eşiyle chat ortamında tanışan var mı?

ya arkadaşlar... başlarına gelmeyen anlamaz. =) bende başıma gelmeden önce,saçmalamayın ya netten bulduğun insandan hayır mı gelir,evlilik mi olur fln diye tepki verirdim..hatta bi çok arkadaşımın başına kakmışlığım vardır o zamanlar.. ama benmde başıma geldi. 1.5 senedir birlikteyiz..kısmetse yakında sözümüz olacak..

internet sadece aracıydı bizim için.. tabi ki sanal alemde tekin insanlar azınlıkta. her çeşitten insan var. ama bu demek değildir ki hepsi kötü.. örneğin şimdi birlikte olduğunuz ve ya evli olduğunuz insanla ha net aracılığıyla tanışmışsınız ha arkadaş ortamında..o saatten sonra nasıl ve kim aracılığyla tanıştığınız önemli mi? sonuçta tanımışsınız,anlaşmışsınız ve o sizin sevdiğiniz insan olmuş.

bunu hala öğrenemedik. net sadece bir elçi. iyi ya da kötü insanla karşılaşmamızda bir olasılık. gerçek hayatta da başımıza gelebildiği gibi...

"klavyede başlayan aşklar geri dönüşüm kutusunda biter." bu söz benim için geçerli oldu. nette tanışmıştık bizde. farklı illerdeydik. 1 yıl boyunca arkadaşlık ilişkisiydi. ardından ilişkimiz başladı. 2 yıl uzaklara rağmen sürdürdük ilişkimizi. sonra onun okulu bitti ve tayini benim görev yaptığım ile çıktı. 3 yıl sadece 6 ayda bir yüz yüze görüşerek, km lerce uzaktan sürdürdüğümüz ilişkimiz 4 ayda bitti. sizin gibi mutlu sona kavuşmayı isterdim bende. ama olmadı

en önemlisi güven bence...chat ortamında takılmaya devam eder ilerde benden sıkılır chatten başka kız bulur diye korkardım ben.bende güven problemi yaratırdı.sizin karşınıza iyi insanlar çıkmış şanslısınız.büyük bir kısmı işi gücü olmayan amacı farklı insanlar ....

biz de 2005 senesinde nette tanıştık..önce arkadaş sonra dost,kanka ve sevgili :))
aynı şehirde hatta aynı semtteyiz ve 2 yaş büyk benden..
ben lise 2deydim o üniversitede..
kasımda nişanımız var :))
haziran 2011 de düğün inşaallah ...

Ben de esımle bı tavla sıtesınde tanıstım. Şimdi iki senelik evliyim ve yakında bır kızımız olacak kaydirigubbakcemile5

2006da tanıstık okey sitesınde ,ortimdi arkadastık kanka olduk sonrasında sevgılı,2hafta sonra kendı aramızda söz yuzumuzu taktık bundan 1 sene sonra isteme nişan dugun ölee gitti; 2009dan evlendık :asigim:

zorlama diyen üyeye!!! kımse bızım kulaklarımızdan cekip karsımızdakı insanla (esımızle) konusturmuyorr,konusturmadı..
görücü usulu veya arkadas tanısması bence daha çok ZORLAMA.. cunku bu tur ilişkılerde kulaklardan cekme olayı olmasada bir etken ve edilgenlik var..

merhaba ben 2000 yılında ben üniversitedeyken eşimle tanışstık o askere gidecekti tesadüf askerliği benim üniv okudugum sehre çıktı..onun 18 ay askerden gelmesini bekledim.bu arada okulu bitirdim..ben istemeye geldiler ailem vermedi işi yok diye bende kaçtım bilmiyorumkismile evlendik üç sonra sonra esim işe girdi ve ben hamile oldugumu öğrendim ....şimdi yaklaık 10 senelik mutlu bir birlikteliğimiz var evliliğimiz 7 seneyi doldurdu..6 yasında bir oğlum var...eşim işe basladıgı yerde işçi olarak basladı şimdi satış şefi oldu bense oğlumu biraz büyüttükten sonra kpss ye girip memur oldum...

Netten tanısıpta evlenenlere yapay sahte diyen arkadasları da görüyoruz :)) görende otobüs duragında karsılasmılar yagmur altında karsılasıp sırılsıklam asık olmuslarda konusuyorlar sanır :))

bende canimdan cok sevdigim sevgilimle öyle tanistim zaten :) evlenmeyide düsünüyoruz insallah

Son düzenleme:
chat derken önceden bende girerdim ama yazıştığım kişiler tanışma faslından sonra hep cinsel içerikli mesajlar yazarlardı bende hemen engellerdim. valla siz evlenecek bir kişiyi netten iyi bulmuşsunuz bana hep sapıkları denk gelmişti

henüz sevgili değiliz ama netten biriyle tanıştım...5 aydır msn de,telefonda konuşuyoruz...
gözlemlediğim kadarıyla çok iyi biri ve niyetinin ciddi olduğunu söylüyor....abisine,yengesine,annesine anlatmış beni.3 gün sonrada bulunduğum şehre beni görmeye geliyor.
buluşmaya o kız kardeşiyle gelecek bende kuzenimle...:)
ciddi düşünemiyorum onunla ilgili henüz ama içimde bi heyecan yok değil....inşaAllah hakkımda hayırlısı olur....

insallah hayirlisi olur canim :) insan ister istemez heycanlaniyor
ama yaninda kizkardesini getirmesi bence iyi bir adim
niyeti sapikca olsaydi niye kardesiyle gelsin dimi

insallah hayirlisi olur canim :) insan ister istemez heycanlaniyor
ama yaninda kizkardesini getirmesi bence iyi bir adim
niyeti sapikca olsaydi niye kardesiyle gelsin dimi
evet canım geldiler....kız kardeşi vardı yanında.biraz beraber durduktan sonra bizi yalnz bıraktılar konuştuk bayağı....
üstelik kendisi resim öğretmeni ve benim resmimi yapmış koca portre... öyle duygulandımki...güller getirmiş...
bi konuşmamızda kansız olduğum gemişti laf arasında,ta aylar önce...unutmamış benim için dut pekmezi getirmiş memleketinden... :93:
bayağı anlaştık....hayırlısı bakalım ne olacak...dediki bu yaz isteyelim seni

ooo masallah masallahhh,
bayagida düsünceliymiss pekmezler felann..
Cok sevindim senin adina, cok güzel gecmis anlasilan. Kalbinde kipirdamistir herhalde ??
Biraz daha tanisin acele etmeyin hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…