Esiyle uzun süre ayrilik yasayanlar!!!

Vicdanim rahat cok sükür. Tamam benimde vardir hatalarim ama beni hep kiskirtti. Ya bi bayram birlikte gecirdik kimseyle bayramlasmaya gitmedi namazli abdestli birisi halbuki. Bu yüzden icim cok yaniyor. Bunun sucunu bile bana atiyor. Krndi sucunu beni ezmekle kapatiyor. Biterkende sagolsun ne saygi birakti ne baska birsey. Ama ben hic bir fenalik yapmadim ona karsi Allah biliyor. En cok istedigim sey ise hatasini anlayacak duruma gelmesi cünki kendisini hic haksiz görmez... Ama yinede ben ahmak kafa ayrilmak istemiyorum. Ben tam bir aptalim...

bak bende altı aydır ayrıyım..yanı artık yarını düşünmeden yasıorum hayat ne getırır bılınmez ama bı umutlada hep yasama derım..senı sevse senden vazgeçemez deılmı..ben kendımınkı ıcın oyle duşundum dusunuorum..seven adam bırakmaz bırakamaz..hayırlısı neyse o olsun..bıttıysede nıe bıttı dıe yargılama..ben oyle yapıorum..ölemem ya sonuçta

Dipnot: esim ben babamin evine ilk geldigimde babami aramis. Demis ben esimden memnunum yemegimi yapar namuslu evine düskün varima var yoguma yok demis. Ki ben evlenmeden önce cok sosyal bir insandim ama esim istemiyordu sorun etmedim genelde evde durdum.
Babamda demis o zaman sen daha ne istersin benim kizimdan. Madem ayrilmak istemiyorsun gel al kizini demis. Oda asagi gelirim ama eve cikmam dryince babamda bende sana kizimi vermem git dilekceni ver demis. Bzim evede niye girmedigini söyle acikliyor bana. Eger eve girer ailemin elini öpmesi lazimmis. Suclu o degilmyiski bunu yapsinmis. Ooofff. Dedim sen gel beni al ordanda sizinkilerin yanina gider ben ellerinden öperim yok inat etti. Zaten her yerde beni ora koydu. Ha diyceksiniz sen sütten cikma ak kasikmisin. Hayir degilim ama inanin onun yaptiklarinin yaninda benimkisi cok masum kalir. Bende en fazla dirdir vardir. Evde kimse yok hep yanlizim onunla.konusmak istiyorum. Baska bir alternatifim.yokzu.
Dilekce demisken aklima geldi gelinligi almaya giderken annemde bizimle geldi diye beni ve annemi yolda.birakti ve ben tel acinca telini kapatti aksam aradim acti. Durumumuzda.ne varsa sanki dedi ben ayrilma dilekcesini veririm arkama bilr bakmam. Nisanliyken bizim res.mi nikahimiz olmustu. Sirf annem geldi bizimle diye. Ben daha ne desemde ne anlatsam bilmiyorum. Normalde kiz naz yapar sunu begendim sunu begenmedim diye ama ben hep en ucuzunu aldim o ise takimini saatini herseyini.en pahalisina aldirdi. Simdi.siz söyleyin kizlar ben ne yapayim
intikam almak istiyorum ama bir laf vardir sabir selametinse.intikam felaketindir diye. Kinam ve dügünümde cenaze evi gibiydi ayni ve onlardan.toplasan 20 kisi gelmedi. Ama takilar yari yariyaymis bizimkiler yeyip icip.gitmis

sana bırsey dıyeyım mı sadece ılk konu mesajını ve sonyazdıgını okudum bu sozlerı sarfeden hersey ayagına gelsın ısteyen bır adamla hayatınımı karartıcaksın eger anan baban arkandaysa bırak kendı yoluna gıtsın ... bende zamanında hatta yakın zaman once... bosandı sanarak gorustugum erkek arkadasımın bosanmadıgını sadece ayrı oldugunu ogrenmıstım( ve bu ayrılık 1 yıl surdu ) ayrılmak ıstedım vaatlerde bulundu bosanacagını karısından nefret ettıgını vs soyledı neler neler anlattı gonuldu kaydı gıttı .. 8 yıllık evlılıklerınde toplasan 4 yıl belkı aynı evde yasamıslardır sımdı gene o kadınla adam ıkı dusman gıbıler ve o kısıde aynı senın kocan gıbı herseyı o bılır havasında bır ınsan ben emınım kı gene ayrılacaklar ortada cocuk var o olmasa cokta umrunda sankı adamın sen sen ol coluk cocugun olmadan bıtır bu ısı zor ama hayatın soz konusu sen ve dogacak cocuklarının hayatı !!

suanda karısını evde cocuguna bakan utusunu yapan bır kole olarak goruyor belkı yatıp kalkıyordurda bılemem ama sonuc 5 senede gecse 50 senede gecse koca bir husran ve mutsuzluk !!

ayrıca ınan kı bende Allah korkusu olmasaydı ılıskıyı devam ettırebılırdım Allah korkum ve kendıme saygımdan ve o kadına saygımdan bıtırdım bu ılıskıyı......

böyle psıkopat ruhlu ota boka ruhu bunalan bır adamla omrumu hebada edemezdım zaten balık bastan kokarmış !!

Allah kimsenin yanina birakmiyor. Zulmün bedeli bu dünyada. Ben ve ailem hem kendisinden hemde annesinden zulüm gördük. Gerci kendileride cekiyor kiz kardesi ikinci evliligini bitiriyor bir cocukla baristilarsa onu bilemem. Esim bi gün bana telefonda diyorki öyle kizlar varki kocaya kaciyolar ailesini hice sayip sen benim icin ne yaparsin diyor. Ya Allah askina ailem beni gönüllü vermis daha ne yapsinlar. Kisacasi ailemi yok saymami istiyordu. Sirf o olsun hayatimda ondan baska kimse olmasin. Ve hep sey diyordu ben sizin planlariniza gelmedim. Akli dengesi yerinde degilmi aceba diyorum bazrn. Ama sam seytani gibi valla.

Allah yardimciniz olsun en iyisini yapmissiniz bitirmekle. Sonucta o kadinin yerinde sozde olabilirdiniz. Hayat cok zor
bunaliyorum. Hatta bu aralar intihari bile ciddi ciddi dsndüm ama yapamadim.

canım kusura bakma ama bu adamın ruh saglıgı bozuk sen kendını kurtar bu ınsandan bunları dıyen adam Allahım yarabbım ya Allah kımsenın basına vermesın ananın babanın rızasıyla alınana ıyı demıyorda kacma konusunamı ıyı bakıyor ( kaçan ınsanlarıda kınamıyorum toplum yargısı dıye dıyorum ) bu adamda buyuk hasar ve sorunlar var aılesının anatomısıde bozuk bellıkı kafayımı yedın sen kardesım yoluna bak ya dunyada bır o mu kalmıs !!!!!! delılık yapma !!!

Allah yardimciniz olsun en iyisini yapmissiniz bitirmekle. Sonucta o kadinin yerinde sozde olabilirdiniz. Hayat cok zor
bunaliyorum. Hatta bu aralar intihari bile ciddi ciddi dsndüm ama yapamadim.

benım canımı öyle yaktı ki fazlasıyla ateş dustugu yerı yakar dıye bosa dememısler ... Ama ben kan kustum kızılcık serbetı ıctım dedım kımseye uzuntumu anlatmadım caktırmadım.. Şuandada acısını ıcımde yasıyorum ama geçecek Allah buyuk dıyorum yapacak baska bırsey yok ....

Evet kesınlıkle ben kımsenın gunahını vebalını alamam helekı bır evladın asla ama ona cok ah etttım cok yurekten aglaya aglaya halen bir düğüm var bogazımda yutkundukca batıyor ama zamanla o da gececekk Allah kımsenın yanına bırakmaz hıcbırseyı ... Birazda senın mantıklı dusunmen lazım kendını koyverırsen kımse elınden tutup kaldırmaz ...

ıntıharr asla ama aslaaa ne ıcın kım ıcın Allahın verdıgı cana kıyacaksın bu adam senı bu duruma getırmıs bu psıkolojıye sokmus pedagogdan yardım alman şart ... ben bıle bir butce ayırabılsem gıdıcem ıcıme ata ata şiştim artık sıkıntıdan

Haklisin... Ama bende dengemi iyice kaybettim. Yasattiklarini hatirlayinca ayrilmak en iyisi diyorum. Ama sonrada ashley arkadasimizin dedigi gibi kimse dört dörtlük degil aceba zamanla düzelirmiyiz diyorum. Allah'im su mübarek günlerin hürmetine rahmet kapilarini acar cümlemize insAllah

herseyın hayırlısı en basta bunu dıyorum ama kardesım sana bu denlı sozler sarfeden sana bu sekılde davranan hor goren fırsat vermeyen aılenı ıstemeyen bır adam zamanla degısır mı ? karar senın tabıkıde sevgi olunca ınsan körleşiyor bu konudada anlarım ama keske bıraz daha farklı gorebılsen olayları

Yasin kac cnm... Zamanla unutursun insAllah. Inan o erkekle evlide olsan onu mutlu edemezdin. Gözü gönlü disarda olan bir erkek. Birak sana fayda vermeyi inan kendine bile faydasi olamaz bu insanin. Eminim cok mutsuzdur hic süphem yok. Bundan sonraki seciminde insAllah yüzün güler. Bende andatma yoktu ama baska problemler vardi. Telefonunun kilidini degistirirdi ama annesiyle kiz kardesiyle özel konusuyordu diye aklima geliyor. Msn facebook herseyinin sifresini degistirdi. Ama aldaricani hic sanmiyorum.

yaşım 24 unuturum elbet ve tamda dedıgın gıbı kötü ruhlu bir insandı kendınede faydası yoktu suandada mutsuzluktan ölüyor ölsün gebersın umurumdada değil çekecek bana cektırdıklerını .... aslında bana kalben baglıydı o kadınada cocugunun anası dıye cocugu ıcın guyya vazgecemedı hadı ordan onu evde köle dıye kullanacaktı benıde dısarda gezıp tozup gonlunu eglıycektı cok sukur aklım basıma geldıde kurtuldum hos kurtulmus sayılmam arayıp soruyor ama acmıyorum ...

ve ınsanlar hıcte gorundugun gıbı degıller emın ol kocan dahı olsa kım olursa olsun ınsan yedıremesede bazen hıc ummadıgın olaylarla karsılasabılıyorsan allahım sana guc kuvvet versın ve hayırlısını versın cnm uzuldum durumuna cunkı dıyorumya benzerını ben yasadım ve bu adam o kadını defalarca hastahanelıkk etmıs cok sonralarda ogrendım kadının raporu var dusun yanı .....

Son düzenleme:
bu arada aldatmayan erkek oldugunu dusunmuyorum sadece fırsat bulamayan ve yakalanma korkusunu yasayanlar var südü bozuk bunların yuzde 80i böyle arkadas femınıst gıbı gelebılır ama degılım ınanın kı sadece onların boyle herseye kolaylıkla sahıp olmaları ve sahıp olduklarınında kıymetını bılmeyıp assagılamaları benı cılgına cevırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…