- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
valla tweety dogru soyluyo koca dert demek problem demek ama herkes oyle degul bakma cok iyi eslerde var ama geneli sorunlu. olabildigincr bekar kal hatta isin gucun varsa hic evlenmeSende dadlusun ondan olabilir mi acaba
Önce sarılın sonra konuşun çok mantıklı bence eşinizin burcu terazi mi ayrıca ?Hanımlar bu konu bu aralar eşimle aramda sorun olmaya başladı .. Şimdi genel olarak anlatmak istiyorum .. Her evlilikte olduğu gibi bizim de tartışmalarımız oluyor .. Sorun su ki ben tartışma olduktan sonra eğer birşeyler duzelecekse bana göre bu sadece KONUSARAK olur ... Mesela ben söylerim neye kızdığımi yada o söyler bi şekilde hallederiz .. Ama eşim in yaptığı beni sinir ediyor.. Mesela tartışıyoruz ya ben başka odaya geliyorum yada bazen aynı odada oturuyoruz .. Aradan biraz zaman geçince yanıma gelip birşey olmamış gibi sarılıyor öpüyor .. Aklınca konuyu kapatmaya çalışıyor .. Ben defalarca söyledim .. Öpmek yada sarılmak bende birseyleri halletmiyor diye .. Sanki sihirli olduğuna inanıyor .. Öpünce sarılınca herşeyi unutmami bekliyor .. Tamam bende istemem kocamla küs kalmayı .. Ama bi sorun olduğunda üzerinde konuşmak istiyorum .. Sürekli birseylerin üzerini kapatıyoruz .. Eşim konuşmak istemiyor.. Böyle oluncada sorunlar çözülmüyor sadece üzeri kapanıyor ..
ben de sen gibi düşünüyorum ama eşim ben gibi düşünmüyorHanımlar bu konu bu aralar eşimle aramda sorun olmaya başladı .. Şimdi genel olarak anlatmak istiyorum .. Her evlilikte olduğu gibi bizim de tartışmalarımız oluyor .. Sorun su ki ben tartışma olduktan sonra eğer birşeyler duzelecekse bana göre bu sadece KONUSARAK olur ... Mesela ben söylerim neye kızdığımi yada o söyler bi şekilde hallederiz .. Ama eşim in yaptığı beni sinir ediyor.. Mesela tartışıyoruz ya ben başka odaya geliyorum yada bazen aynı odada oturuyoruz .. Aradan biraz zaman geçince yanıma gelip birşey olmamış gibi sarılıyor öpüyor .. Aklınca konuyu kapatmaya çalışıyor .. Ben defalarca söyledim .. Öpmek yada sarılmak bende birseyleri halletmiyor diye .. Sanki sihirli olduğuna inanıyor .. Öpünce sarılınca herşeyi unutmami bekliyor .. Tamam bende istemem kocamla küs kalmayı .. Ama bi sorun olduğunda üzerinde konuşmak istiyorum .. Sürekli birseylerin üzerini kapatıyoruz .. Eşim konuşmak istemiyor.. Böyle oluncada sorunlar çözülmüyor sadece üzeri kapanıyor ..
çok şanslısın :) :) :)Haklısınız ben bilmem öyle şeyler kocam yok ki
Bunu nerden bildiniz ?? O terazi ben balıkÖnce sarılın sonra konuşun çok mantıklı bence eşinizin burcu terazi mi ayrıca ?
Eşinizin kurduğu cümle bile eşiminkiyle aynı .. Ben konuşmak isterim sen kavga etmeyi seviyorsun der .. Öpünce benimde onu öpüp konuyu orda kapatıp birdaha hiç açmamam gerekirmiş .. uzun evliliklerin sırrı buymuşben de sen gibi düşünüyorum ama eşim ben gibi düşünmüyor
benim eşim de küs kalamaz sarılır öper hıc kavga etmedık gibi davranır
bense sonrasında oturalım bak sen böyle davrandın ben böyle davrandım konusalım ve bırdaha ıkımız de aynı davranısı sergilemeyelım ısterım ama eşime göre bunu konusmak, sorunu uzatıp tartısmaya devam etmektir.
ben konusmak ısteyınce uzatıyorsun der ve o soru işaretleri benım kafamda asla çözüm bulmaz.
İşte biz barışınca bile eşim konuşmak istemiyor ..Normali budur zaten.bizde hangi taraf sucluysa digerine sirnaşirbarisip nelere kirildigimizi soyleriz konu orda biter
Benim eşim öpücüğünun sihirli olduğuna inanıyor sanırım .. Öptükten sonra hafızam falan siliniyir heraldesarılıp öptükten sonra konuşalım biraz deyin sarıla sarıla konuşun biz öyle yapıyozbende sizin gibydim ittiriyordum ama işte kadın aklı erkek aklı erkek sarılınca dünyayı baştan yarattığını sanıyor :) şimdi böyle daha iyiyiz deneyin
Eşim yok ama annemle tartıştıktan yarım saat sonra ciğercideki kediler gibi sırnaşıyorum çünkü canım annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?