Belki aslanlara özeldir:) her aldığımı her yaptığımı da paylaşmam. Sakladığımdan değil ama gerek görmem... evet eşim, ama her adımımı da anlatmam. Aynı evin içinde ne olur bilmiyorum..
Eşim balık:)
Selam kızlar...evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymamza 10 gün var daha...
Ben hep eşlerin sürekli birbiriyle vakit geçirmek istemesine karşı bir insan oldum. Yeri gelir arkadaşlarımla iftara gitmek isterim, yeri gelir tek başıma alışverişe çıkmak yeri gelir evde tek kalıp kafa dinlemek... bunu da hep belirtirdim, sen arkadaşlarınla gece çıkarsın ben evde film izlerim, sen maça gidersin ben arkadaşla çay içerim falan gibi...özellikle çevremdeki kadınların eşleri toplantıya, maça, ailesinin yanına gidince surat yaptıklarından bahseder ve yanlış olduğunu söylerdim. Ortak facebook açanlar, parasının hesabını kuruş kuruş verenler vs...Özel bir alanım olmazsa olmaz...
Geçen gün bana "ben her şeyi beraber yaparız zannediyordum, benim düşüncem o yönde" dedi...hatta o bilgisayardan iş yaparken bile yanında oturacakmışım:)
Eşiyle sürekli dip dibe olan var mı? İnsan tabi ki eşinden sıkılmaz ama hiç yalnız kalmayı, arkadaşlarla gezmeyi falan istemiyor musunuz? Benim bu durumdan biraz gözüm korkuyor da...
Bizde dip dibe olanlardanız galibaay zaten akşama kadar işte ayrıyız işte daha ne olsun 8 yıldır birlikteyiz ayrı ayrı takıldığımız parmaklarımızı geçmez ben şiyayetçi değilim bi hafta sonumuz var napıcak arkadaşlarıylamı takılıcak yani
Eşim değil de sevgilimden bahsedeyim...1600 km uzağımda...Haftasonu beraberdik,ah uzaklık en berbat şey...Evleninceye kadar 2 yıl geçecek Allah nasip ederse,sanmıyorum hiç sıkılayım,arkadaşlarımla çıkayım vs.Zaten zevk de alamam.
Bibim.
Yapışık ikiz değiliz, olmakta istemem açıkçası.Selam kızlar...evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymamza 10 gün var daha...
Ben hep eşlerin sürekli birbiriyle vakit geçirmek istemesine karşı bir insan oldum. Yeri gelir arkadaşlarımla iftara gitmek isterim, yeri gelir tek başıma alışverişe çıkmak yeri gelir evde tek kalıp kafa dinlemek... bunu da hep belirtirdim, sen arkadaşlarınla gece çıkarsın ben evde film izlerim, sen maça gidersin ben arkadaşla çay içerim falan gibi...özellikle çevremdeki kadınların eşleri toplantıya, maça, ailesinin yanına gidince surat yaptıklarından bahseder ve yanlış olduğunu söylerdim. Ortak facebook açanlar, parasının hesabını kuruş kuruş verenler vs...Özel bir alanım olmazsa olmaz...
Geçen gün bana "ben her şeyi beraber yaparız zannediyordum, benim düşüncem o yönde" dedi...hatta o bilgisayardan iş yaparken bile yanında oturacakmışım:)
Eşiyle sürekli dip dibe olan var mı? İnsan tabi ki eşinden sıkılmaz ama hiç yalnız kalmayı, arkadaşlarla gezmeyi falan istemiyor musunuz? Benim bu durumdan biraz gözüm korkuyor da...
Bizde dip dibe olanlardanız galibaay zaten akşama kadar işte ayrıyız işte daha ne olsun 8 yıldır birlikteyiz ayrı ayrı takıldığımız parmaklarımızı geçmez ben şiyayetçi değilim bi hafta sonumuz var napıcak arkadaşlarıylamı takılıcak yani
Selam kızlar...evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymamza 10 gün var daha...
Ayni iste tek ben miyim diyordum:)
Bizim de 10 yila yaklasti, zaten evlenmeden once de ayni evde yasiyorduk ama hala dip dibe olalim diye takiliriz...
Vicik vicik degil ama beraber vakit gecirmeyi otamatikman tercih ediyoruz...
Keyif aliyoruz cunku
Aynen alışkanlıkta var doğal olarakbenimkininde hiç şikayet ettiğini duymadım ev kuşu zaten istiyosa gitsin zaten sıkmıyorumki belkide ondan
bazen eşimden sıkılıyorum evdede iş yerindede dip dibeyiz ama istediğimiz zamanda arkadaşlarımızla bulup gezebiliyoruz bazen sıkılsamda diyorum onun yanımda olması bana huzur veriyorrr
Aynen, hatta ben azicik uzak takilsam, baslar cocuk gibi simarmaya dikkat cekmek icinO da ben de ev kusuyuz dedigin gib
O zaman ikimizin iliskisi icin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?