Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

ben de kocişin hırkasının fermuarını çekeyim derken boynunu fermuara kaptırmıştım

Şimdi alınyazımsın ve kocişi pamıkşekeri beraber yiceklermiş;tam yerkene sen git kocişinin dudağını kap.Bir de bırakmıyormuş pamıkşeker diye.Sonuç kocişinin dudak gitmiş:roflol:

kızlar iyi akşamlar
iyi tatiller
öpüyorum hepinizi
mutlu aşk dolu geceler hepinize
sizi seviyorum hemde çook :))

İyi akşamlar canım.
İyi haftasonları sana.Pardon size:asigim:

Ben de seni çoook seviyorum canımŞeniz

bende çıkıyorum kızlar hayırlı akşamlar iyi hafta sonları kendinize iyi bakın allaha emanet olun bu arada eltim çocuğu salıncaktan düşmüş kafası yaralmış

ben de kocişin hırkasının fermuarını çekeyim derken boynunu fermuara kaptırmıştım

akannehirakannehir

Ay çok acımıştır canım yafisfisfis

bende çıkıyorum kızlar hayırlı akşamlar iyi hafta sonları kendinize iyi bakın allaha emanet olun bu arada eltim çocuğu salıncaktan düşmüş kafası yaralmış

İyi hafta sonları canım sana da:a015:

Çok geçmiş olsun canım.a.s.

Ben de çıkıyorum kızlar.

Hepinize iyi haftasonları diliyorum sevdiklerinizle....:asigim:

Eğer bir kusurum varsa affola:kedi:,sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan

Amannn geç kalmışım herkesler gitmiş yarın akşam bir yere yemeğe davetliyim revani yapayım diye kalkmıştım.Bugün yapmam gerekiyordu çünkü bu akşam yakın arkadaşlarımızda kalacağız kocişle yarın akşamüzeri ancak gelebilirim eve.

Dirim mi sormuştum acep,guatr test sonuçlarında belli oldu cnm.
Kistlerde hem ultrason hem test sonucuna göre belli oldu

angelim ben ısırdım koçişim dudağını
öpmeden değil yani
güya pamuk şeker yiyecektik :((

:)))

angelcığım bildiğim için yolladım zaten
gülümse biraz:)))
kızlar ben çıkıyorummm
iyi haftasonları diliyorum efendim :)

sağol bebişimm:))

iyi akşamlar
iyi hafta sonları

akannehirakannehir

Ben de çıkıyorum kızlar.

Hepinize iyi haftasonları diliyorum sevdiklerinizle....:asigim:

Eğer bir kusurum varsa affola:kedi:,sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan

iyi akşamlarım
canım
öpüyrum kocamannopuyorumnanaktan

kızlaaarrrrrrr kociş iş buldu sonunda çok mutluyum hemen sizinle paylaşayım dedim

hayırlı olsun canım
tebrik ederim ama işi yok muydu ki eşinin

Son düzenleme:
evet cnm işi yoktu bir yağ fabrikası için uğraşıyordu çok şükür sonunda oldu bu rada tesekkürler tebrik için

kimsecikler yok tabi.bu saatte kimse olmaz zati burda:)nese ben mi kapatsam ne ışıkları bu gece

aa ben ışıkları kapatmamışım tüh ya ama neyse pokaya kalmamış mısram kapatmış ohhh poka kapatamadın yine hahahahah
günaydınlarrr biz geldik kapatmadık ama açalım ışıkları anlaşılan üzre eşim nöbete gitti ve ben erkenden geldim hadi bekliiorum sizleridee

günaydınlar.teolog arkadaşım hayırlı uğurlu olsun ALLAH bereket versin kazancınıza:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…