- 7 Şubat 2019
- 60
- 13
- 3
- 31
- Konu Sahibi MerveCey94
-
Merhaba herkese! İnsan ilişkilernfe daha doğrusu kadın erkek ilişkilerinde son 3 yıldır bocalayan bir olarak ben sanırım ya taktk yapmayı beceremiyorum Ya da niyetleri çözemiyorum. Nası tanıştınız ve emin oldunuz ? Ankaradayım ben mesela kimse kimseye güvenmiyor ki napmalı bilemedim.
Ahah ne güzel valla:)İnternetten download ettim
İşte bana çok ters davranıyorlar rekabete giriyorlar anlasam bi.İstediğin kadar incele tamamen piyango iki tarafta flört döneminde en iyi yüzünü göstermeye çalışır ve kimseyle tüm kriterler tutmaz ama kişinin kendince belirlediği en önemli noktalar tutuyorsa denenebilir
Merhaba herkese! İnsan ilişkilernfe daha doğrusu kadın erkek ilişkilerinde son 3 yıldır bocalayan bir olarak ben sanırım ya taktk yapmayı beceremiyorum Ya da niyetleri çözemiyorum. Nası tanıştınız ve emin oldunuz ? Ankaradayım ben mesela kimse kimseye güvenmiyor ki napmalı bilemedim.
Bir sözlük var ya adını vermek yasak sanırım işişkilerinde strateji kaygısı gütmeyen insan diye :) herkes taktik yapıyorsa kim yapmıyor veya kafamda deli sorularTaktik maktik yok :) zamanla
Ahah ne güzel valla:)
Yaaa ne güzelBenimki çok kolay oldu bacım, biz aynı lisedeydik. O zamanlar çıkma teklifi vardı meşhur çocuk perişan olmuştu iki dağ yan yana gelsin olmaz diyordum. Evlendik sonra
İnternetten mi tanıştınız ? Ne güzel allah daim etsinŞaka maka çok şükür 8 yıl olacak. Evlendik de... sadece çok şükür
Çok haklısınız ne güzel ama yaş artıkça adamlar evlenmiş oluyor nasıl olacaksaEvlenmeden önce aynı sizin gibiydim, kiminle tanışırsam olmuyor, beni beğenenleri ben beğenmiyorum benim beğendiklerim benimle bel altı düşünüyor koşarak uzaklaşıyorum falan.. neyse bir sevgilim vardı ben buna nasıl aşığım ölüp bitiyorum, bu şeref yoksunu arkadaş baktı ki ben aşkım ölüyorum"gelinlerce mafya peşimde 5000 tl borcum var zordayım yetiş " dedi ben salak tam kredi çekecem bir baktım adam tatilde arkadaşlarıylax kusura bakma şehir dışındayım senin işini halledemycem dedim.. 1 ay geçti geçmedi sinemada eşimle tanıştım 3 ay sonra evlenme teklif etti, toplam 9 ay sonra evlendik..
bunları anlatma nedenim ne kadar kötüler çıkarsa çıksın sabret, umudunu kaybetme mutlaka en iyisi çıkacaktır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?