esinizin telefonunu karistiriyor musunuz?

Ben nisanliminkini kurcaliyorum
Ama cok ozeline girmeden
Mesela kimle konustuguna bakiyorum ama icerigini acip okumuyorum. O da nadiren bakar ayni sekilde yazismalarimi okumaz. Telefon ortada duruyosa killanmaya gerek yok bence

Mrb arkadaslar gecen gun izledigim bi haberden sonra arkadasimla tartistik haberde kadin esinin telefonunu karistiriyordu ben dogru bulmadim arkadasim bence karistirilmali dedi siz olsaniz karistirirmisiniz yada karistiriyor musunuz??
hayır eşim telefonunu evde unutur bazen ama bakma geregi duymadım bişey olsa çıkardı heralde

• Karistirmayanlari samimi bulmuyorum.Adi karistirmak degil.ikimizinde telefonu surekli ortadir.onun yaninda bile acar bakarim.ne var bunda.o benim esim.

Ortak arkadaslarimiz var. Onlarla olan yazismalara falan bakıyorum. Erkekler herseyi anlatmiyor ki.. gün içinde neler yaptiklarini falan merak ediyor insan.. tel karistirmak kendimi eşime daha yakın hissettiriyoooo :)

• Karistirmayanlari samimi bulmuyorum.Adi karistirmak degil.ikimizinde telefonu surekli ortadir.onun yaninda bile acar bakarim.ne var bunda.o benim esim.
bende eşimin telefonunda oyun oynuyorum bazen kendi kontorüm yoksa ondan arıyorum annemi falan ama arama geçmişine mesajlarına falan bakmıyorum

Karıştırmak değil de kim ne yazmış kimle konuşmuş meraktan bakarım ben
Genelde eşim gün içinde olan şeyleri bana anlatmaz yanı önemsemez
Ben sorarım filan kişi aramış ne konustunuz diye
O zaman da haa unuttum ya bizi çağırıyorlar gibisinden durumlar olur

Açığını aradigimdan değil sadece meraktan bakarım

Esim hiç bakmaz benim telefonuma

Aynen ben de bana anlatmayı unuttuğu şeyler olduğunu bildiğim için bakarım telefonuna :)
Ben sordukca o da hatırlar anlatır
Yoksa hiç aklına gelmez bisey anlatmaz

Ortak arkadaslarimiz var. Onlarla olan yazismalara falan bakıyorum. Erkekler herseyi anlatmiyor ki.. gün içinde neler yaptiklarini falan merak ediyor insan.. tel karistirmak kendimi eşime daha yakın hissettiriyoooo :)

Aynen ben de bana anlatmayı unuttuğu şeyler olduğunu bildiğim için bakarım telefonuna :)
Ben sordukca o da hatırlar anlatır
Yoksa hiç aklına gelmez bisey anlatmaz

evli değilim ama erkek arkadaşlarımın yada önceden nişanlanmıştım nişanlımın telefonunu asla karıştırmadım öyle şeylerden hoşlanmam. bi halt yiyorsa da kendi bilir çok da şey değil yaniii

elime aldıgımda fırlıyorsa yerinden tabiki beni tesvik eder karıstırmam yonunde ama oyle bir sorun olmadıgından bende karıstırmam mesaj gelir bakarım bazen oda aklıma eserse erkeginde bu konuda kadına guven vermesi lazım

karistirmak ne kelime beyim teknoloji tembelidir.yeni tel aldi whatsapp ina kadar bana kurdurdu cogu zaman msjini bile yazdirir.sanirsin ki okuma yazma bilmez oyle davranir evde tel konusunda.ama benim telefonumu karistirir hemde hic caktirmadan.insta twitter ne var ne yok bakar.tellerimiz ayni model kendininkine cahil benimkinde alim

Eğer ki o benim telefonuma karıştırsaydı sinirden dellenir ve saygısızlık olarak algılardım. O yüzden karıştırma gereği duymadım,zaten ortada hep telefonlar.

her iliskinin dinamikleri farkli tabi kesin dogru/kesin yanlis diye bir durum yok bence. bizde ikimizde birbirimizin herseyini biliriz gizli sakli birseyimiz yok. o wc ye giderken kendi sarji azsa benim telefonumu alir falan. oyle karistirayim bakayim diye degilde rastgele olan seyler bizimki. ben bazen sosyal medya hesaplarina bakarim, baktigimi da soylerim. sorun olmuyor ikimiz icinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…