Eşiyle kaçarak evlenenler şimdi nasılız?

yaparsın ve unutma alttan alma sürekli ezer seni
Alttan aldığım zaman da olur duruma gore ya benim sıkıntım şuan işi taksici bu yani bekarken zevk icin almis oyle hani kendi isi olsun saca sakala karismasinlar diye simdi bigun evde bigun nobette onuda gectim ben cok kıskancım kadınlar ozwllikle daime musterileri hep gechayatindan anladin abla iste bende taksiyi sat falan dedim kabul etti ama suan ugrasmiyor ben tedirginim ustune gitawm mi biraz

canım ister taksici olsun ister başk bişey yapmak isteyen erkek her türlü yapar yapcağını buna emin ol üzülme bırak çalışsın her taksici aldatcak die bişey yok

canım ister taksici olsun ister başk bişey yapmak isteyen erkek her türlü yapar yapcağını buna emin ol üzülme bırak çalışsın her taksici aldatcak die bişey yok
Aldatmayacagina inancim yuksek sagolsun telefon acik kaliyor dinliyorum falan ama gece bian musteri arayil kalkip gidiyor onu gectim sonucta yeni evleniyoruz bigun olacak bigun olmayacak ilk zamanlar gitmem olmadi sofore veririz ben gunduz calisirim dedi biliyoeum ama bunun degismesinden korkuyorum

telefonu mu açık bıraktırıyosun kuzum o kadar bunaltma

Ya anlıyorum daha çok yenisin ve kıskanıyosun bende çok kıskancım bakma ama tlfn dinlemiyorum :) bunaltırsın bi süre sonra
Suan halinden sikayetci dgil zamaninin cogu benimle zaten ev esya falan ugrasiyoruz ama gittigi zamanlar sen dedigin beri dinlemiyorum kendisi diyor musteri aradi acik kalsin istersen falan diyor

Suan halinden sikayetci dgil zamaninin cogu benimle zaten ev esya falan ugrasiyoruz ama gittigi zamanlar sen dedigin beri dinlemiyorum kendisi diyor musteri aradi acik kalsin istersen falan diyor
ben sana güveniyorum de hem müşteri nie arıyomuş ki durak aranmıyomu normalde daimi müşterisi mi arayanlar

Evet daimi musterisi ve allah eksik etmesiin fazlalar en kotusude hepsi neredeyse kadın ve hepsi barda orda burada calisan tipler
o civarda mı taksicilik yapıyo yapcak bişey yok cnm nerde olursa olsun kadın erkek hep olur ve dediğim gibi yapmak isteyen yapr her türlü taksicide olsa başkada olsa sen sevgini belli et suyuna git ki kendin için eğer bigün Allah korusun yanlışı olursa sen dimdik karşısında durasın

Duraktan binipde sonradan musteri olarak kalan var her aradiginda gitmeyr ozen gosteriyor evet guvenimi kiracak hicbirsey yapmadi cokda seviyorum bellide ediyorum cok guzel hersey suanlik ama bazen kiskaninca gozum donuyor ya agir laflar soyluyorum telefonu acmayinca falan abartiyor muyum?

EVET ABARTIYOSUN CNM BOĞMA O KADAR bırak işimni yapsın

SEN BİLİRSİN İYİLİĞİN İÇİN DİYORUM
Valla abla 3 4 gundur karismiyorum daha once yakındığım için taksiyi satacaktı bugun alıcı geldi dünde bırakmasam mı işim rahat sana zaman ayırabiliyorum falan dedi. Eşim normalde güvenlikti bir bucuk yildir takside calisiyor daha rahat diye simdi taksiyi alacaklar ama surati asık biraz ilerde senin yuzunden bıraktım demesiin diye geri adım attım ama bilmiyorum ya dedigin gibi oldu istemeyerek bırakıyor galiba

BIRAK sevdiği işte çalışsın taksi onun mu

SEN BİLİRSİN İYİLİĞİN İÇİN DİYORUM
Valla abla 3 4 gundur karismiyorum daha once yakındığım için taksiyi satacaktı bugun alıcı geldi dünde bırakmasam mı işim rahat sana zaman ayırabiliyorum falan dedi. Eşim normalde güvenlikti bir bucuk yildir takside calisiyor daha rahat diye simdi taksiyi alacaklar ama surati asık biraz ilerde senin yuzunden bıraktım demesiin diye geri adım attım ama bilmiyorum ya dedigin gibi oldu istemeyerek bır
BIRAK sevdiği işte çalışsın taksi onun mu
Evet kendinin zaten o yuzden rahat istediginde gidiyor saat belli degil istediginde eve geliyor saca sakala karisan yok sizle konusmadan once kıskanıyorum falan dedim bi an tamam istemezsen satarız arabayı dedi bilmiyorum ya şimdi alıcı gelmiş yarım saatte bi arayan adam aramıyor

darlyda ne yaptın . evlendin mi .
kaçtın mı
durumunuz nedir
ne yaptınız .
merak ettim seni.

Naptin cnm nasıl gidiyor düğün oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…