Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

neden diğeri sandığı halde sana mesaj atmış ki:)

Ailen kabullenmiş en azından canım.. aile onayı olmadan ben de huzursuz olurdum. Bebek falan yok mu bazen büyükleri bu yumusatıyor derler.. Rabbim yardımcın olsun dua et bol bol...
Şimdilik bebek yok. Eşim üniversiteyi bitirdi ama ben de üniversite okumak istiyorum. Şu an sınava hazırlanıyorum. Lisansımın 4. yılında gebelik düşünüyorum. Nasip :) Eşim ailesi kabullenemediği için çok üzülüyor ama onlar çoook çok kızgınlar ve şu anda ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar. Sonuçta 3 günlük dünyada güle oynaya geçinip gitmek dururken onlar kalplerini kinle doldurmaktan vazgeçmiyorlar. Onlar artık barışalım dedikleri zaman biz burada olacağız ki hep... Sadece zamana ihtiyaç var. Henüz evliliğin 8. ayındayız.

daha yeni sayılırsınız zamanla çözülür inşallah bol dua edin canım..

Ben buna benzer bi konuya yazmistim galiba ben anlamadimda o anlamis sonra ben anladim :)

o nasıl oluyor ki...sen evlenince mi iyiki diyenlerdensin
Ben istememistim o her olur dediginde ben olmaz dedim tanimak istemedim onu esim ben senden baskasiyla evlenmem demisti benim icin yasantisi bile deistirdi sonra tanidikca cok ii biri oldgunu anladim ama evlenicem kisi oldg dusunemeden evlendik zati

Mutluluklar dilerim herkeste değişik oluyor sanırım kimisi ilk görüşte anlıyor kimi evlendikten sonra:)

Mutluluğunuz daim olsun .. zamanla hareketlerini mi huylarını mı beğendiğin için evlendin...

merhaba canım .. güzel bir ilişkin var görünüyor.. yasın kaç bilmiyorum ama insan güzel bir ilişki varsa çok uzatmadan kavuşmak istiyor....

önce okulun bitmesi güzel olur canım ama güvenilir bir ilişki hayat dengesini kalitede tutar bence... İnşallah sonu evlilik olur...

Demekki sevmiş 1 yıl beklediğine göre.. artık pek bekleyen yok sanki...

işte sevildiğinden emin olabilmek süreceğini bilebilmek mümkün olsa kesinlikle daha güzel.. ama azda olsa sevmeli de...

kesinlikle .. zamanla hepsi oluyor + ask sans ..
kapıyı ömürde bir kere çalıyor .. inanıyorum ..

ve bana göre , çiftler birbirine benzer ..

İyi cesaret etmişsin:) ben ailemi iknaya çalışırdım sanırım.. Ailenizle görüşüyor musnuz?

Değişik bir hikayeymiş su an da nasılsın peki mutlu musun ? evlilik öncesi ve sonrası değişiklik var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…