Eşinizle yapışık ikiz misiniz?

benim eşim ev kuşu eve gelip uyumak en sevdiği şey. tane evli arkadaşı var onlar davet edince birlikte gideriz. annesigilin yanına köye ben olsam da olmasamda koşarak gider saatlerce orada vakit geçirir. bense arkadaşlarımla takılırım kız kıza. güzel bir grubumuz var gezeriz eşim fazla müdahale etmez çünkü benim burada akrabam falan yok. yalnız kalıp kafayı yememek elde değil. eşim sosyal olmayınca ben zorlanıyorum o yüzden ayrı takılmak sorun olmuyor. dipdibe olmak pek bana göre değil Allah nasip ederse bir ömür biraradayız ne gerek var şimdiden birbirimizi eskitmeye.

Ben de bende. Balikta su grubu cok evcimenler demek ki.

Eşim değil de sevgilimden bahsedeyim...1600 km uzağımda... Haftasonu beraberdik,ah uzaklık en berbat şey...Evleninceye kadar 2 yıl geçecek Allah nasip ederse,sanmıyorum hiç sıkılayım,arkadaşlarımla çıkayım vs.Zaten zevk de alamam.

Bibim.

Bende 2 agustosta evleniyorum aşkımla ben 6 yıldır yüzüne hasretim aşkımın uzak oldugumuz icin bu yuzden sadece ise gittigi sure icinde yanimdan ayrilsin istiyorum. Hatta evdeyse ben mutfaktaysam o oturma odasinda oturmasin mutfakta yani basimda olsun istiyorum

Yapışık ikiz değiliz, olmakta istemem açıkçası.
Birbirimizden önce bir hayatımız, cevremiz vardı sonuçta askıda büyümedik. Eşle gidilecek yerler bellidir bence, evli arkadaş çevresi, akraba ziyareti, alışveriş vs. Bunların dışında kızlarla bulusurum ben, esimde kendi eski arkadaşlarıyla ve sorun etmeyiz çünkü ne ben gidebilirim yanlarına ne o gelebilir. Eşler birbirinden sıkılmaz diye birşey yok bence, iki taraf için de gerekli bu nefes alma durumu.
Facebook birlestirme konusuna hiç girmek istemiyorum çok ama çok anlamsız geliyor diyebilirim sadece.

Biz o yapisik ikizlerdeniz, illa ki ben arkadaslarimla, o arkadaslariyla takiliriz ama genelde beraber vakit geciririz, cunku bunu tercih ederiz...
Yanlisi ya da dogrusu yok pek, karakter meselesi, koltukta bile otururken ya eli ya ayagi bir sekilde dokunur bana...
Insanin yapisi, bizim ikimiz de boyleyiz, ama senin farkli dusunmen, orta yol bulursunuz zamanla...

insan evlide olsa sevgiliside olsa kendi aileside olsa
olsada olsa yani ama en nihayetinde bir bireydir
kendi özeli olmali
kendi basina zaman gecirmeli
o zaman iliski daha saglikli olur
esinizin bilgisiyarda is yaparken bile yaninizda olmanizi istiyorsa
ciddi sorunlari var demektir
bu saglikli bir düsünce yapisi degil

Ayni iste tek ben miyim diyordum:)
Bizim de 10 yila yaklasti, zaten evlenmeden once de ayni evde yasiyorduk ama hala dip dibe olalim diye takiliriz...
Vicik vicik degil ama beraber vakit gecirmeyi otamatikman tercih ediyoruz...
Keyif aliyoruz cunku

Biz eşimle ne derseniz deyin yapışık ikiz demeyelim de birlikte vakit geçirmeyi severiz ayrı olmak istemeyiz çünkü çok özleriz birbirimizi 2 senedir evliyiz o ve ben tek başımıza arkadaşlarımızla buluşmaya gitmemişizdir gerçi o yada ben istese ikimizde karşı koymayız ama içimizden zaten böyle bir istek gelmiyor. Fakat ben evlenince bekarlıktaki arkadaşlığın kLmadığınada inanıyorum saçma geliyor o muhabbetler zaten sıkılıyorsun evlilik güzel eşimi çok seviyorum, işteyken çok özlüyorum

Aynen alışkanlıkta var doğal olarak benimkininde hiç şikayet ettiğini duymadım ev kuşu zaten istiyosa gitsin zaten sıkmıyorumki belkide ondan

Çoğu kadın böyle dip dibe, yapışık ikiz gibi takılıyor. Erkeklerin ise çok az bi kısmı bundan hoşlanıyor. Geneli boğuluyormuş gibi hisseder.

Ben herkesin bi özel alanı/zamanı olması gerektiğini düşünenlerdenim.
Zaten mahremiyetine düşkün bi eşe sahip olunca ister istemez bu hale geliyorsun.
Beni ihmal etmediği sürece her hangi bi etkinliğine karışmam.

Çocuk gibi "ne yapılacaksa/nereye gidilecekse beraber yapacağız/gideceğiz" tribi yapsam sonu iyi bitmez muhtemelen.

Aynen alışkanlıkta var doğal olarak benimkininde hiç şikayet ettiğini duymadım ev kuşu zaten istiyosa gitsin zaten sıkmıyorumki belkide ondan

Aynen, hatta ben azicik uzak takilsam, baslar cocuk gibi simarmaya dikkat cekmek icin O da ben de ev kusuyuz dedigin gibi...
O zaman ikimizin iliskisi icin de

Son düzenleme:
bazen eşimden sıkılıyorum evdede iş yerindede dip dibeyiz ama istediğimiz zamanda arkadaşlarımızla bulup gezebiliyoruz bazen sıkılsamda diyorum onun yanımda olması bana huzur veriyorrr

biz öyleyiz. bizimki biraz mecburiyetten ama. esim türkiyeden geldi, burda ne akrabasi ne arkadasi var.
ben yanlniz vakit gecirmek istesem onun birlikte vakit gecirebilecegi kimsesi yoktu, bunuda ben yapamazdim.
simdi 4 senelik evliyiz, durum hala ayni. herseyi birlikte yapiyoruz, aliskanlik oldu böyle kaldi.

Son düzenleme:
Bende facebook hesabimi kapattim niye esim ortak kullanalim dedi neymis arkadaslarimla burdan konusacakmisiz ya adam belki mahrem ozel konusucam tutupta o faceden nasil konusayim , bnde bazi seylerin ozel olmadindan yanayim malesef bizde yapisik ikizlerdeniz , onun yedigini yemem lazim gittigi yere gitmem lazim bir arkadasimla dertlesecek olsam ne konustunuz bilmem neler sanki nazi kampindayim

Bizde dip dibe olanlardaniz. Iş yerinde de aynıyiz. O müdürum. Ama arada haftasonları kardeşimle takılırım oda arkadaşıyla. Şimdi o bilgisayar da iş yapıyo. Bende burdayım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…