Dipnot: esim ben babamin evine ilk geldigimde babami aramis. Demis ben esimden memnunum yemegimi yapar namuslu evine düskün varima var yoguma yok demis. Ki ben evlenmeden önce cok sosyal bir insandim ama esim istemiyordu sorun etmedim genelde evde durdum.
Babamda demis o zaman sen daha ne istersin benim kizimdan. Madem ayrilmak istemiyorsun gel al kizini demis. Oda asagi gelirim ama eve cikmam dryince babamda bende sana kizimi vermem git dilekceni ver demis. Bzim evede niye girmedigini söyle acikliyor bana. Eger eve girer ailemin elini öpmesi lazimmis. Suclu o degilmyiski bunu yapsinmis. Ooofff. Dedim sen gel beni al ordanda sizinkilerin yanina gider ben ellerinden öperim yok inat etti. Zaten her yerde beni ora koydu. Ha diyceksiniz sen sütten cikma ak kasikmisin. Hayir degilim ama inanin onun yaptiklarinin yaninda benimkisi cok masum kalir. Bende en fazla dirdir vardir. Evde kimse yok hep yanlizim onunla.konusmak istiyorum. Baska bir alternatifim.yokzu.
Dilekce demisken aklima geldi gelinligi almaya giderken annemde bizimle geldi diye beni ve annemi yolda.birakti ve ben tel acinca telini kapatti aksam aradim acti. Durumumuzda.ne varsa sanki dedi ben ayrilma dilekcesini veririm arkama bilr bakmam. Nisanliyken bizim res.mi nikahimiz olmustu. Sirf annem geldi bizimle diye. Ben daha ne desemde ne anlatsam bilmiyorum. Normalde kiz naz yapar sunu begendim sunu begenmedim diye ama ben hep en ucuzunu aldim o ise takimini saatini herseyini.en pahalisina aldirdi. Simdi.siz söyleyin kizlar ben ne yapayim
intikam almak istiyorum ama bir laf vardir sabir selametinse.intikam felaketindir diye. Kinam ve dügünümde cenaze evi gibiydi ayni ve onlardan.toplasan 20 kisi gelmedi. Ama takilar yari yariyaymis bizimkiler yeyip icip.gitmis