ya hep tek cocuklu hayallerim oldu...yükseklisansı tamamladıktan sonra adı topaç olacak bi kreş acıp bebegimle oraya gidip gelen bi hayat düşünmüştüm...şimdi nasıl olacak ya....
ozi bence de çok güsel ya.ne güzel bir anda iki evladın birden olur.ben hep ikiz istemişimdir.sağlıklı sıhatli olunda sende bebişlerinde sorun yok demektirr.
canım benim çok mutlu oldum
şaşırdım
ailede ikiz yok öyle mi??
şansa bak ya
canım geçen sene istiyorum diye form doldurdum
ne bilim hemen çıkacağını
bizde biraz sıkıntı var
sizdeki kadar lojman yok ya
zor çıkıyor
boşalmış,bende istemedim
ev var ya
olmayan faydalansın
olsun çok zevklisin opuyorumnanaktan
ya hep tek cocuklu hayallerim oldu...yükseklisansı tamamladıktan sonra adı topaç olacak bi kreş acıp bebegimle oraya gidip gelen bi hayat düşünmüştüm...şimdi nasıl olacak ya....
İkisiyle gidip geleceksin işte,ayrıca ikiz bebekleri büyütmekteki en büyük zorluk maddi sıkıntılardır bu da sizde yok şükret bence cnm
Şeniz
Tabii ki hepimiz tek çocuklu bir aile hayal ediyoruzdur.Yani bir çoğumuz;ama Allah'tan gelen birşey canım.Sen çocuk istiyordun ve Allah sana ikisini birden verdi.Bundan daha mutlu ne olabilir ki.Şuan çok şaşkınsın ve doğal olarak ne tepki vereceğini bilemiyorsun.Sen de iki çocuğunla beraber gidersin anaokulunuzaopuyorumnanaktan Ne güzel genç yaşta iki çocuk sahibi olan süper bir anne olacaksın
aladım canım, sen arabanlamı gdip geliyosun alkisalkisalkisCanım otobandan hemen geliyorum eve,eğer araba olmasa 1 saatte ancak gelrdim evime:umursamaz:
canım kucağına adığında eminim iyiki alla beni buna layık görmüş diyeceksinsagol canım darısı sizlere....
ya hiç düşünmedigim bişeydi..garip hissediyorum...yani mutluyum ama yinede hazmedemedim bu haberi...
o şanstan bende istiyorummm :umursamaz:canım benim çok mutlu oldum
şaşırdım
ailede ikiz yok öyle mi??
şansa bak ya
canım geçen sene istiyorum diye form doldurdum
ne bilim hemen çıkacağını
bizde biraz sıkıntı var
sizdeki kadar lojman yok ya
zor çıkıyor
boşalmış,bende istemedim
ev var ya
olmayan faydalansın
olsun çok zevklisin opuyorumnanaktan
keşke benimde ikizlerim olsa ne güzel allah sevgili kuluymuşsun oziciğim
Bitsede kurtulsak çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Yarın izinliyim sabah hastaneye gidip ayrıntılı bir test yaptıracağım şu bitkinliğim halsizliğim nedenmiş öğrenmek için.
mısracığım şişkinliğin biraz olsun geçti mi canım
kansızlık felan olmasın
belki sende hamilesindir.....kaydirigubbakcemile5
evet ya nolduki ?İkiz deyince aklıma geldi bu arada arkadaşlar pamuğu angel arkadaşımız kaç gündür arıyor ama ulaşamıyor endişelenmeye başladım
oo süper vallaAlınyazımcım evet canım arada arabamı alıyorum.Pek olmamak kaydıyla.Ama bugün aldım;çünkü kociş bugün işine geç gitti.Genelde kocişle gidiyoruz.
Ben de trafiği pek sevmiyorum.Bir de bayansan işin çok zor.lmaz:Ama otobandan evime gidip geldiğim için problem olmuyor
canım allah razı olsun vallaalınyazımsın senin içinde dua ederim canım inşallah allah sanada nasip eder.....
Bitsede kurtulsak çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Yarın izinliyim sabah hastaneye gidip ayrıntılı bir test yaptıracağım şu bitkinliğim halsizliğim nedenmiş öğrenmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?