Allah mutluluğunu daim etsin canım barışmış olmana sevindim...tabiki evlendikten 3 ay sonra ailemin yanina gittim ve baristik onlarla
sagol canm simdi evleneli 2 yil oldu birde 1 yasinda bi kizim varAllah mutluluğunu daim etsin canım barışmış olmana sevindim...
İnşallah güzel bir tanışma hikayesi de senden dinleriz:)hikayem olunca ben de yazacağım buraya..
inşallah olur :)İnşallah güzel bir tanışma hikayesi de senden dinleriz:)
Allah bağışlasın canım.. kaderi güzel olsun inşallah..sagol canm simdi evleneli 2 yil oldu birde 1 yasinda bi kizim var
amin canım cok sagolAllah bağışlasın canım.. kaderi güzel olsun inşallah..
Benim de böyle olur mu bilmiyorum yeni biri ile tanışıyorum tanıdıkça uymayan yanlarını görüyorum özellikle istediğim bi kaç şey var benim için önemli.. nedense mutlaka birkaçı kesin olumsuz oluyorDogru kişi oldugunu ilk basta zaten anlamistim konusmasindan tavirlarindan sordugum sorulara benim dusundugum tarzda cevap verisinden merhametinden insan ve hayvan sevgisinden .. zaman gectikce tabi daha daha iyi anliyosunuz. Cok şükür. Iyiki var :)
gelgitli bir ilişkiniz olmuş galiba.. bir arkadasımda su an ilişkisi için fotoğrafını görsem beğenmezdim ama eğitimde bir bakışı beni etkiledi demişti hatta kız onu 5 yada 6 kez görüşmeden sonra kabul etti su an ikisi de sevgi yumağı modundalar.Bende yazmak istedimm :)
18 ay nisanliligin ardindan 3 aylik evliyiz. Esim anneannemin kucagina dogmus, k.pederim ve kv annemle babamin en yakin arkadaslari. Ama biz hic sevmezdik birbirimizi, ayni ortamda durmazdik bile.. Sonra piknikte salincakta beni sallamasiyla basladi hersey, 5 ay sonra nisanlandik ve askere gitti. Askerden gelince anladim dogru kisi oldugunu, korumaci tavirlarinda, kiskancliginda, bakislarinda.. Askerden gelince 4 ay icinde evlendik.Cok sey yasadik, cok kez yuzuk atma durumlarina geldik. Tutunduk birbirimize, iyiki tutunmusuzz cok sukur :)
Tabiki canim nasip ama ciddi manada herseyiniz tersse evlendikten sonra cok sorun olurBenim de böyle olur mu bilmiyorum yeni biri ile tanışıyorum tanıdıkça uymayan yanlarını görüyorum özellikle istediğim bi kaç şey var benim için önemli.. nedense mutlaka birkaçı kesin olumsuz oluyornasip galiba..
o yüzden belli şeyler uymuyorsa devam etmiyoru edemiyorum daha doğru olur şimdilik hayırlısı bakalım..Tabiki canim nasip ama ciddi manada herseyiniz tersse evlendikten sonra cok sorun olur
Evlimisiniz evet derken o kararı nasıl aldınız?başlıktaki soruya cevap veriyorum: anlamadım, hala da anlamış değilim
Evlimisiniz evet derken o kararı nasıl aldınız?
uyum önemli birde karşıdakine yeterli alan sanırım.. aynı ev konusunu yen yeni anlıyorum flört döneminde o evde olmuyor küssen bile zamanla geçiyor aynı evde öfke şiddetlenebilir bir de kaçacak yer yok demi...valla canım spontane gelişti, evlilik teklifi olmadıki, ikimizde otomatik olarak evlenecekmişiz gibi hareket ettik
doğru kişi diye biri yok bence, çiftler mutlu olmaya gönüllüyse uyumlu olmayı karşılıklı optimalde tutmaya çalışacak, zaten bu sevgiliyken nişanlıykende ip uçlarını verir
hep olumluları görüp olumsuzları pas geçersen görmezden gelirsen o zaman evlenince sıkıntı olur, çünkü tahammül düzeyi evlenince daha düşük olur, aynı evde yaşamak başka bişey sonuçta
Çok güzelmiş.. Mutluluğunuz daim olsun .. Darısı isteyen bekarlara:)Merhaba bende cevap veriyim dedim bizimki çok ilginç oldu şuan nişanlıyım kısmetse 31 Ağustosda evleneceğiz. gelelim tanışmaya Lise sonda aynı sınıftaydık nişanlımla yalnız ne o konuştu ne ben biribirimizin haberinde bile değilmişiz hatta bütün sınıfı kamera almış alırken ben dikkatsizce gülümsemişim ona güldüğümü bilmeden ( çok garip yıllar sonra kamerayı izledik ) o zamanlarda 1 kelime bile etmemişiz :) 10 yıl sonra facebookta ortak arkadaşlar falan derken konuşmaya başladık çok hızlı bir şekilde ilerledi kahve içmeler parklarda gezmeler zaman geçmek değil su gibi akıyordubende içimden dedim bu adamla evlenmeliyim yani doğru insan olduğuna adını koyamadığım bir his sayesinde karar verdim herhangi bişey yapmadık kendiliğinden gelişti olaylar Kaderimizde varmışız sanırım Allahın takdiri tabiki birde aramızda bir çok tesadüf olaylar yok artık denilecekk benzerlikler eli elime değdiğinde tarif edemeyeceğim duygu bunlarda etkisi oldu Rabbim herkese böyle bir sevgi ve eş nasip eylesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?