- Konu Sahibi benderdimihangidaga
-
çok iyi anlıyorum sizi. ne kıymet biliyolar ne fedakarlıktan anlıyorlar allah akıl fikir versin böylelerine sizede allah sabır versin dualarımda unutmayacağım sizide
Arkadasim seni cok iyi anliyorum bende 1,5 yil ayri kaldim esimden ustelik birde oglum var 1 yil once tekrar birlestik ailem siddetle karsi cikti birlesmeme hakli olarak ama onlari dinlemedim cocuk olmasa 1 dk bile dusunmez ayrilirim sorun kimde olursa olsun hicbirsey degismiyor en fazla 6 ay yolunda gibi gorunuyor sonrasi eski hamam eski tas hesabi birde ayrilirken saygi da bitmisse sorunlar katmerli bir hal aliyor Rabbim hakkimizda hayirlisini versin cocuk yoksa israrci olma derim bence inan degmiyor
size hiç katılmıyorum. ayrıca iş işten niye geçsin ki, sanki yıllar olmuş. şunun şurasında 4 ay olmuş ayrılalı. bu ne negatiflik
ben çok biliyorum ayrılıp barışan hatta boşanıp evlenen.
hatta ve hatta bazı ayrılıklar insanların hatalarını anlamalarına vesile olup, daha bir olgun olarak devam ediyor ilişkileri.ders alınarak başlanıyor ilişkiye.
Umarım hakkında hayırlısı olur[/QUOT
bu negatiflik değil gerçeklik. iş işten geçer geri dönsede arkadaş unutacakmıki yaptıklarını?
belki kin gütmeyecek ama her zaman bir tarafı suçlayacak onu.
valla bana göre çekip giden eşşeklik eden adam bir daha eski yerini alamaz.
buyuk hatalar işleyen anlasada bir işe yaramaz.
büyük hatalar yapan insan hiç bir zaman olgun olamaz.
size hiç katılmıyorum. ayrıca iş işten niye geçsin ki, sanki yıllar olmuş. şunun şurasında 4 ay olmuş ayrılalı. bu ne negatiflik
ben çok biliyorum ayrılıp barışan hatta boşanıp evlenen.
hatta ve hatta bazı ayrılıklar insanların hatalarını anlamalarına vesile olup, daha bir olgun olarak devam ediyor ilişkileri.ders alınarak başlanıyor ilişkiye.
Umarım hakkında hayırlısı olur[/QUOT
bu negatiflik değil gerçeklik. iş işten geçer geri dönsede arkadaş unutacakmıki yaptıklarını?
belki kin gütmeyecek ama her zaman bir tarafı suçlayacak onu.
valla bana göre çekip giden eşşeklik eden adam bir daha eski yerini alamaz.
buyuk hatalar işleyen anlasada bir işe yaramaz.
büyük hatalar yapan insan hiç bir zaman olgun olamaz.
Bu sizin düşünceniz saygı duyarım ancak hayat her zaman böyle keskin ve net çizgilerle hareket etme şansı vermiyor insana.
Sonuçta evlilik kolay değil hatta çok zor. Ayrılmayan ama evliliğin içinde birçok şey çekenler var, kimse kimseyi bırakıp gitmesede bırakıp ayrılan insanlardan daha beterlerini yaşayanlar var, onlar yaşanılanları unutuyor mu sanıyorsunuz?
Yani anlatmak istediğim ayrılmadan da evliliğinde bin beter şeyler yaşayanlar var ve sonrada evliliklerini toparlıyorlar. ve bu da hiçte azınsanmayacak kadar fazla. kimsenin evliliği güllük gülistanlık değil.
bana göre insanlar hata yapar ve hayatta asla asla diye birşey yoktur.
asla dediğimiz şeyleri gün gelir biz bile yapabiliriz. bu nedenle eğer insan isterse herşey unutulur, herşey düzelir.
Bu sizin düşünceniz saygı duyarım ancak hayat her zaman böyle keskin ve net çizgilerle hareket etme şansı vermiyor insana.
Sonuçta evlilik kolay değil hatta çok zor. Ayrılmayan ama evliliğin içinde birçok şey çekenler var, kimse kimseyi bırakıp gitmesede bırakıp ayrılan insanlardan daha beterlerini yaşayanlar var, onlar yaşanılanları unutuyor mu sanıyorsunuz?
Yani anlatmak istediğim ayrılmadan da evliliğinde bin beter şeyler yaşayanlar var ve sonrada evliliklerini toparlıyorlar. ve bu da hiçte azınsanmayacak kadar fazla. kimsenin evliliği güllük gülistanlık değil.
bana göre insanlar hata yapar ve hayatta asla asla diye birşey yoktur.
asla dediğimiz şeyleri gün gelir biz bile yapabiliriz. bu nedenle eğer insan isterse herşey unutulur, herşey düzelir.
Haklisiniz kimsenin hayata mükemmel degil. Evlilik zor. Esiniz size nisanlilik döneminden beri sknti yasadiginiz icin evliliginizin ücüncü haftasi bizim evliligimiz en fazla bes ay sürecek derse ne yaparsiniz. Yada her kavgada o zaman ayrilalim diyen bir esle ne yaparsiniz. Ailenizi hice sayan saygisizligi magtifet sanan insanla siz ne yapardiniz. Sizi dövüp sonrada suc seninde ama deyip bir özrü fazla gören bir insanla nasil basa cikardiniz
hep sizi suclayan sizi ezmek isteyen okumaniza mani olan sirf ünide erkek var diye. Hatta en yakin arkadasim kendisi erkek evli, bana senin onunla iliskin varmiydi diyen bir insan. Siz olsaniz ne yapardiniz. Evliligimiz boyunca bir kere cicek alip onuda kendi özrü icin sonrada atan. Dügün cd lerimizi kiran. Kiz arkadaslarimla disarda bulusmak istememe burun kiviran bir erkekle siz ne yapardiniz. Durmadan annesi ve kiz kardesinin pesinde dolanan ve hatta annesisizi kaale bile almayan bir erkekle nasil basa cikarsiniz.????????? Kaldiki ben evden gitmedim durunumuzu anlattim düzelmemiz gerek dedim, ben buyum beni böyle kabul edersen evliligimiz sürsün yoksa ayrilalim deyip dokumentlerini alip evden giden bir insanla söyleyin Allah askina ben ne yapabilirim. Yeni gelindim öyle kafama vurmuski birinde gözlerimin önündeki morluklari anlatamam ve simdi basim hep sebepsizce agrir. Söyleyin hep benmi sucluydum. Evet... Evet evet ben sucluyum. Ona sonuna kadar güvenip evlenmek istedim. Nisabliligimizin son zamanlarindan evliligimize kadar hic bir dedigimi yapmadi asla. Hep bi kilif uydurdu. Sineye cektim. Yine evimden gelmezdim ama su ayrilik lafindan bikmis usanmistim belki dedim akli basima gelir bir daha demez. Ama nerde o kendini haksiz görmekte kararli. Kendi kinamizda durmadan bitsinde gidelim artik deyip offlayip piflayan.kimna sonrasi alip yüzügü elime veren ve benim zorumla tekrar takmasi. Akli sira bana hep göz dagi verdi. Evet ben sucluyum onun her dedigine evet demekle cok büyük bir hata yaptim. Beni ezmesine izin vermekle düzeliriz deyip evlenmekle cok cok büyük hata yaptim. Ama Allah biliyor sükür herseyi. Ve bunlara ragmen psikolojimi alt üst eden birisiyle hala evli kalmak isteyip mücadele vermemde ayri bir aptallik. Barismak icin.eve gittim sirf annem.benimle geldi diye bana ve anneme demedigini birakmadi
durmadan beni begenmiyorsaniz alin kizinizi gtrün dedi. Siz söyleyin simdi ben o evde nasil durabilirdim. Buna ragmen yi e gittim evime kapimin kilidini degistirmis. Belkide evli kalma istedigimin arkasinda intikam yatiyor bilmiyorum ama bildigim tek sey var ben ve ailem bu kadarini hak etmiyoruz.bu anlattiklarim sadece yarisi etmez. Evet aldatma yok icki yok ama beni ezmek var. Yok etmek sindirmek var. Evede suan niye gidemedigimide söyleyim benim ailem simdi gzüme bakiyolar iyimiyim diye ama gidip tekrar gelirsem simdiki gibi olmazlar biliyorum ve vesaret edip gidemiyorum. :-(
Haklisiniz kimsenin hayata mükemmel degil. Evlilik zor. Esiniz size nisanlilik döneminden beri sknti yasadiginiz icin evliliginizin ücüncü haftasi bizim evliligimiz en fazla bes ay sürecek derse ne yaparsiniz. Yada her kavgada o zaman ayrilalim diyen bir esle ne yaparsiniz. Ailenizi hice sayan saygisizligi magtifet sanan insanla siz ne yapardiniz. Sizi dövüp sonrada suc seninde ama deyip bir özrü fazla gören bir insanla nasil basa cikardiniz
hep sizi suclayan sizi ezmek isteyen okumaniza mani olan sirf ünide erkek var diye. Hatta en yakin arkadasim kendisi erkek evli, bana senin onunla iliskin varmiydi diyen bir insan. Siz olsaniz ne yapardiniz. Evliligimiz boyunca bir kere cicek alip onuda kendi özrü icin sonrada atan. Dügün cd lerimizi kiran. Kiz arkadaslarimla disarda bulusmak istememe burun kiviran bir erkekle siz ne yapardiniz. Durmadan annesi ve kiz kardesinin pesinde dolanan ve hatta annesisizi kaale bile almayan bir erkekle nasil basa cikarsiniz.????????? Kaldiki ben evden gitmedim durunumuzu anlattim düzelmemiz gerek dedim, ben buyum beni böyle kabul edersen evliligimiz sürsün yoksa ayrilalim deyip dokumentlerini alip evden giden bir insanla söyleyin Allah askina ben ne yapabilirim. Yeni gelindim öyle kafama vurmuski birinde gözlerimin önündeki morluklari anlatamam ve simdi basim hep sebepsizce agrir. Söyleyin hep benmi sucluydum. Evet... Evet evet ben sucluyum. Ona sonuna kadar güvenip evlenmek istedim. Nisabliligimizin son zamanlarindan evliligimize kadar hic bir dedigimi yapmadi asla. Hep bi kilif uydurdu. Sineye cektim. Yine evimden gelmezdim ama su ayrilik lafindan bikmis usanmistim belki dedim akli basima gelir bir daha demez. Ama nerde o kendini haksiz görmekte kararli. Kendi kinamizda durmadan bitsinde gidelim artik deyip offlayip piflayan.kimna sonrasi alip yüzügü elime veren ve benim zorumla tekrar takmasi. Akli sira bana hep göz dagi verdi. Evet ben sucluyum onun her dedigine evet demekle cok büyük bir hata yaptim. Beni ezmesine izin vermekle düzeliriz deyip evlenmekle cok cok büyük hata yaptim. Ama Allah biliyor sükür herseyi. Ve bunlara ragmen psikolojimi alt üst eden birisiyle hala evli kalmak isteyip mücadele vermemde ayri bir aptallik. Barismak icin.eve gittim sirf annem.benimle geldi diye bana ve anneme demedigini birakmadi
durmadan beni begenmiyorsaniz alin kizinizi gtrün dedi. Siz söyleyin simdi ben o evde nasil durabilirdim. Buna ragmen yi e gittim evime kapimin kilidini degistirmis. Belkide evli kalma istedigimin arkasinda intikam yatiyor bilmiyorum ama bildigim tek sey var ben ve ailem bu kadarini hak etmiyoruz.bu anlattiklarim sadece yarisi etmez. Evet aldatma yok icki yok ama beni ezmek var. Yok etmek sindirmek var. Evede suan niye gidemedigimide söyleyim benim ailem simdi gzüme bakiyolar iyimiyim diye ama gidip tekrar gelirsem simdiki gibi olmazlar biliyorum ve vesaret edip gidemiyorum. :-(
Kardeşim sen allahtan daha belanımı arıyorsun.
İşte ne güzel kurtulmuşsun ayrılma kararı alman için mutlaka sakatmı kalman gerekli.
Bu adamdan sana yar olmaz bence
Ama yinede rabbim hakkınızda hayırlısını versin sizide ona razı etsin.
Kardeşim sen allahtan daha belanımı arıyorsun.
İşte ne güzel kurtulmuşsun ayrılma kararı alman için mutlaka sakatmı kalman gerekli.
Bu adamdan sana yar olmaz bence
Ama yinede rabbim hakkınızda hayırlısını versin sizide ona razı etsin.
Amim... Hayirlisini versin onunlada gönlümüzü razi etsin mevlam. Eminim kimsenin hayati kolay degildir. Beterin beteri var sükür olsun yinede halimize.
sana bırsey dıyeyım mı sadece ılk konu mesajını ve sonyazdıgını okudum bu sozlerı sarfeden hersey ayagına gelsın ısteyen bır adamla hayatınımı karartıcaksın eger anan baban arkandaysa bırak kendı yoluna gıtsın ... bende zamanında hatta yakın zaman once... bosandı sanarak gorustugum erkek arkadasımın bosanmadıgını sadece ayrı oldugunu ogrenmıstım( ve bu ayrılık 1 yıl surdu ) ayrılmak ıstedım vaatlerde bulundu bosanacagını karısından nefret ettıgını vs soyledı neler neler anlattı gonuldu kaydı gıttı .. 8 yıllık evlılıklerınde toplasan 4 yıl belkı aynı evde yasamıslardır sımdı gene o kadınla adam ıkı dusman gıbıler ve o kısıde aynı senın kocan gıbı herseyı o bılır havasında bır ınsan ben emınım kı gene ayrılacaklar ortada cocuk var o olmasa cokta umrunda sankı adamın sen sen ol coluk cocugun olmadan bıtır bu ısı zor ama hayatın soz konusu sen ve dogacak cocuklarının hayatı !!
suanda karısını evde cocuguna bakan utusunu yapan bır kole olarak goruyor belkı yatıp kalkıyordurda bılemem ama sonuc 5 senede gecse 50 senede gecse koca bir husran ve mutsuzluk !!
ayrıca ınan kı bende Allah korkusu olmasaydı ılıskıyı devam ettırebılırdım Allah korkum ve kendıme saygımdan ve o kadına saygımdan bıtırdım bu ılıskıyı......
böyle psıkopat ruhlu ota boka ruhu bunalan bır adamla omrumu hebada edemezdım zaten balık bastan kokarmış !!
Allah kimsenin yanina birakmiyor. Zulmün bedeli bu dünyada. Ben ve ailem hem kendisinden hemde annesinden zulüm gördük. Gerci kendileride cekiyor kiz kardesi ikinci evliligini bitiriyor bir cocukla baristilarsa onu bilemem. Esim bi gün bana telefonda diyorki öyle kizlar varki kocaya kaciyolar ailesini hice sayip sen benim icin ne yaparsin diyor. Ya Allah askina ailem beni gönüllü vermis daha ne yapsinlar. Kisacasi ailemi yok saymami istiyordu. Sirf o olsun hayatimda ondan baska kimse olmasin. Ve hep sey diyordu ben sizin planlariniza gelmedim. Akli dengesi yerinde degilmi aceba diyorum bazrn. Ama sam seytani gibi valla.
Allah yardimciniz olsun en iyisini yapmissiniz bitirmekle. Sonucta o kadinin yerinde sozde olabilirdiniz. Hayat cok zor
bunaliyorum. Hatta bu aralar intihari bile ciddi ciddi dsndüm ama yapamadim.
canım kusura bakma ama bu adamın ruh saglıgı bozuk sen kendını kurtar bu ınsandan bunları dıyen adam Allahım yarabbım ya Allah kımsenın basına vermesın ananın babanın rızasıyla alınana ıyı demıyorda kacma konusunamı ıyı bakıyor ( kaçan ınsanlarıda kınamıyorum toplum yargısı dıye dıyorum ) bu adamda buyuk hasar ve sorunlar var aılesının anatomısıde bozuk bellıkı kafayımı yedın sen kardesım yoluna bak ya dunyada bır o mu kalmıs !!!!!! delılık yapma !!!
Haklisin... Ama bende dengemi iyice kaybettim. Yasattiklarini hatirlayinca ayrilmak en iyisi diyorum. Ama sonrada ashley arkadasimizin dedigi gibi kimse dört dörtlük degil aceba zamanla düzelirmiyiz diyorum. Allah'im su mübarek günlerin hürmetine rahmet kapilarini acar cümlemize insAllah
benım canımı öyle yaktı ki fazlasıyla ateş dustugu yerı yakar dıye bosa dememısler ... Ama ben kan kustum kızılcık serbetı ıctım dedım kımseye uzuntumu anlatmadım caktırmadım.. Şuandada acısını ıcımde yasıyorum ama geçecek Allah buyuk dıyorum yapacak baska bırsey yok ....
Evet kesınlıkle ben kımsenın gunahını vebalını alamam helekı bır evladın asla ama ona cok ah etttım cok yurekten aglaya aglaya halen bir düğüm var bogazımda yutkundukca batıyor ama zamanla o da gececekk Allah kımsenın yanına bırakmaz hıcbırseyı ... Birazda senın mantıklı dusunmen lazım kendını koyverırsen kımse elınden tutup kaldırmaz ...
ıntıharr asla ama aslaaa ne ıcın kım ıcın Allahın verdıgı cana kıyacaksın bu adam senı bu duruma getırmıs bu psıkolojıye sokmus pedagogdan yardım alman şart ... ben bıle bir butce ayırabılsem gıdıcem ıcıme ata ata şiştim artık sıkıntıdan
Yasin kac cnm... Zamanla unutursun insAllah. Inan o erkekle evlide olsan onu mutlu edemezdin. Gözü gönlü disarda olan bir erkek. Birak sana fayda vermeyi inan kendine bile faydasi olamaz bu insanin. Eminim cok mutsuzdur hic süphem yok. Bundan sonraki seciminde insAllah yüzün güler. Bende andatma yoktu ama baska problemler vardi. Telefonunun kilidini degistirirdi ama annesiyle kiz kardesiyle özel konusuyordu diye aklima geliyor. Msn facebook herseyinin sifresini degistirdi. Ama aldaricani hic sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?