- 15 Şubat 2013
- 26.534
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.247
- 798
- Konu Sahibi masalperisi05
-
Köpek için mi kaçtın deli şey bncncnx ya.Ay katıp sasirip durma vwjwjw iyice vicdan yaptiriyonuz olm vxhxjhx
Haliya isedi diye kavga çıktı evde jxjxhxhdjKöpek için mi kaçtın deli şey bncncnx ya.
Aboooo, inadına evlendin yani.Ay filmlerde ki.gibi bi kaçiß olayı değildi. Annemle köpegim yüzünden kavga ettik. Universieden bi arkadasimin evine gittim o gece kalmaya. Ordayken erkek arkadasimla konuştum telle. Dedi ki madem eve gitmek istemiyorum evlenelim. Annem daha da uyuz olsun diye gidip evlendim. Kus beyinli olabiliyor insan gencken jxhxjxjxh
Çok tehlikeli yaslar.Aboooo, inadına evlendin yani.
Köpek yüzünden kavga ettik, anneme inat olsun diye evlendim. Daha neler duyacağım acaba?
Ben de 19 yaşlarındayken, bundan 11 yıl evvel sevgilimi evlenme vaadi ile kandırmıştım.
Çocuk deli gibi evlenmek istiyordu, benden de 3-4 yaş büyüktü. Anana babana anlat, tanışalım, isteyelim deyip duruyordu. Ben ha bugün ha yarın diye diye 6 ay çocuğu oyaladım.Çok tehlikeli yaslar.çok inattim ben de.
Benim küçük kızın geleceği bu. Elin oğlunu kaçıracağını düşünüyoruz.Aboooo, inadına evlendin yani.
Köpek yüzünden kavga ettik, anneme inat olsun diye evlendim. Daha neler duyacağım acaba?
Ben de 19 yaşlarındayken, bundan 11 yıl evvel sevgilimi evlenme vaadi ile kandırmıştım.
:) Akıllı ise kaçırmaz, benim gibi kandırır.Benim küçük kızın geleceği bu. Elin oğlunu kaçıracağını düşünüyoruz.
7 yıllık evliyim 3 çocuğum var şuan çok mutluyum ailemlede barıştık kaçmayı düşünüyorsan sakın yapma kaçarak evlendim ama kaçtığımız gibi kp bi kaç aile büyükleri araya girip barıstırdılar.17 yaşında kaçtım kocamdan yana çok mutluyum çok huzurluyuz düğünümüz de oldu takılar da alındı ama evden gelinlikle çıkanları görünce keşke bende evimden böyle çıksaydım kınam olsaydı diyorum bu hep içimde kalacak kaçtığımız için başta sorunlarımız da oldu ilk başta kv ile oturduk mecburen keşke kaçmasaydım dediğim zamanlarda oldu ama Allaha şükürler olsun şuan çok mutluyuzarkadadaşlar eşiyle kaçarak evlenenler nasıl cesaret ettiniz ailenizle barıştınızmı çocuğunuz varmı kaç sene oldu şimdi mutlumusunuz yada boşandınızmı kaçmayı düşünenlere anılarınızı anlatırmısınız.
Ben varım kocamıda çok seviyorumVar benim de tanıdıklarım kaçarak evlenen.
Hepsi de bin pişman; ben kaçıp da mutlu olanı vallahi görmedim daha , duymadım da.
Gören bilen varsa bana da anlatsın.
2 kızım var gelinlik düğün eşya altın hiç bir şey olmadı 5 sene oldu evleneli kaçarak evlenmek tam bir pişmanlıktırarkadadaşlar eşiyle kaçarak evlenenler nasıl cesaret ettiniz ailenizle barıştınızmı çocuğunuz varmı kaç sene oldu şimdi mutlumusunuz yada boşandınızmı kaçmayı düşünenlere anılarınızı anlatırmısınız.
arkadadaşlar eşiyle kaçarak evlenenler nasıl cesaret ettiniz ailenizle barıştınızmı çocuğunuz varmı kaç sene oldu şimdi mutlumusunuz yada boşandınızmı kaçmayı düşünenlere anılarınızı anlatırmısınız.
Büyüklerimizin dediği gibi " kaçan gelinin kıymeti olmaz" bunu bilir bunu söylerim gelinliğinle baba evinden çıkmak varken neden kacasin bunu mu hedef alıyorsun ne saçmaarkadadaşlar eşiyle kaçarak evlenenler nasıl cesaret ettiniz ailenizle barıştınızmı çocuğunuz varmı kaç sene oldu şimdi mutlumusunuz yada boşandınızmı kaçmayı düşünenlere anılarınızı anlatırmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?