Bende annem e karşı öyleyim .. Ama es farklı ... Konuşulması lazım bazı şeylerinEşim yok ama annemle tartıştıktan yarım saat sonra ciğercideki kediler gibi sırnaşıyorum çünkü canım annem
Haklısınız ben bilmem öyle şeyler kocam yok kiBende annem e karşı öyleyim .. Ama es farklı ... Konuşulması lazım bazı şeylerin
Tamam diyorum uzatmıyorum ...Bende sarılıyorum.. Konu hakkında en ufak birşey söylesem biz bu konuyu az önce kapatmadın mi diyor .. Herseyde böyle ama .. Büyük küçük fark etmiyorDemekki fazla ustelenmesini sevmiyor tatliya bagliyor sinir olmaya devam edrsen onuda yapmicak
Konusma konusunda cok takintili olmayin. Zaten konusarak cozebilseydiniz tartismazdiniz degil mi? Birbirinize konu uzerinde dusunmek icin sure verin. Bu birkac saat degil birkac gun. Madem arayi duzeltmek icin adim atiyor esinizi reddetmeyin. Konusma konusunda sık bogaz etmeyin. Zamanla ilk adimi atmaktan vazgecebilir. Bence bu daha buyuk bir sorun.. Eger biz tartisma sonunda sorunumuzu cozememis ve ayri odalara degilmissak bir sure sonra o gelir ya da ben giderim ve hicbir sey yokmus gibi devam ederiz. Tavriniz tartismalarinizin siddetini artirmaktan baska biseye yaramaz...Hanımlar bu konu bu aralar eşimle aramda sorun olmaya başladı .. Şimdi genel olarak anlatmak istiyorum .. Her evlilikte olduğu gibi bizim de tartışmalarımız oluyor .. Sorun su ki ben tartışma olduktan sonra eğer birşeyler duzelecekse bana göre bu sadece KONUSARAK olur ... Mesela ben söylerim neye kızdığımi yada o söyler bi şekilde hallederiz .. Ama eşim in yaptığı beni sinir ediyor.. Mesela tartışıyoruz ya ben başka odaya geliyorum yada bazen aynı odada oturuyoruz .. Aradan biraz zaman geçince yanıma gelip birşey olmamış gibi sarılıyor öpüyor .. Aklınca konuyu kapatmaya çalışıyor .. Ben defalarca söyledim .. Öpmek yada sarılmak bende birseyleri halletmiyor diye .. Sanki sihirli olduğuna inanıyor .. Öpünce sarılınca herşeyi unutmami bekliyor .. Tamam bende istemem kocamla küs kalmayı .. Ama bi sorun olduğunda üzerinde konuşmak istiyorum .. Sürekli birseylerin üzerini kapatıyoruz .. Eşim konuşmak istemiyor.. Böyle oluncada sorunlar çözülmüyor sadece üzeri kapanıyor ..
Yaa sana kıyamamHaklısınız ben bilmem öyle şeyler kocam yok ki
Sen de demisim soryy hiçte tarzım değildir ama reflex olarak çıktıYaa sana kıyamamÇok hoşuma gitti yorum gece gece.
Konuya gelince eşiniz gelip sarılınca sizde uygun bir dille kırıldığınızı belirtin tabi adami geri püskürmeden.
ya sen cok dadlu geliyotsun banaHaklısınız ben bilmem öyle şeyler kocam yok ki
Sende dadlusun ondan olabilir mi acabaya sen cok dadlu geliyotsun bana
Bana sen deSen de demisim soryy hiçte tarzım değildir ama reflex olarak çıktı
ŞanslısınHaklısınız ben bilmem öyle şeyler kocam yok ki
Cidden miŞanslısın
Gerçekten koca demek dert demek git anana bidaha sarılCidden mi
Benim eşimde konuyu hep kapatır ilk adımı hep ben atarım oralı olmaz :)Hanımlar bu konu bu aralar eşimle aramda sorun olmaya başladı .. Şimdi genel olarak anlatmak istiyorum .. Her evlilikte olduğu gibi bizim de tartışmalarımız oluyor .. Sorun su ki ben tartışma olduktan sonra eğer birşeyler duzelecekse bana göre bu sadece KONUSARAK olur ... Mesela ben söylerim neye kızdığımi yada o söyler bi şekilde hallederiz .. Ama eşim in yaptığı beni sinir ediyor.. Mesela tartışıyoruz ya ben başka odaya geliyorum yada bazen aynı odada oturuyoruz .. Aradan biraz zaman geçince yanıma gelip birşey olmamış gibi sarılıyor öpüyor .. Aklınca konuyu kapatmaya çalışıyor .. Ben defalarca söyledim .. Öpmek yada sarılmak bende birseyleri halletmiyor diye .. Sanki sihirli olduğuna inanıyor .. Öpünce sarılınca herşeyi unutmami bekliyor .. Tamam bende istemem kocamla küs kalmayı .. Ama bi sorun olduğunda üzerinde konuşmak istiyorum .. Sürekli birseylerin üzerini kapatıyoruz .. Eşim konuşmak istemiyor.. Böyle oluncada sorunlar çözülmüyor sadece üzeri kapanıyor ..
Bence esinizin size sarilip,opup bariisma sekli guzel ama tartistiginiz konuya ve kimin dogru ve hakli olduguna bagli. Esiniz surekli tartismalarin ustune sunger cekip bu sekilde barisiyorsa gelecek icin iyi degil. Bazi sorunlarin cozulmesi icin oturup konusmak lazim ilerde tekrar etmemesi acisinda. Cozulmeyen ve tekrarlanan tartismalar bikkinlik Verir insana. Tecrubeyle sabittirHanımlar bu konu bu aralar eşimle aramda sorun olmaya başladı .. Şimdi genel olarak anlatmak istiyorum .. Her evlilikte olduğu gibi bizim de tartışmalarımız oluyor .. Sorun su ki ben tartışma olduktan sonra eğer birşeyler duzelecekse bana göre bu sadece KONUSARAK olur ... Mesela ben söylerim neye kızdığımi yada o söyler bi şekilde hallederiz .. Ama eşim in yaptığı beni sinir ediyor.. Mesela tartışıyoruz ya ben başka odaya geliyorum yada bazen aynı odada oturuyoruz .. Aradan biraz zaman geçince yanıma gelip birşey olmamış gibi sarılıyor öpüyor .. Aklınca konuyu kapatmaya çalışıyor .. Ben defalarca söyledim .. Öpmek yada sarılmak bende birseyleri halletmiyor diye .. Sanki sihirli olduğuna inanıyor .. Öpünce sarılınca herşeyi unutmami bekliyor .. Tamam bende istemem kocamla küs kalmayı .. Ama bi sorun olduğunda üzerinde konuşmak istiyorum .. Sürekli birseylerin üzerini kapatıyoruz .. Eşim konuşmak istemiyor.. Böyle oluncada sorunlar çözülmüyor sadece üzeri kapanıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?