Küçük sorunlarda inanın bende uzatmıyorum ... Ama bazı konuları konuşup bir sonuca bağlamak istiyorum neyi neden yaptığını bilmek benim hatalarım varsa bana söylemesini falan istiyorum .. Eşimin her zaman söylediği şey su KONUSMAK UZATMAKTAN BASKA BİRSEYE YARAMAZ EN İYİSİ SARİLALİM VE BARİSALİMCiddi bir sorun degilse konusmaya bence de gerek yok. Bir meseleyi 1 kere oturup konusunca hicbir sey hallolmuyor zaten. Hele hele onemsizse ertesi güne hatirlanmiyor bile.
Ciddi bir sorunsa ama duzelene kadar her seferinde inatla konusmak gerekli.
Dedigim gibi önem derecesine bagli. Gunluk yasanabilecek surtusmeleri de konusmak insani kasıyor.
Küçük sorunlarda inanın bende uzatmıyorum ... Ama bazı konuları konuşup bir sonuca bağlamak istiyorum neyi neden yaptığını bilmek benim hatalarım varsa bana söylemesini falan istiyorum .. Eşimin her zaman söylediği şey su KONUSMAK UZATMAKTAN BASKA BİRSEYE YARAMAZ EN İYİSİ SARİLALİM VE BARİSALİM
:)ya ksbkmayin tebessum ettim. Bunu birtek siz yasamiyorsunuz gercekten kadinlar cok konusmak ister erkeklerde baska dusunur ilk zamanlar boyle oluyor gercekten ama zaman gectikce sorunu cozmek kacinilmaz oluyor seyrine birakin ustelemek birsey getirmez sizin istediginiz de oluur zamanla. Bi insanin cok acik ve net olmasi bircok konuda yine sorun cozmez tamamen karsindakinin algisiyla alakali bi durum.şu bi gercek erkekler konusmayi sevmiyor ama bak zamanla seni 3 saatte anliyor cozum getiriyorsa biraz zaman gectikce 1 saatte filan anlicak :)) yani oda sıkılicak bu durumdan zaten. O zaman bol bol oturup konusursunuzKüçük sorunlarda inanın bende uzatmıyorum ... Ama bazı konuları konuşup bir sonuca bağlamak istiyorum neyi neden yaptığını bilmek benim hatalarım varsa bana söylemesini falan istiyorum .. Eşimin her zaman söylediği şey su KONUSMAK UZATMAKTAN BASKA BİRSEYE YARAMAZ EN İYİSİ SARİLALİM VE BARİSALİM
benimki de öyle diyorEşinizin kurduğu cümle bile eşiminkiyle aynı .. Ben konuşmak isterim sen kavga etmeyi seviyorsun der .. Öpünce benimde onu öpüp konuyu orda kapatıp birdaha hiç açmamam gerekirmiş .. uzun evliliklerin sırrı buymuş
Yaprak dökümünde ne güzel ali rıza ve hayriye yatakta konuşuyorlar ... Onlara bile. Özenmeye başladımbenimki de öyle diyor
sorun cıkarıyorsun kapandı gitti diyor
oysa benşim kafamda kırk tilki dolanır kapanmaz:)
ben ıstıyorum dizilerdeki gibi karı koca oturalım kartlarımızı dökelim ortaya
bak bu yuzden tartıstık vs vs konusalım
ama yok
bilemedim ben konusmaya calıstıkca eşim kaçar , bu da beni deli eidyor çnk ikimiz de aynı hataları yenıden yapabşliyoruz
erkeklerin genelı boyle sanırım
:)Yaprak dökümünde ne güzel ali rıza ve hayriye yatakta konuşuyorlar ... Onlara bile. Özenmeye başladım
Eşimde terazi o yüzden bende akrebim bende konuşma tarafarıyım ama dokunmakta hoşuma gidiyor o yüzden fazla karşı koymuyorum dediğim gibi önce onun istediğini yapıp sarılıp normale dönüyoruz. Sonrada tekrar konuyu açıp çok olumlu konuşuyorum kavgayı ve olumsuzlugu hiç sevmiyorlar hep üzerini örtme taraftarılarBunu nerden bildiniz ?? O terazi ben balık
Dünyanın ennn güzel hissiAynı benim kız gibi,sonra gelir sırnaşır:))
2 yıl olacak araliktaYeni mi evlisiniz?
Her tartışmada "ama ben böyle böyle olmasını isterdim çok kırıldım.." gibi cümlelere gerek görülmez ki. Yeri gelir bir anda gıcık olduğum için omzuna vururum tekme atarım güleriz barışırız, yeri gelir 2 gün trip atarız. Bazen de 1 saat sonra "hadi pazara gidelim" deriz..
Evlilik sürekli konuşmayı gerektirmez. Nedense evliliği zorlaştırmak gibi bir çaba içine giriyorsunuz. Kardeşle kavga edip 1 saat sonra barışıyorsanız eşinizle de gayet net olabilir bu..
Ben de öyleyim .. Başka odaya gidip düşünürüm ben mi abartıyorum diye .. Eğer benim abarttigimi düşünürsem özür dilerim .. Ama ben haklı oda olsa bende olsa aramızda konuşmak istiyorum .. Eşim se hiç bir şekilde konuşup uzatmak istemiyor..once sakinlesene kadar konusmam. sakinlestikten sonra haksizsam ozur dilerim degilsem dilemesini beklerim. he bu ara konu konusulup , acikliga kavusmali.
konunun kapanmasi icin konusulmaliBen de öyleyim .. Başka odaya gidip düşünürüm ben mi abartıyorum diye .. Eğer benim abarttigimi düşünürsem özür dilerim .. Ama ben haklı oda olsa bende olsa aramızda konuşmak istiyorum .. Eşim se hiç bir şekilde konuşup uzatmak istemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?