Eşinizle tartışma sonrasında aranız nasıl düzeliyor??

Eşimle tartışınca bir müddet sessizlik olur. Genelde yatağa öyle susarak gireriz ama aklımız hep tartışmamızda ikimizin de aklında barışcak mıyız küs mü uyucaz barışsak ya artık cümleleri gezinir :) sonra genelde o bir cümle söyler ama kızarak değil şu şöyle oluyor neden böyle oluyor diye konuyu açar. Üzerinde konuşuruz biraz tripli bir şekilde ikimiz de kendimizi savunuruz sakince. Sonra gel buraya der sarılır öbüşürüz işte. Çözüme kavuşturma öpücüğü. :)

Bende kocan gibiyim uzatmayı sevmem dır dır dır ne gerek var hiç sevmiyorum ne güzel adam öpüp sırnaşiyor burda karısıyla günlerce konuşmayan herifler var kıymetini bil

Sukredin böyle bir esiniz olduğu için. Deve kini olan bir esin olsaydı gorurdun anyayi Konyayi

25 yıllık evliliğimizde her tartışmada güldüğümüzden hemen barışıyoruz.nasıl oluyor inanın bilmiyorum,tartışırken birimiz mutlaka komikleşiyor bazen ben bazen eşim.ve gülmeye başlıyoruz dolayısıyla da barışıyoruz Allah herkesin yuvasına huzur versin beraberinde benimkine de..

Ben eşinden yanayım kız kardeşim

Sukredin böyle bir esiniz olduğu için. Deve kini olan bir esin olsaydı gorurdun anyayi Konyayi
Bazen öyle kapanacak konular olmuyor ... Sizde kadınsız sizde birseyi konuşup kişiliğiniz noktaları belirtmek istersiniz .. Ama benim eşim barıştık tan sonra bile koşturmuyor... Konu kapandı gitti diyor .n

BEnim eşim suratımdan anlar bi sorun olduğunu.hemen başlar biri bişi mi dedi? Ben mi bişi dedim? Birine bişi mi oldu? Beni konuşturana kadar susmaz. Durumu anlatınca da kendiyle ilgisi olmasa bile gerilir ve mutlaka kavga çıkarır uzatır konuyu. Oda değiştiririm gelir konuşmaya devam eder, tamam konu kapansın çözüme ulaşmayacak derim susmaz. Küs kalmaz. ben de sinirlenince en azından bi kaç saat aynı ortamda olmak istemem. Hadi aynı ortamda kaldık konuşmam. Ama onda öyle bişi yok sen bana küssün ama hadi bi meyve getir de yiyelim der.. hepimizin huyu suyu farklı işte

Tuhafmış :)

İlk tartismalar opucukle sarilmayla halloldugundan mi acaba bazi erkekler hep bu sekilde problem halletmeyi seciyor yoksa kolaylarina mi geldiginden. Benim esimde boyle, tartismalarimiz artik cok buyuk bir hal aldi yine de bisey olmamis gibi davraniyor. Boyle yaptikca kafasini duvara sürtüp kivilcim cikartmak istiyorum

Tartışmadan sonra eğer ben haklıysam gider başka odada otururum eşimin yanına gitmem 10 15 dk sonra gelir yanıma öper sarılır sanki hiç bişey olmamiş gibi bende hiç kinci değilimdir hemen gönlümü alır ama o haklıysa ölse gelmez yanıma :d ben giderim ozamanda ben gönlünü almaya çalısırım ama esim çok kinci onun gönlünü almak pek kolay olmuyo :) ama sonucta barısıyorız yanıma gelip şakalaşınca herşeyi unutup barışıyoruz :)

Eğer haksizsam kavgada genelde ben haksizimdir.elimi elinin üstüne koyuyorum elin elimde eğer benden razı olmazsan bu gece bana uyku yok derim.dayanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…