bu işin yaşla alakası yok belliki sorumsuz bi birey olarak yetişio o malesef
ben olsam asla almam başkasının bişeyini mecbur kalıp aldım diyeli o beni yer bitirir hemen hemen vermem lazım bende böleyim ve karşımdakininde böle olmasını isterim herneyse başka zmn görüşürüz ii geçer inş terapin cnmm
eet katılıorum sana bende bazen bu sefer hiç konuşmayacağım die giderdim bi çıkardımki çenem ağrımış konuşmaktan anlatmaktan :)garip bi büyü var insan dökülüo ne var ne yok sölüo:)
ben tükan açtım elvancım bak yok yok:)sende alırsın zamanla şekerim
biz yine geldikk
hoş geldiniz ama ben didiyorum:)terapime.
bu arada hanfendi lütfettiler getiriyolar akpilimiklava:
angeli o smiley ne güsel yaaa:)
angelim abinle nişanlısı naptı varmı bi değişiklik yoksa bittimi tamamen
elvancım özele mi gitcen devletemi
eet katılıorum sana bende bazen bu sefer hiç konuşmayacağım die giderdim bi çıkardımki çenem ağrımış konuşmaktan anlatmaktan :)garip bi büyü var insan dökülüo ne var ne yok sölüo:)
tamam elvancım bişeyden emin olmak için sormuştum tahmin ettiğim cevabı aldım:)
angelim bizde şöledir kız tarafı bozduysa nişanı ne var ne yok verir ama erkek tarafı vazgeçmişse hiçbişi almaz istemez bizde böle sizde nasıl
demekki hayırlısı böleymiş üzülmeyin
tamam elvancım bişeyden emin olmak için sormuştum tahmin ettiğim cevabı aldım:)
angelim bizde şöledir kız tarafı bozduysa nişanı ne var ne yok verir ama erkek tarafı vazgeçmişse hiçbişi almaz istemez bizde böle sizde nasıl
demekki hayırlısı böleymiş üzülmeyin
bizde de aynen öledir cssacım.ANGELCİM abimin nişanı atıldığın da biz de çok üzülmüştük.ama şimdi ki eşi ile çok mutlu.eminim abin de ilerde çok mutlu olacağı bi evlilik yapıcaktır.
kızlar ben çıkıyorum geç kalmayım randevuma.dr çıkışı gezcez azcık kocişle bide her hafta ki malum mutfak alışverişimiz var markete uğrucaz.2 kişisin ama hiç bitmiyo istekler kızlar ya.nese görüşürüz canlarım.hoş sohbetler sizeŞeniz
günaydın canlarım opuyorumnanaktan
nasılsınız
ben iyi sayılırım kahvaltı yaptık kocişle
şimdi süslenmeye gidiyorum:))zemuszemus
annişle alışverişe gidicezzemuszemus
uzun zamandır gitmiyordum kızılaya artk akşama kadar gelmem:))
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
Günaydın tünaydın iyi günler.
Angel hanım gezmelere gidiyormuş,pokacım nasılmış?
Elvan sen napıyorsun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?