Eşinizle yapışık ikiz misiniz?

Ben aynı senin gibiyim.
Özlemin ilişkilere iyi geldiğine inanırım.

Ama benim eşim de her şeyi birlikte yapmaktan yanaydı.
Çok zorun yaşadık başta. Beklentiler farklı olunca çatıştık durduk.
Sonra sonra alıştı o da. Eskisi gibi değil.
Anlamaya başladı.
Bensiz yolluyorum gitmek istemese de..
İlk başta yok sensiz gerek yok dedi yolladım keyif aldı sonra kendisi de alıştı.
. O da onsuz planlarıma eskisi kadar katı değil..
Merak etme korkulacak kadar değil kararlı olup, sabırla o zor dönemi aşmak mümkün..

her zaman zehir zikkim etse de her seyi beraber yapmak isterim. bu istegimden vazgecemyorum.
arkadaslarimla o isteyken bulusurum. onun da kendi arkadaslariyla uzun uzun bulusmasina falan gelemem. en fazla 1-2 saat :) alisverise vs beraber gitmek isterim. iki taraf ayni dusuncedr olmayinca cok zor cidden.

Bir zaman sonra eşin ayrı takılmaya başlar sen sıkıntı yapma en fazla 4 ay sıkı pıkı olursun sonra senin yazdığın gibi olur 😗😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz ilk 1 ay herşeyi beraber yaptık ama 1 aydan sonra kendimize ait programlarımız olmaya başladı ben arkadaşlarımla görüşürken o da kendi arkadaşlarıyla görüşür veya bensiz 1-2 günlüğüne arkadaşlarıyla şehir dışına gidebilir.Ayrı kaldığımız ilk günden başlıyo özledimmmm mesajları ama bu her an dipdibe olmamızı gerektirmiyo tabi...

konu sahibine tek sorum olucak yan yanayken kaliteli zaman gecirebiliyormusunuz paylaşımınız iletişiminiz nasıl

konu sahibine tek sorum olucak yan yanayken kaliteli zaman gecirebiliyormusunuz paylaşımınız iletişiminiz nasıl

Nasıl zaman geçirdiğimizi anlayabilecek kadar bir paylaşımımız olmadı. Hep uzaktaydık veya nişan nikah işleri için bir araya geldik...

Nasıl zaman geçirdiğimizi anlayabilecek kadar bir paylaşımımız olmadı. Hep uzaktaydık veya nişan nikah işleri için bir araya geldik...

dogaldır ozaman kuzum bu kadar yan yanayken sıkılman zaten sıkılmaman için eşinle kaliteli zaman gecirmen gerek iletişiminizin iyi olması gerek ben mesela o yüzden kocamdan kolay kolay sıkılmam ama önceki yorumlarımda oldugum gibi sıkıldıgım anlarda oluyor ama bana genelde huzur veriri onu benim yanımda olması bizde yeni evliykn sıkılırdım ben çünkü sohbetimiz güzel olmazdı iletişimiz hep sıkıcı olurdu cümleler hep sorularla ilerlerdi dogal akmazdı yani kendiğinden anlatmak istediklerimi anlatamaz beni anlayamadıgını hep düşünürdüm bunlar beni sıkar bunaltırdı hep zamanla tanıdıkca ice birbirimize ısındıkca şu anda nerdeyse yanımda olsunda diyorum sadece normal canım sıkılman eşin sana senin ona düşkün olmandan daha düşkün sanırım buda iyi bişey zamanla daha çok şey paylaştıkça aranızdaki bag daha cok güclenecek ve böle sıkılmaların gececek inan sorun sadece kocana hayatını endekslemen değil sorun onun yanındayken sıkılman anladıgım kadarıyla arkadaşlarını daha önce cok tanıdıgın için rahat hissediyorsun onların yanında zaman akıp gidiyor ama eşinle daha başlangıctasınız canım kendinize zaman tanı ve böyle şeyleri sakinlikle karşıla

Son düzenleme:
Hayatını kocasına endekslemeyenlerdenim ben de. Özel alanım olmalı mutlaka. Arkadaşlarımla da çıkmalıyım, annemle ablamla da özel olarak zaman geçirmeliyim. Her dakka yanımda olmasını istemem, bunalırım. Birisine bağımlı bir hayat sürmek hiç bana göre değil. Hesap vermem de istemem de. Önemli olan bağımlı değil bağlı olmaktır.

O ilk heves biraz öyle olur ama sonra değişir yani genelde öyle olur bizde ilk evliyken oyleydik ama simdi çocukta var tabi öyle olmuyor malesef

Genelde kadınlar ilgiden hoşlanır ama suz biraz osgurlugunuze duskynsunuz galiba,ama evlilik sorumluluk demek,ben Suan kendime hemen hemen hiç vakit ayıramıyorum

Bende esimle herseyi yapmaktan keyif alanlardanim.planlarimiz hep birdir masallah.
Bence es olmakta boyle bisey...

Hayır asla ondan sıkılmam gibi bir şey söz konusu değil. Bu benim karakterimle ilgili br şey sanırım küçükken bile anneme babama yapışan biri değildim. 4-5 yaşımda bile teyzemle başka şehre gidip kalmıştım. Yani eşimle yapacağım şey olur başkasıyla yapacağım şey olur. Gerçi ben de bilmediğim yere gelin gidiyorum ama illa ki bir çevrem olur onlarla da vakit geçirmek isterim. Ya da tek başıma gidip bir şeyler almak...
Yoksa bizim 6 senemiz uzakta geçti ve buluştuğumuzda hep o zaman dolu dolu kullanmak zorunda kaldık veya işler için buluştuk. Sıradan bir günü yahut bir ayı nasıl geçiririz hiç fikrim yok:) sıkılacağımı zannetmiyorum kendisi oldukça şebek ve fazlasıyla ilgilidir ve benim ilgisizliğimden yakınır. Hani o ailesinin yanında bilr kucağıma falan yatar elini omuzuma atar...illa r temas halinde olacak. Bende pek ypktur böyle şeyler aa bu sevmediğim anlamına gelmiyor.
O da sıkıldığımı zanneder istemediğimi zanneder diye korkuyorum.

ben dısarı cıktıgımda esım evdeyse benı 15 kere arar ve nerdesın dıye deıl muhabbete arar bıldıgın anlatırda anlatır karıcım şöyleymıs boyleymiş uuu derım askım ee sende gelseydınde telde muhabbet etmeseydık derım kapatır gene arar: bende ona sapığımsın sen benım derim

Ben de yapisik ikiz iliskilerini sevmem sahsen. Herseyi birlikte yapmak icin kasmak bana gore degil. Sanki ondan once hayatimiz yoktu, arkadaslarimiz yoktu. Adam hayatimiza girince butun herkese gule gule. Ille arkadaslar ortak olsun, heryere birlikte gidilsin, hatta bazilari abartip butun kiz-erkek arkadaslarini hayatindan cikarip, sadece esini dost olarak goruyor ki bu icler acisi bir durum bana gore. Sosyal dunyasi bir tek esinden ibaret olan bir insan. Dusunmek bile istemem kendim icin.
Ortak facebook hesaplarina hic girmeyelim zaten, ne o oyle hayatima ipotek konmus gibi.
Yok, bana gore degil. Ben ozgurlugume duskunum, ozelim olmali, kendi basima bir ozgurlugum olmali. Kafama esti mi arkadaslarimla cikabilmeliyim es dusunmeden.

Madem lafi gecmis, soyleyeyim. Ben de aslan burcuyum, hatta yukselenim de aslan.

Bende senin gibi düşünüyorum...
Nitekim o şekilde uyguluyoruz.
Elbette beraber çok güzel zaman geçiriyoruz ama ben ayrıyım o ayrı...
Evlilik takım oyunudur, sağa sola biz evlendik diye sanal ortamlarda bunu ilan etmek ya da sosyal paylaşım platformlarında mutluluk pozları eklemek değildir bana göre.yapana saygı duyarım ama ben yapmam, yapamam.
Ben biyetmisim, o da benim eşim, canım.
Ne ben onunla evlenerek ben olmaktan çıktım, ne de o kendisi olmaktan.bi hayatım var, hayatımız var.ve ortak beraberliğimiz, sadece ikimizden ibaret değil.arladaşlarımız var, yapmaktan hoşlandığımız şeyler var.
Birbirimize saygı duyuyoruz, hayatı beraber paylaşıyoruz ama bi tek biz yokuz dünyada.benim fikrim bu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben bekarim ama sahsen ben yapisik ikiz olmaktan yana degilim...erkek arkadasima kalirsa hic ayrilmamiz lazimmis her yere beraber gitmeliymisiz.ama kiz arkadaslarlada bulusmaya onunla gitmiyim yaa..biraz degisik ortam olsun biseyler paylasalim arkadaslarimizla sonra yine erkek arkadasimla gorustugumde paylasabilcegim biseyse konu olsun kizlardan duydugum ne bilim..hep bi arada olunca sikar bence..biraz birey olarakta yasamali ciftler bence.oda arkadasiyla ciksin bende.. zaten evlenince bi omur paylasilicak daha nolsun..bende ozgurlukten yanayim tabi onla gidilecek yer var gidilmiyecek yer varrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hmm biz de cok dip dibe degiliz ki ben sıkılırım öyle olursa
Sevgilime diyorum ben de senin gibi
Evlenince sen maça gidersin, arkadaslarınla bulusursun
Ben de alisverise giderim, şunu bunu yaparım diye :)

Biz eşimle hep beraberiz her isi beraber yapariz.ben de o da memnunuz bu isten.esim yokken carsida ruhum sikilir o derece yapisik ikiziz yani.

Ben evli değilim ama evlendiğimde yapışık ikizler gibi dolaşmak istemezdim. Her dakikamın hesabını vermek beni sıkar
Kendime ait bir hayatım var evleniyorum diye herşeyi silip sadece eşimle bir hayat yaşayacak değilim.
Benim özel alanım olmalı, biz olmak demek benliğimizi unuttuğumuz anlamına gelmiyor.
Ortak facebook açmaya da karşıyım zira benim hali hazırda var olan bir hesabım var sırf eş olduk diye onu kapatıp özelimi eşime ifşa etmek zorunda değilim. Özgürlüğüme biraz düşkünümdür, saygı duyulmasını isterim özel alanlarıma.
Ben de aslan burcuyum sanırım tüm aslanların böyle bir düşünce tarzı var okuduğuma göre...

Son düzenleme:
Biz 9 gün sonra evlenioruz on senedir birlikteyiz. Hic ikiz olmadık:-D onun arkadaşlarıyla ciktigi oldu, bnm arkadaslarimla ve ikimizin beraber ciktiklari da. Evlenincede aynen devam etmeyi düşünüyoruz hatta daha şimdiden planlarını yapioruz:-D evet garibiz belki herkes ikiz olmayi düşünür ama biz aa askim sen bazen bilmem kimlere gidersin ben kizlarla takilirim yada ben kuzene giderim siz evde mac izlersiniz falan die konuşuyoruz. Bunlarida yapabilecegimizi bildigimden rahatca yaziorum ama hep koca hep kocada bogar adami bee:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…