Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

kızlaaarrrrrrr kociş iş buldu sonunda çok mutluyum hemen sizinle paylaşayım dedim

teocum hayırlı olsun canım
çok sevindim senin ve eşinin adınaopuyorumnanaktan

angel neden gelmedinki saat kaç oldu yaa

geldim canımın içi
nasılsın
birazcık iş vardıda sabah sabah onları hallettim
sende na var ne yok bakim:))

uff angelim ya nerde kaldın seni beklioz kaç saattir yaaa
hoşgeldin balım sekreterliktemisin bugünde ee ne var ne yok nasılsın

herkese günaydın.bu sabah bilmem kaçıncı kez alt komşunun eşi ile bağırış çağırış yaptığı kavga ile uyandım.bu uzun zamandır böle sabrediyorum olabilir diyorum ama bakalımnereye kadar.üstelik çocuklarının da sesi geliyo ara da onun yanın da bu derece "nasıl" bir sebepten kavga ediyolar anlamadım

ay yine sinirlerimi tepeme çıkarack bişi oldu.eşimin yiğeni ay güçük te değil ki ya.kaç gün önce akpilimi aldı dayım duymasın dedi dayısı fark etmedi kaç gün oldu bugün terapiye gidicem defalarca sölememe rağmen getir die halde getirmedi.ayyyy ALLAH'ım bu nası bi sorumsuzluktur yaa

uff angelim ya nerde kaldın seni beklioz kaç saattir yaaa
hoşgeldin balım sekreterliktemisin bugünde ee ne var ne yok nasılsın

evet balım bugünde sekreterlikteyim son inş.
pzt yanınızda olucam
ben gelinceye kadar sen gitmişsin ama(

günaydın cnm
bizdede öle ya
üst kat baba oğul sürekli kavga halindeler ve birbirlerine etmedikleri hakaret küfür kalmıyor anladığım kadarıyla oğlan sürekli içen bir tip baba da deliriyor
bağırış çağırış tekme tokat havalarda uçuşuyorakannehir
çok üzülüyorum ve korkuyorum
Allah ıslah etsin ne diyelim

sen nasılsın canım neler yapıyorsun

(

ee napıcan şimdi...

(

ee napıcan şimdi...

sinirden kuduruyorum napıcam.paramm var tamam ama dayısı zaten sinirli bunu çok ii bliyo.öğrense dicek nie bana sölemedin nie verdin felan.tamam param var önemli değil ama olmaz ki böle saygısızlık

bencede saygısızlık sinir oldum ben bile vallahi en hoşlanmadığım durumlardandır elvann

bencede saygısızlık sinir oldum ben bile vallahi en hoşlanmadığım durumlardandır elvann

sorma cnm benim de ama işte naparsın.aradı geliyo şimdi.ne dicek çok merak ediyorum.tamam çok büyük değil yaşı ama küçük te değil 14 yaşın da

sinirden kuduruyorum napıcam.paramm var tamam ama dayısı zaten sinirli bunu çok ii bliyo.öğrense dicek nie bana sölemedin nie verdin felan.tamam param var önemli değil ama olmaz ki böle saygısızlık

iyi niyet her zaman zarar canım
dayısı vermiyosa zaten vardır bir bildiği
bundan sonra vermezsin bi daha :tomato:

bu işin yaşla alakası yok belliki sorumsuz bi birey olarak yetişio o malesef
ben olsam asla almam başkasının bişeyini mecbur kalıp aldım diyeli o beni yer bitirir hemen hemen vermem lazım bende böleyim ve karşımdakininde böle olmasını isterim herneyse başka zmn görüşürüz ii geçer inş terapin cnmm

iyi niyet her zaman zarar canım
dayısı vermiyosa zaten vardır bir bildiği
bundan sonra vermezsin bi daha :tomato:

istesemde veremem zaten siirte çıtı annesinin eşinin tayini.oraya gittiler 2 ay önce tatil için geldiler buraya.

ya bu arada param sadece açık çaya ve orkide almaya yetti.ama ben demli çay severim

angelim abinle nişanlısı naptı varmı bi değişiklik yoksa bittimi tamamen

ben tükan açtım elvancım bak yok yok:)sende alırsın zamanla şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…