- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.711
- 798
Selam kızlar...evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymamza 10 gün var daha...
Ben hep eşlerin sürekli birbiriyle vakit geçirmek istemesine karşı bir insan oldum. Yeri gelir arkadaşlarımla iftara gitmek isterim, yeri gelir tek başıma alışverişe çıkmak yeri gelir evde tek kalıp kafa dinlemek... bunu da hep belirtirdim, sen arkadaşlarınla gece çıkarsın ben evde film izlerim, sen maça gidersin ben arkadaşla çay içerim falan gibi...özellikle çevremdeki kadınların eşleri toplantıya, maça, ailesinin yanına gidince surat yaptıklarından bahseder ve yanlış olduğunu söylerdim. Ortak facebook açanlar, parasının hesabını kuruş kuruş verenler vs...Özel bir alanım olmazsa olmaz...
Geçen gün bana "ben her şeyi beraber yaparız zannediyordum, benim düşüncem o yönde" dedi...hatta o bilgisayardan iş yaparken bile yanında oturacakmışım:)
Eşiyle sürekli dip dibe olan var mı? İnsan tabi ki eşinden sıkılmaz ama hiç yalnız kalmayı, arkadaşlarla gezmeyi falan istemiyor musunuz? Benim bu durumdan biraz gözüm korkuyor da...
Biz ilk 1 ay herşeyi beraber yaptık ama 1 aydan sonra kendimize ait programlarımız olmaya başladı ben arkadaşlarımla görüşürken o da kendi arkadaşlarıyla görüşür veya bensiz 1-2 günlüğüne arkadaşlarıyla şehir dışına gidebilir.Ayrı kaldığımız ilk günden başlıyo özledimmmm mesajları ama bu her an dipdibe olmamızı gerektirmiyo tabi...Selam kızlar...evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymamza 10 gün var daha...
Ben hep eşlerin sürekli birbiriyle vakit geçirmek istemesine karşı bir insan oldum. Yeri gelir arkadaşlarımla iftara gitmek isterim, yeri gelir tek başıma alışverişe çıkmak yeri gelir evde tek kalıp kafa dinlemek... bunu da hep belirtirdim, sen arkadaşlarınla gece çıkarsın ben evde film izlerim, sen maça gidersin ben arkadaşla çay içerim falan gibi...özellikle çevremdeki kadınların eşleri toplantıya, maça, ailesinin yanına gidince surat yaptıklarından bahseder ve yanlış olduğunu söylerdim. Ortak facebook açanlar, parasının hesabını kuruş kuruş verenler vs...Özel bir alanım olmazsa olmaz...
Geçen gün bana "ben her şeyi beraber yaparız zannediyordum, benim düşüncem o yönde" dedi...hatta o bilgisayardan iş yaparken bile yanında oturacakmışım:)
Eşiyle sürekli dip dibe olan var mı? İnsan tabi ki eşinden sıkılmaz ama hiç yalnız kalmayı, arkadaşlarla gezmeyi falan istemiyor musunuz? Benim bu durumdan biraz gözüm korkuyor da...
konu sahibine tek sorum olucak yan yanayken kaliteli zaman gecirebiliyormusunuz paylaşımınız iletişiminiz nasıl
Nasıl zaman geçirdiğimizi anlayabilecek kadar bir paylaşımımız olmadı. Hep uzaktaydık veya nişan nikah işleri için bir araya geldik...
Selam kızlar...evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymamza 10 gün var daha...
dogaldır ozaman kuzum bu kadar yan yanayken sıkılman zaten sıkılmaman için eşinle kaliteli zaman gecirmen gerek iletişiminizin iyi olması gerek ben mesela o yüzden kocamdan kolay kolay sıkılmam ama önceki yorumlarımda oldugum gibi sıkıldıgım anlarda oluyor ama bana genelde huzur veriri onu benim yanımda olması bizde yeni evliykn sıkılırdım ben çünkü sohbetimiz güzel olmazdı iletişimiz hep sıkıcı olurdu cümleler hep sorularla ilerlerdi dogal akmazdı yani kendiğinden anlatmak istediklerimi anlatamaz beni anlayamadıgını hep düşünürdüm bunlar beni sıkar bunaltırdı hep zamanla tanıdıkca ice birbirimize ısındıkca şu anda nerdeyse yanımda olsunda diyorum sadece normal canım sıkılman eşin sana senin ona düşkün olmandan daha düşkün sanırım buda iyi bişey zamanla daha çok şey paylaştıkça aranızdaki bag daha cok güclenecek ve böle sıkılmaların gececek inansorun sadece kocana hayatını endekslemen değil sorun onun yanındayken sıkılman anladıgım kadarıyla arkadaşlarını daha önce cok tanıdıgın için rahat hissediyorsun onların yanında zaman akıp gidiyor ama eşinle daha başlangıctasınız canım kendinize zaman tanı ve böyle şeyleri sakinlikle karşıla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?