eşiyle chat ortamında tanışan var mı?

Biz de eşimle 2002 yılında nette bir arkadaşlık sitesinde tanıştık. Uzunca bir süre sadece yazıştık, mesajlaştık, sonra telefon ve buluşmalar.. 3 yıl birliktelikten sonra 2005 'de evlendik. 5 yıldır da harika bir evliliğimiz var. Maşaallah diyelim :)) Diyebilirim ki hayatımın en harika adamıyla evliyim. Şimdi de çocuk istiyoruz. Ayrıca, kıs*****izde kim varsa, nerede olursa olsun, ister nette, ister chatte, ister kafede, ister tatilde, bir yerde çıkıyor karşınıza.. Sanal ortamda tanıştık diye ilişki sanal olacak diye bir şey yok ki. Şu tüp bebeğe benzeten arkadaşımıza demek istiyorum, tüp bebekle bebek olunca o gerçek bir bebek olmuyor mu? oyuncak mı oluyor? Allah Allah...

Ben de chatte tanıştımm 5.5 yıldır beraber,z.Askerden gelince evlenicez ruhumla.Nasip meselesi,ister chatte,ister seyahatte,ister mahallede.Kıs***** seni nerde bulacağı belli olmaz :132:

Bu tüp bebek muhabbeti cok rencide ve üzücü.. okadar annelik özlemiyle tedavi olan bayanlar var nasil olurda bu denli sacma bir benzetme yapilabilinir ki allah korkusun ilerde insallah bu benzetmeyi yapan üye tüp bebek yöntemine bas vurmak zorunda kalmaz.

Düzgün ahlakli bir sekilde olduktan sonar tanisma ortami önemli degil. Önemli olan AILE olabilmek.

ooo masallah masallahhh,
bayagida düsünceliymiss pekmezler felann..
Cok sevindim senin adina, cok güzel gecmis anlasilan. Kalbinde kipirdamistir herhalde ??
Biraz daha tanisin acele etmeyin hayirlisi olsun

evet canım bayağı güzel geçti
bu hafta benim için tekrar gelecek...bana bi sürprizi varmış :87:
eve döner dönmez ailesine beni anlatmış...
yengesi beni aradı konuştuk bayağı :78:
yaza askere gidecek ve diyorki askere gitmeden resmiyete dökelim,nişan yapalım
dedim bu ne hız
kısmet bakalım inşaAllah hayırlısı olur....

onca internette tanısmalara onca kötü örneğe karşı bu yazılanlar süper bişi ya maşallah bazısı yazmıs 5yıllık evliyiz bazısı yazmıs cocugumuz olcak filnlan masallah ya rabbim sizleri nette ama hayırlı insanlarla karsılastırmıs cok sanslısınız bana göre

Eşimle bir forum sitesinde tanıştık..
2007 mayıs ayında girdi hayatıma 6 ay kadar internetten konuşmaya devam ettik ve sonunda buluştuk:)
2009 temmuz ayında da evlendik..

evet hayatımın anlamı bu sözle girdi dünyama,
biz henüz yeniyiz 3 aydır çıkıyoruz,
konuşmaya başlar başlamaz çok uyumlu olduğumuzu gördük.
konuşma duygusala dönünce bir hafta sonra beni görmek için kalktı taa 11 saatlik yoldan geldi
naısl güvendin derseniz, söylediği bütün bilgilerin doğru çıktığını gözümle gördüm, arkadaşıyla tanıştım
2 ay aradan sonra yine geldi üstelik riski göze alarak (işten dolayı)
çok güzel bir 5 gün geçirdik doya doya, annem babam öğrendi tabi
o ailesinin yanında değil zaten
benim atanmamı bekliyoruz bakalım hayırlısı :)
kokusu dünyalara değer onun :)

bende eşimle nette tanıştım aslında bizim ortak arkadaşlarımız varmış ben bilmiyorum bi cafe vardı orda görmüş beni arkadaşımızdan almış msn mi biraz konuştuk felan sonra görüştük o görüşmeden sonra hayatım değişti onunda tabi bulutların üstündeydim sanki biz birbirimiz için yaratılmışız sonra flört ettik 4 ay sonrasında evlendik şimdi 4 yıl oldu evleneli 1 buçuk yaşında bi kızım var hala sevgili gbiyiz çıkarken nasılsak şimdide öyleyiz hala seviyoruz aşkımızda sevgimizde bitmedi kızımla aşkımız gün be gün büyüyo Allahım herkese böle evlilikler nasip etsin Rabbime şükürler olsun onun gibi biriyle evlendiğim için

maşşallah diyelim evlenip mutlu olanlar Allah agzınızın tadını bozmasın.nedense insanlarda böyle bir önyargı var bu zamnda internete girmeyenmi var bizde giriyoruz form sitelerine sohbet ortamlarına bizdemi kötüyüz yani bu nettekileri öcü gibi görenleri hiç anlamıyorum sanki kendileri hiç girmemiiştir,girmedim diyene ben inanmıyorum açıkcası insan meraktan en az 1 kere giriyor ha kötüleri vardır tabi ama dışarda tanıştığın kötü çıkmıyomu sanki,boşanan insanların çoğuda netten tanışmamıştır heralde demekki kişiyi nerde tanıdığın önemli deilmiş...

çok şaşırdım yorumlara ama sevındım de ne gusel kalıcı olmus
bana dısarda düzgün biri gelmio nette kımbılır neler denk gelır

hangi sitelermiş bunlar yaaa benim duynadan haberım yok

bende eşimle internette tanıstım o benı eklemıstı ole kalmıstı hıc konusmuorduk bıle hep cevrım ıcı ama hıc yazmıoruzz bırbırımıze ama sılmıoruzda bole aylar gectı ben fazlada nete gırmıom tabı babam amelıyat olcaktı buda polıs kan lazımdı yardımın olurmu dedım oda numarasını verdı ama ben gene aramadım sonra bı gun kamera actık bırbırımıze ve o gun bulustuk:))) bılemezdım o gun hayatımın askıyla tanısacagımı.... 1 yıllık flört+3 aylık evlıyım :)) allah herseyın hayırlısını versın bızde basta guven sorunu cok yasadık ama zamanla ogrendık bırbırımıze guvenmeyı bırbırımızın herseyı olmayııı... iyki var hayatımda....allah bı sekılde gönderıorr doğru insanııı internet yada baska bı yollaa önemlı olan mutlu olmakk:)))))))

Bende eşimle internette tanıştım .. Hatta dalga geçmek için ben msj atmıştım kuzenlerle

bende eşişmle bi oyun salonunda tanışmıştım sonra arkadaş oldukk sonra sevgili en sonunda da karı koca oldukkk

biz sosyal bir ortamda tanışdık, burada paylaşmak istediğim sanırım birçoğunuza garip gelicek,,, bazı zamanlar heyecan katmak için birlikdeliğimize, ikimiz ayrı odada aynı siteye giriyoruz, 1 saatlik bir seans , sanal flört...(ama rumuzlarımızı daha önceden biliyoruz)

chatten dogru insanla tanismak büyük sans isi cünkü chat ortaminda cok farkli amaclarla giren erkeklerde var kisisel sorunlari olanlar aylaklar var var yani arkadas cevremdede evlenenler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…