- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Merhaba hanımlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle kavga ettiğimizde daha doğrusu tartistigimizda ondan çok soguyorum ve konuşmak istemiyorum birlikte zaman geçirmek istemiyorum. Hatta bazen boşanmak bile aklıma geliyor. Ama batısında soğukluk filan kalmıyor. Sizce bu durum normal mi size de böyle oluyor mu?
Normal normal :)Merhaba hanımlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle kavga ettiğimizde daha doğrusu tartistigimizda ondan çok soguyorum ve konuşmak istemiyorum birlikte zaman geçirmek istemiyorum. Hatta bazen boşanmak bile aklıma geliyor. Ama batısında soğukluk filan kalmıyor. Sizce bu durum normal mi size de böyle oluyor mu?
burcunuz yengeç mi acabaBen soğumam
ama kavgalı iken dünya basıma yıkılmıs hissi uyanır bende
cok mutsuz olurum
Malesef balık:)burcunuz yengeç mi acaba
Bizdede durum aynı hani kavga edince ölse umurumda olmayacak derecede ofkeleniyorum bı kaç gün geçince konuşmuyoruz ya özlüyorum kokusunu özlüyorum mesela sarılmayı falan yalnız değilsin bizde on aylık evliyizMerhaba hanımlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle kavga ettiğimizde daha doğrusu tartistigimizda ondan çok soguyorum ve konuşmak istemiyorum birlikte zaman geçirmek istemiyorum. Hatta bazen boşanmak bile aklıma geliyor. Ama batısında soğukluk filan kalmıyor. Sizce bu durum normal mi size de böyle oluyor mu?
Bu kavganın sebebine ve şekline bağlıdır bence.Merhaba hanımlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle kavga ettiğimizde daha doğrusu tartistigimizda ondan çok soguyorum ve konuşmak istemiyorum birlikte zaman geçirmek istemiyorum. Hatta bazen boşanmak bile aklıma geliyor. Ama batısında soğukluk filan kalmıyor. Sizce bu durum normal mi size de böyle oluyor mu?
Benimde aklıma ilk gelen boşanma olur. Biz en ufak kavgada boşanır sonra çocuk sen de bende kalacak kavgası yaparız. Kalbini daha çok kırmak için elimden geleni yaparım sonra barışınca hiç birşey olmamış gibi davranırım. Sanırım bende kişilik bozukluğu var diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?