Benim isim de bunlRi yapsa ben de hissederimTamamen aranızdaki duygu alışverişine bağlı. Biz fazlaca ic içe bir ciftiz. Gün içinde sürekli mesajlasiriz. Akşam eve gelince asla ayrı odalarda oturmayiz. Bütün gün ne yapmışsa hepsini ince ince anlatır. Akşam eve geldiğinde cennete düşmüş gibi bir his veriyor bana mesela, bunu çok seviyorum. Bütün gün bana kavuşmayı beklediğini hissediyorum, en çok buradan anlıyorum beni sevdiğini. Değer verdiğim şeylere değer veriyor. Özel günlerin en angaryasini bile unutmuyor. Hasta olunca ihlamur demliyor. Sabah ben uyanamasam bile, beni opmeden evden çıkmıyor. Bir yerim ağrıyorsa, onun gözlerindeki acıyı görüyorum. Seni seviyorum demekle, iltifat etmekle bitmez bence. Soyledikleri değil hissettirdikleri önemli
Tatlım benden tavsiye o nasıl davraniyorsa aynı şekilde karşılık verin. Seni seviyorum diye msj atmayın. Üstüne düşmeyin biraz kendi haline kalsın.Inanin bunlarin hicc birini demiyorum sadece istiyorum.ona mesaj atiyorum ss diyem bana sadece biliyorum diyor.ben de sakasina bari sende diyeydin diyio gecistiriyorum.cunku ciddi soylersem aramiz bozuluyor.beklenti icine girdigimi düşünüyor.ben zorlamak istemiyorum
Bence de gAliba en dogru tavsiye sizinkini uygulamak olacak.Tatlım benden tavsiye o nasıl davraniyorsa aynı şekilde karşılık verin. Seni seviyorum diye msj atmayın. Üstüne düşmeyin biraz kendi haline kalsın.
Bence de gAliba en dogru tavsiye sizinkini uygulamak olacak.zaten iki ayda bir ss diye msj atiyordum simdi onu da atmamTatlım benden tavsiye o nasıl davraniyorsa aynı şekilde karşılık verin. Seni seviyorum diye msj atmayın. Üstüne düşmeyin biraz kendi haline kalsın.
Kız kıskanmadım desem yalan olurTamamen aranızdaki duygu alışverişine bağlı. Biz fazlaca ic içe bir ciftiz. Gün içinde sürekli mesajlasiriz. Akşam eve gelince asla ayrı odalarda oturmayiz. Bütün gün ne yapmışsa hepsini ince ince anlatır. Akşam eve geldiğinde cennete düşmüş gibi bir his veriyor bana mesela, bunu çok seviyorum. Bütün gün bana kavuşmayı beklediğini hissediyorum, en çok buradan anlıyorum beni sevdiğini. Değer verdiğim şeylere değer veriyor. Özel günlerin en angaryasini bile unutmuyor. Hasta olunca ihlamur demliyor. Sabah ben uyanamasam bile, beni opmeden evden çıkmıyor. Bir yerim ağrıyorsa, onun gözlerindeki acıyı görüyorum. Seni seviyorum demekle, iltifat etmekle bitmez bence. Soyledikleri değil hissettirdikleri önemli
Kız kıskanmadım desem yalan olurtotomu kaşıdım hee merak etme
Ayy ne güzel masAllahBenim eşim akşam eve geldiğinde bir sarılır.. Koklar, öper.. Sonra küçük sıpamız babaaaaaa diye araya girer.. Üç kişilik bir yumak oluruz:) Eşimin o evdeyken mutfakta işim olması en nefret ettği şeydir.. " Bütün gün akşam olsa da eve gidip sana gelsem diye sabırsızlanıyorum.. Hadi bırak gel" diye hayıflanır.. Özleriz yani birbirimizi.. Dibimde durur hep.. Bilgisayarı kucağındadır.. Ama ayağı bende:))) illa bir temas halinde olcak :) öyle çiçek böcek bilmez.. Ama bakışından, dokunuşundan anlarım.. Bu herkese göre değişiri ama.. Herkes aynı değil sonuçta
harikaHer insanın sevgisini ifade ediş biçimi farklıdır. Bu konuda kimsenin eşini kendinize kıstas almayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?