Esiyle uzun süre ayrilik yasayanlar!!!

Benimde yasim 24 cnm. Inan sen o piskopattan kurtulmussun. Ya esi napsin. Cocugu var bide. Kesin onun icin ayrilmiyordur. O piskopato sevdigini hic sanmiyorum. Bana gelince valla ben Allah'a havale ettim herseyi. Umarim hersey cok güzel olur. Huzura kavusurum. Mutlu olmak istiyorum artik. Keske keske hersey düzelse. Galiba ayrilmayi kendime yediremiyorum. Ama kaderdede bu varsa yapicak hic birseyim yok olmuyo yetisemiyorum hicbirseye. Hayirlisi bakalim ne deyim.

ikiside birbirinden nefret ediyor emin olabılırsın hergun kavga gurultu tekme tokatlar bunları duydukca uzuluyorum gene yufka yureklıyım herkes huzurlu olsun ıstıyorum ama bırının ahını alıpta mutlu olunabılecegını dusunmuyorum ...

mutlu olmak senın elınde kaderımızde ne varsa onu yasarız ama bırazda yönlendırmek bızım elımızde dıye dusunuyorum bende o adamla evlenebılırdım ... sende suan kocanla devam edebılırsın Allah secımını bılıyor aslında ıkı yol sunuyor barısacaksın ya da bosanacaksın her ıkı sekıldede acı cekeceksın elbet ama hayırlı olan kararı verırsın umarım canım hayırlısı olsun hakkında ınsallah

Cok saol arkadasim sohbet etmek iyi geldi. Allah senden razi olsun. Dualarinda benide unutmazsin insAllah. Allah'im yardimcimiz olsun. Rahatladim azda olsa. Tanistigima cok sevimdim.

Cok saol arkadasim sohbet etmek iyi geldi. Allah senden razi olsun. Dualarinda benide unutmazsin insAllah. Allah'im yardimcimiz olsun. Rahatladim azda olsa. Tanistigima cok sevimdim.

Allah cumlemızden razı olsun ınsallah senınde yuzunu guldursun rabbım huzur saglık mutluluk versın omrun boyuncaaa ınsallahhh canım benım ... bende tanıstıgıma cok sevındım ınsan anlatınca rahatlıyor ben ıcıme attım atttımm patladım sonunda sende anlat rahatla dınlerız burdakı bırcok arkadasta dınler sagolsunlar

üzülüyorum üzülmelisin ve bırakmalısın bunu.
arkadaşım tavırlı tripli hala hatalarını kabul etmeyen bir adam aynı hataları tekrar eder.
bak çocuğun vs yok boşver ayrılırsın nasibse bir daha evlenirsin evlenmezsende hayatını yaşarsın bu kadar üzülme bak benim bebeğimle birlikte dışarı attı hemde kovarak ölüm tehditleri eşliğinde boğmaya calışarak.
umrumdamı hayır ettiğini bulacak nasılsa. bense hamdolsun gencim yaşım yerimde boşver itikadını düzelt bu adamdan koca olmaz aynı benimki. ben hatalı değilim ama bana dön diyor. bana barışmak istiyorum demiyorda barışma şartını kabul edebilirim diyorhahah gülermisin ağlarmısın zır deli bunlar üzgünüm ama ruhsal durumları fena çökerti

En yakın arkadaşım ayrıldı boşanma davası açıldı aylarca ayrı yasadilar sonra baristilar ve çocukları oldu hatta. Şimdi fena değil araları ama arkadaşımın alttan almaları olmasa yürümezdi..
Bir de uzaktan tanıdığım bir çift boşanıp şimdi tekrar evlendiler ve iyiler

alla canım benim eşimde dayak,aldatma,şiddet,sorumsuzluk,tembellik ne ararsan vardı.kredi kartlarına boç bitmediği gibi her ay daha da açılır.ben çalışıyordum evin ve 5 yaşındaki kızımın bütün giderleri bendeydi.benim efendi bi gün bizi bırakıp anasının evine gitti.ayrı şehirlerdeydik.4 ay kaldı orda sonra geldi kabul ettim.2 sene geçti gene bi kavgamız oldu ailem girdi araya babam sıkıştırmış neden dövüyosun diye,''bana karılık etmiyo'' demiş.ben buna rağmen baırşalım dedim.yok ben boşanmak istiyorum dedi.2 günde boşadım.sonra aklı sıra pişman oldu gel birleşelim falan ddi ama ben istemedim artık.işin garibi böle bi adamı da seviyodum.şimdi evlilik hazırlıkları yapıyo.şimdi görecek o evliliğ,i geçinmeyi, ev geçindirmeyi.kızıma 100 tl nafakasını ödemiyo,aldığı kadının 5 yaşında oğlu var ona bakacak
Allaha havale ettim. Rabbim onun bana yaptıklarının aynısını ona yaşatsın...

babasının 3 katlı evi vardı birinde kiracı birinde kendisi oturuodu birinide arkadaşıma verdi 2 çocuğuyla orda kaldı ailesi destek gibi gözüküodu dışardan bakan herkes ne güzel dedi ama arkadaşım orda dahada mutsuz oldu ailesi dönmesi için her gününü ziyan ettiler ne yaşıosun nasılsın demediler hep nie evlendin nie boşandın dön kocana dediler kendisini dinlemesine izin vermediler birazda mecburiyetten oldu anlıcann çocuklarıda barışmasını istediler oda mecburen döndü 30 yaşından sonra anne babayla hiç olmuo dedi şimdi annesi babası hiç bişi yokmuş gibi davranıolar kocasına bi kere demediler ki sen benim kızıma nie böyle yaptın neden bunları yaşattın iyiki diorum kocasını sevio sevmese mecburiyetten dönse dahada kötü olurdu zamana bıraktılar kocası şuanda tam destek yanında antalyaya tatile götürdü yarın gelicek o zaman bakıcam haline inş ii gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…