- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
- Konu Sahibi masalperisi05
-
Nasıl yani dugun olsun diye miSimdilik hersey cok guzel gibi Allah bozmasin. Dugunde esimin ailesi cok israr ediyor ama bakalim bilemiyorum babamlar he derse neden olmasin
Evet düğün olsun diyeNasıl yani dugun olsun diye mi
yap tabi düğün en doğal hakkın sonra içinde ukte kalır cnm yap yani sonra pişman olursun bakEvet düğün olsun diye
Kv de kp de öyle diyor hazırlık başladı yavas yavas. Albüm falanda yaptıracağız güzel olacak inşallahyap tabi düğün en doğal hakkın sonra içinde ukte kalır cnm yap yani sonra pişman olursun bak
Insallah cnm insallah olsun tabii niye olmasin:)Kv de kp de öyle diyor hazırlık başladı yavas yavas. Albüm falanda yaptıracağız güzel olacak inşallah
Nasıl güzel bir yorumSiz 4 yıllık evlisiniz galiba,yanlış anlamadıysam.
Kaçarak evlenmişsiniz ve mutlusunuz.
Kaçarak evlenince de mutlu olunduğunu,normal şekilde evlenenlerin de 1-2 sene sonra boşandığını ifade etmişsiniz.
ve en nihayetinde kaçma fikrine sahip olanlara fikir olsun diye bu konuyu açmışsınız.
Sizce bu konu "ders alın kaçmayın " amacını mı taşıyor ,"kocaya kaçın,bakın bana birşey olmadı" cesaretini mi taşıyor?
Bu konunun amacı nedir?
Kaçmadım ama kaçarak evlenen bı arkadaşım oldu. Aile baskısından dolayı kaçmıştı çocukluk askiydi zaten seviyordu. Bir çocugu var. Aileler ilk etapta barıştı tabi ama sonra kopukluk oldu. Eşi bı yerden sonra kaçmış olmasını yüzüne vurdu. Arkadaşımla akrabalarının çoğu irtibatı kesti kaçmış oldugu için. Arkadaşımın arkasında kimse durmayinca eşi bundan istifade etti aşırı sorumsuz davrandı yeri geldi şiddet uyguladı kaç kere boşanma aşamasına geldiler hala da oyleler..arkadadaşlar eşiyle kaçarak evlenenler nasıl cesaret ettiniz ailenizle barıştınızmı çocuğunuz varmı kaç sene oldu şimdi mutlumusunuz yada boşandınızmı kaçmayı düşünenlere anılarınızı anlatırmısınız.
Çok geçmiş olsun Allah onlara şifa versin sizden de razı olsun. O dönem cahillik etmişler ama şuan ki tavırları cahillik değil fesatlık.. siz kendinizden eminseniz hiç takmayın onların ithamlarini. Ve baba bedduası tutar derler buna inanıyorum umarım ablanizin ve enistenizin aklı basina gelir geç ve güç olur ama umarım olur.dört kız kardeşiz.ben en küçüğüyüm..benim babam emekli imamdır dinine bağlıdır ama aynı zamanda çok da moderndir.kravatsız ütüsüz parfümsüz sokağa çıkmaz.hala daha böyle.hepimizi okutmak için didindi durdu.okula hep servisle gittik geldik.evimizde hep bolluk bereket vardı yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda.kavga gürültü hiç yoktu.herşey böyle güzel giderken ortanca ablam 14 yaşında sevgili bulmuş okulu kırıp kırıp geziyormuş.bunlar yirmi sene evvel oluyor.herkes öğrendi.babam çok üzüldü.ikna etmeye çalışıyorlar.babam tamam kızım vericem ama önce okulunu bitir çok küçüksün felan da dedi. yok. bir gün iskelede babam bu ikisini yakalıyor tesadüf ya.enişte namzeti hemen kaçıyor.babam ablamın kolundan tutunca hadi eve diye ablam başlıyor bağımaya.imdaat kurtarın beni bu adam bana sarkıntılık ediyor diyebabacım canım benim kalakalıyor etraftakiler utan adam utan sakalından utan kızın yaştaki çocuğa diyorlar.düşünsenize bi babamı.eve geliyorlar. annem çok ağır bir ameliyat geçirmişti.evde istirahatte.onu fırsat bilip pırr gitti.zavallı anacımın nefes nefese sokaklarda onu aradığını hatırlıyorum hayal meyal.gittiği adam da çocuk daha 18 yaşında.iş yok bişey yok.serseri.gel zaman git zaman babam bunları affetti ama lafta.çok büyük beddua etti babam.ÖMÜRLERİ BOYU İKİ YAKALARI BİR ARAYA GELMESİN dedi.ne mi oldu 20 geçti ne doğru dürüst bi işleri ne de bi dikili ağaçları oldu. iki çocuk yaptılar Allah onlara güzel bir ömür versin başka da bişeyleri yok.adam içer iş güç yok.bi de şu var en kötüsü hiçbir pişmanlığı yok.yaşanan herşeyi inkar ediyor.annemi babamı suçluyor.seviyorum diyor.babam kalp hastası ve sıkıntılara bağlı olarak boynunda sinir sıkışması sorunu yaşadı ameliyat oldu.annem bu zaman içinde iki kez kanser yaşadı.ölümden döndü.gelip bir tas su vermedi.bu zaman kadar çok bakmışmış.artık bendeymiş sıra.baktığı da şu evlerinde yemek ekmek yok gelip aylarca bizde kalırlardı.neyse.artık ikisinin de yanında aklım erdiğinden beri ben varım.elleri ayakları oldum.evliyim ama eşimle birlikte hep yanlarındayız.ama şimdi de annemin babamın parasını yediğimi ima eden laflar ediyormuş.parazit yani ne diyeyim.daha burada anlatamadığım birsürü şey va ama çok uzun oldu kusura bakmayın.
kaçmayı düşünenler otursun bi daha düşünsün kolay değil bu işler.
Allah mutluluk versin ama dayak yemeyi hiç bir kadın haketmiyor. Farkındaysanız sizin fedakarliginiz sayesinde biseyler yoluna girmiş kim bilir fiziken ve ruhen ne yaralar oluştu sizde. şuan biseyler iyi gittiği için üzerinde durmuyorsunuz ama duzelmeseydi ve kötü olarak devam etseydi belkide Allah korusun perişan olacaktiniz.ben 4 yıllık evliyim bizde yeni tanışmıştık allah helal süt emmişlerle karşılaştırsın rabbim herkeze benim eşim gibi eş nasip etsin bizimde çok kavgamız döğüşümüz pişmanlıklarımız oldu ama inan şuan eşime ilk günkinden daha çok aşığım oda her geçen gün daha çok bağlanıyorum diyorherşeyin başı sabır ya gerçekten belki bende en başında pes etseydim daha ilk aydan boşanırdık ama hep anlayışlı olmaya çalıştım çoğu zaman sustum haklı olduğum halde yeri geldi kızcaksınız ama dayak bile yedim suçsuz yere ama katlandım sonucundada şimdi çok mutluyum rabbime şükür inşallah yakındada aşkımızın meyvesi olurda mutluluğumuza mutluluk eklenir
Kaçmış mıydın?Boşandık çok.sukurjxjxjxj
E 20 yaşında evlenicem diyince annem kalp krizi geçirip seni evlatliktan reddedrrim dedi. Ben de oh yeah baby diyip çıktım evden. VxvxjxjxjKaçmış mıydın?
AnaaaaE 20 yaşında evlenicem diyince annem kalp krizi geçirip seni evlatliktan reddedrrim dedi. Ben de oh yeah baby diyip çıktım evden. Vxvxjxjxj
Ay filmlerde ki.gibi bi kaçiß olayı değildi. Annemle köpegim yüzünden kavga ettik. Universieden bi arkadasimin evine gittim o gece kalmaya. Ordayken erkek arkadasimla konuştum telle. Dedi ki madem eve gitmek istemiyorum evlenelim. Annem daha da uyuz olsun diye gidip evlendim. Kus beyinli olabiliyor insan gencken jxhxjxjxhAnaaaa
Hakikaten kaçtın mı kız? Çok şaşırdım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?