- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi MerveCey94
-
Kadın Kulübüne üye olduktan Sonra kimsenin nasıl çıkacağının belli olmadığını anladım.Ben çok kısa sürede evlendim burda okuduğum hikayeleri önceden okusaydım çok korkardım herhalde.Mesela ben evlenmeden önce mutlaka bir insan belli eder diye düşünürdüm ama öle değilmiş.Tamamen şans çekecek çilen varsa çekersin yoksa mutlu mesut yaşarsınMerhaba herkese! İnsan ilişkilernfe daha doğrusu kadın erkek ilişkilerinde son 3 yıldır bocalayan bir olarak ben sanırım ya taktk yapmayı beceremiyorum Ya da niyetleri çözemiyorum. Nası tanıştınız ve emin oldunuz ? Ankaradayım ben mesela kimse kimseye güvenmiyor ki napmalı bilemedim.
Dilerim sizde yakin zamanda evlenirsiniz canim :))) Gonlunuzce olsun hersey :)Tam olarak bizim tanısma hikayemizde böyle kendimi gordum resmentek fark biz evli degiliz, meslegi de polis degil uzman cavus
Amin insallah cok tesekkur ederim sizinde daim olsun mutlulugunuzDilerim sizde yakin zamanda evlenirsiniz canim :))) Gonlunuzce olsun hersey :)
Görücü usulü tanıştım.Eşim yıllarca evlenmemiş nasip olmamış bayağı umutsuzken üzüldüm o sebepten evet dedim evet derken aman kim memnun ki eşinden iyi çıkarsa ne ala kötü çıkarsa imtihan diye düşündüm...
Yani dört dörtlük biri değil ama kötü biride sayılmaz şükür.Sonuc ne cikti?
Bu konuda eşimden sonra iyice kaderci oldumMerhaba herkese! İnsan ilişkilernfe daha doğrusu kadın erkek ilişkilerinde son 3 yıldır bocalayan bir olarak ben sanırım ya taktk yapmayı beceremiyorum Ya da niyetleri çözemiyorum. Nası tanıştınız ve emin oldunuz ? Ankaradayım ben mesela kimse kimseye güvenmiyor ki napmalı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?