Teşekkür ederim sonunda yeğenimin yüzünü gördüm değişik br duygu.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...Allah analı babalı buyutsun canim. Ay evet ya ailemle alakali bazen sikinti çıkıyor ama nisanlim cok anlayisli hersey gayet yolunda cok şükür.
ilginç miş Allah tamamına erdirsin düğün tarihi belli mi?Benim tayinim doğuya çıkınca çalışacağım yerin nasıl bi yer olduğunu öğrenmek için iş yerini aradım. Onla konuştum ve sanki kırk yıldır tanışıyormuşuz gibi gülerek telefonla konuştuk çok eğlenceli bir konuşma olmuştu. Telefonu kapatınca yanımda annem ve ablam vardı ve onlara ben galiba aşık oldum. Sesi harika dedim.
Daha sonra göreve gittiğimde annemlerle gitmiştik. Orada herkesle tanıştık ama nişanlım en son gelmişti. Annem odadan çıktığında babama bu kız bu çocukla evlenecek demiş :)
Anneler işte her şeyi biliyor :)
Tanışmamızdan 4 gün sonra doğum gününü kutladık. Arabaya sıkışık oturunca rahatsız olmuştum da o da bana 'Kardeşim sayılırsın çekinme' demişti. Ben de tüm gece bana kardeşim dedi Kardeşim diyenden kork derler o yüzden seviniyim mi yoksa kardeşim dedi diye üzüliyim mi, diye sızlanmıştım...
Demek ki kardeşim diyenden korkacakmışız
Tanışmamızdan 8gün sonra izlediğimiz bir film sayesinde bu adam benim geleceğim dedim ve ertesi gün sevgili olduk... Şimdi üçüncü yılımızdayız ve her ondan bahsederken "Allah benim yaptığım iyiliklerin karşılığı olarak nişanlımı karşıma çıkardı" diye düşünüyorum. Bunu hissedebilmek çok güzel bir his..
Dilerim Allah hepimize kalbimizdekini verir..
Hala devam ediyorsan iyi birşeyler var demekki.. Ben hiç anlayamadım bu ilişki durumlarını.. Belki de ondan yalnızdım hep.. Bugün bir belgesel film izledim..4 yıllık ilişkim var hala doğru kişi olduğundan emın degılım...
ne güzel yıllara rağmen bunu diyebilmek.. Ağzınızın tadı daim olsun... sizin hikayeniz nasıl peki?evlenmeden tam 8 yıl önce...
çocukluk aşkı gibi
o benim can parçam,her şeyim...
yıllarımı verdim canımı da veririm
iyiki sevmişim,iyiki evlenmişim...
ilginç miş Allah tamamına erdirsin düğün tarihi belli mi?
mutluluklar canım izlediğiniz film hangisiydi bu arada...Teşekkür ederimEvet bir aksilik çıkmazsa nisanda nikah temmuzda düğün için gün aldık
mutluluklar canım izlediğiniz film hangisiydi bu arada...
Benim sevgilim is icin benim bulundugum sehre gelmisti tesadufen tanistik. Daha sonra twitterdan takiplestik konustuk. Whatsapp falan derken sevgili olduk. Tamamen tesadüfen tanismis olmamizdan dolayi kısmetimmis diyorum.Merhaba kızlar; Öncelikle evli olanlar ve uzun süren ilişkisi olanlar eşinizle ilk nasıl tanıştınız? Özellikle internet ortamında tanışan varmı?Tanışan varsa aşamaları nasıl oldu? Doğru kişi olduğunu nasıl anladınız? Biz bekarlara fikir vermesi için paylaşırsanız çok sevinirim..:)
Guzel paylaşımlar olması dileğimle....:)
Ilıskilerin evlenince bu hale gelmesi beni evlilikten korkutuyor acikcasi. Umarim duzelir her sey. Daha cok yeni evlisiniz sonuctaEşimle ilk birbirimizi gördügümüz anda aşık olduk tutkulu güzel başladı 3 gün sonra sevgili olduk ve 1 gün bile birbirimizi görmeden duramazdık moralimiz bozunur o gün zehir olurdu bize deliler gibi kıskanırdık birbirimizi yaptıgımz herşeyden haberimiz olurdu askere gitti 15 ay bekledim yolunu üzülmesin piskolojisi bozuk bide asker pskolojisi beni kafaya takmasın diye her koşula ragmen hergün görüştk gizli tlfn soktu askeriyeye sırf benim için sonra döndü askerden iş bulma süreci işinide buldu nişanlandık nişanlamdıktan 6 ay sonra annemi kaybettim ben çok zor zamanlar geçirdim kardeşimde yok benim yaşadıklarıma oda tanık oldu sonrasındaki yaşadğm sorunlar herşeyimi anlatrdm bilirdi sonra biz ewlendik kavga tartışma bazen küfür sinirli hep hiç bişey konuşamıyorum tersliyo,herşeyi anlatırdım demiştim ya ailemle ilgili pişman etti beni defalarca buna,eziyete dönüştü benim içinde sonsuz güvenim var ona karşı sevgimde çok ama,aması çoook uzun bi offffff.. iyi başlyan her şeyin devamı malesefki iyi olmayabiliyo 7 yıldır tanıyorum onu 2.5 yıllık evliligimiz var az bi zamanda degil ama sonuç böyle işte ve kafam karmakarışık şimdi.
Ewet öyle ama yıllardır birlikteyiz sanki zaman ve yaşanılan bazı şeyler bizi bu hale getirdi vicdan merhamet anlayış 3 ü bi arada olmalı bi insanda kaybedilmeye başlandıkça eksiye düşmeye başlıyosunuz o zaman.iyi olan şeyler tabiki var olumsuzlukların yanında artık onlarıda göremez hale geliyosunuz.Ilıskilerin evlenince bu hale gelmesi beni evlilikten korkutuyor acikcasi. Umarim duzelir her sey. Daha cok yeni evlisiniz sonucta
Allah kolaylık versin ama ilk başta zorlanan güvende gitmeyen birşeyler varsa emin olmadan adım atmamak gerek sanırım... Dilerim düzelir ama şiddet ve aldatma gibi bir durum olursa eşimle, ben ona bir daha dokunamam diye düşünmüşümdür hep...Ortaokulun son sınifi son demleriydi.. annem gündeydi evi tarif etmisti anahtari almam icin zile basmiştim kapiyi "O"acmisti.. Allah im ne yakisikli ne tatli demistim.. Sonra sokakta annemle selamlaşır oldu.. Sirf o var diye onun gittigi liseyi tercih ettim ondan habersiz onu çok sevdim ananeme anlatip durdum. Okulun ilk gunu babasi o ve ben gitmistik.. annemin zoruyla abi diyordum.. kiz arkadasi oldugunu ogrenince dünyam yikilmisti..sonra aradan 15 yil gecti ben nisanlandim baskasiyla cok sevdigim halde ayrilmak zorunda kaldik.. o hsla annemin arkadasinin ogluydu.. yillar beni güzellestirirken prenses gibi kiz diye tarif edilirken onun saclarini almis nur topu gibi bir gobek vermis tanimi kisa kel şişkoya donmustu.. kahve icme isteklerini geri cevirmis hep dogru kisiyi beklemistim.. sonra benim üzerimdeki bu israri yok daha fazla yok sayamadim.. daha birbirimizi tanimadan evlenme teklif etti kabul ettim nisan dugun hersey cok kisa bir sureye sigdi.. kabus dolu gunler yasatti.. ilk kahve ictigimiz gunlerde ayrilik konusur olduk 3 aylik evliyken 2 aydir ayri yasiyor olduk.. siddet hakaret kufur yalan.. hersey var.. masal gibi baslayan.. dogru insan o.. tanisikligimiz ezelden dedigim kisiyle son durumumuz.. memleketlim bildigim dedigim adam bana hayati dar etti..
Ben böyle bi durum hiç yaşamadım ama bu konularda kesinlikle taviz vermem aldatma girerse işin içine herşey daha başka olur allah kimseye yaşatmasın ama başka tene dokunacak zihniyetteki birini herkesin midesi kaldırmaz benimde.Allah kolaylık versin ama ilk başta zorlanan güvende gitmeyen birşeyler varsa emin olmadan adım atmamak gerek sanırım... Dilerim düzelir ama şiddet ve aldatma gibi bir durum olursa eşimle, ben ona bir daha dokunamam diye düşünmüşümdür hep...
Ben de bu konuda sizinle aynı düşünüyorum Allah kimsenin basına vermesin...Ben böyle bi durum hiç yaşamadım ama bu konularda kesinlikle taviz vermem aldatma girerse işin içine herşey daha başka olur allah kimseye yaşatmasın ama başka tene dokunacak zihniyetteki birini herkesin midesi kaldırmaz benimde.
ilişkilerde her zaman tek doğru olmuyor galiba... inşallah düzelir ama bazen erkekler bariz şekilde değişebiliyor ve üstün olma güdüsü var gibi geliyor bana.. birde aileyi anlatmak çoğu arkadaşımda benzer durumlar yasadılar.. yanında gibi olup ilerde sana yönelebiliyor oklar...Eşimle ilk birbirimizi gördügümüz anda aşık olduk tutkulu güzel başladı 3 gün sonra sevgili olduk ve 1 gün bile birbirimizi görmeden duramazdık moralimiz bozunur o gün zehir olurdu bize deliler gibi kıskanırdık birbirimizi yaptıgımz herşeyden haberimiz olurdu askere gitti 15 ay bekledim yolunu üzülmesin piskolojisi bozuk bide asker pskolojisi beni kafaya takmasın diye her koşula ragmen hergün görüştk gizli tlfn soktu askeriyeye sırf benim için sonra döndü askerden iş bulma süreci işinide buldu nişanlandık nişanlamdıktan 6 ay sonra annemi kaybettim ben çok zor zamanlar geçirdim kardeşimde yok benim yaşadıklarıma oda tanık oldu sonrasındaki yaşadğm sorunlar herşeyimi anlatrdm bilirdi sonra biz ewlendik kavga tartışma bazen küfür sinirli hep hiç bişey konuşamıyorum tersliyo,herşeyi anlatırdım demiştim ya ailemle ilgili pişman etti beni defalarca buna,eziyete dönüştü benim içinde sonsuz güvenim var ona karşı sevgimde çok ama,aması çoook uzun bi offffff.. iyi başlyan her şeyin devamı malesefki iyi olmayabiliyo 7 yıldır tanıyorum onu 2.5 yıllık evliligimiz var az bi zamanda degil ama sonuç böyle işte ve kafam karmakarışık şimdi.
Aynen öyle canım eşim baskın bi karakter bende öyleyim ama buna rağmen kavga etmeyelim diye sabır gösteriyorum ama bazen olmuyo birazda o yüzden çatışıyoruz biz iyi olduğumuz zamanlar sorun yok ama böyle anlattıgım gibi davranışlar gösterdigi zaman alakasız şeylere nereye kadar sabredicem ömrümün sonuna kadarda katlanamam diye net bi karar kafamda beliriyo.bilmiyorum gerçekten ne yapıcamı mantıgımla duygularım çatışıyo bu noktaya geldigimde.ilişkilerde her zaman tek doğru olmuyor galiba... inşallah düzelir ama bazen erkekler bariz şekilde değişebiliyor ve üstün olma güdüsü var gibi geliyor bana.. birde aileyi anlatmak çoğu arkadaşımda benzer durumlar yasadılar.. yanında gibi olup ilerde sana yönelebiliyor oklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?