Eşinizle tartışma sonrasında aranız nasıl düzeliyor??

Biz de hic bisey yokmus gibi konusuruz yatisinca.
Genelde konusmaya degecek konular olmaz. Dis macununu niye ortadan sıktığım falandir genelde konularimiz...
Daha buyuk konularsa o bahaneyle yemege gider yemekte konusuruz. Tabii hemen degil 2 3 gun sonraya ancak ayarlariz.
O arada iyice dusunur masaya otururuz

Bi sure sonra onuda yapmayacak bence ki uzatmaya gerek yok baristiginiz zaman konuyu acabilirsin

Önce sarılın sonra konuşun çok mantıklı bence eşinizin burcu terazi mi ayrıca ?

Bende de öpüp barışmayan sevgili var. Bi sorun tartisma olur o konu orda kapanması gerekirken beyimiz günlerce uzak soğuk konuşuyor. Bi tartışma sorun olsun hemen uzaklaşır günlerce o uzak tavrı geçmez. Sinir oluyorum bu kadar uzatmanın alemi ne diye. Keşke hemen öpüşüp barışsak konu kapansa.

bu durumdan asla şikayet etmeyin.
aksini yaşamadığınız için bilmiyorsunuz ne kadar sini bozucu olabileceğini.
ha tartışmaya sebep olan konu anlık bir şeyse, yani gereksiz edilmiş bir söz vs gibi, hiç önemli değil zaten.
ama günlük hayatımızı ilgilendiren ve konuşulması gereken bir konuysa sakinken daha sonra konuşmak en güzeli.

Reactions: H M
Benimki de oyle, sarılır, oper, gidiklar, zaten tartisma nedenlerimiz cok ufurukten seylr olur genelde, guler geceriz.
Konusma kismini sonraya birakiriz ikimiz de, cunku ben sinirliyken agir konusuyorum.

İlk seneler oyle olur.seneler gectikce tripleri de yemiyorlar.umursamiyor bile.
Mecbur barisiyorsun.hopp bitti gitti.sen uzuldugunle kaliyon
Cozumu yok
Tek cozum bekar kalmak

ben de sen gibi düşünüyorum ama eşim ben gibi düşünmüyor
benim eşim de küs kalamaz sarılır öper hıc kavga etmedık gibi davranır
bense sonrasında oturalım bak sen böyle davrandın ben böyle davrandım konusalım ve bırdaha ıkımız de aynı davranısı sergilemeyelım ısterım ama eşime göre bunu konusmak, sorunu uzatıp tartısmaya devam etmektir.
ben konusmak ısteyınce uzatıyorsun der ve o soru işaretleri benım kafamda asla çözüm bulmaz.

Normali budur zaten.bizde hangi taraf sucluysa digerine sirnaşir barisip nelere kirildigimizi soyleriz konu orda biter

Eşinizin kurduğu cümle bile eşiminkiyle aynı .. Ben konuşmak isterim sen kavga etmeyi seviyorsun der .. Öpünce benimde onu öpüp konuyu orda kapatıp birdaha hiç açmamam gerekirmiş .. uzun evliliklerin sırrı buymuş

Ciddi bir sorun degilse konusmaya bence de gerek yok. Bir meseleyi 1 kere oturup konusunca hicbir sey hallolmuyor zaten. Hele hele onemsizse ertesi güne hatirlanmiyor bile.
Ciddi bir sorunsa ama duzelene kadar her seferinde inatla konusmak gerekli.
Dedigim gibi önem derecesine bagli. Gunluk yasanabilecek surtusmeleri de konusmak insani kasıyor.

sarılıp öptükten sonra konuşalım biraz deyin sarıla sarıla konuşun biz öyle yapıyoz bende sizin gibydim ittiriyordum ama işte kadın aklı erkek aklı erkek sarılınca dünyayı baştan yarattığını sanıyor :) şimdi böyle daha iyiyiz deneyin

Benim eşim öpücüğünun sihirli olduğuna inanıyor sanırım .. Öptükten sonra hafızam falan siliniyir heralde

Kimin kızgınlığı önce geçerse o konuşmayı başlatır, diğeri de katılır tabiki. Havadan sudan muhabbet etmeye başlayınca işler düzelir.

Üzerinden biraz süre geçince rahatsız olduğumuz şeyleri tekrar konuşuruz ama aramız iyiyken yaparız bunu, böylece iki taraf da birbirini anlamış tarafsız bakabilmiş olur.

Evliliklerde uzun süreli küslük hiçbir şeyi çözmez, aksine eşleri uzaklaştırır... o yüzden ister konuşmayla olsun ister sarılıp sırnaşmakla olsun, bir şekilde uzatmadan barışılmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…