Eşiyle kaçarak evlenenler şimdi nasılız?

Aboooo, inadına evlendin yani.
Köpek yüzünden kavga ettik, anneme inat olsun diye evlendim. Daha neler duyacağım acaba?
Ben de 19 yaşlarındayken, bundan 11 yıl evvel sevgilimi evlenme vaadi ile kandırmıştım.

Aboooo, inadına evlendin yani.
Köpek yüzünden kavga ettik, anneme inat olsun diye evlendim. Daha neler duyacağım acaba?
Ben de 19 yaşlarındayken, bundan 11 yıl evvel sevgilimi evlenme vaadi ile kandırmıştım.
Benim küçük kızın geleceği bu. Elin oğlunu kaçıracağını düşünüyoruz.

Benim küçük kızın geleceği bu. Elin oğlunu kaçıracağını düşünüyoruz.
:) Akıllı ise kaçırmaz, benim gibi kandırır. Çünkü akıllı adam kanmaz, akılsızla da akıllı kadının işi olmaz.
Çocuk çok hoşuma gidiyordu ama aklı yarımdı. Ben de he he dedim takıldık altı ay işte. Zaten bayıyordu, terk etmesi de iyi olmuş şimdi bakınca. O zaman üzüldüydüm ama azıcık.

Kaçmadım ama 13 yıl önce halamın oğlu yıllarca süren ilişkisi ailele yüzünden henüz bir kaç aydır bitmişken başka bir kız kaçırmıştı. İlk zamanlar dışardan herşey güzel görünüyor olsada kızcağızla konuştukça işin aslı çıktı ortaya. Kızı diğer ilişkisinin çok üzün süre önce bittiğine ikna edip bildiğin kandırmış. Gene aileler yüzünden kaçmışlar ve kızın hayatı gözlerimizin önünde mahvoldu. Kuzenim İş için başka şehirde çalışıyor karısını ne arıyor ne soruyor du. kızın telefonuna kontür bile yüklemiyordu kız o zamanlar ödemeli atıyor kuzenim 2-3 sonra geri arıyordu. Eski sevgilisi için karısının yanında ağlamış pisliğin tekiydi. Hala daha karısını küçümsüyor değer vermez hatta üzüntüden başka hiç bişey vermiyor. Sakın kaçmayın bu hayatınızın hatası olur

7 yıllık evliyim 3 çocuğum var şuan çok mutluyum ailemlede barıştık kaçmayı düşünüyorsan sakın yapma kaçarak evlendim ama kaçtığımız gibi kp bi kaç aile büyükleri araya girip barıstırdılar.17 yaşında kaçtım kocamdan yana çok mutluyum çok huzurluyuz düğünümüz de oldu takılar da alındı ama evden gelinlikle çıkanları görünce keşke bende evimden böyle çıksaydım kınam olsaydı diyorum bu hep içimde kalacak kaçtığımız için başta sorunlarımız da oldu ilk başta kv ile oturduk mecburen keşke kaçmasaydım dediğim zamanlarda oldu ama Allaha şükürler olsun şuan çok mutluyuz

2 kızım var gelinlik düğün eşya altın hiç bir şey olmadı 5 sene oldu evleneli kaçarak evlenmek tam bir pişmanlıktır

Allah aşkına kaçmak nedir yapmayın öyle şeyler ailenin ne yaşadığını asla anlayamazsınız keşke kardeşim de bizi dinleseydi de kaçmasaydı şimdi barıştık ama bizim hayallerimiz çöp oldu evin en küçüğü el bebek gül bebeğimizdi eşi çok ilgileniyor iyi biri ama bizim standartlarımıza pek uygun değil kardeşim seviyor yapacak bir şey yok kardeşim okulunda ilk üçe girerek mezun olmuştu çok büyük beklentimiz vardı ondan çok daha iyi yerlerde olacağını düşünüyorduk evlendi bir de adamın ailesi zerre destek vermedi bir dünya borç ödediler şehirde geçim şartları kolay değil işte benim canım babam onu ne kadar üzseler de elinden geleni yapıyor evlat işte kıyamıyor kaçmadan önce aileye ne yaralar açacaksınız onu bir düşünün

Uzaktan kuzenim kaçtı babası bir günde 10 yıl yaşlandı. Üstelik ilk kactiginda güzelce konuşup kızının önünde ağladı yalvarırım kaçma ilk göz ağrım sin gelinlikle evinden çık seni söz verecem dedi 1 ay sonra kacti. Babasının durumunu gördükçe içim cız ediyor.

Büyüklerimizin dediği gibi " kaçan gelinin kıymeti olmaz" bunu bilir bunu söylerim gelinliğinle baba evinden çıkmak varken neden kacasin bunu mu hedef alıyorsun ne saçma

Kaçmayın kızlar Müge anlı buluyor hemen.
Şaka bir yana birine aşık olduğunda tüm dünyan o oluyor ailen çok geri planda kalıyor her söyledikleri saçmaymış gibi geliyor ama malesef ailenin onaylamadığı evlilikler genelde sorunlu oluyor sonu pişmanlık oluyor. Ailenize kulak verin. Evlilik hep cicim ayı değil. Gün gelir acı gerçekleri dan dan yüzünüze vurur elin oğlu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…