Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Aman tatlım ,iddaa oynamıştı kendini kaptırmıştı ,oynadığı takımlar tutmayınca epeyce canı sıkılmış :)

Ozi noldu ulaştın mı dr'a?

ozii hoşgeldiniz cnm arkadaşım çok sevindim bebişine tebrik ederim cnmm dikkat et kendine olurmuu

Aman tatlım ,iddaa oynamıştı kendini kaptırmıştı ,oynadığı takımlar tutmayınca epeyce canı sıkılmış :)

Ozi noldu ulaştın mı dr'a?
evet canım eşime söylediginin aynısını söyledi pazartesi gidicem tekrar kan tahlilleri yapılacak...ama %80 çogul gebelik dedi....
ozii hoşgeldiniz cnm arkadaşım çok sevindim bebişine tebrik ederim cnmm dikkat et kendine olurmuu

sagol canım sende dikkat et kendine...

benimde moralim bozuk.eşimiz babası bizde kalıyodu arefeden beri ablası geldi siirtten evlerinde yer olmadığı için.babası ile tartıştılar az önce babası da gitti.tartışma konusu da babasının yıllardır almadığı almak için uğraşmadığı miras melesesi.almıcam kardeşlerime bırakcam diyo eşimin babası.
o arsanın paraları olmazsa biz ASLA ev alamayız.ve kira da kalırız ve eşimin maaşı hem kiraya hem ev geçimine yetmez.zaten şu an eşimin ailesi veriyo kirayı.ben biliyodum ya hayatta ev sahibi olamıcaz biz.kaç yıl evlilik işini ağordan almalarından belliydi.ev alınca evlenin deyip duruyolardı da

sıkma canını boşver...dur bakalım allah büyük....

elvan cım Allah başka bir kapı açar belki cnm sıkma canını ama senin adına üzüldüm sen calışıyormuydun sade eşin mi çalışıyor şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…