Eşinizle ailelere ne sıklıkla gidiyorsunuz

yakinsa gidiver hem kocanin gonlu olur kv hazirlasin sen yorgunum diye uzat bacaklarini otur.annem de canin de cicim de her dedigini yaptir

yakinsa gidiver hem kocanin gonlu olur kv hazirlasin sen yorgunum diye uzat bacaklarini otur.annem de canin de cicim de her dedigini yaptir
şimdi beni taşlayacaksınız ama gidince çayı bile getiri..
amma cidden ben çok yorgun oluyorum kocamda öyle..
bana diyorki ben tüm gün yayılıp oturuyorum sen yorgun oluyorsun kalkma diyor..

Canımız isteyince gidiyoruz iki yere de hiç soru olmadı şükür.
Çok fazla rutine bağlamak iyi olmuyor canın istemesede gitmek zorunda kalırsın, gitmezsen de böyle sıkıntı olur. Bir iki gitme alışır hatta bazen kendi annene de gitmeki istemeyince kendi annesine bile gitmiyor havası ver:) ben çok yaptım işe yaradı.

beni zorla annemlerede götürüyor...
aileme de çok düşkün ailesine de

bizde belli bir düzen yok canım..
oğluma annem baktığı için iş çıkışı mecbur ya ben ya eşin uğruyoruz her gün mutlaka.. (genellikle ben daha erken gittiğim için)
kayınvalidemlere de ayda 1-2 kez gidiyoruz ama dediğim gibi belli bir düzen yok..
kayınvalidem de istiyor sık sık gidip gelelim ama ısrarcı olmuyor sağolsun..
sadece arada annemi arayıp "çocuklar nasıl göremiyorum ne zamandır gelmiyorlar" diyor..
daha sık gitmek isterim ama çalışırken çok zor..
yani çocuğu annemden alıp kayınvalideye geçip ordan eve gelmem.. iş çıkışı 3 kapı anlamına gelir.. çok yorucu..
anca hafta sonları işte...

Zorlayınca yat uyu:) kolundan mı çekiyor
yok kolumdan çekse gene iyi surat yapıyor..

bende şu rahatsızlığı atlatmama az kaldı bi bitsin çocuk yapcam:)))))

bende şu rahatsızlığı atlatmama az kaldı bi bitsin çocuk yapcam:)))))[/QUOTE]

hadi inşallah.. güzel haberlerini bekliyorum..
arkasından da bebiş

Her pazarınızı ailelere ayırırsanız siz ne ara gezip tozacaksınız :) Hadi gezme tozma işi değil, evde ayaklarınızı uzatıp başbaşa TV izlemek ister insan. Gerçekten görev gibi olmuş.

Her pazarınızı ailelere ayırırsanız siz ne ara gezip tozacaksınız :) Hadi gezme tozma işi değil, evde ayaklarınızı uzatıp başbaşa TV izlemek ister insan. Gerçekten görev gibi olmuş.
ya sormayın..
bız cumarteside evdeyiz o zaman yapalım bu işleri diyor..

Çalıştığım için cumartesi iş çıkışı öğlen anneme geçerim akşam eşim gelir beni almaya yukarı çıkmadan olmayacağı için babam çok takılır bu durumlara 1 saat otururuz eşim ile sonra akşam eve döneriz, kayınvalidemlere gelincede onlar şehirdışında oturdukları için 3 hafta bir gideriz sorun olmuyor ama çalışmasam her cmt günü anneme gitsem sorun olur eminim çalıştığım için evime toplu taşıma ile ulaşım sıkıntılı olduğu için mecburen giderim her cmt. eşimde mecburen sorun çıkaramıyor

ya sormayın..
bız cumarteside evdeyiz o zaman yapalım bu işleri diyor..

Bilmiyorum ki arkadaşım, kim kayınvalidesini her haftasonu görmek ister ki? Ya da ben sevmediğim için bana öyle geliyor :) Eşinizle bu konuyu açıkca konuştunuz mu? Bunda küsecek alınacak birşey yok sonuçta.

hemde kaç kez ama o anlamıyor
aileler çok önemli başımızın tacı diyor
hatta ben öyle bir konuma geliyorum ki beni kendi ailem için bile ikna ediyor hani sanki ben ailemi istemiyormuşum gibi

Valla ailelere gitmenin bir zamanı olduğunu düşünmüyorum. Aile bu ya, anne-baba yani, benim ailem nasıl kıymetliyse eşimin ailesi de kıymetli. Sırası gelir hafta içi gideriz, yemeğimizi yeriz oturur döneriz, sırası gelir bazen ben hafta için iş çıkışı uğrarım anneme yada kayınvalideme, ama hafta sonu mutlaka uğrarız biraz kendi aileme biraz eşimin ailesine. Bunu sorun etmek çok yanlış, örneğin ben hafta sonu annemlere yalnız gitsem annemin aklına hemen "ayy acaba birşey mi oldu" düşüncesi gelir. Bizi bir arada gördükleri zaman her iki ailede mutlu oluyor. Neden onlardan bu mutluluğu çalayım ki, bizleri büyütmüşler, bu yaşa getirmişler şu an bizden istedikleri tek şey mutlu olmamız ve onlara saygı göstermemiz. Bunu da çok göremem açıkçası ne eşimin ailesine ne de kendi aileme. Çalışan bayanlar zaten hep koşturmaca içinde, ben de hem çalışıyorum, hem 7 aylık hamileyim ama sırf eşim memnun olsun, annesi-babası memnun olsun diye , dün akşam yemeğe aldım. Yazlıktan döndüler evlerinde yemek yoktur uğraşmasın kayınvalidem diye düşündüm. Yoruldum mu, evet, dinlenirim geçer. Ama eşimin o bana minnetkar bakışları, teşekkür etmesi, onun da beni mutlu etmek için gösterdiği çaba tüm yorgunluğumu alıyor beni. Bence evlilik karşında ki insanı mutlu etme sanatıdır. Eğer karşılıklı yapılıyorsa, tadından yenmez o evliliğin. Ve eğer eşiniz sizin ailenize oflayıp puflamadan gidiyorsa, sırf eşiniz için sizde aynı çabayı göstermelisiniz.

Ellerinize sağlık olaya bu yönden bakmamıştım.
Aslında beni zorlamasa bende giderim hatta ben teklif ederim ama hani sanki her hafta bir zorunluluk gibi oldu.
Yani çok sık boğaz ediyor beni.
Abisi vs varken mesela gitmek istemiyorum genede zorluyor bu hafta annesine abim gelmesin dedi kaynanam baya 5 karış suratla oturdu. abisinide istememe sebebim sürekli yüksek sesle konuşup gülmesi inanın başım ağrıyor eve gidince..
bu arada sizi çok taktir ettim , Maşallah size

arkadaşlar bana çok saçma geliyor belli günlerde asker gibi aileye gitmek . Her hafta gitmek şart mı? Çocukları evlenince insanlar bir tuhaflaşıyor değerli oluyor demekki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…