Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Çok sevindim canım.İnşallah ikizdir ve ikisini Allah kucağına almayı nasip eder:Saruboceq::Saruboceq:

Çok sevindim canım.İnşallah ikizdir ve ikisini Allah kucağına almayı nasip eder:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim kafam cok karıştı ya....hep tek cocuk üzerine bi hayat düşünmüştüm...kendimi bi garip hissediyorum...dr a da ulaşamıyorum sinir oldum ya.....

ozicim hoşgeldin hayırlı olsun canım
allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın inşallah..

valla kızz stickercı jazmin deriz artıksana ::))

yaa bu süper bi haber bence, keşke banada bu müjdeyi verse dr. seneye :))

ama önemli olan sence ? sen istiyomusun ikiz ? sende ne etkisi yaptı

am süper bişey bu yaa alkisalkisalkis alkisalkisalkisopuyorumnanaktan

ozi bence de çok güsel ya.ne güzel bir anda iki evladın birden olur.ben hep ikiz istemişimdir.sağlıklı sıhatli olunda sende bebişlerinde sorun yok demektirr.

ne çabuk gittin jasminciğim eve

Canımcım araba var.Araba olmasa 1 saatte anca gelirdim

canım benim kafam cok karıştı ya....hep tek cocuk üzerine bi hayat düşünmüştüm...kendimi bi garip hissediyorum...dr a da ulaşamıyorum sinir oldum ya.....

Canım herşeyde bir hayır vardır ...Eminim 2 çocukla da süper bir hayatın oluryerimseniben

mısracım resimleri koyamadım fotoraf makinemin bağlantı kablosu aydında kalmış:)

jazmn hakkaten ne çabuk gittin eve yaa :))

Canım otobandan hemen geliyorum eve,eğer araba olmasa 1 saatte ancak gelrdim evime:umursamaz:

Canım elbette ikiz adı üzerinde çift zorluk ama bir taşla iki kuş vurmuş gibi olacağın içinde çok güzel.
Moralini bozma dur bakalım ne çıkacak

ozicim hoşgeldin hayırlı olsun canım
allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın inşallah..

sagol canım darısı sizlere....

yaa bu süper bi haber bence, keşke banada bu müjdeyi verse dr. seneye :))

ama önemli olan sence ? sen istiyomusun ikiz ? sende ne etkisi yaptı

am süper bişey bu yaa alkisalkisalkis alkisalkisalkisopuyorumnanaktan[/QUOTE]

ya hiç düşünmedigim bişeydi..garip hissediyorum...yani mutluyum ama yinede hazmedemedim bu haberi...

kızlar tekrar ben geldim....sizinle paylaşmak istedigim bi şey var...cok şaşkınım.....
canım benim çok mutlu oldum
şaşırdım
ailede ikiz yok öyle mi??
şansa bak ya

canım saol
hadi yaa
ee sen istemediysen nasıl oldu
ne saçma bu devletin işleri
ee şimdi napcan
taşıncanmı
yoksa red mi ?
canım geçen sene istiyorum diye form doldurdum
ne bilim hemen çıkacağını
bizde biraz sıkıntı var
sizdeki kadar lojman yok ya
zor çıkıyor
boşalmış,bende istemedim
ev var ya
olmayan faydalansın

olsun çok zevklisin opuyorumnanaktan

Canımcım araba var.Araba olmasa 1 saatte anca gelirdim

Canım herşeyde bir hayır vardır ...Eminim 2 çocukla da süper bir hayatın oluryerimseniben

ya hep tek cocuklu hayallerim oldu...yükseklisansı tamamladıktan sonra adı topaç olacak bi kreş acıp bebegimle oraya gidip gelen bi hayat düşünmüştüm...şimdi nasıl olacak ya....

ıkiz deyince aklıma geldi bu arada arkadaşlar pamuğu angel arkadaşımız kaç gündür arıyor ama ulaşamıyor endişelenmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…