- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
birbirini kirmadan uzmeden tartisabiliyorsa niyre soguyalim ki. konu ne icin tartistiginiza bagli aslinda.Merhaba hanımlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle kavga ettiğimizde daha doğrusu tartistigimizda ondan çok soguyorum ve konuşmak istemiyorum birlikte zaman geçirmek istemiyorum. Hatta bazen boşanmak bile aklıma geliyor. Ama batısında soğukluk filan kalmıyor. Sizce bu durum normal mi size de böyle oluyor mu?
Bende sogurum ilk zamanlar öyle degildim ama zamanla insanin siniri hemen gecmiyo ama eninde sonunda geciyoMerhaba hanımlar. Ben bir buçuk yıllık evliyim. Eşimle kavga ettiğimizde daha doğrusu tartistigimizda ondan çok soguyorum ve konuşmak istemiyorum birlikte zaman geçirmek istemiyorum. Hatta bazen boşanmak bile aklıma geliyor. Ama batısında soğukluk filan kalmıyor. Sizce bu durum normal mi size de böyle oluyor mu?
aynenöyle küçüklü büyüklü tartışmalarda soğuya soğuya uzaklaştım ben iyice...
bilmiyorum düzelir mi...
Benimde aklıma ilk gelen boşanma olur. Biz en ufak kavgada boşanır sonra çocuk sen de bende kalacak kavgası yaparız. Kalbini daha çok kırmak için elimden geleni yaparım sonra barışınca hiç birşey olmamış gibi davranırım. Sanırım bende kişilik bozukluğu var diye düşünüyorum
benim gibilerde varmis tabi cocugu hep paylasamiyoruzkendimi gördüm bir an.yalnız olmadığıma sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?