cssa Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 3.329 0 116 Sivas 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.801 ışıkları kapatıoruzzz bakınn bizden sonra gelen olursa kapatsın şu ışıkları yaaa yazıkk günah :) hade ii gecelerrr
ışıkları kapatıoruzzz bakınn bizden sonra gelen olursa kapatsın şu ışıkları yaaa yazıkk günah :) hade ii gecelerrr
cssa Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 3.329 0 116 Sivas 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.802 kız poka çekil git yat işten geç geldin yinede girmiş kkya yaaa hadi uyuuu
cssa Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 3.329 0 116 Sivas 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.803 kız poka çekil git yat işten geç geldin yinede girmiş kkya yaaa hadi uyuuu
pokahontas RabbimEYLÜL'ÜM ve NİSAN'IM sana emanet 🙏 Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 4.913 401 698 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.804 cssa ışıklar sönük kızzzz senmi kapadın görmiomm bişi :)
E EU2 Ziyaretçi 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.805 Günaydın hayırlı cumalar canlarım. Gününüzün mutlu geçmesi dileğiyleopuyorumnanaktan
pokahontas RabbimEYLÜL'ÜM ve NİSAN'IM sana emanet 🙏 Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 4.913 401 698 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.806 günaydın canlarımmmm:)) jasminn erkencisin bugün :)
E EU2 Ziyaretçi 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.807 pokahontas .!.: günaydın canlarımmmm:)) jasminn erkencisin bugün :) Genişletmek için tıkla... Günaydın şekerim.Siz kapattınız ben açtım bugünkaydirigubbakcemile3 Zaten topic açıcıları olarak kabul ediyorum Angel ve benikaydirigubbakcemile2
pokahontas .!.: günaydın canlarımmmm:)) jasminn erkencisin bugün :) Genişletmek için tıkla... Günaydın şekerim.Siz kapattınız ben açtım bugünkaydirigubbakcemile3 Zaten topic açıcıları olarak kabul ediyorum Angel ve benikaydirigubbakcemile2
E EU2 Ziyaretçi 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.808 Dirim koş koşşşşş simit tükenmeden al kızkaydirigubbakcemile3
E EU2 Ziyaretçi 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.809 _angel .!.: seni seviyorum jasminnnopuyorumnanaktan iyi akşamlar canım kolay gelsinnopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... Ben de seni seviyorum cicişŞeniz
_angel .!.: seni seviyorum jasminnnopuyorumnanaktan iyi akşamlar canım kolay gelsinnopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... Ben de seni seviyorum cicişŞeniz
pokahontas RabbimEYLÜL'ÜM ve NİSAN'IM sana emanet 🙏 Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 4.913 401 698 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.810 valla jasmin bende sabah sabah simite koştum :)))
E EU2 Ziyaretçi 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.811 pokahontas .!.: valla jasmin bende sabah sabah simite koştum :))) Genişletmek için tıkla... Dün akşamüstü çıktı fırından taze taze:hulya: Yanına da bir açık çay,bir de karper peynir ve nutellakaydirigubbakcemile2
pokahontas .!.: valla jasmin bende sabah sabah simite koştum :))) Genişletmek için tıkla... Dün akşamüstü çıktı fırından taze taze:hulya: Yanına da bir açık çay,bir de karper peynir ve nutellakaydirigubbakcemile2
pokahontas RabbimEYLÜL'ÜM ve NİSAN'IM sana emanet 🙏 Kayıtlı Üye 13 Ocak 2009 4.913 401 698 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.812 ohhhhhhhh değmeyin keyfimize dimi :)
E EU2 Ziyaretçi 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.813 pokahontas .!.: ohhhhhhhh değmeyin keyfimize dimi :) Genişletmek için tıkla... Aynen şekerimopuyorumnanaktan
pokahontas .!.: ohhhhhhhh değmeyin keyfimize dimi :) Genişletmek için tıkla... Aynen şekerimopuyorumnanaktan
kekula Rabbime emanetsin bebeğim Kayıtlı Üye 25 Mart 2009 1.314 0 116 Aydın 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.814 GÜnaydınnn bıtmeden bende sımıt Çay falan aldım:)))
dirim Nirvana Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2008 12.350 1.662 773 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.815 Günaydın kızlar herkese günaydınnn opuyorumnanaktan angel canımmm benim simit için teşekkür ederim opuyorumnanaktan teolog canımmm benim simit için sana da teşekkür ederim zemuszemuskaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar herkese günaydınnn opuyorumnanaktan angel canımmm benim simit için teşekkür ederim opuyorumnanaktan teolog canımmm benim simit için sana da teşekkür ederim zemuszemuskaydirigubbakcemile3
E EU2 Ziyaretçi 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.816 kekula .!.: GÜnaydınnn bİtmeden bende sİmİt Çay falan aldım:))) Genişletmek için tıkla... Günaydın afiyet olsun şekerimopuyorumnanaktan
kekula .!.: GÜnaydınnn bİtmeden bende sİmİt Çay falan aldım:))) Genişletmek için tıkla... Günaydın afiyet olsun şekerimopuyorumnanaktan
E EU2 Ziyaretçi 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.817 dirim .!.: Günaydın kızlar herkese günaydınnn opuyorumnanaktan angel canımmm benim simit için teşekkür ederim opuyorumnanaktan teolog canımmm benim simit için sana da teşekkür ederim zemuszemuskaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... Günaydın şekerim.Nasılsın?opuyorumnanaktan
dirim .!.: Günaydın kızlar herkese günaydınnn opuyorumnanaktan angel canımmm benim simit için teşekkür ederim opuyorumnanaktan teolog canımmm benim simit için sana da teşekkür ederim zemuszemuskaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... Günaydın şekerim.Nasılsın?opuyorumnanaktan
_angel meleğim gel annene:) Kayıtlı Üye 2 Mart 2009 6.875 0 156 41 Ankara 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.818 yavru kuşlar dün akşam ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi:))) jazmin .!.: Günaydın hayırlı cumalar canlarım. Gününüzün mutlu geçmesi dileğiyleopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... günaydın jasminim nasılsın hayatım pokahontas .!.: günaydın canlarımmmm:)) jasminn erkencisin bugün :) Genişletmek için tıkla... günaydın pokiş nbr? jazmin .!.: Günaydın şekerim.Siz kapattınız ben açtım bugünkaydirigubbakcemile3 Zaten topic açıcıları olarak kabul ediyorum Angel ve benikaydirigubbakcemile2 Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile2 jazmin .!.: Ben de seni seviyorum cicişŞeniz Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan dirim .!.: Günaydın kızlar herkese günaydınnn opuyorumnanaktan angel canımmm benim simit için teşekkür ederim opuyorumnanaktan teolog canımmm benim simit için sana da teşekkür ederim zemuszemuskaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... günaydın dirimcim nasılsın rica ederim cnm afiyet olsunkaydirigubbakcemile3
yavru kuşlar dün akşam ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi:))) jazmin .!.: Günaydın hayırlı cumalar canlarım. Gününüzün mutlu geçmesi dileğiyleopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... günaydın jasminim nasılsın hayatım pokahontas .!.: günaydın canlarımmmm:)) jasminn erkencisin bugün :) Genişletmek için tıkla... günaydın pokiş nbr? jazmin .!.: Günaydın şekerim.Siz kapattınız ben açtım bugünkaydirigubbakcemile3 Zaten topic açıcıları olarak kabul ediyorum Angel ve benikaydirigubbakcemile2 Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile2 jazmin .!.: Ben de seni seviyorum cicişŞeniz Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan dirim .!.: Günaydın kızlar herkese günaydınnn opuyorumnanaktan angel canımmm benim simit için teşekkür ederim opuyorumnanaktan teolog canımmm benim simit için sana da teşekkür ederim zemuszemuskaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... günaydın dirimcim nasılsın rica ederim cnm afiyet olsunkaydirigubbakcemile3
dirim Nirvana Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2008 12.350 1.662 773 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.819 iyiyim jazminim sen nasılsın? bugün okula didiyommmmmmmmmmm:gitme:
E EU2 Ziyaretçi 2 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi teolog #5.820 _angel .!.: yavru kuşlar dün akşam ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi:))) günaydın jasminim nasılsın hayatım günaydın pokiş nbr? kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan günaydın dirimcim nasılsın rica ederim cnm afiyet olsunkaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... İyiyim şekercim.Sen nasılsın?
_angel .!.: yavru kuşlar dün akşam ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi:))) günaydın jasminim nasılsın hayatım günaydın pokiş nbr? kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan günaydın dirimcim nasılsın rica ederim cnm afiyet olsunkaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... İyiyim şekercim.Sen nasılsın?