Eski çıktığım evli ve bana yazmış ..

Eşine söyleyecek kadar abartmayın engelemişsiniz bitmiş gitmiş.

cezasız tabi ki kalmamalı, eğer o adama karşı içinizde en ufak bir duygu beslemiyorsanız bence eşine derhal ekran görüntüsünü yollayın eşinin ne karakterde bir adam olduğunu bilmeli..
Hayır beslemiyorum
Zaten ben ayrılmıştım
Yapmayı düşünüyorum
Bir yandan da başıma bela almak istemiyorum
Öyle işte..

Eşini karıştırmana gerek yok ki. Hiç görmemiş gibi davran. Madem birşey hissetmiyorsun bu hırs neden onu çözemedim?
Ben karşılaşsam hiç oralı olmadan engellerim.
Burada konu açacak kadar mühim bir olay değil yani.

bence söyle. diğerleri ile aynı fikirde değilim. bir yapan bir daha yapar eşinin bilmeye hakkı var

Size şunu söylemek istiyorum aslında: Genel anlamda öfkeli, tepkili ve gerginsiniz. Cevaplarınızda sürekli savunma mekanizmanız ön planda. Bu noktada yoğunlaşmanız gereken sizce başkaları mı yoksa bu öfkeniz mi? Bunu o kadına iyilik olsun diye yapmayacağınız çok belli. İçinde iyilik olmayan niyetler de egodan başka bir şey barındırmaz.

O kadına söylersiniz ya da söylemezsiniz bu sizin kararınız. Bunlar çok kişisel tercihler. Ben sadece bunu yaparken kendi duygularınızın da farkında olmanız için yazdım.

Hırslı falan değilim
Sadece hayatımda olan birşeyi paylaştım
Buraya konu açmak için nasıl bir derdim olsun isterdiniz??
Büyük dertlerim yok çok şükür..

Hırslı falan değilim
Sadece hayatımda olan birşeyi paylaştım
Buraya konu açmak için nasıl bir derdim olsun isterdiniz??
Büyük dertlerim yok çok şükür..

Basit bir konu,insanlar sana yazma eşine diyor ama sen hala hırslı bir şekilde yazıcam bilsin istiyorum diyorsun!
Karıştırma yani zaten kadına kendini inandıracak ve kötü duruma girecek olan yine sen olucaksın.
Onlar bu sebepten boşanmayacak yani.

engelle bence devam ederse ekran görüntüsü aldığını ve bir daha rahatsız ederse önce eşine söyleyeceğini sonrada mahkemeye vereceğini söyle

+1000000000000000000000000

Bence söyleme çünkü minareyi çalan kılıfını hazırlarmis onun yalani hazirdir bu kiz benim sapigim pesimi birakmiyo bile diyebilir ugrasmaya degmez ama senin asıl amacin bi kadinin aldatildigini bilmesi gerektigi mi yoksa intikam mı?

Çünkü stalkladın falan diyorlar
Nerdeyse ben suçlu çıkıcam
Adam evlenmiş fakeden profil açmış eskilere yalvarıyor konuşmak için
Bende buna cevap yapıştırınca gergin sinirli oluyorum
Hanfendi benimde bir hayatım var
Yarın bu tacizlerine devam etmeyeceği ne malum?
Benim hayatımdaki kişinin bınları görüp aramızın bozulmayacağının garantisini kim veriyor bana

İntkiam değil
Sadece bana musallat olmasın korksun istiyorum

Yazışmaların tamamının bir kopyasını alıp eşine göndermelisinki eşinin nasıl bir insan olduğunu ve ilk fırsatta başına gelebilecekleri bilmesi açısından iyi olur ama mümkünse fake bir hesap ile göndermeye çalışın ki yuva yıkan konumuna düşmeyin

Tabii ki eşine söyle. Mesajlara hayret ettim ya, yok sen de aratmışsın hissetmiş de mesaj atmış, yok eşiyle ilişkisinden sana ne. Sana evli olduğu halde mesaj atan o ama ne olsun eşinin haberi olmasın kutsal yuvaları bozulmasın!! Zihniyeti aynen devam... İstediğimi aratırım, ister evliyi ister bekarı, sanki kimse kimseyi merak etmiyor stalklamıyor kendi hesaplarından. Kıza mesaj atmış işte apaçık. Evli olan ben miyim? Canının istediğini yap. İstersen eşine söyle, istersen söyleme. Ortada bozulmaması gereken kutsal yuva falan yok, adam kim bilir senden başka kimlere de mesaj atmıştır, zaten bir yerde patlar bunlardan biri eninde sonunda. Keyfin bilir, eşine söyleyip söylememek sana kalmış.

İntkiam değil
Sadece bana musallat olmasın korksun istiyorum

İşte ben de musallat olmasin diye diyorum o zaten arsız belli karisinin ogrenmesinden korkan yazmaz engellemissin daha bisey yapamaz yaparsa o zaman rezil edersin herkese ama sen bilirsin yine de tabi

Yapmalısınız tabiki ama hiç bir açıklama yapmayın sadece ekran fotosunu çekip yollayın tabiki başka bir hesaptan

Telepatiyle hissetmiş
Bir kere whatsaptan engellemişti ve bir kaç ay sonra açmıştı yani teli vardı bende
Dikkatimi çekmesi doğal yani
Evlendiğinide bilmiyordum
Anlamıyorlar
Çünkü kendi eşleride bunu yapmış heralde yapmasından korkuyorlar yada
Kendileri bilmemeyi tercih ettikleri içinde o kadının da bilmemesini istiyorlar
Benim de bir hayatım var bekar olsam da
Böyle rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok
İstersem eşini geçtim veririm savcılığa rezik olurlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…