Eşinizle nasıl tanıştınız ve ondan emin oldunuz ?

bıor zamanlar facede okey meşhurdu.karşılıklı oyun.ordan kavga edıyoalr sonra çocuk arakadaşımı buluyor faceden eklıyor ve yıllar sonra evlenıyolar.eski lise zamanları daha masumdu tabi.nasip.
bende eşimle akrabayım yakışıklı uşakmış dedım aldım.

Tam olarak bizim tanısma hikayemizde böyle kendimi gordum resmen tek fark biz evli degiliz, meslegi de polis degil uzman cavus

hiç tanışmadık..3 gün yazıştık,son gün konuştuk ve evlendik..hayattaki en büyük şansım eşim sanırım

istediğiniz kadar tanımaya çalışın,güvenmeye çalışın bazı şeyler anlamsızca sizin dışınızda gelişiyo..çok severek,5-6 yıl flört edip evlenen,ama çokta mutlu olmayan arkadaşlarım var..bu işler biraz şans,kısmet işi bence..

Ilk önce düzgün ilişkilerde taktik felana gerek yok. Ben eşime onu tanıdığımız gün dedim "ben oyunlar oynamıyorum. Senin oynadığını fark ettiğim saniyede hemen bitiririm" diye. Bana göre iki kişinin niyeti ciddi ise ne ego savaşlarına nede taktiklere gerek var. Şunu yaptı bunu yaptı emin oldum diyemem.. Ama tabi bazı kriterlerim vardi. Küçük ayrıntılar önemlidir. 6 ay tanışma süresinde evlilik teklifi aldım ve kabul ettim.

Eşimi bi arkadaşın yanında görmüştüm. Tanıştık ertesi gün çıkmaya başladık. Bir ay sonra evlenme teklifi etti 1 sene sonra evlendik valla gözü kapalı güvendim. Bide az çok geçmişini biliyordum anlatılıyordu normalde hayatta öyle tiplerle konuşmam ama bu çok başkaydı bi dünya sevgılısı olmuş ve çok kavgacı serseri arkası olan birisiydi bi evlendik. Kılıbık oldu bir kötü arkadaşı kalmadı 6 senelik evliyiz hala şaşırır sen beni nasıl bu hale getirdin diye lan resmen beni kılıbık yaptın diye dalga geçer. Allaha hep şükrederim o yuzden arkadaşı bile şaşırdı sen büyü mü yaptın bu çocuga diye valla aşk bambaşka bişeymiş onunla tattım şimdide minnak bir bebeğimiz var. Evlendiğimizden beri 1 kere tek sokaga çıkmış insan değil

Eşimi ilk tanıdığım gün nasıl ise şu an hâlâ aynı hatta daha da iyi bugüne kadar beni hiç üzmedi.Allah'a ne kadar şükür etsem az
Evlilik bu standartı yok.Rabbim iyilerle karşılaştırsın

valla biz aynı iş yerindeyiz, ben sevgilimden ayrılmıstım kimseye güvenim kalmamıştı sürekli aglıyordum tamda o sırada eşim beni teselli etti 3 ay sonra nişan 3 ay sonrada nikah yaptık, inan tereddüt içindeydim kendime şaştım nasıl güveniyorum diye, sütten agzım yanmasına ragmen yogurdu üflemedim ki normalde kimseye güvenemem korkarım nasıl oldu anlamadım, simdi diyorum iyiki cesaret edip evlenmişim diye

Ben de Ankaradayım buldum kız birisini, herkes herkese güvenmiyor değil yani. Şehir belirtme sebebini harbiden anlamadım bu arada Ankara değil de atıyorum Bayburt'ta olsan daha mı fazla güvenilir insan bulacağını düşünüyorsun, nedir?

Biz de facebooktan tanıştık. 2 sene boyunca sadece paylaşımlarımızı falan beğenip geçiyoduk. Bir kere msj atmışım buna, uzun bi paylaşımını beğenmiştim.yazısını msj olarak atar mısın demiştim. Atmıştı, ben de teşekkür etmiştim konu kapanmıştı. 2 sene sonra o msj atmıştı öyle konuşmaya başlamıştık derken 2.5 yıldır evliyiz şu an. Ama netten tanışıp evlenmeyi tavsiye etmiyorummm

Facebook sayesinde ne yuvalar kurulmuş :))

Bizde orda tanıştık. Bana, ortak takip ettiğimiz bir sayfaya yazdığım yorumda görüp mesaj atmış. O doğuda, ben batıda. Tam altı ay sohbet ettik ama öyle kamera falan açmadık her gün. Bir iki kere gördük o kadar. Sonra bir deli cesareti geldi ben kalkıp gittim onun yanına. Manyak mıyım ne Beş buçuk yıl sonra evlendik. Yedinci yılımızdayız ve kızımız gelmek üzere.

Nasıl tanıştığımızı ve sevgiliyken yaptığımız tatilleri vs kesinlikle kızımıza anlatmama kararı aldık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…