- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi MerveCey94
-
Merhaba herkese! İnsan ilişkilernfe daha doğrusu kadın erkek ilişkilerinde son 3 yıldır bocalayan bir olarak ben sanırım ya taktk yapmayı beceremiyorum Ya da niyetleri çözemiyorum. Nası tanıştınız ve emin oldunuz ? Ankaradayım ben mesela kimse kimseye güvenmiyor ki napmalı bilemedim.
Ya benim sevdiğim biriyle arama fitne sokan kız oldu da kızın adını çıkardım herkeseÇöpümüzü çattı ortak bir arkadaşımız(eşime bir kazık atmış zamanında bu ortak arkadaş, bak süper bi kız var tanıştırayım sizi,sen de benimle barışırsın hem diye harcamış beni su kabağı) ,sonra da tanıştırdıktan sonra işler iyi gidip biz birbirimizden hoşlanınca sizin iş olmaz bence o çocuk seni beğenmez diye yemişti beni ruh hastası,ben de herşeyi anlatmıştım eşime,bu kız bana böyle şeyler söylüyor deli midir nedir diye,ikimizde hatunu çıkardık hayatımızdan,baktık çok eğleniyoruz,devam ettik,tabi arada başka ekşınlı ergence şeyler de oldu. Beş yıl geçti.
Beş yıl sevgili kaldık üniversite döneminde,sonra beş yılın sonunda 'Beş yıldır takılıyoruz ee bi zahmet evlenelim,bi de ben kpssden kallavi bi puan aldım,tercih yapmam lazım,karar vermemiz gerekiyor' dedim, '' Ayy o hazır değil bu hazır değil işim yok askerim ben,beş kuruşum yok bekleme madem beni,ne önemliymiş memuriyet iki ayağımı bir pabuca sokuyorsun,özelde çalışsan beklesen ne olur,madem ya memuriyet ya ben diyorsun bekleme o zaman beni,bitsin' dedi, ben de ''olur napalım sen sağ ben selamet o zaman '' dedim. Vayy be terkedildim galiba diye evde pinekliyordum ki iki gün sonra aradı beni '' Askerliğimin bitmesini bekle bari o kadar beklersin di mi' dedi ' Hehehe o kadar bekleriz canım sen yabancı değilsin'' dedim,askerden dönünce iki ayda evlendik
Ne güzel , ya artık kimse kimseye gerçek hayatta adım atmıyor gibime geliyor Facebook instagramdan yürüyor sanki herkes yanılıyor muyum ?Internetten tanistik ayni sehirdeydik. Surekli gorustuk bulustuk benim evimin buralardaki cafede avmlerde
Zamanla guven verdi, hemen hemen hergun maksimum 1 gunde bir, is cikisi gorusuyorduk nerdeyse, ister istemez taniorsun yani. Sans ve kader iste Evlendik 1 sene olucak mutluyuz cok sukur..
Ne güzel , ya artık kimse kimseye gerçek hayatta adım atmıyor gibime geliyor Facebook instagramdan yürüyor sanki herkes yanılıyor muyum ?
İş yerinde tanistim, ayni kurumda calisiyoruz. Guven kendiliginden gelisen bir sey bence. Taktik oyun vs hic basvurmadim, o hissettiriyor zaten bana guvenebilirsin diye.Merhaba herkese! İnsan ilişkilernfe daha doğrusu kadın erkek ilişkilerinde son 3 yıldır bocalayan bir olarak ben sanırım ya taktk yapmayı beceremiyorum Ya da niyetleri çözemiyorum. Nası tanıştınız ve emin oldunuz ? Ankaradayım ben mesela kimse kimseye güvenmiyor ki napmalı bilemedim.
İşte bende hep bir problem çıkıyor çok darlandım sizin hikayeleriniz bana çok iyi geldiİş yerinde tanistim, ayni kurumda calisiyoruz. Guven kendiliginden gelisen bir sey bence. Taktik oyun vs hic basvurmadim, o hissettiriyor zaten bana guvenebilirsin diye.
İşte canımcım benle rekabete giriyorlar bir süre sonra anlasam nedenini bi ... hınca dönüşüyorAyni evi paylasmaya baslamadan bunu anlamak zor evlilik öncesi cicim ayları sonrası malum... (istisnalar haric...).
Sizde kendimi gördüm mutluluklarEşimle ilerde kızımıza anlatamayacağımız bir şekilde tanıştık ve kendisinden hiçbir noktada emin olmadım. Yeterince açık oldu mu
Benim yapım bu. Kendim dahil kimsenin potansiyelinden emin olamam. Kimseye gözüm kapalı güvenmem ve bu güvenin eksikliğini de hissetmem. Emin olmayı beklesem hayatımın hiçbir noktasında tercih yapamaz ve evlenemezdim.
Neden evlendim çünkü aşık oldumAşkın biteceğini o zamandan biliyordum fakat ilerde bana teselli olur diye düşündüm tek kıstasım aşk ve bir miktar uyumdu, geri kalan hiçbir şey için emin olma ihtiyacı hissetmedim. Bu da benim hikayem.
Yani bana denk gelmiyor bende sorun var o zaman.Valla ben etrafımın dırdırından kurtulmak için gittim, adını bile bulusacağım sabah ögrendim sormamıştım. Ama bir önceki gece meraktan ortak tanıdık arkadaşlarına bakıp eşime yaa bu olur işte bunla evlenirim dedim, gördüğüm ilk an da emindim, eşimde ilk 1 saat içinde evet evlenicez galiba demiş
Çok mantıklı arkadaş olarak değerlendirme konusundaÇok sevgilim oldu cogunu ben sevmedim ole takildim 4 tane sevip sevdiğim vardı bende kimseye guvenmedigim için is ciddiye binince eften puften sebepten ayrıldım (ama çokta guvenilecek insanlarmis sonradan gordum)eşim babamın kuzeni küçükluk ten beri tanırım bana evlenme teklifi etti bigün ben sevgili olmayı tercih ettim bir sene sonra nisanlandik iki sene sonra evlendim aslında hiç bana göre biri değildi yaş farkı kültür farkı filan ama eskiden beri tanıdığım biri olunca iyi kötü huyunu biliyordum mutluyum tamda tanidiğim gibi biri. Birinin gerçek yüzünü görmek için önce arkadaş olmak gerekiyor ki doğal halini görün yoksa flortun olsa göstermiyor gerçek yuzunu
facebook da tanıştıkMerhaba herkese! İnsan ilişkilernfe daha doğrusu kadın erkek ilişkilerinde son 3 yıldır bocalayan bir olarak ben sanırım ya taktk yapmayı beceremiyorum Ya da niyetleri çözemiyorum. Nası tanıştınız ve emin oldunuz ? Ankaradayım ben mesela kimse kimseye güvenmiyor ki napmalı bilemedim.
İlk görüşmede neye dikkat ettiniz ? Neye dikkat edilmeli manasında diyorum bana genelde ters davranıyorlar da ...facebook da tanıştık
ilk görüşmede de notunu verdim...
Ters derken?İlk görüşmede neye dikkat ettiniz ? Neye dikkat edilmeli manasında diyorum bana genelde ters davranıyorlar da ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?