Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

opuyorumnanaktan

:kedi:

vavvv peyniri kirazla yersin artık kaydirigubbakcemile3
sende mi simit alamadın kaydirigubbakcemile3

aaaa üstüme iyilik
ben mi açmışım :kedi:

Tabe sen açtın:umursamaz:

Kovaylan kocişinin sütüne su atmıyor muydun yoksa:sinifsinif:

kızlar geldim
bana lojman çıkmış alınyazımsın
dilekçe yazdım istemiyorum diye
nu arada şeker hayırlı olsun yeni aldıkların
çantan ve cüzdanın hayırlı olsun canım

Tabe sen açtın:umursamaz:

Kovaylan kocişinin sütüne su atmıyor muydun yoksa:sinifsinif:
evet ben atıyordum laelaelaelaelae
ama oda bana atıyor :umursamaz:
bu arada stickerların çok güzel canımopuyorumnanaktan

kırmızı kelebek olan çok hoş bende istiyom ondan ya.burda bulabilirimiyim acaba.oturma odam siyah beyaz azcıkta kırmızı var.kırmızı çok açar odamı.

GÜLE GÜLE JAZMıNCıĞıM
YıNE BEKLERıZ opuyorumnanaktan

Kekulacım kendinde yapabilirsin cnm.Bir reklamcıya veya büyük bir kırtasiyeye git yapışkanlı kağıt istiyorum de istediğin boyutta kestir üstüne deseni çiz kes istediğin yere yapıştır çok çok ekonomik olacak inan.

Bu arada evinin resimleri noldu ekledin mi?

canım stickerların hepsi brbirinden güzel seçemedim bilee
kırmızı kelebek olan çok hoş bende istiyom ondan ya.burda bulabilirimiyim acaba.oturma odam siyah beyaz azcıkta kırmızı var.kırmızı çok açar odamı.
bencede
kızlar tekrar ben geldim....sizinle paylaşmak istedigim bi şey var...cok şaşkınım.....

canım hoşgeldin anlatsanaa noldu kafamçokkarıştı

kızlar geldim
bana lojman çıkmış alınyazımsın
dilekçe yazdım istemiyorum diye
nu arada şeker hayırlı olsun yeni aldıkların
çantan ve cüzdanın hayırlı olsun canım

canım saol
hadi yaa
ee sen istemediysen nasıl oldu
ne saçma bu devletin işleri
ee şimdi napcan
taşıncanmı
yoksa red mi ?

nası yani oziiii
bu süper bişeyyyy :))))
çabuk anlatsanaaa :))))))

evet ben atıyordum laelaelaelaelae
ama oda bana atıyor :umursamaz:
bu arada stickerların çok güzel canımopuyorumnanaktan

:roflol:

Canım benim değil stickerlar nette buldum:)

Kırmızı çok hoş olur canım.Mısranın da dediği gibi kendin yapabilirsin,gerçi bunların fiyatları da çok uçuk değil ama..

kızlar tekrar ben geldim....sizinle paylaşmak istedigim bi şey var...cok şaşkınım.....

Aaaa...ne kadar güzel bir haber canım.

canım stickerların hepsi brbirinden güzel seçemedim bilee

bencede

canım hoşgeldin anlatsanaa noldu kafamçokkarıştı

Evet canımcım hepsi çok güzel de.Yakında ev sticker dükkanına döncekkaydirigubbakcemile3

Bu arada evdeyim benopuyorumnanaktan

EEEEEEE ozi yazdın kaçtın???????

hayatım ben o gün kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif cıktı....fakat benim doktorum yoktu bi seminerdeymiş digeri ilgilendi...bana dediki tevfik hoca geldiginde sizinle iletişime gecer detaylı bi şekilde tahlil ister dedi....bende hocayı aradım pazartesi ögleden önce boşum önümüzdeki pazartesi gelirimyanınıza dedim ...bugün hoca gelmişve benden alınan son kan degerlerini incelemiş önce beni aramış ben dersteydim acamadım sonra eşimi aramış ve demiş ki ancak 4. haftada kesinleşir fakat % 80 ikiz gibi görünüyo demiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…