Esinizle kavga edince ondan soğuyor musunuz?

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Merhaba hanımlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle kavga ettiğimizde daha doğrusu tartistigimizda ondan çok soguyorum ve konuşmak istemiyorum birlikte zaman geçirmek istemiyorum. Hatta bazen boşanmak bile aklıma geliyor. Ama batısında soğukluk filan kalmıyor. Sizce bu durum normal mi size de böyle oluyor mu?

Esimle tartistigimda soguma degilde icim aciyor gibi oluyor sebebi agir olmadigi sürece bosanma düsünülmez. Ama her evlilikte yasanir saygi kaybedilmedigi sürece normal dir böyle durumlar.

Beni tarif etmişsin adeta

Normal tabi. Bizde de öyle oluyor. Bir de gece yattığımızda sabah sarılmış uyanıyoruz küstüğümüzde de. Ben bir gün çok kızmıştım sırf gece barışmayalım diye ayrı yattım sabah başımda bekliyorken buldum çok üzüldü. Ben de üzüldüm tabi keşke yapmasaydım.

Çok tatlısınız

ben senin o öfkeni yerim..diyorum.. eşim laf söylediğinde ' ooo lafa bak nasılda laf söylermiş' derim....yumuşar..valla söyle bi vurursam neye uğradını şaşarsın derim...
edit: ciddi olursa konuşmam...dışarı çıkarım çocuklarla...hemen boşanmayı düşünmem zamana bırakırım...

Soğumazmıyım...Kutuplara fırlatılıyorum sanki bir anda.Ama gönlümü aldığındada sanki o insan bu insan değil,evlilik bu işte ne yapacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…