Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

aynen cnm bende öyleyim.15-20 dk daha burdayım cnm.her gidişimde ne konuşcaz die gidiyorum her terapi sonunda da "aa ne çabuk bitti"die çıkıyorumkaydirigubbakcemile3

eet katılıorum sana bende bazen bu sefer hiç konuşmayacağım die giderdim bi çıkardımki çenem ağrımış konuşmaktan anlatmaktan :)garip bi büyü var insan dökülüo ne var ne yok sölüo:)

eet katılıorum sana bende bazen bu sefer hiç konuşmayacağım die giderdim bi çıkardımki çenem ağrımış konuşmaktan anlatmaktan :)garip bi büyü var insan dökülüo ne var ne yok sölüo:)

aynen cnmkaydirigubbakcemile3

biz yine geldikk

opuyorumnanaktanhoşgeldiniz canlarımmopuyorumnanaktan

hoş geldiniz ama ben didiyorum:)terapime.

bu arada hanfendi lütfettiler getiriyolar akpilimiklava:

iyi barii

angeli o smiley ne güsel yaaa:)

hangisi canım:))

angelim abinle nişanlısı naptı varmı bi değişiklik yoksa bittimi tamamen

bitti canım artık geri dönüş yok(
şimdi alacak verecek davası var hayırlısıyla birde onlardan kurtulsak tamam olucak
abim çok üzgün değil zaten içime sinmeyen şeyler vardı acele ettik diyor hata bende diyor kötü tecrübe oldu onun için(
bakalım hayırlısı

elvancım özele mi gitcen devletemi

cnm 5 yıldır devtlet hastanesine gidiyodum.fazla ilgilenilmiyodu.ama artık ilaçları bırakıp bebek istediğim için özele gidiyorum.çok fazla bi ücret almıyo saolsun dr'um.yani diğer dr bakarak.

tamam elvancım bişeyden emin olmak için sormuştum tahmin ettiğim cevabı aldım:)
angelim bizde şöledir kız tarafı bozduysa nişanı ne var ne yok verir ama erkek tarafı vazgeçmişse hiçbişi almaz istemez bizde böle sizde nasıl
demekki hayırlısı böleymiş üzülmeyin

ay bende gitmeliyim aslında
sürekli yerli yersiz ağlıyorum
bütün hırsımıda kocişten çıkarıyorum
Allah tan anlıyor halimide pek üstüme gelmiyor
ama hiç değilim ya
napmalıyım sence(

bizde de aynen öledir cssacım.ANGELCİM abimin nişanı atıldığın da biz de çok üzülmüştük.ama şimdi ki eşi ile çok mutlu.eminim abin de ilerde çok mutlu olacağı bi evlilik yapıcaktır.

kızlar ben çıkıyorum geç kalmayım randevuma.dr çıkışı gezcez azcık kocişle bide her hafta ki malum mutfak alışverişimiz var markete uğrucaz.2 kişisin ama hiç bitmiyo istekler kızlar ya.nese görüşürüz canlarım.hoş sohbetler sizeŞeniz

aynen canım bizdede öle
eh kız tarafı bozduğuna göre herşeyi getirmeliler dimi
altınlar ve takı seti var
kıyafetlerini zaten istemeyiz napıcaz
onlarında bizde bir valiz abime getirdiği bohçalar var bize getirdiği hediyeler
hepsini topladık hazırladık ve arabaları var tabi gidecek
bakalım aramalarını bekliyoruz(

bizimde öle canım ya
hiç bitmiyor eksikler
bizde pzt çıkıcaz maaşlar yatınca:))

sana iyi terapiler ve iyi gezmeler canımopuyorumnanak
tan

Valla grip iyicene mahvetti beni dün akşamdan bu yana kötüyüm
Arkadaşlarımızın evindeyim eşim az önce gitti benide 1 ssat kadar sonra eve bırakacaklar akşamada yemeğe davetliyiz biliyorsun hiç gidebilecek gibi değilim

günaydın canlarım opuyorumnanaktan
nasılsınız
ben iyi sayılırım kahvaltı yaptık kocişle
şimdi süslenmeye gidiyorum:))zemuszemus
annişle alışverişe gidicezzemuszemus
uzun zamandır gitmiyordum kızılaya artk akşama kadar gelmem:))

öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

günayyyyydınnn

ohh gez bakalım angelim ne güzel.

ekociş napıcak :)

kızılay ha.ahhh ahhh kızlay ahh.burnumda tütüyo hem kızılay hem ankaramafoldumben
nese cnm sana ii gezmeler.

Günaydın tünaydın iyi günler.

Angel hanım gezmelere gidiyormuş,pokacım nasılmış?

Elvan sen napıyorsun cnm?

Günaydın tünaydın iyi günler.

Angel hanım gezmelere gidiyormuş,pokacım nasılmış?

Elvan sen napıyorsun cnm?

iyiyim cnm napim işte kocişle pc başındayız.kahvaltıyı ettik.biraz takılıp dün gidemediğimiz markett alışverişine gidicez.sen napıyosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…