neden diğeri sandığı halde sana mesaj atmış ki:)eşimin sessiz sedasız 5 ay takip ettim kuzeni ark dı muhabbette ona ima ettim o da ona çıtlatmış....benim ismimde okulda 2 kişi var diğeri sanmış bana mesaj attı sen kimsin senle sevgili olcam diye...tartıştık sonra yanlış olduğunu anladığında 1 saat geçmişti geri msj çekti özür diledi öle konuştuk sevgili olduk.....yaklaşık 1 sene sonra kaçtık
Şimdilik bebek yok. Eşim üniversiteyi bitirdi ama ben de üniversite okumak istiyorum. Şu an sınava hazırlanıyorum. Lisansımın 4. yılında gebelik düşünüyorum. Nasip :) Eşim ailesi kabullenemediği için çok üzülüyor ama onlar çoook çok kızgınlar ve şu anda ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar. Sonuçta 3 günlük dünyada güle oynaya geçinip gitmek dururken onlar kalplerini kinle doldurmaktan vazgeçmiyorlar. Onlar artık barışalım dedikleri zaman biz burada olacağız ki hep... Sadece zamana ihtiyaç var. Henüz evliliğin 8. ayındayız.Ailen kabullenmiş en azından canım.. aile onayı olmadan ben de huzursuz olurdum. Bebek falan yok mu bazen büyükleri bu yumusatıyor derler.. Rabbim yardımcın olsun dua et bol bol...
daha yeni sayılırsınız zamanla çözülür inşallah bol dua edin canım..Şimdilik bebek yok. Eşim üniversiteyi bitirdi ama ben de üniversite okumak istiyorum. Şu an sınava hazırlanıyorum. Lisansımın 4. yılında gebelik düşünüyorum. Nasip :) Eşim ailesi kabullenemediği için çok üzülüyor ama onlar çoook çok kızgınlar ve şu anda ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar. Sonuçta 3 günlük dünyada güle oynaya geçinip gitmek dururken onlar kalplerini kinle doldurmaktan vazgeçmiyorlar. Onlar artık barışalım dedikleri zaman biz burada olacağız ki hep... Sadece zamana ihtiyaç var. Henüz evliliğin 8. ayındayız.
o nasıl oluyor ki...sen evlenince mi iyiki diyenlerdensinBen buna benzer bi konuya yazmistim galiba ben anlamadimda o anlamis sonra ben anladim :)
Ben istememistim o her olur dediginde ben olmaz dedim tanimak istemedim onu esim ben senden baskasiyla evlenmem demisti benim icin yasantisi bile deistirdi sonra tanidikca cok ii biri oldgunu anladim ama evlenicem kisi oldg dusunemeden evlendik zatio nasıl oluyor ki...sen evlenince mi iyiki diyenlerdensin
Mutluluklar dilerim herkeste değişik oluyor sanırım kimisi ilk görüşte anlıyor kimi evlendikten sonra:)Kızlar herkesin yazdığını okuyamadm özür dilerim şimdiden .. İnşaallah hepiniz doğru insanı bulursunuz :)) ben eşimde Facebook'ta tanıştım:)) 6ay kadar arkadaşlık ettik o benimle ciddi düşündüğünü söyledi ama benim zamana ihtiyacım vardı 6ay sonunda kabul ettim birdenbire başladı gibi oldu ilişkimiz.. Hemen o yaz da evlenmiştik hala çok mutluyuz huzurluyuz... Nereden anladım onun benim için doğru kişi olduğuna derseeeeeeekkkk...hıımmm... Bilmiyorum inanın herşeyiyle çok iyi bir eştir.. Bilere olsun üzmedi beni :))2senedirde evliyiz
Mutluluğunuz daim olsun .. zamanla hareketlerini mi huylarını mı beğendiğin için evlendin...belki tesadüftür ama üniverstedeki bütün arkadaşlarımın sevgilisinden farklıydı benim sevgilim olduğu zamanlar kıskanır...korur gece tek başıma dışarı cıkmamı istemez beni asla tek başıma eve göndermez bir çok erkeğin içinde asla yalnız bırakmaz toplumda ilişkimizden ulu orta örnekler vermezdi zırt pırt meaj atıp cıvık cıvık hareketler yapıp sonra özür dilemek zorunda kalmazdı bugün bakıyorumda o günlerden geriye kalan tek ilişki bizimki bu olaylar mahalle baskısının çok olduğu bi yerde yaşandı yadırgamıyalım lütfen
merhaba canım .. güzel bir ilişkin var görünüyor.. yasın kaç bilmiyorum ama insan güzel bir ilişki varsa çok uzatmadan kavuşmak istiyor....Su site kadar guzel bi site varmi acaba :) iyiki varsiniz melekler sizin mutlu hikayelerinizi okudukca ben mutlu oluyorum insallah evlerinizde neseniz hiiic eksik olmaz hep huzurlu bi hayatiniz olur ben sizden ufagim daha ama insallah sizin gibi bende guzel yuva kurarim. Bizde 2 senedir birlikteyiz. Ikimizinde en yakin arkadasi cikiyolardi bende onun resmini gormustum arkadasim sevgilisini gosterirken neyse iste facebookta arkadasim sevgilisine soylemis begenmis diye o da ona soylemis derken baktim toplu konusma acildi orda bi anda demeye basladilar bak seni seviyo felan halbuki konusmuslugumuz bile yoktu. Sonra konusmaya basladik. Benim icin hattini degistirdi heryone sms hakki yapamadigi icin, sonra iste biz birbirimizi hic gormeden iki hafta sonra cikmaya basladik. Ama yani nasi anlatsam ben hayatimda boyle bi insan daha tanimadim ve gercekten hayattaki en guzel iyikim en guzel dogrum. Anne baba ayri benim babayla kaliyorum babamda ilk bir senemiz boyunca hic tek disari cikmama izin vermezdi.. simdi bildigi guvendigi icin aksamlarida izin veriyo bugunde buyuk erkek kuzenimle tanistirdim. Hersey o kadar zamaninda guzel gidiyoki ve hani boyle bazi ergen erkekler vardir her gordugu kiza bakar ciktigi kiza dokunmak ister o hic oyle degil ne bi kiza baktigini ne konustugunu daha bir kez gormedim :)) ilk bes ay el ele bile tutusmadik yolda yururken gezdgimiz yerler evime yakin diye yanyana bile mesafeli yururduk derdi biri gormesin kizmasinlar, o kadar guzel bi kalbi var ki o kadar guzel dusunceleri varki. Simdi uni. Gidicekti sirf benim icin bu sene bekleyip istanbulda tutturmak icin calisiyo. Yeri geldiginde resmen annem oluyo babam oluyo kime ihtiyacim varsa o oluyo.. insallah bizde sizler gibi senelerce cikar evleniriz Allah hayirlisiyla nasip etsin su hayatta en en en icten ettigim istedigim dua. Aile ortaminda buyuyrmedigim icin ona oyle baglandimki umarim ilerde cok guzel bi hayatimiz olur.. uzun oldu ama anneden uzak evlat olarak size icimi dokmek istedim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
önce okulun bitmesi güzel olur canım ama güvenilir bir ilişki hayat dengesini kalitede tutar bence... İnşallah sonu evlilik olur...Üniversite 1.sınıfı bölümü sevemediğim için yarıda bırakarak çalışmaya karar verdim amacım 3 4 ay çalışarak biraz kafa dağıtmak sonra tekrar istediğim bölüm için çalışmalara başlamaktı mağazaya başvurdum 10 gün içinde haber geldi 2 gün içinde kabul edilip başladım 10gün sonra hayatım geldi yönetici adayı olarak başladı daha önce kimseye karşı öyle şeyler hissetmemiştim babamın anneme yaptıklarından dolayı erkeklere karşı hep soğuk ve terstim bana ilgisi olan herkesi geri çevirdim ama o çok kibar Anlayışlı ve yakışıklıydı mağaza içerisinde yasaktı zaten aramızda birşey olması bildiğim için hislerimi hep erteledim 1 ay sonra başka şubeye tayini çıktı ve giderken o kadar sevinçliydi ki onu öyle gördükçe deli olmuştum meğer beni sevdiği için aynı mağazada olmaz diye seviniyormuş :)15 gün sonra Facebook'tan ekledik konuşmaya başladıkşimdi iki aydır beraberiz bende işten ayrıldım okula tekrar dönüyorum ciddi düşünüyor yaşım 20 olduğu için baştan beri evliliğede sıcak bakmadığım için biraz zorlanıyorum ama onu seviyorum iyiki hayatımda
Demekki sevmiş 1 yıl beklediğine göre.. artık pek bekleyen yok sanki...benım iş yerınde görmüş eşim beni ..geldi istetti bir yıl peşimde koştu ,olmaz dedim .. sonra geldi istetti..
görücü usulüyle evlendim mutluyum sükür .. beni seviyor ve saygı duyuyor .. bende aynı sekilde sevdim.. :123:
Demekki sevmiş 1 yıl beklediğine göre.. artık pek bekleyen yok sanki...
işte sevildiğinden emin olabilmek süreceğini bilebilmek mümkün olsa kesinlikle daha güzel.. ama azda olsa sevmeli de...sevmektense sevilmek daha güzeL ..
sevince acı , sevilince harika :)
işte sevildiğinden emin olabilmek süreceğini bilebilmek mümkün olsa kesinlikle daha güzel.. ama azda olsa sevmeli de...
Bana benzeyen nerede acaba geldi de fark mı etmedim...kesinlikle .. zamanla hepsi oluyor + ask sans ..
kapıyı ömürde bir kere çalıyor .. inanıyorum ..
ve bana göre , çiftler birbirine benzer ..
Bana benzeyen nerede acaba geldi de fark mı etmedim...
İyi cesaret etmişsin:) ben ailemi iknaya çalışırdım sanırım.. Ailenizle görüşüyor musnuz?ben eşimle aynı yerde calısıyodukk ben kasiyerdim o da patronumun yegeniydi ilk görüşte aşk oldu bizimkisi işe basladı 2 hafta sonrada bizim ilişkimiz basladı. :) 8 aylık bi ilişkinin ardından sıra ailelerin tanısmasına geldi kayınpederim geldi babamla tanısmaya esimin ailesi rizede biz istanbulda oturuyoduk tanıstılar ama pek olumlu gecmedi ailem uzakta oturuyolar diye vermediler beni bizim 2-3 haftalık bi ayrılığımız oldu sonrasında eşim kafasına koymus rizeden kalktı geldi istanbula beni kacırmaya bende onunla gittim rizeye kadar :) cok sukur mutluyum bi tanede prensesimiz var ama tek isteyim ayrı bi ev , kaynanamlarlayım
Değişik bir hikayeymiş su an da nasılsın peki mutlu musun ? evlilik öncesi ve sonrası değişiklik var mı?yeni üye oldum. konu dikkatimi çekti nedense bende bunu düşüyordum.sanırım yumurta kapıya dayandı. 3 hafta sonra düğünüm war.çok karmaşığım. herneyse.5 sene önce falımda çıktı nişanlım gülmeyin:))gerçekten bu işlerden anlayan bir abla hissiyatmı demeliyim artık temiz kalplilikmi,öyle bir anlattıki sanırım kriterleri tutan karşıma çıkan ilk kişiye aşık olacaktım( gerçi soyismine kadar bilmişti ama..)bir yat gezisi düzenlemişti okulda nişanlım ve arkadaşı katılmak istermisin diye sordu o ana kadar onu hiç görmemiştim. arkadaşlarla sadece eğlence olsun diye ismini cismini araştırdım. fal bakan ablanın dedikleri birebir tutuyodu yinede çok önemsemedim.o ara en yakın arkadaşım bana aşık olmuştu.aslında onun umudunu kırmak için başladım sonra baktımki 5 sene geçmiş düğünüme az kalmış. bana hep tanıyormuşum gibi olmadı. sanki hergün yeniden yeni biriyle tanışıyormuşum gibi. iyimi kötümü bilemedim.
tabiki evlendikten 3 ay sonra ailemin yanina gittim ve baristik onlarlaİyi cesaret etmişsin:) ben ailemi iknaya çalışırdım sanırım.. Ailenizle görüşüyor musnuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?