Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

çok etkileyici geldi bana zamana yayılması da sağlamlaştırmış güçlendirmiş.. Rabbim daim etsin darısı hayırlısıyla başıma...

İnternetten koca mı bulunur allah aşkına o kadar saf olmayın..insan 2 senelik sevgilisini tanıyamıyo sen klavye başında adamı mı tanıyacaksın

İnternetten koca mı bulunur allah aşkına o kadar saf olmayın..insan 2 senelik sevgilisini tanıyamıyo sen klavye başında adamı mı tanıyacaksın

Ben tanıdım netten mesela. 6 yıldır görüşüyoruz hep.
Ha evlenme teklifini de etti ama uyuşamayız diye düşündüğümden arkadaş olarak görüşmeyi tercih ettim.
Her telden muhabbet edebilen, birbiriyle bunca yıl sürüyle şey paylaşmış iki dost olduk artık.
Yaşamadan konuşmak çok gereksiz bu yüzden.

Gerçek hayatta da nice yalancı insanla karşılaşıyoruz.
Sanal sanalda kalmıyor zaten, görüşünce anlaşılıyor bazı şeyler.

Yani klavye başında adam tanımak diye bir şey yok.
O sadece muhabbettir, yazı tarzına, ilgi alanlarına bakarsın yazışmalarla.
Buluşunca, görüşünce devamı getirilir ya da getirilmez.
Esas siz yaşamadan böyle ön yargılı yorumlar yapmamalısınız.

eşimin doğru kişi olduğunu anladığımda 6 aylık evliydm ve bozulan rondonun yerine yenisini arıyorduk

Vay be çok etkilendim yazmadan edemedim maşallah Allah aşkınızı , mutluluğunuzu daim etsin .

Esimle bir listede alt alta yazilmis adimiz.
Puanlarimiz da yaklasik.
Ne o taniyor beni, ne ben onun farkindayim.

Esimle bir semtte ayni bolumun ogrencileri olarak ayni fotokobiciden fotokobiler aliyoruz.
Ne onun evine yakin, ne benim evime.

Esimle ayni kurslara gidiyoruz, ayni hocalara.
Karsilasamiyoruz ama.

Hasili kelam
Bir gun geliyor, bunca orulen aglar bosuna degil diyor kader, bunca tesaduf bos degil, esim goruyor beni, takip etmeye basliyor, numarami buluyor ama cesaret edemiyor.

Sehirdisina cikiyoruz bir gun ve ne gariptir orada da karsilasiyoruz yine.
Ve ben daha once hic dikkat etmedigim bu cocuga carpiliyorum :)

Ama tanismadan once o kadar bilmeden karsilastigimiz esimle, bulusma zamani ayarlayamiyoruz bir turlu.
Cok kere ekiyorum.
4 saat bekletiyorum vs gibi aksilikler..
Biraz da naz :)

Sonra yavas yavas gelisiyor.
Her bulusmaya geldiginde cebinden bir kirmizi gul cikartiyor, ogrenciyiz, 5 kurusu yok fazladan ama o gulu almayi hic ihmal etmiyor.

Dogum gununde ona hediye alabilme ihtimalime karsilik, hediyesiz gelmiyor hicbir ozel gune.
Ozel olmayan gune.

3 vasitayla 2 saate yakin surse de beni eve birakip oyle devam ediyor hayatina, biz o gun gorustuysek.

İsini degistiriyor, sehrini degistiriyor, mevkisini dusuruyor evlenebilmemiz icin.

Neyse ki
Simdi 2 seneye yakindir evliyiz.
Her aksam mutlaka sevdigim bir seyi alir da gelir.
Sabah erkenden uyanip bir 10 dk'yi bana sarilmakla gecirir.

C.tesi pazar olunca "gunaydin gun isigim, gunduzum, keske 10 kere uyansan da tekrar tekrar, ben su sevimliligini gorsem, der, kahvalti hazirlar.

Tatli yapar.
Hastaysam butun evin isini yapar, supriz yapiyormus hastaya moral cok onemliymis :)

Benim yerime sabaha kadar dersimi ozetleyip, isine gidebilir.

Hic pisman olmadim, benim bos kaprislerim, cekilmez alinganliklarim haricinde hic sorun yasamadim ben bu adamla.

Allah herkese hayirlisini versin insallah.
Daha guzel anilar nasip etsin.

Bir gun "seni omrumun sonuna kadar sevecegim" dedi.
Ben buyuk konusma, benden de boyle afilli cumleler bekleme, bu buyuk bir soz, duygularimiz degisebilir, ben seni yarin sevmeyebilirim, dedim.
Olsun dedi, o zaman ben ikimizin yerine de severim.
Sevmek iki kisiden bir'e gecmektr.
Sanki yaziyi ilk defa ben icat etmisim gibi heyecanla yaziyorum sana her gun, bu hic bitmeyecek, emin olacaksin bir gun, dedi.

Ben de galiba tam da o gun ikna oldum.

Arkadaslar merhaba, topik ilgimi cekti bende katıliyim istedim.. Daha evli değilim ama bundan 7 ay öncesinde düğünde birbirimizle tanıştık.. İlk görüşte kendisi aşık olmuş beyefendinin düğünde zaten cok büyülü bi düğündü hatta gelin cicegini fırlattığında, beyefendi bana eger ben tutarsam sana veririm deyip cicegi tuttup bana vermişti Allahım ne güzel anlardı.. Ardından gecenin sonuna telefonumu da aldıktan sonra mekandan ayrıldık.. Aradan zaman geçti araya yaz girdi derken bikac ay sonra annemin önermesiyle, onun istemesiyle tatildeyken bikac defa görüşmeye başladık.. Yazın etkisi, tatilin rahatlığı derken bayaa hos yemekler, muhabbetler yine cok büyülü ve özel anlar yasandı.. Derken İstanbul'a döndük bikaç defa daha görüştük söyle bisey onun yanındayken gayet iyiyim yani dünya görüsü bana uyuyor. Hayata olumluluğu da iyi ama şu ki; bana göre ilişki sürdürebilirliği için biseyler yapmalıyız sanki.. Yani demek istediğim sürekli sinemaya, yemeğe, aktiviteye gecircek bisey olmadığı yani burda biraz tıkanıklığım var.. Ona da söyledim "hep iyi yerlerde görüşüyoruz" die o da "kötü bi yerde mi görüşcektik" dedi ama demek istedigim aslında farklı yönlerimizi ortaya koymalıyızdı.. Daha gerçek olmamız birbirimize yani. Ve bana kalırsa konu her ne olursa olsun konuşmalıyız.. Ya cok irdeliyorum sanırım ama bilemiyorum.. Evlendikten sonra zaten hersey kendi gerçekliğine kavusur bosvermeli miyim acaba..?

Hernyse aradan bi süre zaman geçti ve daha görüşemiyoruz çünkü bu konular kafamı kurcaliyip duruyor, konuşmayı hic denedin mi diceksiniz daha hic denemedim çünkü aramızda yas farkımız var yani benden 6 yas büyük aslında bu hic sorun deil anlaşabiliyoruz ama bir anda bir ilişkiye başlama eşiğinde bulunca kendimi afalladım sanırım.. Cnkü o sıralarda kafam bes karış sürekli gezmeyi oraya buraya gitmeyi tatillere çıkmayı kendimce planlar yapmayı planlıyordum. Aklımı ilişki boyutuna hazırlamamıstm.. Seviyorumda, hoslanıyorumda ama ilişkide attığım bebek adımlarını zaten ne yönde ilerletmem gerektiğini bilemiyorum ve yanlış bisey yapıp onunda kendiminde kalbini incitmek istemiyorum.. Hayrlısıysa evlilik yolunda ilerleyelim istiyorum ama nasıl? Hassas bi noktadaym yardımınız olursa cok sevinicem durumumun..

Fazla naz asık usandırmasın diyorum ama ilişkiyi ne yöne cevirecegimi bilemiyorum.. Yani hersey iyi olcak biliyorum da sanki ikimizinde karsılklı adım atıp konusmamz ve biseyler yapmamz lazm gibi bisey iste burda yardıma ihtiyacm var..

Ufkumu aciyim genisletiyim istiyorum ama ne okuyim neyle zaman harciyim bilemiyorum süreklide tetikte oldum buara söyle uzanıp herseyi sallamak istiyorum..

İyi bi tavsiye ye ihtiyacım var yardımcı olursanız cok sevinicem..

merhaba arkadaşlar,
Ben nişanlımla çok yanlış bir arkadaşımın sayesinde tanıştım.. Bir kız arkadaşım vardı özbekistandan gelmişti bnm patronumun yanında bakıcı olarak calısıyordu ve erkek delisi bir kızdı. 1 günde 20 den fazla erkekle görüşüp konuşuyordu ama sürekli bize namuslu kızı oynuyordu belkide öyleydi bilemem. belkde sadece görşüp birşeyde yaşamıyordur yaşasada beni ilgilendirmiyordu açıkçası her neyse:) bu kızla bi akşam buluştuk şimdi nişanlım olan kişi ile beni almya geldir araba ile. Ben çok rahatsız oldum o an çünkü onların sahte gülüşleri samimiyetsizlikleri beni çok rahatsız etti kızıyoduum bu saf çocuğun b kızla ne işi var die sinirlendim erkenden eve kaçtım. ben gidicem geç oldu falan die aklımdanda diyordum bu kız bu cocugu nasıl kandırdı çünkü nişanlım çok saf çok iyi niyetlidir. bu kadar saf olduğu içnde kızıyordum. o an ondan çok etkilendim hep aynaya bakıyordum bana bakıyormu die ama kafasını kaldırıp bana bakmadı bile arabada. sonra gittik biyerde çay falan içtik sonra ben dahafazla tahammüledemeyip kalktım dediğim gibi. sonra kız beni aradı çocuk nasıl dedi neden soruyorsun dedim ben gözlerinden çok etkilenmiştim ışıl ışıldı... neden sorduğunu merak ettim sana yapayım dedi bende hyır dedim istemiyorum bu çobuk çok çapkındır etrafı kız kaynıodur dedim oda bana yok öyle bişey o bnm kardeşim gibidir dedi doğrudur falan.. herneyse aradan bir kaç ay geçti tekrardan çıktık sonra yine sonra yine ama kız bizimleydi tabi hep. Sonra o kızın doğum gününde ben içtim zil zurna sarhoştum oda vardı dans ettik o an ona öyle sarılmak istedim ki o zaman içerisinde hep bnm olsa bu çock drdim ama kokuyodum ya o kızla bişey yaşadıysa diye.. ertesi gün yine buluştuk bu sefer o istemiş arkadaşıma söylemiş bende tmm dedim asında hiç hoşlanmadığım seylerdir. birinin aracılığı ile. o gnün snunda laf lafı nasıl atı bilmiyorum başbaşa çıktık ertesi gn hatvanat bahçesine çamlıca tepesine kısacası istanbulu alt üst ettik... vegün sonunda beni bir yere götürdü ist.sapphire.. en tepede elinde gül ile bana aşık olduğunu söyledi... ben kaldım tabi aylar sonra ne zaman söyleyecek söyleyecek derken ümidi kesmiştim.. oda hep bnm resimlerime bakıp bu kız bana bakarmı falan diyormuş arkadaşlarına falan saplantı haline gelmişim yani :)) sonra ben evet ddim öyle başladı herşey çok zor zamanlar yaşadık tabi sonrasından bu sorunlarında tek nedeni o kız arkadaşımdı. çünkü ne olduğu belli olmaya bi kızdı birbirimizi tanmadığımız için o kız onu tanımamda onun beni tanımasında hep kötü bi etki oluşturuyordu. ben hep diyodum bu kızla takılan çocuktan cacık olmaz fln oda diyormuş ki bu kızla takılan kızlarda onun gibidir falan tabi bu düşünceler sonradan oluşuyordu o kız bizi ayırmya calıstı sonra nişanlımı evine davet etmiş ve ben bunu 1 hafta sora o kızın ağzından duyuyorum heme beni küçük düşrmek amaçlı arkadaşlarımın içinde söyledi alay eder gibi aaa senin haberin yokmu falan bende yok tabiki dedim bana dediki kızım erkek bunlar belkide şuan antremandayım die seni aldatıyordur falan dedi şok oldum iyice gerilmiştim ne demek benden gizli onun evine gitmek alan... neyseki bunlar kızın oyunuymuş detaylar fazla uzun :)) sonrasında şuan nişanlıyız haziranda nişanlandık 2 sene olucak onu tanıyalı askerde şimdi 2 ayı kaldı yârimin :)))

Bende de benzer durumlar var.. insanları belli kalıplara koymak çok zor maalesef.. bir arkadaşımın sürekli peşinden koşan evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisi bir anda devam etmek istemiyorum dedi ve gitti kız perişan oldu.. En iyi Rabbe sığınmak ...

Ne olacağı belli olmuyor.. Kesinlikle, en güzeli O'na bırakmak...

Merhaba arkadaslar bizimde hikayemiz ilginc suan nisanliyiz 40 gun sonra düğünümuz var. Nişanlımla 21.02.2012 tarihinde başladık nisanlim servis arabasıyla okudugum üniversitede çalışıyordu ben 3. Siniftaydim 22 yaşındaydım nisanlim 28 yaşındaydı isini kurmus askerliğini yapmis tam evlenmeye hazırdı. Ailem okul bitene kadar beklememizi istedi derken 11.01.2014 tarihinde nisanlandik ve 40 gün sonra düğünümuz var:)

Allah mesut etsin canım.. nasıl gidiyor hazırlıklar.. bu arada tanışma kısmını es geçmişsin.. ilk karşılaşma nasıldı ve evlenmeye nasıl karar verdin?

Allah mesut etsin canım.. nasıl gidiyor hazırlıklar.. bu arada tanışma kısmını es geçmişsin.. ilk karşılaşma nasıldı ve evlenmeye nasıl karar verdin?
Canim iste iki ay falan hic aklimda yoktu oyle birsey ama sonra hoslanmaya basladik birbirimizden kahvalti teklif etmisti kendisi 29 yasindaydi evi isi herseyi vardi ilk andan itibaren hep evlilik uzerine konusmaya basladik ciddi iliski olacaksa baslayalim dedik. 2 sene sonunda nisanlandik 1 senedir de nisanliyiz 38 gün kaldi dugunumuze canim:) eşyalarımiz yapiliyor avize tül sectik evimiz de boyandi cok şükür hersey yolunda canim.

ne güzel ya.. benimde kardeşim evlendi kısmetse yeğenim olacak bu hafta... güzel telaşlar bunlar tadını çıkar olumsuzlukların üstünü kapa yayma hayatına.. o hazırlık aşamalarında sıkıntı olabiliyor... mutluluklar dilerim cnm

Allah analı babalı buyutsun canim. Ay evet ya ailemle alakali bazen sikinti çıkıyor ama nisanlim cok anlayisli hersey gayet yolunda cok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…