Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

Dogru kişi oldugunu ilk basta zaten anlamistim konusmasindan tavirlarindan sordugum sorulara benim dusundugum tarzda cevap verisinden merhametinden insan ve hayvan sevgisinden .. zaman gectikce tabi daha daha iyi anliyosunuz. Cok şükür. Iyiki var :)

Bende yazmak istedimm :)
18 ay nisanliligin ardindan 3 aylik evliyiz. Esim anneannemin kucagina dogmus, k.pederim ve kv annemle babamin en yakin arkadaslari. Ama biz hic sevmezdik birbirimizi, ayni ortamda durmazdik bile.. Sonra piknikte salincakta beni sallamasiyla basladi hersey, 5 ay sonra nisanlandik ve askere gitti. Askerden gelince anladim dogru kisi oldugunu, korumaci tavirlarinda, kiskancliginda, bakislarinda.. Askerden gelince 4 ay icinde evlendik. Cok sey yasadik, cok kez yuzuk atma durumlarina geldik. Tutunduk birbirimize, iyiki tutunmusuzz cok sukur :)

Benim de böyle olur mu bilmiyorum yeni biri ile tanışıyorum tanıdıkça uymayan yanlarını görüyorum özellikle istediğim bi kaç şey var benim için önemli.. nedense mutlaka birkaçı kesin olumsuz oluyor nasip galiba..

gelgitli bir ilişkiniz olmuş galiba.. bir arkadasımda su an ilişkisi için fotoğrafını görsem beğenmezdim ama eğitimde bir bakışı beni etkiledi demişti hatta kız onu 5 yada 6 kez görüşmeden sonra kabul etti su an ikisi de sevgi yumağı modundalar.

Tabiki canim nasip ama ciddi manada herseyiniz tersse evlendikten sonra cok sorun olur

İnternetten tanışma, büyük bir zaman kaybına neden olmasına rağmen, tanıyabilmek açısından yanıltma payı da bir o kadar yüksek diye düşünüyorum. Güvenebilmek mümkün değil. Allah bilir evli bile olabilir karşıdaki. Bambaşka bir amacı olabilir. Yani içi bilinmeyen kapalı bir kutu..

lisedeydim, dershanenin karşısında alçak bir duvar vardı. 6 kız bir erkek orda oturuyorduk. bi anda ne oldu anlamadık duvar geriye doğru gitmeye başladı ödmüz koptu yola atladık 7 kişi birden. sonra güüüüüüüüüüüümmm diye şiddetli i sesle duvar yıkıldı biz korktuk, dershane halkı şaşırdı, yolun ortasında oturduk kaldık dizlerimizin bağı çüzülmüştü o sırada eşim arabayla oraya geldi biz yol ortasında oldugumuzdan durdu noldu falan dedi, yanmzdaki erkek arkadaş onu tanıyordu, durumu anlattı kahkahalara boğuldu o da :) bie kaç saat sonra facebooktan eklemiş ve mesaj atmış, "seni belediyenin yıkım ekibine alalım mı?" diye :) ben de kızdım tersledim tabii hatta nefret ettim ama tabi o nefret sonrasında büyüüüük bir aşka dönüştü :)3. senenin sonunda da binbir güçlükten sonra evlendik :)

Evlimisiniz evet derken o kararı nasıl aldınız?

valla canım spontane gelişti, evlilik teklifi olmadıki, ikimizde otomatik olarak evlenecekmişiz gibi hareket ettik
doğru kişi diye biri yok bence, çiftler mutlu olmaya gönüllüyse uyumlu olmayı karşılıklı optimalde tutmaya çalışacak, zaten bu sevgiliyken nişanlıykende ip uçlarını verir
hep olumluları görüp olumsuzları pas geçersen görmezden gelirsen o zaman evlenince sıkıntı olur, çünkü tahammül düzeyi evlenince daha düşük olur, aynı evde yaşamak başka bişey sonuçta

uyum önemli birde karşıdakine yeterli alan sanırım.. aynı ev konusunu yen yeni anlıyorum flört döneminde o evde olmuyor küssen bile zamanla geçiyor aynı evde öfke şiddetlenebilir bir de kaçacak yer yok demi...

Çok güzelmiş.. Mutluluğunuz daim olsun .. Darısı isteyen bekarlara:)

Ben esimi itiraf.comda edindigim bir arkadas sayesinde tanidim. Hatta esim uzerinden itirafi bile varmis cok sonra farkettim...

Bu arkadasin adi Ali olsun, cok iyi anlasiyorduk Aliyle birbirimizi tanimiyor olmamiz dertlerimizi anlatma firsati dogurmustu o surekli sevdigi kizi anlatir bende tavsiyeler verirdim...

Ali bana surekli bir cocuktan bahsederdi karakterimiz cok benziyormus ... her seferinde hayir dedim istemiyorum, ayni sekilde esime de benden bahsediyormus o da reddediyormus gorusmeyi

2 3 yil falan anlatti bana esimi benim tepkim hep ayni kaldi. Hayir, istemiyorum...

Yuksek lisans icin yurt disina gidecekti ali aradim iyi yolculuklar dilemek icin telefonu kapatirken veriyorum numarani dedi. Ver hadi dedim son istegini kirmayayim.

Esimi aramis hemen vermis numarami o da arayip aramamakta kararsiz kalmis, ayni gunun aksami aramak icin tusa basmis ama vazgecmis sonra sonlandirmis aramayi...

Universite 3. Siniftaydim 6 Kasim gunu. Mutfakta oldugum sirada calmis telefonum ben cevapsiz cagriyi gorunce uzununu kisasini bilemedim tabi aramis diye dusundum. Meger o sonlandirmaya kalmadan calmis benim telefonum. Mesaj attim poaca yapiyorum musait olunca donerim ben size diye.

Rkadaslarim bizdeydi gece yarisina kadar musait olamadim yatarken mesaj attim kusura bakmayin gec oldu yarin gorusuruz diye. O da heyecandan uyuyamamis aradi beni.

Nasil anlatilir ne konustuk hic birini hatirlamiyorum sadece sesi radyo sanatcisi gibi gelmisti. O kadar guzeldi ki sabahin 4une kadar konustuk....

Gunlerce ne oldugumuza karar veremedik ama surekli konustuk ekmek gibiydi artik konusmazsam hayatim eksik kaliyordu.
Ne ara sevgili oldugumuzu hatirlamiyorum inanin. Kasimda konusmaya basladik ilk kez subatta gorusecektik o istanbuldaydi okulubitirmis calisiyordu benimse ailem istanbuldaydi.
Subatin 4uydu yanlis hatirlamiyorsam bir alisveris merkezinde bulusmak icin randevulastik. Nasil kar yagiyor nasil soguk. Alisveris merkezine varmama 100 metre var yada yok yoldan gecen araba su birikintisind3ki camurlu suyu uzerime sicratti kabanim yuzum gozum batti aglamamak icin zor tuttum kendimi ama eve geri donmedim o aksam o adami kanli canli gorecektim ben.

Tepeustundeki alisveris merkezine gitmistik bilen varsa starbucks alt katta sinemalar da ust katta. Ben sinemanin oldugu kattan geliyorum o asagidan. Birbirimizi ilk kez yuz yuze gorecegiz anlatirken bile cok heyecanlandim. Iceri girmedim ben disarda bekliyorum benim oldugum giriste hic kimse yok aradi nerdesin dedim kapinin onundeyim o bende kapinin onundeyim diyor neyse durum anlasildi elinde telefonla yuruyen merdivenlerden cikiyor. Onu gordugum an kalbim oyle hizli atti ki dusmemek icin korkuluklara tutundum. Lapa lapa kar yagiyor ama ben hic usumuyorum o geliyor karsidan ve sanki ilk kez orada tanisiyormusuz gibi merhaba ben mustafa, film izleyelim mi...
Tanismamizin 3. Senesi ve biz bir senedir evliyiz. Her gun ikimizin de amin dedigi bir duamiz var.

Allah sevgimizi arttirarak daim etsin ve birbirimizle sinamasin bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…