çok etkileyici geldi bana zamana yayılması da sağlamlaştırmış güçlendirmiş.. Rabbim daim etsin darısı hayırlısıyla başıma...Ben esimi itiraf.comda edindigim bir arkadas sayesinde tanidim. Hatta esim uzerinden itirafi bile varmis cok sonra farkettim...
Bu arkadasin adi Ali olsun, cok iyi anlasiyorduk Aliyle birbirimizi tanimiyor olmamiz dertlerimizi anlatma firsati dogurmustu o surekli sevdigi kizi anlatir bende tavsiyeler verirdim...
Ali bana surekli bir cocuktan bahsederdi karakterimiz cok benziyormus ... her seferinde hayir dedim istemiyorum, ayni sekilde esime de benden bahsediyormus o da reddediyormus gorusmeyi
2 3 yil falan anlatti bana esimi benim tepkim hep ayni kaldi. Hayir, istemiyorum...
Yuksek lisans icin yurt disina gidecekti ali aradim iyi yolculuklar dilemek icin telefonu kapatirken veriyorum numarani dedi. Ver hadi dedim son istegini kirmayayim.
Esimi aramis hemen vermis numarami o da arayip aramamakta kararsiz kalmis, ayni gunun aksami aramak icin tusa basmis ama vazgecmis sonra sonlandirmis aramayi...
Universite 3. Siniftaydim 6 Kasim gunu. Mutfakta oldugum sirada calmis telefonum ben cevapsiz cagriyi gorunce uzununu kisasini bilemedim tabi aramis diye dusundum. Meger o sonlandirmaya kalmadan calmis benim telefonum. Mesaj attim poaca yapiyorum musait olunca donerim ben size diye.
Rkadaslarim bizdeydi gece yarisina kadar musait olamadim yatarken mesaj attim kusura bakmayin gec oldu yarin gorusuruz diye. O da heyecandan uyuyamamis aradi beni.
Nasil anlatilir ne konustuk hic birini hatirlamiyorum sadece sesi radyo sanatcisi gibi gelmisti. O kadar guzeldi ki sabahin 4une kadar konustuk....
Gunlerce ne oldugumuza karar veremedik ama surekli konustuk ekmek gibiydi artik konusmazsam hayatim eksik kaliyordu.
Ne ara sevgili oldugumuzu hatirlamiyorum inanin. Kasimda konusmaya basladik ilk kez subatta gorusecektik o istanbuldaydi okulubitirmis calisiyordu benimse ailem istanbuldaydi.
Subatin 4uydu yanlis hatirlamiyorsam bir alisveris merkezinde bulusmak icin randevulastik. Nasil kar yagiyor nasil soguk. Alisveris merkezine varmama 100 metre var yada yok yoldan gecen araba su birikintisind3ki camurlu suyu uzerime sicratti kabanim yuzum gozum batti aglamamak icin zor tuttum kendimi ama eve geri donmedim o aksam o adami kanli canli gorecektim ben.
Tepeustundeki alisveris merkezine gitmistik bilen varsa starbucks alt katta sinemalar da ust katta. Ben sinemanin oldugu kattan geliyorum o asagidan. Birbirimizi ilk kez yuz yuze gorecegiz anlatirken bile cok heyecanlandim. Iceri girmedim ben disarda bekliyorum benim oldugum giriste hic kimse yok aradi nerdesin dedim kapinin onundeyim o bende kapinin onundeyim diyor neyse durum anlasildi elinde telefonla yuruyen merdivenlerden cikiyor. Onu gordugum an kalbim oyle hizli atti ki dusmemek icin korkuluklara tutundum. Lapa lapa kar yagiyor ama ben hic usumuyorum o geliyor karsidan ve sanki ilk kez orada tanisiyormusuz gibi merhaba ben mustafa, film izleyelim mi...
Tanismamizin 3. Senesi ve biz bir senedir evliyiz. Her gun ikimizin de amin dedigi bir duamiz var.
Allah sevgimizi arttirarak daim etsin ve birbirimizle sinamasin bizi.
İnternetten koca mı bulunur allah aşkına o kadar saf olmayın..insan 2 senelik sevgilisini tanıyamıyo sen klavye başında adamı mı tanıyacaksınmerhaba ben 4 yıllık evliyim ikinci çocugumada hamileyimm eşimle arkadaşımın eşi sayesinde tanıştık
şöyle yani yakın arkadaşımın eşiyle eşim arkadaşlarmış arkadaşım beni aradı birgün dediki aşkam yemeğe gidelim mi
benim sevdiğim bi ablık restoranta bende deim sen eşinle gidiyorsun ben çoğul kişi gibi ayıp olmasın dedim o da dedi
eşimin arkadaşı gelecek miş onla sohbet ederler bende çok sıkılırım gel dedi gittim neyse ama arkadaşım herşeyi
ayarlamış beni eşimle tanıştırmak istemişlerr neyse bende gelirim dedim gündüzden kuaföre falan gitmiştim ama hep tesadüftü yani
yemeğe gittik akşam eşimle benim birşeyden haberimiz yokk ki eşim bi evlilik yapmış ayrılalı 2 yıl olmuş bendende 15 yaş büyük
orada sohbet muhabbet falan derken akşam beni eve bırakırken numaramı istedi bende hoşlandığım için verdimm sanırsam verdim numaramı sonra 5 ay görüşmenin ardından evlendik
ama çokkk zor oldu birincisi eşim daha önce evlenmiş diye ikinciside benden büyük diye ailem istemedi zar zor ikna ettim onları
ben eşimi çok sevdiğimi anlayınca benim için doğru insan bu dedim çünkü insan çok sevince herşeyin üstesinden gelebiliyoo
tabi her evlilikte sorunlarımız olmadımı oldu ama bu sevgiyle yendik diye inanıyorum ben allah mutluluğumuzu bozmasın inşallah
internet ortamına gelince bekarken internetten biriyle tanışmıştımm konuşurken sohbet muhabbet falan beni kahve
içmeye davet etti gittim ikincide yemek yedik yine bişey yoktu ama üçüncüde beni arkadaşının evine davet etti
olabilir ama bana ne dese beğenirsin bi ikimiz başbaşa olucaz yakınlaşma falan da olur aramızda ne güzel değilmi dedi
o an telefonunu engelledim arkadaşlarımdan kaldırdım bi dahada asla görüşmedim tamam yakınlaşma olur iki kişi arasında ona bişey diyemem ama 3 görüşmede bunu teklif ettiğine göre demekki niyet belli
tamam internet ortamında da tanışıp evlenen mutlu olan insanlar vardır ama çok nadir diye düşünüyorum benn
sanal ortamlardaki insanlara pek güven olmuyo maalesef
İnternetten koca mı bulunur allah aşkına o kadar saf olmayın..insan 2 senelik sevgilisini tanıyamıyo sen klavye başında adamı mı tanıyacaksın
Vay be çok etkilendim yazmadan edemedim maşallah Allah aşkınızı , mutluluğunuzu daim etsin .Ben esimi itiraf.comda edindigim bir arkadas sayesinde tanidim. Hatta esim uzerinden itirafi bile varmis cok sonra farkettim...
Bu arkadasin adi Ali olsun, cok iyi anlasiyorduk Aliyle birbirimizi tanimiyor olmamiz dertlerimizi anlatma firsati dogurmustu o surekli sevdigi kizi anlatir bende tavsiyeler verirdim...
Ali bana surekli bir cocuktan bahsederdi karakterimiz cok benziyormus ... her seferinde hayir dedim istemiyorum, ayni sekilde esime de benden bahsediyormus o da reddediyormus gorusmeyi
2 3 yil falan anlatti bana esimi benim tepkim hep ayni kaldi. Hayir, istemiyorum...
Yuksek lisans icin yurt disina gidecekti ali aradim iyi yolculuklar dilemek icin telefonu kapatirken veriyorum numarani dedi. Ver hadi dedim son istegini kirmayayim.
Esimi aramis hemen vermis numarami o da arayip aramamakta kararsiz kalmis, ayni gunun aksami aramak icin tusa basmis ama vazgecmis sonra sonlandirmis aramayi...
Universite 3. Siniftaydim 6 Kasim gunu. Mutfakta oldugum sirada calmis telefonum ben cevapsiz cagriyi gorunce uzununu kisasini bilemedim tabi aramis diye dusundum. Meger o sonlandirmaya kalmadan calmis benim telefonum. Mesaj attim poaca yapiyorum musait olunca donerim ben size diye.
Rkadaslarim bizdeydi gece yarisina kadar musait olamadim yatarken mesaj attim kusura bakmayin gec oldu yarin gorusuruz diye. O da heyecandan uyuyamamis aradi beni.
Nasil anlatilir ne konustuk hic birini hatirlamiyorum sadece sesi radyo sanatcisi gibi gelmisti. O kadar guzeldi ki sabahin 4une kadar konustuk....
Gunlerce ne oldugumuza karar veremedik ama surekli konustuk ekmek gibiydi artik konusmazsam hayatim eksik kaliyordu.
Ne ara sevgili oldugumuzu hatirlamiyorum inanin. Kasimda konusmaya basladik ilk kez subatta gorusecektik o istanbuldaydi okulubitirmis calisiyordu benimse ailem istanbuldaydi.
Subatin 4uydu yanlis hatirlamiyorsam bir alisveris merkezinde bulusmak icin randevulastik. Nasil kar yagiyor nasil soguk. Alisveris merkezine varmama 100 metre var yada yok yoldan gecen araba su birikintisind3ki camurlu suyu uzerime sicratti kabanim yuzum gozum batti aglamamak icin zor tuttum kendimi ama eve geri donmedim o aksam o adami kanli canli gorecektim ben.
Tepeustundeki alisveris merkezine gitmistik bilen varsa starbucks alt katta sinemalar da ust katta. Ben sinemanin oldugu kattan geliyorum o asagidan. Birbirimizi ilk kez yuz yuze gorecegiz anlatirken bile cok heyecanlandim. Iceri girmedim ben disarda bekliyorum benim oldugum giriste hic kimse yok aradi nerdesin dedim kapinin onundeyim o bende kapinin onundeyim diyor neyse durum anlasildi elinde telefonla yuruyen merdivenlerden cikiyor. Onu gordugum an kalbim oyle hizli atti ki dusmemek icin korkuluklara tutundum. Lapa lapa kar yagiyor ama ben hic usumuyorum o geliyor karsidan ve sanki ilk kez orada tanisiyormusuz gibi merhaba ben mustafa, film izleyelim mi...
Tanismamizin 3. Senesi ve biz bir senedir evliyiz. Her gun ikimizin de amin dedigi bir duamiz var.
Allah sevgimizi arttirarak daim etsin ve birbirimizle sinamasin bizi.
Vay be çok etkilendim yazmadan edemedim maşallah Allah aşkınızı , mutluluğunuzu daim etsin .
Değişik bir yorum olmuş:) çok evcimen gelmiş sanırım o hali...eşimin doğru kişi olduğunu anladığımda 6 aylık evliydm ve bozulan rondonun yerine yenisini arıyorduk
eşimin doğru kişi olduğunu anladığımda 6 aylık evliydm ve bozulan rondonun yerine yenisini arıyorduk
Bende de benzer durumlar var.. insanları belli kalıplara koymak çok zor maalesef.. bir arkadaşımın sürekli peşinden koşan evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisi bir anda devam etmek istemiyorum dedi ve gitti kız perişan oldu.. En iyi Rabbe sığınmak ...Anlamayı çok istiyorum.. Hatta keşke rüyamda görsem diyorum ama öyle olmasa da tanıdığımda bu hissi yaşarım dilerim :)
Güven sorunum da var zaten..
Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin inşallah herkese doğru insanı...
Bende de benzer durumlar var.. insanları belli kalıplara koymak çok zor maalesef.. bir arkadaşımın sürekli peşinden koşan evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisi bir anda devam etmek istemiyorum dedi ve gitti kız perişan oldu.. En iyi Rabbe sığınmak ...
Allah mesut etsin canım.. nasıl gidiyor hazırlıklar.. bu arada tanışma kısmını es geçmişsin.. ilk karşılaşma nasıldı ve evlenmeye nasıl karar verdin?Merhaba arkadaslar bizimde hikayemiz ilginc suan nisanliyiz 40 gun sonra düğünümuz var. Nişanlımla 21.02.2012 tarihinde başladık nisanlim servis arabasıyla okudugum üniversitede çalışıyordu ben 3. Siniftaydim 22 yaşındaydım nisanlim 28 yaşındaydı isini kurmus askerliğini yapmis tam evlenmeye hazırdı. Ailem okul bitene kadar beklememizi istedi derken 11.01.2014 tarihinde nisanlandik ve 40 gün sonra düğünümuz var:)
Evet ilmi herşeyi kapsayan sadece O.. Sonumuzu hayra çıkarsın...Ne olacağı belli olmuyor.. Kesinlikle, en güzeli O'na bırakmak...
Canim iste iki ay falan hic aklimda yoktu oyle birsey ama sonra hoslanmaya basladik birbirimizden kahvalti teklif etmisti kendisi 29 yasindaydi evi isi herseyi vardi ilk andan itibaren hep evlilik uzerine konusmaya basladik ciddi iliski olacaksa baslayalim dedik. 2 sene sonunda nisanlandik 1 senedir de nisanliyiz 38 gün kaldi dugunumuze canim:) eşyalarımiz yapiliyor avize tül sectik evimiz de boyandi cok şükür hersey yolunda canim.Allah mesut etsin canım.. nasıl gidiyor hazırlıklar.. bu arada tanışma kısmını es geçmişsin.. ilk karşılaşma nasıldı ve evlenmeye nasıl karar verdin?
ne güzel ya.. benimde kardeşim evlendi kısmetse yeğenim olacak bu hafta... güzel telaşlar bunlar tadını çıkar olumsuzlukların üstünü kapa yayma hayatına.. o hazırlık aşamalarında sıkıntı olabiliyor... mutluluklar dilerim cnmCanim iste iki ay falan hic aklimda yoktu oyle birsey ama sonra hoslanmaya basladik birbirimizden kahvalti teklif etmisti kendisi 29 yasindaydi evi isi herseyi vardi ilk andan itibaren hep evlilik uzerine konusmaya basladik ciddi iliski olacaksa baslayalim dedik. 2 sene sonunda nisanlandik 1 senedir de nisanliyiz 38 gün kaldi dugunumuze canim:) eşyalarımiz yapiliyor avize tül sectik evimiz de boyandi cok şükür hersey yolunda canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?