Eşinizle Dışardayken...

2,5 yılı evlilik toplam 8,5 yıllık birlikteliğimizde en kavgalı olduğumuz anlarda bile yanımızda kim olursa olsun elele yürüdük biz.

benim eşim annesiyle babasını hiç görmemiş elele yürürken.
benim annemle babam ise 31 yıllık evliler; bende onların hiç elleri birbirinden ayrı yürüdüğünü görmedim. kendi ailesinde görmediği için eşi bayılır benim annemle babamın o haline.
her gördüğünde de hep söyler; inşallah bizde 30 sene sonra hala böyle elele yürürüz diye.

18 senelik evliyim.hala elele yürürüz biz.:1hug::1hug:
canım kocam seviyorum onu yaa...:lepi:

elbette, alışverişte olsun, sokakta yürüyüşte olsun, bi yere giderken, hatta evde bile elele oluruz. büyüklerden çekinmek gibi bi sıkıntımızda yok, sonuçta ayıp bişey değil, evliyiz biz. gerçi eşim nişanlıykende aynıydı.
evliliğimizde 9 yılı geride bıraktık, 2 de çocuğumuz oldu ama hala aynıyız

Valla 6 sene oldu bizde hep el ele kol kola geziyoruz bir komşumuz vardı abi derim ben ona o her beni gördüğünde der kızım demedim mi ben sana hanımın en iyisi 6 ay yaşıyanıdır diye yanlış mı anladın sen beni naaptın bu adama diye kafa bulur bizimle

alışverişte,gezerken,yürütüşte sürekli eleleyiz.hatta bazen o kadar çok sıkıyorki elimi,sanki beni yanından alıp kaçıracaklar :)).ben bazen sıkılıyorum çekiyorum elimi hemen suratı asılıyor..ama itiraf etmeliyim ki çok hoşuma gidiyorrr

aynen kız vallah sende bendenmişsin ha kader arkadaşım :roflol:
dışarı çıkarız gezmek için alışveriş için
iki yabancı gibi tanımayız birbirimizi ben tutmaya çalıştıkca kaçar
aman senlemi vakit öldürçem derim
oğluşlarımın elleri bana yeter derim ayrı dolaşırız
önde eşim arkada biz :roflol:

şimdi evleneli yaklaşık 15 yıl oluyo...el ele gezeriz ....bu da bizim çok hoşumuza gider...bazen ben onun koluna girerim... bunun yaşla evliliğin uzun olmasıyla filan alakası yok içeriden gelen bişe...burada antalyada ne insanlar gördüm yabancı turistlerden 80 üstü yaşta olup el ele gezen...bence güzel bişey...:asigim:

evttt hala elele ama heryerde değil alışveriş merkezine giderken benimki çokda sevmiyo açıkçası kouna girderim genelde

Bizde elele oluruz yada kolunun altına alır beni bende elimi beline dolarım yürürüz :asigim:7 yıllık beraberliğimizde bu böyleydi:asigim: 6 aylık evliyim halen böyle umarım hep te böyle gider :asigim:

hala evlenmeden önceki gibi romantiğiz. el ele göz göze. canım aşkım.

nişanlıyım tutuşuyoruz.
evlenincede tutmayı düşünüyorum.
bırakmam valla.istemesede zorlaa çeker tutarımm.:):)):
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Biz de cocuklardan firsat bulursak elele
tutariz.Bazen esim sarilarak yürümek
ister ama onada ben cekinirim,istemem.
Büyüklerin yaninda zaten hic tutmayiz.

Burası evLiLere mi aitt benim gibi sadece Bekar yok mu hu huuu :uhm:
sevgiLiyiz uzun zamandır ve hep eLeLeyiz :asigim:
kavga etsek de eLLer ayrıLmıyo o başka bişi ya başka güzeLLikk :asigim:
ama eminim evLenince de bu değişmicekk sositososito

3 tane küçük çocuğum olunca elele tutuşamıyoruz .çünkü ya çocuk kucağımda oluyo yada onların elini tuttuğum için eşimin elini tutmak aklıma bile gelmiyo.
ama arabada onun elini ara ara tutarım o da benim elimi tutaryerimseniben

halen el ele gezeriz heryerde
bizim hoşumuza gidiyor
bitek benim babamın yada kayinpederimin yanında tutuşmayiz
annelerin yanında tutuşuruz
hata eşim araba kullanırken bile hep el ele olmayi ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…