Eşinizle tartışma sonrasında aranız nasıl düzeliyor??

Küçük sorunlarda inanın bende uzatmıyorum ... Ama bazı konuları konuşup bir sonuca bağlamak istiyorum neyi neden yaptığını bilmek benim hatalarım varsa bana söylemesini falan istiyorum .. Eşimin her zaman söylediği şey su KONUSMAK UZATMAKTAN BASKA BİRSEYE YARAMAZ EN İYİSİ SARİLALİM VE BARİSALİM

Hiçbir olayi ciddiye almiyor belli ki eşiniz. Genel olarak anlayisli, sevgi ve saygı doluysa cok da onemli degil. Bence de pek duzelmiyor çünkü konusunca.

:)ya ksbkmayin tebessum ettim. Bunu birtek siz yasamiyorsunuz gercekten kadinlar cok konusmak ister erkeklerde baska dusunur ilk zamanlar boyle oluyor gercekten ama zaman gectikce sorunu cozmek kacinilmaz oluyor seyrine birakin ustelemek birsey getirmez sizin istediginiz de oluur zamanla. Bi insanin cok acik ve net olmasi bircok konuda yine sorun cozmez tamamen karsindakinin algisiyla alakali bi durum.şu bi gercek erkekler konusmayi sevmiyor ama bak zamanla seni 3 saatte anliyor cozum getiriyorsa biraz zaman gectikce 1 saatte filan anlicak :)) yani oda sıkılicak bu durumdan zaten. O zaman bol bol oturup konusursunuz

ahahahahah tamam madem sizde ona göre oynayın sarılın öpün sonra sarılırken keşke şöyle şöyle yapmasaydın böyle yapsaydın bende böyle yapardım bundan sonra şöyle yapalım mı.. gibi gibi konuşmaya çalışın.

benimki de öyle diyor
sorun cıkarıyorsun kapandı gitti diyor
oysa benşim kafamda kırk tilki dolanır kapanmaz:)
ben ıstıyorum dizilerdeki gibi karı koca oturalım kartlarımızı dökelim ortaya
bak bu yuzden tartıstık vs vs konusalım
ama yok

bilemedim ben konusmaya calıstıkca eşim kaçar , bu da beni deli eidyor çnk ikimiz de aynı hataları yenıden yapabşliyoruz
erkeklerin genelı boyle sanırım

Eski eşimde de vardi bu sıkıntı hic bir şey olmamış gibi davranırdı ben de ayak uydururdum uzatmamak adına ama zamanla meseleyi konuşmadığımız icin tekrar ayni sebepten kavga ediyorduk .
Karşıma alıyordum bak bu meseleyi konuşmadan kapatırsak bir daha önümüze gelir, onun icin asıl sıkıntıyı bulup halledelim ki bir daha bununla uğraşmayalım diyordum .
Tamam diyordu sonra yine ayni .
Her tartışmadan sonra oturup konuşamam ben diyordu , sen istiyorsun ki her meselemizi konuşarak halledelim diyip beni suçluyordu ,sanki bu ilişkide hatayı ben yapıyordum bunu düşündüğüm icin ona göre.
Erkeler konuşmayı sevmiyor , üstünü kapatmaya bayılıyorlar . Olmamış gibi davranırsan iyi eşsin ama nereye ka

Konu ne ise hakli oldugumu kabul eder istedigim ne ise onu yapar bolece tartisma kapanir gider.niye ben kadinim hep ben hakliyimdirnasil korkuttuysam artik.

çok şükür çok büyük kavgalar etmiyoruz
etsekte ben bir süre sonra neden ettiğimizi unutup konuşmaya başlıyorum zaten
hele ki şimdi hamileyim
hiç bir şeye üzemem kendimi deyip hemen unutuyorum

Merhaba benim eşimde öyle. En son geçe hafta burda konu açmıştım gına gelmişti artık. Burdaki bayanların tavsiyelerine uydum ve kendimi kasmadım ev işi için. Mutfak yemek ve cocuklarla ilgilendim. Onuda umursamadım güya evde iş yapmıyorum ya, görsün bakalım yapmayınca nasılmıs dedim.

Ve otomatikmen şunu fark ettim ki enerjim degisti. Eskisi gibi cok yorulmadım yıpranmadim kisaca keyfime baktim. Öyle yapinca esimin tavrida bana degisti...agir konustu o konuda haksiz ama acaba bende ciddrn cekilmez bir insan mi olmustum bebekten sonra diye dusunmeden edemedim.

Esime her zaman derim normale baglamadan bir ozur dile ki pismanligini bileyim ama dilemessen o olayi savunduvunu dusunurum ayni sey tabii benim icinde gecerli..simdilik bakalim iyiyiz

Yaprak dökümünde ne güzel ali rıza ve hayriye yatakta konuşuyorlar ... Onlara bile. Özenmeye başladım

Bunu nerden bildiniz ?? O terazi ben balık
Eşimde terazi o yüzden bende akrebim bende konuşma tarafarıyım ama dokunmakta hoşuma gidiyor o yüzden fazla karşı koymuyorum dediğim gibi önce onun istediğini yapıp sarılıp normale dönüyoruz. Sonrada tekrar konuyu açıp çok olumlu konuşuyorum kavgayı ve olumsuzlugu hiç sevmiyorlar hep üzerini örtme taraftarılar

Yeni mi evlisiniz?
Her tartışmada "ama ben böyle böyle olmasını isterdim çok kırıldım.." gibi cümlelere gerek görülmez ki. Yeri gelir bir anda gıcık olduğum için omzuna vururum tekme atarım güleriz barışırız, yeri gelir 2 gün trip atarız. Bazen de 1 saat sonra "hadi pazara gidelim" deriz..

Evlilik sürekli konuşmayı gerektirmez. Nedense evliliği zorlaştırmak gibi bir çaba içine giriyorsunuz. Kardeşle kavga edip 1 saat sonra barışıyorsanız eşinizle de gayet net olabilir bu..

Bende öpüp sarılıp barışırım. Bu benim özür dileme tarzım. Eşimin özür dileme tarzı da saçma sapan konuşarda bana laf atmaktır. Mesela; “eve yeni yemek takımı mı alsak ihtiyaç var mı?” Bu konuşalım artık boşuna uzatıyoruz demektir. İçsel olarak konu halledilmiş, gurur yapıldığı için küslük devam ediyor. Çoook büyük bi mesele değilse sorun bu şekilde hallediliyor bizde.

2 yıl olacak aralikta

once sakinlesene kadar konusmam. sakinlestikten sonra haksizsam ozur dilerim degilsem dilemesini beklerim. he bu ara konu konusulup , acikliga kavusmali.

once sakinlesene kadar konusmam. sakinlestikten sonra haksizsam ozur dilerim degilsem dilemesini beklerim. he bu ara konu konusulup , acikliga kavusmali.
Ben de öyleyim .. Başka odaya gidip düşünürüm ben mi abartıyorum diye .. Eğer benim abarttigimi düşünürsem özür dilerim .. Ama ben haklı oda olsa bende olsa aramızda konuşmak istiyorum .. Eşim se hiç bir şekilde konuşup uzatmak istemiyor..

konunun kapanmasi icin konusulmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…