Eşinizle nasıl tanıştınız ve ondan emin oldunuz ?

Çöpümüzü çattı ortak bir arkadaşımız(eşime bir kazık atmış zamanında bu ortak arkadaş, bak süper bi kız var tanıştırayım sizi,sen de benimle barışırsın hem diye harcamış beni su kabağı) ,sonra da tanıştırdıktan sonra işler iyi gidip biz birbirimizden hoşlanınca sizin iş olmaz bence o çocuk seni beğenmez diye yemişti beni ruh hastası,ben de herşeyi anlatmıştım eşime,bu kız bana böyle şeyler söylüyor deli midir nedir diye,ikimizde hatunu çıkardık hayatımızdan,baktık çok eğleniyoruz,devam ettik,tabi arada başka ekşınlı ergence şeyler de oldu. Beş yıl geçti.

Beş yıl sevgili kaldık üniversite döneminde,sonra beş yılın sonunda 'Beş yıldır takılıyoruz ee bi zahmet evlenelim,bi de ben kpssden kallavi bi puan aldım,tercih yapmam lazım,karar vermemiz gerekiyor' dedim, '' Ayy o hazır değil bu hazır değil işim yok askerim ben,beş kuruşum yok bekleme madem beni,ne önemliymiş memuriyet iki ayağımı bir pabuca sokuyorsun,özelde çalışsan beklesen ne olur,madem ya memuriyet ya ben diyorsun bekleme o zaman beni,bitsin' dedi, ben de ''olur napalım sen sağ ben selamet o zaman '' dedim. Vayy be terkedildim galiba diye evde pinekliyordum ki iki gün sonra aradı beni '' Askerliğimin bitmesini bekle bari o kadar beklersin di mi' dedi ' Hehehe o kadar bekleriz canım sen yabancı değilsin'' dedim,askerden dönünce iki ayda evlendik

Ya benim sevdiğim biriyle arama fitne sokan kız oldu da kızın adını çıkardım herkese siz deyince aklıma geldi. Ne güzel hikayeniz var :)

Internetten tanistik ayni sehirdeydik. Surekli gorustuk bulustuk benim evimin buralardaki cafede avmlerde
Zamanla guven verdi, hemen hemen hergun maksimum 1 gunde bir, is cikisi gorusuyorduk nerdeyse, ister istemez taniorsun yani. Sans ve kader iste Evlendik 1 sene olucak mutluyuz cok sukur..

Ne güzel , ya artık kimse kimseye gerçek hayatta adım atmıyor gibime geliyor Facebook instagramdan yürüyor sanki herkes yanılıyor muyum ?

Bizde internetten tanistik diyebilirim. Bulusma konusma falan felan derken asik oldum. Asik olunca insanin gozu kor oluyor. Oyle hmm bu gercekten dogru insanmi diye dusunme kabiliyetini kaybediyorsun. Evlenip kor kutuk ask bitince aklim basima dank etti. Bilmem ki tam olarak bana uygun kisi o mu :))

Eşimle kayıtlı olduğumuz; siyasi bir partinin önce mitinginde birbirimizi gördük sonra tesadüf bürosunda tanıştık..
Bir gazetenin haber sayfasında; mitingde çekilmiş, tesadüf aynı karede olduğumuz fotoğrafımız bile var. :)

Ben 19 yaşındaydım, o 23..
Tam 5 yıl flört ettik, 4 yıldır da evliyiz..
9 yıldır birlikteyiz..

Ne güzel , ya artık kimse kimseye gerçek hayatta adım atmıyor gibime geliyor Facebook instagramdan yürüyor sanki herkes yanılıyor muyum ?

Swarmdan eklestik, tanistik, ardindan insagramdan ekledik birbirmizi tabi ordan gitti konusmamiz sonrasi. Mechul zaten telefonlasma, gorusme, bulusma. Orayada guven olmuyor.
Ordan bile, birini tanirsan, evinin yakinlari daha iyi bulusma acisindan tabi, benim eşim Polis, okadar insagramda uniformayla fotolari wardı, ona ragmen endiseli gittim bulusmaya.

İş yerinde tanistim, ayni kurumda calisiyoruz. Guven kendiliginden gelisen bir sey bence. Taktik oyun vs hic basvurmadim, o hissettiriyor zaten bana guvenebilirsin diye.

Sizde kendimi gördüm mutluluklar

Yani bana denk gelmiyor bende sorun var o zaman.

Çok sevgilim oldu cogunu ben sevmedim ole takildim 4 tane sevip sevdiğim vardı bende kimseye guvenmedigim için is ciddiye binince eften puften sebepten ayrıldım (ama çokta guvenilecek insanlarmis sonradan gordum)eşim babamın kuzeni küçükluk ten beri tanırım bana evlenme teklifi etti bigün ben sevgili olmayı tercih ettim bir sene sonra nisanlandik iki sene sonra evlendim aslında hiç bana göre biri değildi yaş farkı kültür farkı filan ama eskiden beri tanıdığım biri olunca iyi kötü huyunu biliyordum mutluyum tamda tanidiğim gibi biri. Birinin gerçek yüzünü görmek için önce arkadaş olmak gerekiyor ki doğal halini görün yoksa flortun olsa göstermiyor gerçek yuzunu

Çok mantıklı arkadaş olarak değerlendirme konusunda

İçinden bisey kopar ya öyle biseydi benimde evliliğim..ve dobra olmasına asık oldum ben evlenince esim değisti diyemem cünkü ben hereeyi biliyodum..tabi kayannamı bilmiyordum ama esimin iyi kötü bütün özelliklerini neyi sevip sevmediğini biliyordum o anlarda onu sevecek gücü kendimde görüyordum Simdi 2.kızımız geliyo Buda benim hikayem:)

facebook da tanıştık
ilk görüşmede de notunu verdim...

İlk görüşmede neye dikkat ettiniz ? Neye dikkat edilmeli manasında diyorum bana genelde ters davranıyorlar da ...
Ters derken?
eşimin beyefendi tavırları dikkatimi çekti ve diğer akbaba erkekler gibi üzerime abanmadı ilk görüşmede hatta aylarca bu tutumunu devam ettirdi,oturması kalkması konusması gayet düzgündü
facebook dedim ama ortak arkadasımızın sayfasında begendi gördü beni rastgele bir facebook kişisi değildi
tanıdık olmasa zaten görüşme sağlamazdım.

Kendinden bile emin olamazken başkasından emin olmak zor mesele. Taktik oyun oynuyorsan işine yarar gerçek hayatta olmaz. Sana hep sorunlu tipler denk geliyorsa demekki hep o noktalarda geziniyorsun. Arama yaptığın noktayı değiştir. Hiç evlilik insanı değildim asla da düşünmedim ama eşimle tanıştıktan 3 ay sonra evliydim. Yani bu işler aramayla taktikle VS. Olmuyor hayatına alacağın insanları biraz seçmeye çalış birde akışına bırak hayatını. Bu şekilde yanlış seçim yapma olasılığın çok yüksek. O seni bulacaktır mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…