- 30 Nisan 2016
- 3.708
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi MerveCey94
-
Tam olarak bizim tanısma hikayemizde böyle kendimi gordum resmenSwarmdan eklestik, tanistik, ardindan insagramdan ekledik birbirmizi tabi ordan gitti konusmamiz sonrasi. Mechul zaten telefonlasma, gorusme, bulusma. Orayada guven olmuyor.
Ordan bile, birini tanirsan, evinin yakinlari daha iyi bulusma acisindan tabi, benim eşim Polis, okadar insagramda uniformayla fotolari wardı, ona ragmen endiseli gittim bulusmaya.
BilmukabeleSizde kendimi gördüm mutluluklar
Bende gerçek hayatta hiç görmedimValla bu kadar güllük gulistanlik değil tanışmalar evlenmeler... Sanki herkes toz pembe bulutlar üstünde.
Eşimi ilk tanıdığım gün nasıl ise şu an hâlâ aynı hatta daha da iyi bugüne kadar beni hiç üzmedi.Allah'a ne kadar şükür etsem azMerhaba herkese! İnsan ilişkilernfe daha doğrusu kadın erkek ilişkilerinde son 3 yıldır bocalayan bir olarak ben sanırım ya taktk yapmayı beceremiyorum Ya da niyetleri çözemiyorum. Nası tanıştınız ve emin oldunuz ? Ankaradayım ben mesela kimse kimseye güvenmiyor ki napmalı bilemedim.
yemin etme panpa biliyoruz zaten ama yakındır içime doğuyor ommmmmm hımmmmmmVallahi tanışmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?