hayatım ben o gün kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif cıktı....fakat benim doktorum yoktu bi seminerdeymiş digeri ilgilendi...bana dediki tevfik hoca geldiginde sizinle iletişime gecer detaylı bi şekilde tahlil ister dedi....bende hocayı aradım pazartesi ögleden önce boşum önümüzdeki pazartesi gelirimyanınıza dedim ...bugün hoca gelmişve benden alınan son kan degerlerini incelemiş önce beni aramış ben dersteydim acamadım sonra eşimi aramış ve demiş ki ancak 4. haftada kesinleşir fakat % 80 ikiz gibi görünüyo demiş....
Çok sevindim canım.İnşallah ikizdir ve ikisini Allah kucağına almayı nasip eder:Saruboceq::Saruboceq:
yok aşılama falan degil ve her ikimizdede ailede ikiz yok...
valla kızz stickercı jazmin deriz artıksana ::)):roflol:
Canım benim değil stickerlar nette buldum:)
Kırmızı çok hoş olur canım.Mısranın da dediği gibi kendin yapabilirsin,gerçi bunların fiyatları da çok uçuk değil ama..
Aaaa...ne kadar güzel bir haber canım.
Evet canımcım hepsi çok güzel de.Yakında ev sticker dükkanına döncekkaydirigubbakcemile3
Bu arada evdeyim benopuyorumnanaktan
hayatım ben o gün kanda gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif cıktı....fakat benim doktorum yoktu bi seminerdeymiş digeri ilgilendi...bana dediki tevfik hoca geldiginde sizinle iletişime gecer detaylı bi şekilde tahlil ister dedi....bende hocayı aradım pazartesi ögleden önce boşum önümüzdeki pazartesi gelirimyanınıza dedim ...bugün hoca gelmişve benden alınan son kan degerlerini incelemiş önce beni aramış ben dersteydim acamadım sonra eşimi aramış ve demiş ki ancak 4. haftada kesinleşir fakat % 80 ikiz gibi görünüyo demiş....
ne çabuk gittin jasminciğim eve
canım benim kafam cok karıştı ya....hep tek cocuk üzerine bi hayat düşünmüştüm...kendimi bi garip hissediyorum...dr a da ulaşamıyorum sinir oldum ya.....
hayırlı olsun özicim
ne güzel ya
sevindim senin adına
hayırlısı hakkında
valla kızz stickercı jazmin deriz artıksana ::))
yaa bu süper bi haber bence, keşke banada bu müjdeyi verse dr. seneye :))
ama önemli olan sence ? sen istiyomusun ikiz ? sende ne etkisi yaptı
am süper bişey bu yaa alkisalkisalkis alkisalkisalkisopuyorumnanaktan
jazmn hakkaten ne çabuk gittin eve yaa :))
ozicim hoşgeldin hayırlı olsun canım
allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın inşallah..
mısracım resimleri koyamadım fotoraf makinemin bağlantı kablosu aydında kalmış:)
canım benim çok mutlu oldumkızlar tekrar ben geldim....sizinle paylaşmak istedigim bi şey var...cok şaşkınım.....
canım geçen sene istiyorum diye form doldurdumcanım saol
hadi yaa
ee sen istemediysen nasıl oldu
ne saçma bu devletin işleri
ee şimdi napcan
taşıncanmı
yoksa red mi ?
olsun çok zevklisin opuyorumnanaktan:roflol:
Canım benim değil stickerlar nette buldum:)
Kırmızı çok hoş olur canım.Mısranın da dediği gibi kendin yapabilirsin,gerçi bunların fiyatları da çok uçuk değil ama..
Aaaa...ne kadar güzel bir haber canım.
Evet canımcım hepsi çok güzel de.Yakında ev sticker dükkanına döncekkaydirigubbakcemile3
Bu arada evdeyim benopuyorumnanaktan
Canımcım araba var.Araba olmasa 1 saatte anca gelirdim
Canım herşeyde bir hayır vardır ...Eminim 2 çocukla da süper bir hayatın oluryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?