Esiyle uzun süre ayrilik yasayanlar!!!

benderdimihangidaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
96
17
98
Avusturya
Kizlaaarrr...
Cok merak ediyorum esiyle uzun süre ayri yasayip evet biz ayrilicaz deyip sonra birlesen varmi? Varsa barismakla iyimi ettiniz yoksa kötümü? Aileniz bu duruma ne dedi? Sizin veya cevrenizdekilerin böyle bir yasanmisligi varmi? Varsa lütfen yazarmisiniz? Cok merak ediyorum...
Ve hepinizden dua bekliyorum...
Hayirli günler...

annemle babam evdede zaten yıllardır ayrı gibiler biri salonda biri yatak odasında yatar geçen yaz boşancaklardı 4 ay ayrı kaldılar annem ananemlerde kalıyordu 4 ay sonra boşanma işlemlerini konuşmak için buluştular ve devam etmeye karar verdiler ama hani öyle sevgiden vazgeçmek felan değil amcamlar uğraştılar baya ikna etmek için

benim en yakın arkadaşım çok sevdiği eşinden boşandı onu aldattığı için 1.5 sene ayrı kaldılar ama ikiside mutlu olmadı şimdi bi aradalar arkadaşım bunalımda yaşadıklarını unutamıo psikoloğa gidio bizde onu hiç yanlız bırakmıoruz kocası eskisi gibi olabilmek için herşeyi yapıo benim yüzümden bu hale geldin ben düzelticem seni dio şuan iyiler ama eskisi gibi olcağını pek zannetmiorum

Allah yardimciniz olsun. Umarim cok zordur bu sekildr bi yasam. Umarim hersey yoluna girer. Hayat cok zor banami zor geliyor yoksa herkesemi böyle bilmiyorum :-(

Ne güzel yinede birlesmisler ayrilmamislar. Kiz arkadasin icin aldatilmis olmak zordur ama sevdiginden ayri yasamakta cok zor. Peki kiz arkadasinizin ailrsi bu durum icin ne dedi barisma taraftarimiydilar? Ayrilik sürecinde nerde yasiyodu kiz arkadasib kendi evindemi yoksa babasinin evindemi?

ben nışanlıyken öyle bir durum yaşadım.3 ay kadar ayrı kaldık .ayrılıgın sebebi aldatma filan değildi yaşadığımız fikir ayrılıklarıydı.her ne kadar tekrarı benim için bir daha asla olmaz desem de o dönem ısrarlarına kayıtsız kalamayıp barıştım.oluyor böyle şeyler olmuyor değil.yeterki arada aldatma şiddet bu denli kötü eğlemler olmasın.aileme gelince bu sürece pek dahil olmak istemeyip kendilerini geriye çektiler.barışmanın ardından soğuklardı tabi (şimdiki eşime karşı)o da zamanla geçti

Allah mutlulugunuzu bozmasin ne güzel olmus valla. Bizde problemler coktu esim aileme karsi cok saygisiz evime gelse anneme bi hosgeldini cok görür kendi ailesinede gitmemi istemez sebepse arkasindan konusmammis. Valla ben yine az konustum o kadinin bana ve aileme cektirmesine ragmen kaldiki yüzünr hic birsey demiyordum. Öyle iste beni saymaz lafla sayar ama gercekte beni ciddiye almiyodu yada bana öyle geliyodu. Ailem kesinlikle barismami istemiyor ama ben cok istiyorum. Ama eger kötü olursak tekrar baba evine dönemem diye üc aydir babamin evindeyim. Sagolsunlar el üstünfe tutuyolar. Ama ben yuvamda olup evliligimi kurtarmak cok isterdim. Dua edin lütfen benim icin su mübarek ayda cok bunaldim :-(

çocuğunuz var mı acaba ?

çocuğunuz var mı acaba ?

Hayir cocugum yok. Alti ay birlikte yasadik ama hep sorunluydu. O yüzden cesaret edemedim. Ama insan yinede yikiliyor. Ben cok zayif bir insanim. Psikologada gittim ama hic bir ise yaramiyor. Nisanlilik döneminden beri ne cektim Allah biliyor. Ama esime sen bi sor bizden kötüsü yok. Onlar hep haklilar. Kiymet bilmesene Allah kimseyi düsürmesin... :-(

ben de eşimden ayrıydım bir buçuk yıldan beri tam birleşiyorduk herkese duyurduk ailemi ikna ettik eve çıkacaktık ki eşim yapacağını yaptı ev falan da tutmadı boşanıyoruz şimdi ama ne tesadüf yine barışmak istiyor ama bu saatten sonra ben asla dönmem aslında bu cümleler çok basit çok kısa yetersiz kaldı yaşadıklarımı anlatmaya ama uzun uzun söylemek canımı acıtıyor artık

size hiç katılmıyorum. ayrıca iş işten niye geçsin ki, sanki yıllar olmuş. şunun şurasında 4 ay olmuş ayrılalı. bu ne negatiflik
ben çok biliyorum ayrılıp barışan hatta boşanıp evlenen.
hatta ve hatta bazı ayrılıklar insanların hatalarını anlamalarına vesile olup, daha bir olgun olarak devam ediyor ilişkileri.ders alınarak başlanıyor ilişkiye.
Umarım hakkında hayırlısı olur

çok iyi anlıyorum sizi. ne kıymet biliyolar ne fedakarlıktan anlıyorlar allah akıl fikir versin böylelerine sizede allah sabır versin dualarımda unutmayacağım sizide

Arkadasim seni cok iyi anliyorum bende 1,5 yil ayri kaldim esimden ustelik birde oglum var 1 yil once tekrar birlestik ailem siddetle karsi cikti birlesmeme hakli olarak ama onlari dinlemedim cocuk olmasa 1 dk bile dusunmez ayrilirim sorun kimde olursa olsun hicbirsey degismiyor en fazla 6 ay yolunda gibi gorunuyor sonrasi eski hamam eski tas hesabi birde ayrilirken saygi da bitmisse sorunlar katmerli bir hal aliyor Rabbim hakkimizda hayirlisini versin cocuk yoksa israrci olma derim bence inan degmiyor

Allah yardimcin olsun demekten baska birsey gelmiyor elimden kardesim. Cok zor valla bu durumun icindr olan bilit. Benim en fazla zoruma giden görücü usulü evlensek derim olmadi sevemedi beni. Ikna edeyim diye neler yapti, sonra ben bir hicmisim gibi davrandi. Dilerim hayatinda hersey cok güzel olur hatta senin hayal edemedigin kadar bile

Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin.
Fazla düşünmemeye çalış su akar yolunu bulur, tekrar mutlu olunur mu?
iki insan da gerçekten pişmansa ve yeterince olgunsa neden olmasın.
Ama ayrılık sebebi de çok önemli.

Allah razi olsun. Umarim herkesin hakkinda hayirlisi neyse o olsun, onunlada Rabbim gönlümüzü razi etsin. Yazdigin olumlu cümleler rahatlatti beni ama dedigim gibi ailem artik esimi kesinlikle istemiyorlar sagolsun!!! az cektirmedi. Ailemi arkama alipta gidemiyorum. Allah yardimcim olsun su mübarek günlerin hürmetine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…