Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

Biz motosikletlere merakliyiz esimle ozamanlar bir forum vardi isim veemeyecegim motosikletle ilgili paylasimlar yapilirdi bende uyeydim esimle orada tanistik bir sure hic gorusmeden yazistik ve aniden bir hafta sonu bulusup baska bi sehre motorla kampa gitmemizle basladi hersey ve bu gorusmeden 1bucuk ay sonra evlendik :)

Bende anlatayım bari
Benim iş yerim cadde üstünde sevgilimin babası hep geçiyormuş hiç farketmedim bu zamana kadar bitişik komşu dükkanda cok sevdıgım bır abi var o dedı sana bırını bulduk dıye hıc ıstemıyorum dedım gorusmek bıle gelmedı ıcımden sonra sevgılımın babasına soylemısler boyle bır kız var dıye o da gelip geçerken görmüş begenmıs benı sonra oğlunu da alıp geldi tanısmaya aslında sevgılımde hıc gorusmek ıstememıs ama ayıp olmasın dıye babasının peşine takılmış sonrada itiraf ettik birbirimze konuştuk yemeğe cıktık her fırsatta gorustuk bırbırımızı tanımak ıcın ve başladık kısmetse mayısta evlenıyoruz ıyı kı tanısmışız diyoruz ikimizde

Ben henüz 2,5 aylık bir evli olarak anlatiyim:)eşimle sosyal paylaşım sitesinde tanıştık. Kendisi cocukluk arkadaşımin ablasının eşinin kardeşi ortak arkadaşlarımız var yani.resimlerime bakıp eklemiş kabul ettm beğendim herhalde:)1-2 hafta kdr konustuk. sonra bulustuk ilk bulusmamizda evlenme teklifi aldım ve onun doğru insan olduğuna inandığım icin evet dedm.:)6ay sevgili,6 ay sözlü,9ay nişanlı kaldıktan sonra 2 aydirda evli ve mutluyuz:)darısı ve hayirlisi tüm bekarlara inşallah...

ben de burda paylaştığın için ve dualar için teşekkür ederim.. birlikte emek verilirse zorluklar çözülüyor..

Belki yarın hiç yaşanmayacak. Belki bir daha onu göremeyeceğiz... Bu felsefeye ilk kez bir adım attım ondada evlendim :)
evet bu açıdan bakınca böyle ama toplum olarak erkeklerin ilk adım atmasına alışmısız yada ben de böyle.. reddeder korkusu var.. şimdiye kadar adım atan bi kaç kız arkadasım reddedildi değer görmedi bu da etken belkide....

Aslında işler karşılıklı ilerleyince güzel oluyor. O size bir adım atar, bir sonrakini siz atarsınız. Doğru kişi değilse zaten olmaz :)

Henüz evli değiliz ama bende anlatayım ;
En enteresan sayılabilecek bizim ki olabilir sanırım
Facebook taki bir uygulama sayesinde bilenler biliodur zaten online kişilere çicek çikolata falan gönderiliyor bende merakımdan takılıyorum ama kimseye bişi göndermiyorum bana gelio eğleniyorum ' aa şuna bak ne gönderdi falan die' Nişanlımda arka arkaya 5 tane posta kartı gönderdi en az kredili hediye
Sinirlendim habire gönderio mesaj atıo ne var beee die atarlanarak bailadı
Sonradan 1 ay sonra benim bulunduğum şehre geldi 6.yıl olacak birlikteyiz 2 yıldırda tek başına benim yaşadığım yerde yaşıo benim için iş buldu geldi beraber olalım diye yavaş yavaş çeyizlerimizi yapıoruz beyaz eşyalarımızı alıoruz

belki tesadüftür ama üniverstedeki bütün arkadaşlarımın sevgilisinden farklıydı benim sevgilim olduğu zamanlar kıskanır...korur gece tek başıma dışarı cıkmamı istemez beni asla tek başıma eve göndermez bir çok erkeğin içinde asla yalnız bırakmaz toplumda ilişkimizden ulu orta örnekler vermezdi zırt pırt meaj atıp cıvık cıvık hareketler yapıp sonra özür dilemek zorunda kalmazdı bugün bakıyorumda o günlerden geriye kalan tek ilişki bizimki bu olaylar mahalle baskısının çok olduğu bi yerde yaşandı yadırgamıyalım lütfen

Şimdi ki gençlerde kanka olayı var ya. İşte bizimki de öyle birşeydi. 7 Yıllık kankama bir gün evlenme teklif ettim. İçmiştik birazcık. Bir an aklıma geldi fikir ki 7 yıl boyunca en iyi arkadaşlarımdandı ve gelecekte yapmak istediğimiz birçok şey aynı. Biz evlensek çok mutlu oluruz dedim. :) Gerçekten böyle mi düşünüyorsun dedi. Evet dedim. Kararı almıştık ama ben her zaman ki gelip geçici ilişkilerimden biridir diye düşünüyordum. Çok yanılmışım çook. Öyle bir kavradı ki beni. Babamdan bile o şevkati görmedim belki. Babama bile o kadar güvenmedim de. 2 yıl sevgili kaldık. Ya da nişanlı diyeyim. Ailelerimiz evlenmemize hatta sevgili olmamıza bile karşı çıkıp görüşmemizi engellemeye çalışıyorlardı. Nedenleri de bir gün anlatırım belki... Aramızda nişan yaptık ve söz verdik. 2 Yılda ailelerin fikirleri bir gram değişmedi ve eşim hala üniversite öğrencisi olmasına rağmen, hiç bir maddi imkanımızın olmamasına rağmen bir gece beni evden kaçırdı ve sabah erken...günün ilk nikahını kıydırdık. Neden beklemedik okulun bitmesini... Annem cep telefonuma el koyup kapıları kilitleyip eve hapsetti resmen beni. Sırf onunla görüşmeyeyim diye. Anahtarları bile saklıyordu. Arkadaşlarımla sadece annemin yanında görüşebiliyordum ki ona haber falan göndermeyeyim diye. Yine de kimse aşkın önüne geçemez işte :) Eşim okulunu bitirene kadar bir süre ben çalıştım, bir süre kendisi freelance işlerle uğraştı. Maddiyat çok zorlasa da bizim gönlümüz hep hoştu. Güle oynaya son 5 liramıza çikolata almaya gittiğimiz zamanlar oldu :)
Bir de merak edilen bir konudur diye tahmin ediyorum. Anne babalar noldu?
Benim annem babam evliliğimi kabul etti ama eşimin annesi babası hala kabullenebilmiş değil. Ondandır belki de benim geçmek bilmeyen bunalımlarım... Eşimin yanında dünyanın en mutlu kadını olsam da, yalnızken hiçbirşeyin çözümü yok...

Ailen kabullenmiş en azından canım.. aile onayı olmadan ben de huzursuz olurdum. Bebek falan yok mu bazen büyükleri bu yumusatıyor derler.. Rabbim yardımcın olsun dua et bol bol...

mutlu olmak küçük anlardır ama bir ömür huzurlu olmak en önemlisidir bence.. Huzur veren birini bulmuşsunuz mutluluklar dilerim.. sanırım su an asker yolu bekliyorsun..

mutlu olmak küçük anlardır ama bir ömür huzurlu olmak en önemlisidir bence.. Huzur veren birini bulmuşsunuz mutluluklar dilerim.. sanırım su an asker yolu bekliyorsun..
aynen canim cok sukur allaha karsima oyle birini cikardi.. koskoca yaz geldi gecti yanindan ayrilmak cok cok zordu suan askerde daha da zorlaniyoruz ama arayabiliyor sesini duyuyorum canim.. cok tesekkur ederim

aynen canim cok sukur allaha karsima oyle birini cikardi.. koskoca yaz geldi gecti yanindan ayrilmak cok cok zordu suan askerde daha da zorlaniyoruz ama arayabiliyor sesini duyuyorum canim.. cok tesekkur ederim
Kısa dönemse hızlı biter inşallah...

eşimle lisede onun maçını izlerken gördüm tanıştık....onun doğru kişi olduğunu anladığımda evlenmiştim zati

Evlilik kararını nasıl verdiniz çok kısa olmuş:)
yaşadığımız yer küçük olduğundan aileler mutasıp onlar öğrendiler karşı çıktılar ayrılın dediler bizde kaçıvedik.....şimdi 10 yıllık evliyim 40 kez gelsem yine aynı kişiyle evlenirim......

eşimin sessiz sedasız 5 ay takip ettim kuzeni ark dı muhabbette ona ima ettim o da ona çıtlatmış....benim ismimde okulda 2 kişi var diğeri sanmış bana mesaj attı sen kimsin senle sevgili olcam diye...tartıştık sonra yanlış olduğunu anladığında 1 saat geçmişti geri msj çekti özür diledi öle konuştuk sevgili olduk.....yaklaşık 1 sene sonra kaçtık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…