tek sizin icin mi ise gidiyormus? Lutuf muymus bu?
Buyuk şehirde ugraşmazdi herhalde, oyle degince ne alaka diye bende dusunmustum ama direndim gine .. Ben bekliyorum dedim ..

kusura bakmayın da sizinki de biraz saçma olmuş
dolmuş erkek doluydu gel beni al
bu kıskanılmamaktan öte acizlik gibi

yazdığınız mesajlardan kendi kendinizi güçsüz düşürüyorsunuz gibi algıladım ben
kadın dediğin azıcık güçlü durmalı
ilgi için çırpındıkça istediğiniz ilgiyi göremezsiniz bence

Soyledim arada sevdigini soyle josuma gidiyor dedim. Beni birazcik da olsa simart ara sor merak et onemse dedim ama bosta kaliyor. Isim geregi toplantilara katiliyorum. Hic merak etmiyor nereye gidiyorsun kac kisi var ne konustunuz diye hic sormuyor.bana guvendigi icin sormadigini bikiuorum ama merak edilmek onemsenmek de istiyorum

Ben sadece cinsellk istemiyorum esim bunu cok istiyor.bazen dusunuyorum insan sevmedigi biriyle niye birlikte olmak istesin ki diye bazen de beni degil de seksi seviuormus gibi hissediyorum

sevişmeyin o zaman
duygusal boşluğumu dolduramadığın sürece sevişmek istemiyorum deyin
evlisiniz diye illa kocanız her istediğinde sevişme şartı yok ki

Demek ki siz 25 erkegin icinde cok rahat yolculuk edip sıkılmadan istediginiz yere gidersinizm esiniz de bunu normal karsilayip aferin derdi size.benim anladigim bu sizin yazdiklarinizdan.

Kuzum sen ne istiyon. Akşam eve geldiği zaman ayaklarını uzatıp oh diyecekken dır dır beni seviyon mu, çok sev, hadi iltifat et diyen bi hatun gerçekten cekilmez ya. Sizi kimseye muhtaç etmiyorsa ortada ihanet filan da yoksa saril bakim kocana

bakın bunlar yanlış
"beni merak et" "beni önemse" diyerek bunları elde edemezsiniz, bunlar içten gelen şeyler
ve inanın sürekli bunları talep etmek, dile getirmek iyice yok eder bunları

siz böyle söyleyince o ne cevap veriyor?

sevişmeyin o zaman
Bunu da denedim bu sefer kusuyor bana ben cok beklenti icine giriyormusum oyle diyor.ama cok bi beklenti icine girmiyorum bence. Ben sesk disinda da bana sarilmasini opmesini istiyorum bana sadece o an dokunuyor

sevişmeyin o zaman
Bunu da denedim bu sefer kusuyor bana ben cok beklenti icine giriyormusum oyle diyor.ama cok bi beklenti icine girmiyorum bence. Ben sesk disinda da bana sarilmasini opmesini istiyorum bana sadece o an dokunuyor

Inanin ayda bir bile dile getirmiyorumdur. Direknde soylemiyorum.mesela mesaj atiyorum seni seviyorum diye aban biliyorum cnm diyor sadece ve ben ustelemiyorum aramiz bozulmasin diye.

Bu konuda gizem iyidir diyorum ben. Birak o merak etsin sorsun siz cok usteliyosunuz galiba adam da haliyle geri cekiliyor

Demek ki siz 25 erkegin icinde cok rahat yolculuk edip sıkılmadan istediginiz yere gidersinizm esiniz de bunu normal karsilayip aferin derdi size.benim anladigim bu sizin yazdiklarinizdan.

o hooo
siz bu yazdığımı böyle anlıyorsanız eşinize hak vereceğim neredeyse
asıl siz yazdığınızın nereye gittiğini bir düşünün isterseniz!!! ayıp ediyorsunuz!

eğer dolmuşta 25 erkek varsa ve rahatsız oluyorsanız dolmuştan inip kocanızı arayıp gel beni al dolmuşta erkek var demek yerine
inip ya başka bir dolmuşa bineceksiniz, ya da taksiye bineceksiniz, ya da otobüse bineceksiniz
bir yerden bir yere gidemeyecek kadar aciz görünmeyin demek istedim sadece
ama sizin üslubunuz da yazdıklarınız da çok seviyesiz

Ilgincsiniz!

Inanin bunlarin hicc birini demiyorum sadece istiyorum.ona mesaj atiyorum ss diyem bana sadece biliyorum diyor.ben de sakasina bari sende diyeydin diyio gecistiriyorum.cunku ciddi soylersem aramiz bozuluyor.beklenti icine girdigimi düşünüyor.ben zorlamak istemiyorum

Sizinle ayni fikirdeyim. Ne olursa olsun insan sevdigi birinden en cok destek bekliyor her zaman icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…