- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Çocuğum olursa elbetteki zaten o evde yemek pişer. Ama ortada çocuk yokken de çocuk varmış gibi yaşayamam ki. Normalde de çok fazla ayrı yattığımız için tartıştığımız zaman ayrı yatmamız da gayet normal geliyor. Tekrar ediyorum evet soğukluk olmuyor. Hatta sinir soğuyunca insan özlüyor bile. Kırgın olduğum insanla aynı kanepede bile oturmam bu eşim ya da bir başkası olabilir hiç önemli değil. aynı odada da takılmıyorum zaten o durumda. Sinirimiz soğumadan beraber yatsak ne olur yatmasak ne olur.Şu mesaj çok dikkatimi çekti, peki bu yaptığınız sağlıklı mı? Aramızda soğukluk olmaz diyorsunuz ama aranızda soğukluk olmasa yatak ayırmazsınız. Hadi şimdi sorun yok diyelim bir bebeğiniz olduğunda anne babasının sürekli tartışıp yemeklerini dahi ayrı ayrı söylemelerini görmesi sizce onu etkilemeyecek midir?
Ben tensel temasın az yaşandığı ilişkilerdeki eşlerin daha çok kavga ettiğini düşünüyorum. Çünkü alttan alacak bir bağ yok. Yanlış anlamayın ama bence böyle yapmamalısınız, hem kendiniz için hem gelecek nesiller için. Çocuğunuz sorunları konuşarak çözmeyi ailede öğrenir. Eğer siz kavga edip yatak ayırırsanız kızınız ya da oğlunuz da ileride eşine gördüğü bu hareketi uygular. Ha dersiniz çocuk istemiyorum ama aradaki sevgi ve muhabbetin artması için sürekli kavga edip yatak ayırmamanız gerekir. Yataklar ayrılınca kavgalar daha da çok oluyor.
Ben küsken zehir akıyor ağzımdan.
Hiç konuşmamam daha hayırlı o yüzden.
Bir kere kızgınım, her yaptığı batar.
Erken uyumasına bile uyuz olurum.
Oturması, kalkması, yürümesi, evde olmasa daha iyi diyorum..
Coook tatlisinizz hemen barismalisinizBen de tabağını bitirirken yarım ağız '' Pilavvvv!!?'' diye soruyorum.
O da '' cıksssss'' diyor.
Bir de mesajla '' Gelirken ekmek al. ''
Cevap '' Baş üstüne''
Coook tatlisinizz hemen barismalisiniz
Yatak ayırmam. Ama ne diye yapacağım onun işlerini? Adam sadece "kadın dırdırı" çekmiyor yani küsken erkeklerin tabiriyle. Başka her türlü imkan elinin altında hala. Küs olmanın manası kalmıyor.Bu arada ufak bir küslükten bahsetmiyorum.
Üst üste bir şeylerin birikmesi sonucu büyük bir kavga sonrası günlerce küs kalış düşünün..
Küsken yine de yemek yapıp, ona sofra hazırlar mısınız?
Onunla birlikte yemek yer misiniz mesela?
Ben bir yerde hata yapıyorum sanırım.
Onu anlamak için soruyorum.
Bugüne dek ne kadar uzun küs kalsak da yemek yaptım, sofrasını hazırlamaya gayret ettim.
Uykumdan kalkmam ama uyanıksam yaparım yani.
Ütüsü, çamaşırı aynen devam.
Ayrı yatcam sonunda o olacak desem de yatak ayırmayı evliliğin sonu olarak gördüğümden sanırım.
Bir kaç kez teşebbüs etsem de beceremedim o işi.
Bir arkadaşım küsken hiç bir işe el sürmezdi, hatta ramazan vakti adamın aç kalmasına bile razı oluyordu.
Bir kap yemek bile yapmıyordu, ayrı uyuyordu vs..
Ama barışken aşkım bebeğim, kocasını bir sever ki ben heralde hiç aşık değilim diye düşünürsünüz :)
Neyse normal şartlarda kıymeti bilinen bir kadındır maşallah.
Acaba diyorum ben de mi kıymalıyım?
Şeytan diyor artık sen de öyle ol, ayır yatağı da, bir kap yemek de yapma zıkkım yesin.
Eğer böyle yola gelecekse yapayım yetti..
Bu arada ufak bir küslükten bahsetmiyorum.
Üst üste bir şeylerin birikmesi sonucu büyük bir kavga sonrası günlerce küs kalış düşünün..
Küsken yine de yemek yapıp, ona sofra hazırlar mısınız?
Onunla birlikte yemek yer misiniz mesela?
Ben bir yerde hata yapıyorum sanırım.
Onu anlamak için soruyorum.
Bugüne dek ne kadar uzun küs kalsak da yemek yaptım, sofrasını hazırlamaya gayret ettim.
Uykumdan kalkmam ama uyanıksam yaparım yani.
Ütüsü, çamaşırı aynen devam.
Ayrı yatcam sonunda o olacak desem de yatak ayırmayı evliliğin sonu olarak gördüğümden sanırım.
Bir kaç kez teşebbüs etsem de beceremedim o işi.
Bir arkadaşım küsken hiç bir işe el sürmezdi, hatta ramazan vakti adamın aç kalmasına bile razı oluyordu.
Bir kap yemek bile yapmıyordu, ayrı uyuyordu vs..
Ama barışken aşkım bebeğim, kocasını bir sever ki ben heralde hiç aşık değilim diye düşünürsünüz :)
Neyse normal şartlarda kıymeti bilinen bir kadındır maşallah.
Acaba diyorum ben de mi kıymalıyım?
Şeytan diyor artık sen de öyle ol, ayır yatağı da, bir kap yemek de yapma zıkkım yesin.
Eğer böyle yola gelecekse yapayım yetti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?