- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Konuşmak istiyorum dedim.
Ben istemiyorum dedi.
Bana söylemek istediğin bir şey yok mu dedim.
Yok dedi.
Özür dilemeyecek misin dedim.
Yapmadığım şeyin özrünü neden dileyeyim, senin yalan yanlış triplerini çekemem dedi.
Yapmadığın bir şeyse beni ikna etmek zorundasın dedim.
Sana bir kere anlattım, anlamak istemiyorsan o senin sorunun daha neden uğraşacakmışım dedi.
Tepemin tasını attırma dedim.
Benle ters ters konuşma, senin gibi gezmedim, yorgunum başım ağrıyor kaç saat çalıştım, beni rahat bırak dedi.
Sonra da saat 10 olmadan gitti uyudu.
Küslükten memnun sanırsam.
Eğer neyi denediysen yine de adam duzelmediyse aynı sorunlar üzerinden sürekli tartışma yaşıyorsanız bir dene derim.Yatağını ayirman taraftarı değilim.cunki eşler birbirinden soğuyor.onu sogutmadan ilgisiz bırak biraz belki düzelir.ama esas olan aranızdaki sorunun kökenini bulup nedenini konuşarak yüzleşerek halletmeye çalışmanız daha faydalı olacaktır.Bu arada ufak bir küslükten bahsetmiyorum.
Üst üste bir şeylerin birikmesi sonucu büyük bir kavga sonrası günlerce küs kalış düşünün..
Küsken yine de yemek yapıp, ona sofra hazırlar mısınız?
Onunla birlikte yemek yer misiniz mesela?
Ben bir yerde hata yapıyorum sanırım.
Onu anlamak için soruyorum.
Bugüne dek ne kadar uzun küs kalsak da yemek yaptım, sofrasını hazırlamaya gayret ettim.
Uykumdan kalkmam ama uyanıksam yaparım yani.
Ütüsü, çamaşırı aynen devam.
Ayrı yatcam sonunda o olacak desem de yatak ayırmayı evliliğin sonu olarak gördüğümden sanırım.
Bir kaç kez teşebbüs etsem de beceremedim o işi.
Bir arkadaşım küsken hiç bir işe el sürmezdi, hatta ramazan vakti adamın aç kalmasına bile razı oluyordu.
Bir kap yemek bile yapmıyordu, ayrı uyuyordu vs..
Ama barışken aşkım bebeğim, kocasını bir sever ki ben heralde hiç aşık değilim diye düşünürsünüz :)
Neyse normal şartlarda kıymeti bilinen bir kadındır maşallah.
Acaba diyorum ben de mi kıymalıyım?
Şeytan diyor artık sen de öyle ol, ayır yatağı da, bir kap yemek de yapma zıkkım yesin.
Eğer böyle yola gelecekse yapayım yetti..
yatagımı asla ayırmam ama yemek ev ısı yapmam herkes kendı kafasına gore takılır... zaten ben küsmem öyle bir huyum yoktur, o küser bende konuşmam sinirim geçenen kadar o kadarBu arada ufak bir küslükten bahsetmiyorum.
Üst üste bir şeylerin birikmesi sonucu büyük bir kavga sonrası günlerce küs kalış düşünün..
Küsken yine de yemek yapıp, ona sofra hazırlar mısınız?
Onunla birlikte yemek yer misiniz mesela?
Ben bir yerde hata yapıyorum sanırım.
Onu anlamak için soruyorum.
Bugüne dek ne kadar uzun küs kalsak da yemek yaptım, sofrasını hazırlamaya gayret ettim.
Uykumdan kalkmam ama uyanıksam yaparım yani.
Ütüsü, çamaşırı aynen devam.
Ayrı yatcam sonunda o olacak desem de yatak ayırmayı evliliğin sonu olarak gördüğümden sanırım.
Bir kaç kez teşebbüs etsem de beceremedim o işi.
Bir arkadaşım küsken hiç bir işe el sürmezdi, hatta ramazan vakti adamın aç kalmasına bile razı oluyordu.
Bir kap yemek bile yapmıyordu, ayrı uyuyordu vs..
Ama barışken aşkım bebeğim, kocasını bir sever ki ben heralde hiç aşık değilim diye düşünürsünüz :)
Neyse normal şartlarda kıymeti bilinen bir kadındır maşallah.
Acaba diyorum ben de mi kıymalıyım?
Şeytan diyor artık sen de öyle ol, ayır yatağı da, bir kap yemek de yapma zıkkım yesin.
Eğer böyle yola gelecekse yapayım yetti..
İyi de küstü isen neden yemek yapayım ki
Sizde çocuk yok hani çocuk olunca bazen o varken küsülmüyor da
Onunla ilgili hiçbir şey yapmam koca Ada'm karnını doyurur
Çamaşırlar da kirlide durur barışıncaya kadar
Bu şekilde bir ambargo bende soru işareti oluştururdu sanırım,adam beni kırdığı için ızdırap duydu üzüldü pişman oldu diye mi benimle barıştı yoksa yemek çamaşır ütü sekteye uğradı diye mi barışma süreci ivme kazandı emin olamazdım
Kilit nokta üst üste biriken şeyler...sıkıntı orda,birikmemesi lazım, sorun varsa çözülür bir daha da o defter açılmaz, çözüm bazen onun istediği gibi bazen benim istediğim gibi olur ama çoğu zaman orta yolu bulmaya çalışırız, dolayısıyla tahammülüm kalmayacak kadar bir birikme olmadı 14 senedir, geçen bayramda ciddi bi kırgınlığım oldu annem bize inmişti eşim annemin selamına cevap vermedi epey sinirlendim ve kızdım ama yatak ayırmadım yemekte yedik ictik ama durumu izah ettim o da bana duymadım dedi ki pc deydi oyun oynuyodu antredeki annemi görmemiş olması duymamış olması mantıklı geldi çünkü normalde annemle iyi anlaşır, konuşunca benim fazla hassas davrandığıma karar verdik cidden hassasım babamın vefatından sonra anneme düştüm
Yapsam da yemez ki
Çamaşırı giyer belki de yemeği yemez
Yani o ambargo karşılıklıdır
Mesela barışmak isteyen çay kahve yapar yanına gider hadi konuşalım vs der
Barışmaya gönlümüz varsa o çayı vs alırız yoksa içmeyiz
Çamaşır da 2-3 gün yıkanmasa da bitmez ki zaten atsın yıkasın
Mesela buna küsmem ki
Gerekirse o anda x anneme neden cevap vermedin der çenkiririm
Kırılıp içinde biriktirmem
O da duymadım der annen mi geldi der selam verir
Kaldı ki Ada'm uzaktan annen ile aynı binaya geldi ona daha fazla tolerans göstermek gerekir
Noldu acaba konu sahibi barıştı mı umarım bitmiştir kusluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?