Eşinizle Dışardayken...

bizde hep elele yürürüz benim aklıma bazen elini tutmak gelmez eşim hemen suratını asar anlarım hemen tutarım elini ...

evlenmeden oncede aynıydı sımdıdı aynı hala elele tutusuruz hatta ben serbest gezmeyı severım esım kızar elımden tutar...................

Valla kızım doğa ezgi (5.5 yaşında)yanımızda yoksa elele gezeriz. O yanımızdayken ne mümkün. Babasını inanılmaz kıskanır.(Bana da düşkün ama daha çok babasının prensesi o...) bırakın eşimin elini tutmayı birbirimizle iki laf edecek olsak hemen dikkatini çekmeye çalışır. Neyse çözümü bulduk. Babasının bi elini o tutar bi elini ben tutarım. Eşimde kendini 2 çocuk birden gezdiriyormuş gibi hisseder. N'apalım...

elele tututşuruz bazen terler elimizkol kola gireriz ama mutlaka temas vardır yürürken,yanyana normal iki arkadaş gibi gittiğimizi bilmem hiç:)

elele yürürüz,aarda sarılabilir de ama toplum içinde öyle dip dibe olmak,öpmek falan hiç sevmez...genelde elele yürürüz ama aramız bozuksa asla elini tutmam hatta bi adım önden ya da arkadan yürürüm yabancı gibi,çok sinir olmuşumdur mutlaka...

17 yıldır elele tutuşmaktan vazgeçmedik biz...........................................................................

birlikte olduğumuz ilk günden beri evde,sokakta gezerken ve hatta alışverişte bile tutar elimi..hatta bazen ben sıkılyorum çekiyorum,hemen surat asıyo..o yüzden elele yürürüz yada kolunu omzuma atar....

elele tutusmayi severiz ama buyukler olunca utaniyorum ya. cikarken esim beni dayanamaz dudagima bi opucuk bile kondururdu.(sokakta)ama simdi yapmiyo neden diye soruyorum artik evlendik daha ciddi olmamiz lazim diyo halimi sizce ya bizim cok yas farki varya ben daha cocukca dusunuyom galiba

bizim evleneli 1.5 yıl oldu.5 yıl flört,1 yılda nişanlı geçirdiğimiz zamandı.
hiç bir zaman teması bırakmayız.ya eli omzumadadır,ya belimde,ya eleleyizdir,ya da kolundayımdır.kayınvalidemlerin yanında tutarız birbirimiz.neticede biz de içimizde bir aileyiz.

ayyyy camdan kalp imrendim valla masallah ALlah bozmasın mutlulugunuzu

biz henuz 4 aylık nisanlıyız biz de hep el ele sarılarak falan gezeriz, yasadıgımız yer cok ufak ve kaldıramıyo (tasınmayı bunun icin istemiyodum ya !!!!!!!!!! ) onun icin yakınlar falan varsa sadace koluna girerim...

hafta sonu bursa merkezdeydik kalabalık ve laf atan okuzler toplulukları oldugu icin sefkatli kollarının altındaydım hep :dance: :dance: :dance:

umarım ewlendikten sonra da bole dewam eder... Allahu Teala herkesin mutlulugunu daim kılsın

EVLACIM BİZDE SİZİN GİBİYİZ. AMA GENELDE ANNE VE BABALARIMIZIN YANINDAYKEN ÇEKİNİRİZ DIŞARIDAYKENDE GENELDE EL ELE YÜRÜRÜZ.

benim eşim de nişanlıyken ve daha öncesinde bir an bırakmazdı elimi, evliliğimizin ilk başlarında da böyle oldu ama zaman geçtikçe eski hassasiyeti kalmadı, şimdi ben yapışıyorum çoğu zaman eline, el ele olmasak bile mutlaka koluna girerim. O da aman sıkı tut ne olur ne olmaz diye dalga geçer.

Biz eşimle 10 yıl çıktık 10.yılımızda evlendik ve şu an 6 yıl 3 aylık evliyiz.Ben kendimi çok şanslı hissediyorum.Biz hala heryerde utanmadan sıkılmadan el ele gezeriz.Evimizin kapısını kilitler ve o anda tutar elimi hiç bırakmaz.Bende bıraksın istemem çünkü ben böyle çok mutluyum.Biz sevgimizi sınırsız yaşamayı tercih ettik.Ve inanın kalbimin atışı bile eşimi görünce değişiyor.

benim Sevgilim Kesinlikle Elimden Tutar Elimi Birakmaz
Hatta şakasi Dahi Oldu Elimiz Terlerdi Kişin Bile O Kadar Siki Tutardi Bir Günde Yeter Elimi Birak Dedim Beş Dakka Sonra Unuttu Yine Tuttu Ve Bende Mutlu Oluyorum Aslinda Evlenincede Değişeceğini Pek Sanmiyorummm

ben el ele tutuşup gezmem. Ya ben bu sitedeki birçok üyeden farklı düşünüyorum. :1rolleyes: bana göre erkek sert olmalı. Ama sert derken dışarıya karşı sert olmalı. Kadını koruyabilmeli. Düşünüyorum da yolda el ele tutuşup yürüyen bir erkek dışarıdan çok zayıf gözükür.

Bu arada erkek sert olmalı derken beni sadist falan sanmayın :roflol: Bana göre erkek dışarıda sert evde bebek gibi olmalı. jeyyar Ahhh,.. ah... böyle biri karşıma ne zaman çıkacak acaba:1no2::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…