Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

bencede mısranın dediği gibi bir taşla iki kuş
bende tekrar hamile kalmamış olursun
gerçi kaç çocuk düşünüyordun bilmiyorum ama

ya hep tek cocuklu hayallerim oldu...yükseklisansı tamamladıktan sonra adı topaç olacak bi kreş acıp bebegimle oraya gidip gelen bi hayat düşünmüştüm...şimdi nasıl olacak ya....

İkisiyle gidip geleceksin işte,ayrıca ikiz bebekleri büyütmekteki en büyük zorluk maddi sıkıntılardır bu da sizde yok şükret bence cnm

Şeniz

ya hep tek cocuklu hayallerim oldu...yükseklisansı tamamladıktan sonra adı topaç olacak bi kreş acıp bebegimle oraya gidip gelen bi hayat düşünmüştüm...şimdi nasıl olacak ya....

Tabii ki hepimiz tek çocuklu bir aile hayal ediyoruzdur.Yani bir çoğumuz;ama Allah'tan gelen birşey canım.Sen çocuk istiyordun ve Allah sana ikisini birden verdi.Bundan daha mutlu ne olabilir ki.Şuan çok şaşkınsın ve doğal olarak ne tepki vereceğini bilemiyorsun.Sen de iki çocuğunla beraber gidersin anaokulunuzaopuyorumnanaktan Ne güzel genç yaşta iki çocuk sahibi olan süper bir anne olacaksın

İkisiyle gidip geleceksin işte,ayrıca ikiz bebekleri büyütmekteki en büyük zorluk maddi sıkıntılardır bu da sizde yok şükret bence cnm

ya dogru söylüyosunda yani ben cidden bunu hiç düşünmemiştim...o kadar göktaşı oldu ki hayatıma....inanamıyorum...yani olumlu yada olumsuz yanlarını düşünebilecek durumda degilim...

dogru söylüyosun bitanem ama su an algılayamıyorum pek dogruyu yanlışı güzeli çirkini....

Canım otobandan hemen geliyorum eve,eğer araba olmasa 1 saatte ancak gelrdim evime:umursamaz:
aladım canım, sen arabanlamı gdip geliyosun alkisalkisalkis
ben daha sadece birkez trafiğe çıktım
arabamızı alınca çıkarım artık koçişi bekliyırum

sagol canım darısı sizlere....

ya hiç düşünmedigim bişeydi..garip hissediyorum...yani mutluyum ama yinede hazmedemedim bu haberi...
canım kucağına adığında eminim iyiki alla beni buna layık görmüş diyeceksin
tabi zor olacak ama dünyanın en güzel şeyi bir çocuk sahibi olmak
hele bir anda 2 bebeği sahip olmak çok daha güzeli
benimde kardeşlerim ikiz
annemler 2 tane isterken allah 3 evlat nasip etmiş
şuanda memnunlar
eminim sende iyiki diyeceksin opuyorumnanaktan
biraz zor ama olsun
üstesinden geleceğine eminim
bu haberin üzerine banada dua et benimde ikizlerim olsun
ama bi kız bi erkek kaydirigubbakcemile3
o şanstan bende istiyorummm :umursamaz:
anladım canım bencede evi olmayana daha makbule geçer
en iyisini yapmışsın tebrikler alkisalkisalkis

şimdi 2.yide koyacaksın o tabloya dahada renkli olacak
emin ol
allah herkese nasip etmez bunu
şanslı kuluymuşsun valla ne güzel

Alınyazımcım evet canım arada arabamı alıyorum.Pek olmamak kaydıyla.Ama bugün aldım;çünkü kociş bugün işine geç gitti.Genelde kocişle gidiyoruz.

Ben de trafiği pek sevmiyorum.Bir de bayansan işin çok zor.lmaz:Ama otobandan evime gidip geldiğim için problem olmuyor

Bitsede kurtulsak çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Yarın izinliyim sabah hastaneye gidip ayrıntılı bir test yaptıracağım şu bitkinliğim halsizliğim nedenmiş öğrenmek için.

mısracığım şişkinliğin biraz olsun geçti mi canım
kansızlık felan olmasın

mısracığım şişkinliğin biraz olsun geçti mi canım
kansızlık felan olmasın

Eh işte biraz azaldı cnm cumartesi kist ilaçlarıma başlıyorum,haplar bitince tekrar regl olacakmışım o zaman dr a gideceğim durum belli olacak halen var lar mı yok olmuşlar mı

belki sende hamilesindir.....kaydirigubbakcemile5

Yok cnm ne yazık ki şu anda regl yim.Senin haberin yok yumurtalığımda ikiz kist çıktı biri patladı ölümden döndüm şimdi tedavi olacağım.
Bizim bebiş çok sıkıntılı vede uzun bir tedavi sürecinden sonra gelecek gibi görünüyor

İkiz deyince aklıma geldi bu arada arkadaşlar pamuğu angel arkadaşımız kaç gündür arıyor ama ulaşamıyor endişelenmeye başladım
evet ya nolduki ?

oo süper valla
bencede iyi valla herkes için
inş bende seneye alcam koçişten arabayı gelcem işe
şimdi araba bakıyoruz
aralıkta borç bitiyo
zaten eşim zorla mehir olarak araba iste demişti
şimdide tüh yaa sen bana arabayıda vermezsin diyo kaydirigubbakcemile3
alınyazımsın senin içinde dua ederim canım inşallah allah sanada nasip eder.....
canım allah razı olsun valla
inş çok iyi bi anne olacaksın
şok olman çok normal
beklemediğin bişey di sonuçta
mesela ben şuan hamile kalsam senle aynı tepkiyi veririm
sende 2 tane düşünmediğin için haklısın
ama zaman herşeyin ilacı
eminim bu sonuç seni mutlu edecek opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bitsede kurtulsak çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Yarın izinliyim sabah hastaneye gidip ayrıntılı bir test yaptıracağım şu bitkinliğim halsizliğim nedenmiş öğrenmek için.

şimdiden geçmiş olsun mısra
umarım önemli bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…