- Konu Sahibi benderdimihangidaga
-
dualarım seninle canımm
annemle babam evdede zaten yıllardır ayrı gibiler biri salonda biri yatak odasında yatar geçen yaz boşancaklardı 4 ay ayrı kaldılar annem ananemlerde kalıyordu 4 ay sonra boşanma işlemlerini konuşmak için buluştular ve devam etmeye karar verdiler ama hani öyle sevgiden vazgeçmek felan değil amcamlar uğraştılar baya ikna etmek için
benim en yakın arkadaşım çok sevdiği eşinden boşandı onu aldattığı için 1.5 sene ayrı kaldılar ama ikiside mutlu olmadı şimdi bi aradalar arkadaşım bunalımda yaşadıklarını unutamıo psikoloğa gidio bizde onu hiç yanlız bırakmıoruz kocası eskisi gibi olabilmek için herşeyi yapıo benim yüzümden bu hale geldin ben düzelticem seni dio şuan iyiler ama eskisi gibi olcağını pek zannetmiorum
ben nışanlıyken öyle bir durum yaşadım.3 ay kadar ayrı kaldık .ayrılıgın sebebi aldatma filan değildi yaşadığımız fikir ayrılıklarıydı.her ne kadar tekrarı benim için bir daha asla olmaz desem de o dönem ısrarlarına kayıtsız kalamayıp barıştım.oluyor böyle şeyler olmuyor değil.yeterki arada aldatma şiddet bu denli kötü eğlemler olmasın.aileme gelince bu sürece pek dahil olmak istemeyip kendilerini geriye çektiler.barışmanın ardından soğuklardı tabi (şimdiki eşime karşı)o da zamanla geçti
Allah mutlulugunuzu bozmasin ne güzel olmus valla. Bizde problemler coktu esim aileme karsi cok saygisiz evime gelse anneme bi hosgeldini cok görür kendi ailesinede gitmemi istemez sebepse arkasindan konusmammis. Valla ben yine az konustum o kadinin bana ve aileme cektirmesine ragmen kaldiki yüzünr hic birsey demiyordum. Öyle iste beni saymaz lafla sayar ama gercekte beni ciddiye almiyodu yada bana öyle geliyodu. Ailem kesinlikle barismami istemiyor ama ben cok istiyorum. Ama eger kötü olursak tekrar baba evine dönemem diye üc aydir babamin evindeyim. Sagolsunlar el üstünfe tutuyolar. Ama ben yuvamda olup evliligimi kurtarmak cok isterdim. Dua edin lütfen benim icin su mübarek ayda cok bunaldim :-(
çocuğunuz var mı acaba ?
Hayir cocugum yok. Alti ay birlikte yasadik ama hep sorunluydu. O yüzden cesaret edemedim. Ama insan yinede yikiliyor. Ben cok zayif bir insanim. Psikologada gittim ama hic bir ise yaramiyor. Nisanlilik döneminden beri ne cektim Allah biliyor. Ama esime sen bi sor bizden kötüsü yok. Onlar hep haklilar. Kiymet bilmesene Allah kimseyi düsürmesin... :-(
ben de eşimden ayrıydım bir buçuk yıldan beri tam birleşiyorduk herkese duyurduk ailemi ikna ettik eve çıkacaktık ki eşim yapacağını yaptı ev falan da tutmadı boşanıyoruz şimdi ama ne tesadüf yine barışmak istiyor ama bu saatten sonra ben asla dönmem aslında bu cümleler çok basit çok kısa yetersiz kaldı yaşadıklarımı anlatmaya ama uzun uzun söylemek canımı acıtıyor artık
teselli arama arkadaşım boş yere.
her giden bir olmuyor
her geldiğinde eskisi gibide olmuyor zaten. iş işten geçmiş geçmiş olsun..
size hiç katılmıyorum. ayrıca iş işten niye geçsin ki, sanki yıllar olmuş. şunun şurasında 4 ay olmuş ayrılalı. bu ne negatiflik
ben çok biliyorum ayrılıp barışan hatta boşanıp evlenen.
hatta ve hatta bazı ayrılıklar insanların hatalarını anlamalarına vesile olup, daha bir olgun olarak devam ediyor ilişkileri.ders alınarak başlanıyor ilişkiye.
Umarım hakkında hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?