Esinizin sizi sevdigini nasil anlarsiniz

Tamamen aranızdaki duygu alışverişine bağlı. Biz fazlaca ic içe bir ciftiz. Gün içinde sürekli mesajlasiriz. Akşam eve gelince asla ayrı odalarda oturmayiz. Bütün gün ne yapmışsa hepsini ince ince anlatır. Akşam eve geldiğinde cennete düşmüş gibi bir his veriyor bana mesela, bunu çok seviyorum. Bütün gün bana kavuşmayı beklediğini hissediyorum, en çok buradan anlıyorum beni sevdiğini. Değer verdiğim şeylere değer veriyor. Özel günlerin en angaryasini bile unutmuyor. Hasta olunca ihlamur demliyor. Sabah ben uyanamasam bile, beni opmeden evden çıkmıyor. Bir yerim ağrıyorsa, onun gözlerindeki acıyı görüyorum. Seni seviyorum demekle, iltifat etmekle bitmez bence. Soyledikleri değil hissettirdikleri önemli

Benim isim de bunlRi yapsa ben de hissederim

Tatlım benden tavsiye o nasıl davraniyorsa aynı şekilde karşılık verin. Seni seviyorum diye msj atmayın. Üstüne düşmeyin biraz kendi haline kalsın.

Tatlım benden tavsiye o nasıl davraniyorsa aynı şekilde karşılık verin. Seni seviyorum diye msj atmayın. Üstüne düşmeyin biraz kendi haline kalsın.
Bence de gAliba en dogru tavsiye sizinkini uygulamak olacak.zaten iki ayda bir ss diye msj atiyordum simdi onu da atmam

Kız kıskanmadım desem yalan olurtotomu kaşıdım hee merak etme

herkes sevgisini farklı gösterir bence bu tartışılacak öneri fikir alınacak bir durum değil. siz bunu anlarsınız her türlü

Kız kıskanmadım desem yalan olurtotomu kaşıdım hee merak etme
bunlar karşılıklı. Çok emek verdim eşime, önemli olan boşa gitmemesiydi zaten, gitmedi çok şükür. Merhametli insanlarla evlenin. En en en önemlisi bu bence. Bir kadın kocasından sevgi, ilgi, iltifat bekleyen gözlerle bakiyorsa, (ki kadının en doğal hakkıdır bu), erkek bunları vermeye eriniyorsa, bence bu merhametsizliktir. Kadınlar ufacık şeylerden mutlu olabiliyor.
5 yıla yakın evliyim, tek bir gün bile eşimi evde yalnız bırakıp bir yere gitmedim. Programim ne olursa olsun, eşim her zaman onceliklidir. Hastalıktan gebermedigim sürece, pespaye şekilde çıkmam karşısına. 5 yıldır hala ilk günkü hevesle açıyorum akşamları kapıyı. Ve ilk günkü özlemi görüyorum gözlerinde. Bunlar karşılıklı şeyler.
Kimisinin de sevgisini belli etme şekli daha gizlidir.

Bazen söylemle de olur ama daha çok sevgisini gösterme şekli şöyledir .
Evde ekmek yoktur ve sabah işe giderken önce ekmek alır yada suyumu sonra birsürü merdiven çıkar kapıma asar akabinde tekrar aşağı iner ve ise gider.
Ya da bi cikolata gibi..
Yada sadece bakişi yada diye uzayıp gider.

Yani bu goreceli bisey bence
Mesela benim esimde cok iltifat edip seni seviyorum vs demez
Ama bisey yapayim derim zahmet etme canim der, hersey icin yardimci olur, yetisemedigim herseye yetisir, hic kimseyi aile ici isimize karistirmaz, uyur kalirsam cocuklara bakar, tum nazimi ceker, sofra kaldirir, ne desem yapaamayacaksa bile tamam der, der de der ama bi iltifat edemez
Guzel biseyler soyle derim guler utanir

Benim eşim akşam eve geldiğinde bir sarılır.. Koklar, öper.. Sonra küçük sıpamız babaaaaaa diye araya girer.. Üç kişilik bir yumak oluruz:) Eşimin o evdeyken mutfakta işim olması en nefret ettği şeydir.. " Bütün gün akşam olsa da eve gidip sana gelsem diye sabırsızlanıyorum.. Hadi bırak gel" diye hayıflanır.. Özleriz yani birbirimizi.. Dibimde durur hep.. Bilgisayarı kucağındadır.. Ama ayağı bende:))) illa bir temas halinde olcak :) öyle çiçek böcek bilmez.. Ama bakışından, dokunuşundan anlarım.. Bu herkese göre değişiri ama.. Herkes aynı değil sonuçta

Ayy ne güzel masAllah benimkide böyle. Tatile gittik çok sıcak yataklari ayıralım dedim. Illa ya eli benim yataktaydı ya ayağı ya kafası ahahahahaha

Bu arada konu sahibi. Binip bi taksiye gidemedinmi. Kocan olmadan a'dan b'ye gidemiyormusun. Adam ya sana çok güveniyor yada seni kiskanmiyor. Bu arada ben seni seviyorum desem karşındakine biliyorum dese kusura bakma ama bu adam beni sevmiyor derdim. Birde üstüne bukadar ilgisizlik. Acik acik konuşmayı dene...

Eşim aramız iyiyken sürekli sevdiğini dile getirir arar sorar çiçekler hediye parfumler güzel sözler.....vs ama sevdiğine inanmıyorum bunlar yapmacık geliyor bana. Kadın hisseder. Bazen bi bakış yeter. Bi tebessüm küçük güzel bi söz ama hiç yaygın olmayandan (aşkım bitanem deil) daha masum bi söz yeter.

Her gün söylüyor ondan biliyorum zaten hissediyorumda çok basit şeyler var mesela bigbabol çok severim markete gittiğinde kesinlikle almadan gelmez sabah giderken ben uyuyor oluyorum ama her seferinde öper gün içinde mesajlaşırız akşam geldiğinde de ben sevinçle açarım kapıyı sarılır öpüşürüz akşamları 2mizin elinde de telefonlar olur ama genede hep dipdibeyiz her an birbirimize değer vaziyetteyiz bizde yapışık çiftlerdeniz galiba ayrı ayrı nerdeyse hiç biyere gitmeyiz

Son düzenleme:
Herkesin sevgiyi ifade ediş şekli farklıdır doğru ama "seni seviyorum" cümlesine karşılık olarak "biliyorum" diyen eşin sevgisinden ben de emin olamazdım. Maalesef.

Hasta olduğumda eli ayağına dolanır ne yapacağını şaşırır. Çok sevdiği yemeğin son lokmasını bana verir :) çok yorgun olsa bile gitmek istediğim bir yer varsa beni götürür. Bazen işten güçten bunalıp depresyona girdiğimde sürpriz yapar(çiçek veya çikolata alır mesela, ya da duşa kabinin camına kalp çizer baş harflerimizi yazar ) arada durup dururken sarılır öper iltifat eder (genellikle iyi ki seninle evlenmişim der) -ben istersem- sırtımı kaşır ayağıma masaj yapar :) seni seviyorum sözü artık nasılsın iyi misin demek gibi birşey oldu. İlk tanıştığımız zaman demişti ki "aşkım, seni seviyorum gibi sözcükleri çok kullanıp tüketmek istemiyorum" ben de saygı duymuştum. Artık 7 yıl oluyor ve bu sözler gerçekten dediği gibi oldu yine de bin kere söylese benim için aynı kıymeti taşıyor.
aslinda gün içinde fazla telefon konuşup mesajlasmayiz arada özledim yazariz birbirimize.
Ama bence sevgisini göstermesinin en güzel yolu her akşam eve koşa koşa gelmesi ve kapıda bizi görünce gözünde gördüğüm mutluluktur :)

Şimdi ben bunları yazınca diyeceksiniz ki ne güzel ilk günkü gibisiniz. Aslında biz ilk başta bu kadar aşık değildik biliyor musunuz? Zamanla yaşanılanlar, yapılan fedakarlıklar vs derken bu günlere geldik... O yüzden hep diyorum evlilik aşkı öldürmuyor aksine yaşanılabilir hale getiriyor. :)

Birine onem verdigimizde nedense karsi taraftan ayni ilgiyi gormeyiz. Dunya boyle galiba. Kendi isimizle ilgilenip karsi tarafi onemsemedigimizde de nedendense hep uzerimize daha bir duser o kisi. Kacan kovalanir misali. Bilerek kacinca degil ama karsi tarafi yeterince onemsemeyince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…