Eşinizle küsken..

Çocuğum olursa elbetteki zaten o evde yemek pişer. Ama ortada çocuk yokken de çocuk varmış gibi yaşayamam ki. Normalde de çok fazla ayrı yattığımız için tartıştığımız zaman ayrı yatmamız da gayet normal geliyor. Tekrar ediyorum evet soğukluk olmuyor. Hatta sinir soğuyunca insan özlüyor bile. Kırgın olduğum insanla aynı kanepede bile oturmam bu eşim ya da bir başkası olabilir hiç önemli değil. aynı odada da takılmıyorum zaten o durumda. Sinirimiz soğumadan beraber yatsak ne olur yatmasak ne olur.

sırf yorum yapmak için giriş yaptım.
allah aşkına nasıl küs kalıyorsunuz
ben kalmak istiyorum kalamıyorum.
eşim çok çabuk parlar sonra söner.
mesala çok büyük ve ciddi kavga ederiz ben ağlarım bağırırım falan filan.
sonra eşimin siniri geçince illa sululuk yapar. işte o zamanlarda ben tersleyemiyorum
itteremiyorum mesala çabuk yumuşuyorum. bir keresinde uzatayım dedim barışına kadar popoma tokat yedim.
sizde öyle yapın poposuna yapıştırın bir tane sinek konmuştu onu öldürdüm deyin. o laf atana kadar devam edin
yatak ayırmayın. ama ben olsam yemek yapmazdım. ne bulursa onu yesin.

Benimki kuserse yaptıgım yemeği yemez çayı içmez. İlk evlendiğimizde çok şaşırmıştım. Zamanla bu ne be dedim. Şimdi küserse küssün umrumda olmuyor. Ondan evvel ben başka yerde yatıyorum. O tavırlara ben görene kadar, ben ona aynı tavırları yaparım.

Ben küsken zehir akıyor ağzımdan.
Hiç konuşmamam daha hayırlı o yüzden.
Bir kere kızgınım, her yaptığı batar.
Erken uyumasına bile uyuz olurum.
Oturması, kalkması, yürümesi, evde olmasa daha iyi diyorum..

İnsan sinirliyken elbette böyle oluyor
Ama o senin eşin
Küçük bir şey için gerek yok
Affedilmeyecek birşey değilse küslük güzel birşey değil

Bende küs kalamıyorum ne kavgalar ediyoruz kumandalar uçuyor bütün kızgınlığımı döküyorum tartsyruz konuşuruz ben tabi üste çıkarım ama kalbim cok kırılır tabi sorun herzamanki gibi kayannam sonra derim kocamın me sucu var gönlümü alsana gerizekalı diyorum :))ben sana küsüm diyor uzatayım mı konuyu diyorum oda tabikide gönlümü alıyo

Konuşmak istiyorum dedim.
Ben istemiyorum dedi.
Bana söylemek istediğin bir şey yok mu dedim.
Yok dedi.
Özür dilemeyecek misin dedim.
Yapmadığım şeyin özrünü neden dileyeyim, senin yalan yanlış triplerini çekemem dedi.
Yapmadığın bir şeyse beni ikna etmek zorundasın dedim.
Sana bir kere anlattım, anlamak istemiyorsan o senin sorunun daha neden uğraşacakmışım dedi.
Tepemin tasını attırma dedim.
Benle ters ters konuşma, senin gibi gezmedim, yorgunum başım ağrıyor kaç saat çalıştım, beni rahat bırak dedi.
Sonra da saat 10 olmadan gitti uyudu.

Küslükten memnun sanırsam.

Ben bi kere eşimle kusken ise yoklamasını bana ne dedi ve. Bizim için çalışıyorum eşek miyim ben yatıyorsun ise yollamiyorsun koçanı dedi haklı da zaten öyle kahvaltı falan isteme ekmek arası birşey koyarım yer her ne kadar kızmış da olsam kavga da etmiş olsak o işe gitmek den vazmigeciyor mu hayır çalışıyor niye kim için o yüzden ondan beri kavga da etsek yollarım ise öperim sonra unuturuz zaten kavgaların bı çoğu saçma sapan sevenler oluyor

Valla canım bende öyle yapicam diyorum diyorum ama kavga edince kıyamıyorum ki ona .. Görevden geliyo onca insanın kahrını çekiyo bide ben yapamam ki . Çocuğumuz gibi onlar bizim :) boşver sen vicdanını dinle

O derece bir kuslugumuz olmadi da olsa yapmam sanirim.

Bu erkekler hep öküz şekerim kafaya takan biziz adam benle kavga etti dün gece 12 De neymiş süt bı gün beklemeden niye almışım yüzünü bilmiyormusum tamam diyorum susmuyor deli etti eski ben olsam takardim şimdi umrumda değil saçma sapan şeylere bağırıp sonra gelir birşey yokmuş gibi davranır ben umursamamayi öğrendim sende öğrenirsin yap yemeğini otursun yesin işte ne takiyon onlar bizim kadar takmiyorlar moralleri bozuluyor ama takmiyorlar

Bizim altın kuralımiz yatağa küs girilmeyecek. Hos benim eşin küsme huyu yoktur şükür ama kavga ettiğimizde ben konuşmam döner kicimi yatarım gelir arkadan sarılır ona göre konu kapanmıştır ama bi kaç gün trip atarım laf sokarim naparsin seninki nasıl bilmem ama yatak ayirma

gunlerce hic kus kalmadık zaten esim kusmez yok oyle huyları ben kızarsamda yine yemek yaparım ya bu bide esin yaklasımıyla alakalı karsınızda sizi kırmayan incitmeyen bir adam varsa tartıssanız bile abartmıyorsunuz ama tam tersi biri olsa yapmazdım icimden gelmez

Yatak ayırmam. Ama ne diye yapacağım onun işlerini? Adam sadece "kadın dırdırı" çekmiyor yani küsken erkeklerin tabiriyle. Başka her türlü imkan elinin altında hala. Küs olmanın manası kalmıyor.
Ayrıca ben işleri zaten kafama göre canım isterse yapıyorum, bir çok şeyi o mutlu olsun diye yapıyorum o yüzden de küsken yapmam.
Sanki kadının temel fonksiyonu o ev işlerinin yapılması gibi. Kavga da etsen ne olsa da o temel fonksiyon yerine getirilecek illa ki.
Ama çocuk varsa normal yaparım. Çocukların düzeni bozulmasın diye.

kesinlikle senin yaptığın doğru arkadaşım. gavura kızıp oruç bozulmaz. boşanmayı düşünüyorsan boşanırsın evini ayırırsın olur biter. düşünmüyorsan kendine bi kap yemek koyuyorsan evdeki kişiye de koymak zul gelmemeli. kendi çamaşırını ütülüyorsan onunkini ütülemek zor gelmemeli.
yola gelmesi için eşi cezalandırmak en saçması. düzgünce konuşun muhakkak eşinin de bi bam teli vardır. olmuyorsa bi aile terapisine gidin.

Şahsen yemek,ütü vb düzeni bozmam. Aman kavga ettik ütüsüz giysin yada aç kalsın banane demem için nefret ediyor olmam gerekir,bu durumdada evli kalınmaz zaten.
Bilemiyorum,öyle büyük,affedilemeyecek kavgalarımız olmadı bizim,tabiki kırdık,kırıldık ama uzamadı günlerce küslük. Zaten aynı evin içinde küs kalmak benide eşimide rahatsız eder,sürekli bir huzursuzluk hali bana göre değil.
Küste olsak düzenimi bozmam,öncesinde ne yapıyorsam yemek,ütü vs devam ederim. Çocuğum var,onada yansıtmak istemem ayrıca,buda bir etken benim için.

Yemek yaparim yazik aksama.kadar calisiyo yoruluyo,ben evdeyim ne de olsa vs vs dusunuyorum gene de.. ama.beraber yemem.hazrlar getirir onune koyarm gel ye diye cagrmam da..sonra da.kapanirim.iceri ckmam.. eger gonul almaya gelmyosa yatagi ayririm. Ya onu almam kapiyi kilitler uyurum odaya battanyesini atip yada ben oturma odasnda yatarm... yani cok sinirliysem.buyuk kavgaysa. Ha yemek.hazrlama safhasi zaten benden bi adim ona. Anlamazsa herseyi.hakediyo hih..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…