Hayır beslemiyorumcezasız tabi ki kalmamalı, eğer o adama karşı içinizde en ufak bir duygu beslemiyorsanız bence eşine derhal ekran görüntüsünü yollayın eşinin ne karakterde bir adam olduğunu bilmeli..
eskiden çıktığım biri vardı .bundan 3-4 sene önce .uzun süreli değildi.yalanlarını yakalayıp bitirmiştim .zaten çok hoşlanmıyordum.
Büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık.Beni engelledi hemen falan
Neyse bir kaç ay sonra engelimi kaldırmış .yazmadım asla muhattab olmadım.facebookuna bakayım dedim evlendiğini gördüm
Bu kişi bana faceden fake bir profilden msj yazmış.konuşalım falan diye.
Bende açıkcası eşine söylemeyi düşünüyorum.iş çeviriyor arkasından eşinin.ekran görüntüsü atıcam.
Bunu yapmalı mıyım?cezasız kalmasını istemiyorum..
Kadının bilmeue hakkı varEşine söyleyecek kadar abartmayın engelemişsiniz bitmiş gitmiş.
Valla canım ben bu tip erkeklere öfkeliyim evet
Hem pastam dursun hem karnım doysun o ne ala dimi
Ona kişisel bir öfkem yok
İlişkiyi bitiren bendim
Evlenmiş hala peşimde
Onu isteseydim ilişki yaşardım
Burdan ne yapmalıyım diye sormazdım bile
Çünkü bir işaretime bakar yani
Hırslı falan değilimEşini karıştırmana gerek yok ki. Hiç görmemiş gibi davran. Madem birşey hissetmiyorsun bu hırs neden onu çözemedim?
Ben karşılaşsam hiç oralı olmadan engellerim.
Burada konu açacak kadar mühim bir olay değil yani.
Hırslı falan değilim
Sadece hayatımda olan birşeyi paylaştım
Buraya konu açmak için nasıl bir derdim olsun isterdiniz??
Büyük dertlerim yok çok şükür..
+1000000000000000000000000Size şunu söylemek istiyorum aslında: Genel anlamda öfkeli, tepkili ve gerginsiniz. Cevaplarınızda sürekli savunma mekanizmanız ön planda. Bu noktada yoğunlaşmanız gereken sizce başkaları mı yoksa bu öfkeniz mi? Bunu o kadına iyilik olsun diye yapmayacağınız çok belli. İçinde iyilik olmayan niyetler de egodan başka bir şey barındırmaz.
O kadına söylersiniz ya da söylemezsiniz bu sizin kararınız. Bunlar çok kişisel tercihler. Ben sadece bunu yaparken kendi duygularınızın da farkında olmanız için yazdım.
Çünkü stalkladın falan diyorlarSize şunu söylemek istiyorum aslında: Genel anlamda öfkeli, tepkili ve gerginsiniz. Cevaplarınızda sürekli savunma mekanizmanız ön planda. Bu noktada yoğunlaşmanız gereken sizce başkaları mı yoksa bu öfkeniz mi? Bunu o kadına iyilik olsun diye yapmayacağınız çok belli. İçinde iyilik olmayan niyetler de egodan başka bir şey barındırmaz.
O kadına söylersiniz ya da söylemezsiniz bu sizin kararınız. Bunlar çok kişisel tercihler. Ben sadece bunu yaparken kendi duygularınızın da farkında olmanız için yazdım.
İntkiam değilBence söyleme çünkü minareyi çalan kılıfını hazırlarmis onun yalani hazirdir bu kiz benim sapigim pesimi birakmiyo bile diyebilir ugrasmaya degmez ama senin asıl amacin bi kadinin aldatildigini bilmesi gerektigi mi yoksa intikam mı?
Nerdeyse ben suçlu çıkıcambence söyle. diğerleri ile aynı fikirde değilim. bir yapan bir daha yapar eşinin bilmeye hakkı var
eskiden çıktığım biri vardı .bundan 3-4 sene önce .uzun süreli değildi.yalanlarını yakalayıp bitirmiştim .zaten çok hoşlanmıyordum.
Büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık.Beni engelledi hemen falan
Neyse bir kaç ay sonra engelimi kaldırmış .yazmadım asla muhattab olmadım.facebookuna bakayım dedim evlendiğini gördüm
Bu kişi bana faceden fake bir profilden msj yazmış.konuşalım falan diye.
Bende açıkcası eşine söylemeyi düşünüyorum.iş çeviriyor arkasından eşinin.ekran görüntüsü atıcam.
Bunu yapmalı mıyım?cezasız kalmasını istemiyorum..
İntkiam değil
Sadece bana musallat olmasın korksun istiyorum
Telepatiyle hissetmişTabii ki eşine söyle. Mesajlara hayret ettim ya, yok sen de aratmışsın hissetmiş de mesaj atmış, yok eşiyle ilişkisinden sana ne. Sana evli olduğu halde mesaj atan o ama ne olsun eşinin haberi olmasın kutsal yuvaları bozulmasın!! Zihniyeti aynen devam... İstediğimi aratırım, ister evliyi ister bekarı, sanki kimse kimseyi merak etmiyor stalklamıyor kendi hesaplarından. Kıza mesaj atmış işte apaçık. Evli olan ben miyim? Canının istediğini yap. İstersen eşine söyle, istersen söyleme. Ortada bozulmaması gereken kutsal yuva falan yok, adam kim bilir senden başka kimlere de mesaj atmıştır, zaten bir yerde patlar bunlardan biri eninde sonunda. Keyfin bilir, eşine söyleyip söylememek sana kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?