Selam kızlar...evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymamza 10 gün var daha...
Ben hep eşlerin sürekli birbiriyle vakit geçirmek istemesine karşı bir insan oldum. Yeri gelir arkadaşlarımla iftara gitmek isterim, yeri gelir tek başıma alışverişe çıkmak yeri gelir evde tek kalıp kafa dinlemek... bunu da hep belirtirdim, sen arkadaşlarınla gece çıkarsın ben evde film izlerim, sen maça gidersin ben arkadaşla çay içerim falan gibi...özellikle çevremdeki kadınların eşleri toplantıya, maça, ailesinin yanına gidince surat yaptıklarından bahseder ve yanlış olduğunu söylerdim. Ortak facebook açanlar, parasının hesabını kuruş kuruş verenler vs...Özel bir alanım olmazsa olmaz...
Geçen gün bana "ben her şeyi beraber yaparız zannediyordum, benim düşüncem o yönde" dedi...hatta o bilgisayardan iş yaparken bile yanında oturacakmışım:)
Eşiyle sürekli dip dibe olan var mı? İnsan tabi ki eşinden sıkılmaz ama hiç yalnız kalmayı, arkadaşlarla gezmeyi falan istemiyor musunuz? Benim bu durumdan biraz gözüm korkuyor da...
Biz esimle sizin gibi dusundugumuz icin sorun yok.ne oyle ayni facebook kim kimin arkadasi belli degil,surekli dipdibe vs.tabiki esle de cok vakit gecirilir ama birbirimizden farkli da bir sosyal cevremiz var..boyle de olmali diye dusunuyorum.mutluluklar
Bu derece yapma belki ama o maç izlerken ben biblo gibi yanında durmak istemem mesela:) gerçi biz senelerdir uzaktan ilişki yaşıyoruz belki o yüzden böyle istekleri var...Fazla muhabbet tez ayrılık demişler zaten aynı evdesiniz arada arkadaşlarınızla vakit geçirin ki akşam özleyerek koşun eve.
Evli değilim ama arkadaşlarımla her buluşmamda cep çantam gibi yanımda olursa boğulurum
Evli insanların da özel hayatı olması lazım bence, millet işte eşin gibi suyunu çıkartmak istiyo sonra gözünün üstünde kaşın var deyip didişmeler başlıyo.
Siz hiç özlemezsiniz valla böyle
Kova burcumuyuz?
.
Evet biz genelde öyleyiz evleneli 8.5 ay oldu eşim belki 3 kere falan bensiz arkadaşları ile görülmüştür heryere beraber gideriz herseyi beraber yaparız genelde evde farklı koltukta bile oturmayız eğer tripli değilsek :)
Ama ben bu durumdan cok memnunum şahsen maşallah diyorum :)
Tabi herkesin karakteri farklı kimi insan yalnız kalmak ister saygı duymak lazım
Ne güzel...özellikle aynı facebook olayını çok garipsiyorum. Arkadaşıma özl bir şey yazmak istiyorum ama eşi mi görür kendi mi görür belli değil
Bu derece yapma belki ama o maç izlerken ben biblo gibi yanında durmak istemem mesela:) gerçi biz senelerdir uzaktan ilişki yaşıyoruz belki o yüzden böyle istekleri var...
Hayır aslanım yükselenim de aslan:)
Ben misal onun arkadaşlarıyla görüşmek istemem. Çok samimi kızlı erkekl bir grubu var, bir kere görüştüm benle alakası olmayan muhabbetler. E dahil de olamıyorsun çünkü onlarda yılların ortak birikimi var bende yok...diyorum kendin görüşürsün ben nadiren gelirim diye ama saçmalama diyor.
Selam kızlar...evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymamza 10 gün var daha...
Ben hep eşlerin sürekli birbiriyle vakit geçirmek istemesine karşı bir insan oldum. Yeri gelir arkadaşlarımla iftara gitmek isterim, yeri gelir tek başıma alışverişe çıkmak yeri gelir evde tek kalıp kafa dinlemek... bunu da hep belirtirdim, sen arkadaşlarınla gece çıkarsın ben evde film izlerim, sen maça gidersin ben arkadaşla çay içerim falan gibi...özellikle çevremdeki kadınların eşleri toplantıya, maça, ailesinin yanına gidince surat yaptıklarından bahseder ve yanlış olduğunu söylerdim. Ortak facebook açanlar, parasının hesabını kuruş kuruş verenler vs...Özel bir alanım olmazsa olmaz...
Geçen gün bana "ben her şeyi beraber yaparız zannediyordum, benim düşüncem o yönde" dedi...hatta o bilgisayardan iş yaparken bile yanında oturacakmışım:)
Eşiyle sürekli dip dibe olan var mı? İnsan tabi ki eşinden sıkılmaz ama hiç yalnız kalmayı, arkadaşlarla gezmeyi falan istemiyor musunuz? Benim bu durumdan biraz gözüm korkuyor da...
Kova burcumuyuz?
.
keşke benim de dibimden ayrılmaya birlikte gezebileceğim bi sevdiğim olsa
ne güzel işte eşinizin düşüncesi
normalde erkekler erkek erkeğe takılmak isterler ama eşiyle birlikte vakit geçirmek isteyen erkekte çok azdır
sizde bu kadar az rastlanan bi erkek denk gelmiş ki çok şanslısınız
hani tamam sürekli dip dibe olmakta belki sıkar insanı ama sevdiğin kişinin yanında olması sürekli mutlulukla gözlerinin içine bakmasını tercih ederim
Benimki pek sosyal değildir, 6. Yılımızdayız ve uzaktayız 1 kere bir arkadaşıyla gitti sinemaya sadece...öyle evden çıkmayı pek sevmiyor, hayalleri eve beraber rustik seçmek ev dekore etmek, model arabalarını beraber boyamak gibi şeyler :)
Ben de dip dibe hoslanmam. Her insanin kendine ozel alani olmali. Ben de aslan burcuyum acaba ondan olabilir mi.
Esin yengec mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?