Eşinizle nasıl tanıştınız arkadaşlar ve dogru insan ldugunu nasıl anladınız?

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
Eşinizle nasıl tanıştınız? doğru insan olduğunu nasıl anladınız? Merak ediyorum:)

Eşinizle nasıl tanıştınız? doğru insan olduğunu nasıl anladınız? Merak ediyorum:)

hıc bır zman asla dogru mu degıl mı anlayamazsın malesef...ınsanlar ıyı oyuncudur..ıyı gorunmek ısterse bunu asla anlayamazsın..ama arkadas ortamında ıyı tahlıl edılır dıye dusunuyorum.ben esımı kursta aynı sınıfta tanıdım.oturup kalkmasını bılen kadınlarla dıyaloguna dıkkat eden bırı olması benı etkıledı..1 ay arkadas gıbı konustuk..o sure zarfında çözdum..asık oldum :) .ozellıkle bayanlara karsı bır erkek nasıl?o cok onemlı.

ben şahsen ilk görüşte anladım saçma gelebilir ama ilk gördüğümde anladım :) bi film vardı adını unuttum orda diyorduki bazen insan ilk gördüğünde kaderinin o olduğunu anlar bazen insan yıllarca arar ama yine kaderini bulamaza gibicesinden bişeyler diyodu tamda hatırlamıyorum ama ben o cümleye inanıyorum çünkü başkasına saçma gelsede yaşadım :)

gezi de tanıştık :) kime göre doğru insan bilinmez herkesin doğruları farklıdır ama ben doğru insan değerlendirmesi yaparken siyasi görüşüne vs bakmadım ve sorunda etmiyoruz konuşuruz da. Haziranda tanıştık Ocakda nişan Mayısda düğün zaten kalben hissedersin emin ol ne anlatsak boş olur belli bir kriteri yoktur.

2 yıl aynı iş yerinde aynı oda da çalıştık hiçbirşey yoktu aramızda ta ki o bana açılana kadar önce çok üzüldüm bir dostumu kaybettim diye bana ilgisinin olduğunu anlamamıştım bile açıkladığında günlerce yüzüne bakmadım ve günler sonra A4 kağıdına bir t cetveli yapıp eşimin + ve - lerini bulmaya çalıştım ve baktım ki - leri yok gibi birşey hayatıma soktum yani önce mantığım ağır bastı sonra aşk,sevgi herşey geldi

Bizim aşkımız 0 ve 1 den olsuyor. Bi işyerim vardı oda yan dükkanda gecıcı olarrak işe girmişti ve öyle sohbet ediyorduk bilgisayardan konu açıldı bilgisayarların içindeki sistem program 0 ve 1 den ibaret dedi öyle göz göze geldik ve kelebekler pır pır etti içimde biraz tuhaf ama böyle başladı

Eşimin büyük teyzesi sayesinde tanıştık.. Ilkten tanışmak istemedim, hatta kadıncağızı tersledim,kaçtım ben kaçtıkta kovaladılar.. Ablam ve annem tanış görüş kafana uymaSsa yol verirsin gider dedi..
Neyse kabul ettim, face den resmime bakıp beğenmiş beyefendi! Ben görmedim bile teyzesi tanıştırmak için çağırdı, beni bende gittim bi gittim ki yanına halasını eniştesini ve kuzenlerini almış gelmiş.aile si ile selamlaştık, bizi hemen teyzesinin yatak odasına yolladılar konuşalım diye. Kafam önümde olduğu için suratına bakarak konuşamadım çok utandım, aklımda kalan bi tek gözleri idi.. Mesajlaştık, konuştuk, buluştuk, baktık mantıklar uyuşuyor, birlikte olmaya karar verdik.. Benim ki ilk mantık sonra aşk oldu.. Eşime ilk 1 sene aşkım Cnm cicim demedim hiç.. En sonunda isyana bağlayınca kendimi alıştırdım.. Aşk'a inanmayan ben aşkım hayatım der oldum !

biz internette tanıştık :) ilk olarak iş yerıme çagırdım ordaki tavırlarından etkilendim ve bağlandım :)

Ben ilk gördüğümde ne biçim adam demiştim hatta daha sonra rüyama girmişti evlendiğimizi falan görmüştüm sonra eşime de demiştim bi da konuşmıycam senle kabuslar gördürüyorsun bana flan diye ama rüyayı anlatmamıştım. Büyük konuşmıycan demek ki sonra aşık oldum adama evlendik çok seviyorum mutluyuz

Hiç düşünmedim doğru insan mı değil mi diye! Biz gelecek planları yapmadık hiç. Öğrenciydik. Eğlendik, Üzüldük, saçmaladık hep birlikteydik. Güven tamdı Edelemedik. Yalan konuşmadık sonuç 4 yıl sevgililik 5 Yıldır evliyiz.

17 sene önce yeni işime başladığım gün, odaya girdim benim kocayı gördüm.
Bi ışık çaktı gözümde, ayak parmaklarımdaki kan süratli bi devinimle beynimin sol lobuna kadar ilerledi.
Bende bunlar zuhur ederken kendiside "ahaa işte benim hatun" demiş. (Güya! :)
O gün bu gün beraber tıngırdıyoruz işte.
Yani filmlerdeki gibi şeyler oluyor.
Valla bak :)

ahaha cok komık

her evlenemeyen veya yeni biriyle tanışıp ondan emin olamayan kızın klasik sorusu...
doğru erkek yoktur, katlanılabilir erkek vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…