Eşiyle kaçarak evlenenler şimdi nasılız?

merhaba birde ben yazayım kaçarak evlenmiş olarak dertlerimi.annem babam eşimi istemedi ama ben 17 yaşımda sevip onu hayatımın orta noktasına koyup herşeyim dediğim için üniversiteyi bitirip 22 yaşımda onunla gidip evlendim şuan 12. yılımızdayız ve boşanmanın eşiğindeyiz evet çok severek evlendiğim onun için ailemi terk ettiğim adam beni artık istemiyormuş sevgisi bianda bitmiş kalakaldım ortada tabi bizi bu noktaya getiren bir sürü olay var birincisi eşimin çok sinirli olup beni dinlememesi ve beni anlamaması 2.si çalıştığım için kayın validemle aynı evde bir 5 yıl yaşamış ve yaşıyor olmam ve kendisiyle birbirimizi sevmememiz üstüne üstlük yuvamın huzurunu kaçması ama mecbur kaldığım için bunca yıl sustum.uzun bir süredirde eşim farkında bazı şeylerin çünki artık piskolojim bozuldu nasıl davrandığımı bilmiyorum hayattan bir bezginlik bir umutsuzluk mutsuzluk buda benim suratımın düşmesini sağlıyorki kocam bunu hiç sevmez ama benide hiç anlamaz ben taştan yaratılmışım çünki.2 hafta öncede bazı şeyler patlak verdi kayınvalidemle ki ben daha kendisine ne bir kötü söz söyledim nede sesimi yükselttim ama bakın gene ben suçlu oldum şimdi eşim benim ne yüzüme bakıyor ne konuşuyor nede beni istiyor.oysaki ben onun için neleri göze aldım nelerden vazgeçtim ama sonuç ne oldu adam beni yarı yolda bıraktı kimsemde yok sığınacak ne anne ne bana ne kardeş yaralı kuş gibi çırpınıyorum eriyip bitiyorum gözünün önünde ama o diyorki başkalarına umrumda değil.evet çok sevip kaçıyoruz ama adam birgün sizi yarıyolda kimsesiz bırakabiliyor.... çok pişmanım ama geçen zaman geriye dönmüyor

Kizlar benimde yasim 26ogretmenim(ozel sekttor) sevgilimde 31yasinda esnaf 2 tane perde dukkani var aileler tabisi hic bi problem yoktu babam arastirmis ama abisi kiz kacirmis babasi zamaninda bosanmis bida evlenmis falan bunlari bahane ediyor yani bunlarin sevgilimle hic bi ilgisi yokki yani bende acikcasi arastirinca onunla alakali kotu biseyler buldu sandim ama yokk. Neyse babam hala karsi vermiyor dövuyor kufrediyor ve ben bu yasima kadar ilk deda biriyle evlenmeye karar verdim onu kaybetmek istemiyorum ama ailemsiz olmasinida istemiyorum babam ya git ya kal dedi baska yolu yok diyo yani ergen bi yasta degiliz cok sukur isimizde gucumuzde insanlariz yardimci olabilirmisiniz lutfen

Nasıl güzel bir yorum

Kaçarak evlendim ailem pek kızmadı çünkü benim hep mutlu olmamı isterler kaçalı 9 ay oldu ve pişmanım gerçekten keşke durumlar böyle olmasaydı keşke annemin ve babamın rızasını alsaydım kaçtığım için değil aslında hayal dünyamı yıktığım ve ailemi hayal kırıklığına uğrattığım için pişmanım çocuğum yok olmasını isterim doğrusu çünkü ayrılık söz konusu bile değil araya aldatmalar v.s girmezse tabi kaçmayı düşünenlere tavsiyem sakın kaçmayın ilk başta her şey çok güzel geliyor inanın bende bu yolun yolcusuyum pişmanlık sonradan buluyor sizi aman beni bulmaz demeyin Allah olmaz denilen her şeyi oldurur...

Sadece şunu belirtmek istiyorum kaçmak kendinize yaptığınız en büyük kötülük ciddi söylüyorum eğer ana babanız yok ise bile kaçmayın akrabanızdan istesinler yakınınızdan istesinler ama kaçmayın benim annem babam yoktu boynum bükük evlendim ve evet senin kimin var diyorlar eziyorlar aklınız varsa kaçmayın

Kaçmadım ama kaçarak evlenen bı arkadaşım oldu. Aile baskısından dolayı kaçmıştı çocukluk askiydi zaten seviyordu. Bir çocugu var. Aileler ilk etapta barıştı tabi ama sonra kopukluk oldu. Eşi bı yerden sonra kaçmış olmasını yüzüne vurdu. Arkadaşımla akrabalarının çoğu irtibatı kesti kaçmış oldugu için. Arkadaşımın arkasında kimse durmayinca eşi bundan istifade etti aşırı sorumsuz davrandı yeri geldi şiddet uyguladı kaç kere boşanma aşamasına geldiler hala da oyleler..

Her kaçan böyle olacak diye bişey yok tabi ama ailenin rizasiyla evlenmiş olmak her zaman daha iyidir. Erkeklerin geneli çok nankor elde ettikten sonra işte böyle kusuru kadına atıp bildigini oluyor. Arkanda kimse yoksa gidecek bir kapinin olmaması onlara cesaret veriyor. Her şeyi geçtim kadinin ekonomik bı gelirinin olması her koşulda bir avantajdır. Örneğin arkadaşımın böyle bı geliri olsa arkasında ailesi dursa çoktan kurtulurdu bu evlilikten. Bu durumlarda anı değil ileriyi düşünmek gerekiyor her şey planlandığı gibi gitmiyor malesef.

Boyle bı fikrim varsa ya da bunu düşünen birileri varsa çevrende bu o an cesaret işi gibi gözüküyor ama sonu kötü bitiyorsa delilik aptallık pismanlik oluyor..

Çok geçmiş olsun Allah onlara şifa versin sizden de razı olsun. O dönem cahillik etmişler ama şuan ki tavırları cahillik değil fesatlık.. siz kendinizden eminseniz hiç takmayın onların ithamlarini. Ve baba bedduası tutar derler buna inanıyorum umarım ablanizin ve enistenizin aklı basina gelir geç ve güç olur ama umarım olur.

Allah mutluluk versin ama dayak yemeyi hiç bir kadın haketmiyor. Farkındaysanız sizin fedakarliginiz sayesinde biseyler yoluna girmiş kim bilir fiziken ve ruhen ne yaralar oluştu sizde. şuan biseyler iyi gittiği için üzerinde durmuyorsunuz ama duzelmeseydi ve kötü olarak devam etseydi belkide Allah korusun perişan olacaktiniz.

Azda olsa mutlu olan vardır ama genelde mutsuzlar . Mesela şu durumu çok görüyoruz . Erkek bir süre sonra arkasında ailesi olmadığını bildiği için kadını ezmeye başlıyor . Gerçekten üzücü şeyler yaşanıyor .

Anaaaa
Hakikaten kaçtın mı kız? Çok şaşırdım ya.
Ay filmlerde ki.gibi bi kaçiß olayı değildi. Annemle köpegim yüzünden kavga ettik. Universieden bi arkadasimin evine gittim o gece kalmaya. Ordayken erkek arkadasimla konuştum telle. Dedi ki madem eve gitmek istemiyorum evlenelim. Annem daha da uyuz olsun diye gidip evlendim. Kus beyinli olabiliyor insan gencken jxhxjxjxh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…