Eşinizle Dışardayken...

Elele tutuşup yürümek mi? O daa ne? Ay kız beni çoook güldürdün. Bu gülüş sevinçten mi yoksa kızgınlıktan mı bilmiyorum. Tahmin edin? Yıllaaaaaar önceden mi bahsediyorsun? Biz eskidik mi ne?

Eşinizle dışarda gezerken, alışveriş yaparken elele tutuşup geziyormusunuz?
yada bu cicim anılar evlenmeden önce daha sevgiliylen nişanlıyken mi yaşandı ve unutuldu?

evleneli 5 yıldı tatlım ve halen el ele gezeriz,ilk günkü gibi yeni tanışmış aşıklar gibiyiz..bir şikayetim olduğunu da söyleyeyemem çünkü ben halimden gayet memnunum:1hug:

biz on üç yıllık evliyiz hala el ele tutuşuruz ama bazen el ele tutuşanlara bakıyorum ama çok sakil duruyo gösteriş için yaptıkları çok belli o zaman hiç hoş durmuyo

nisanliykende ilk ben tuttum esimin elini o biraz cekingendi .bizde 12 yillik olacaz evleneli ve yine ben tutarim elini yani elele gezeriz.yazin elimiz cok terlerse birakiriz.ama elele olunca ben kendimi cok güvende hissediyorum.ah birde kücük kizim bizi kiskanmasa hemen aramiza giriyor.

biz çıkarkende, nişanlıykende hep elele gezerdik:sm_cool:Şimdi evliyiz çok şükür değişen hiçbişey olmadı konuşmuyo olsak bile mutlaka tutar elimi.Onu çok seviyorum:asigim:

Biz 3 ay sonra 9. yilimizi dolduruyoruz ama maasallah bizde yolda yürürken elele tutusuruz.Ben eskilere hep gülmüsümdür.Hani erkek 10 metre ilerde,kollari arkadasinda yürür,karisida kendi basina arkadan gelir ya.Ben yaslansam bile öyle olmak istemem.Bizim mahallade bir yasli Türk teyzeyle amca var.Amca sakalli,teyzede kapali pardesülü falan.Hacilar belliki..Bayiliyorum onlara.Bir kere bile onlari birbirlerinden ayri görmedim.Hep genc sevgililer gibi eleleler.Allah bizede öylesini nasip etsin.

4 sene bitti evleneli hala kapıdan çıkar çıkmaz ellerimiz birleşir.çıkarkende nişanlıykende hep öyle dolaştık biz.o yüzden sağ omzumda çanta taşımam hiç..alışkanlık oldu bende :dance::asigim:

bizde dışarda yanlız isek elele gezeriz ama büyüklerimizin yanında tabi çekiniyoruzama herzaman ellerimizi hiç bırakmadık:asigim:

hepinize masallahhhh aman nazar degmesin.esim en son elimi ne zaman tutmustu hatirlamiyorum:bbo: nisanliyken tutardi evlendik cevreden cekinmeye basladi ters midir? nedir?CADIARZU.uzun zaman oldu valla hatirlamayamadim alistim ama yaaaa simdi tutsa yadirgarim vallaaaa.şakkıdı
benim askim birtanecik oglum bana yetiyor.elimide tutsa sevgi sözcüklerine de bogsa gözümde yok bosvercennnnn:teytey:

Eşinizle dışarda gezerken, alışveriş yaparken elele tutuşup geziyormusunuz?
yada bu cicim anılar evlenmeden önce daha sevgiliylen nişanlıyken mi yaşandı ve unutuldu?

evliliğimizdeki genel tartışma
eşim buna tahammül edemiyor dışarıda elini beş dakika bıraksam burnumdan getiriyor.o konuda çok kıskanç.nedenini ise şöyle söylüyorhala genç kız gibi duruyormuşum kadın havam yokmuş çok dikkat çekiyormuşum:mymeka:

Bazen elele tutuşuyoruz ama eve yaklaşınca elimi bırakıyor bizim çevre biraz tutucu daaaaaaa...........................

bütün sevenler el ele olsun ömür boyu insallah.bizde hep el ele gezeriz.hatta aşkımın sokakta sırtına atlarım çok seviyorum bunu yapmayı.

Çıkarken nişanlıyken ve yazın eleleydik ama kış geldi benim gene koluna girmemi istiyor.
Neden?
Kar yağdı ya ben biraz sakarım. Hemen kayar düşerim. :bbo:Böyle tutması daha kolay oluyormuş beyfendinin:mymeka:

hep eleleyiz :asigim: uyurken otururken gezerken
işe gidip gelirken
özel olarak yaptığımız bişi değil ama :uhm:
otomatik olarak kaydirigubbakcemile3

daha birgün ellrimizi bıraktığımızı hatırlamıyorum:asigim:
hatta yanımızda büyükler varsa kaçamak tutuşlar olur ilk günlerdeki heyecan olur aramızda
hatta arabadayken bile eşim tek elle araba kullanırŞeniz
canım kocişim heç yanlız bırakmaz ellerimi:asigim:

Şenizbiz hep el eleyizdir salondan mutfağa giderken yada otururken 4 yıldır bu böyle ikimizde seviyoruz el ele olmayı ..... başkalarından utanmaya elince biz ikimizde nerde olursak olalım aşkımızı içimizden geldiği gibi yaşamaktan yanayız başkalarının düşüncesi umrumuzda değildir..onlarda yapsınlar ozaman yapmıyolar diye bizdemi yapmayalım Şeniz

ne canım eşim ne ben asla ellerimizi bırakmayız
Allah da ayırmasın tutuşan ellerimizi:asigim:

Bizimde aynıdır sene geçti ama hala dışardayken elele gezeriz yada eşimin koluna girerim.Allah ayırmasın yanımdanda eksik etmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…