Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Ben çok rahatsızım elvancım bu hafta hiç ütü yapamamıştım epeyce birikmişti sabah o8:30 dan 11 e kadar ütü yaptım,sonra bulaşık,ortayı toparlama..vs.Birazdan kahvaltı hazırlayıp eşimi kaldıracağım bu arada size bir bakayım dedim :)

Afiyet olsun sizede

cnm çok geçmiş olsun.ben de 2 gündür üşütmüşüm sanırım boğaz ağrısı nezle grip karışımı bişi var .eşimde bir yerden bi formül öğrenmiş işe yaradı 1 kez içtim yine içicem.kaynamış süte 1 çay kaşığı karabiber atıp karıştırıyosun iyi geliyomuş soğuk algınlığına

Günaydın tünaydın iyi günler.

Angel hanım gezmelere gidiyormuş,pokacım nasılmış?

Elvan sen napıyorsun cnm?

valla çok özledim seni mısram ya..

çok geçmiş olsun şu hastalık illeti bi bırakmadı yakanı

merhaba kızlar
çok özledim sizi
mısracım çok geçmiş olsun canımya
bende annemlerdeyim arkadaşlar laptopumu getirmiştim ama nedense açılmıyor o yüzden giremiyorum
şimdide abimlere indim netten randevu almak için sizede bir bakayım dedim

Elvancım evet sıcak süt ve karabiber karışımı gerçekten çok iyi geliyor birde zencefil ve bal karışımı,nane limon kaynatırken içine bir elma kabuğu eklersen etkisi daha fazla oluyor.

Pokacım bende seni özlüyorum ama hem işlerim hem şu hastalıklar nedeniyle çok sohbet edemiyoruz.ıyileşeyim inşallah daha güzel günlerde sohbet edelim.

Jnazcım ne güzel annenlerle birliktesin.Umarım bebişimizde iyidir:)

merhaba kızlar ben geldim....bir süredir internetimde sorun vardı...o nedenle sizlerden ayrı kaldım...sanırım düzeldi...hihoyyyt

merhaba tatlışım hoşgeldin nasılsın opuyorumnanaktan

bir kaç gündür giremedim...sizleri özledim....sen nasılsın?
bu hafta içinde çapa tıp a gitmeyi düşünüyorom...hiç gittin mi? ben bir arkadaşımla ilk defa gideceğim...

bende iyim şekerim napim annemler bizde maç izliyoz fenerin :)

çapa tıp ta ne işin var tatlışım hayırdır ?

biliyorum tabiki :)

fenerin maçı değil mi?benim eşimde onu izliyor...keşke yanımda olsada onunla uğraşsam...
canım bende baş ağrıları ve dönmeleri oluyor...
ya orta kulak iltihabı yada migren?kesin hangisi araştırmam lazım ve tedavi yöntemlerini...sanırım prof. ların özeli oluyormuş...4 yıldır istanbuldayım ama medeniyetten uzak yaşıyorum...

evet tatlıcım güsel oluyor öle. ben fb li eşim bjk li:)
kızdırıyoruz birbirimizi.. inşallah sizde en kısa zamanda kavuşursunuz canım benim...

çapa tıp fakültesi üni. hastanesi biliyosun tatlıcım. bide özel çapa var..
ama sonuçta araştırma hastanesi ve en iyi teşhisi koyan hastanelerden biri tatlıcım..

çok gemişş olsun canım benim ya...

Kimse yok mu huuuuuuuuuuuuuu?

Tatlırüyacım geçmiş olsun cnm.Migren bendede var,daha çok mide bulantısı yapar,karanlığı sever ışığı sevmez,cafeinli her tür içecek ve şekerli yiyecekler migreni tetikler.Yeşil çay iyi gelir

Elvan alışveriş yaptınız mı?

Ben de az önce geldim saat 18:00 de ablamlarla buluştum efes pilsen in festivali vardı orayadavetliydik gittik ama 10 dk durmamıza rağmen kafam şişti çok yüksek sesle canlı müzik yapıyorlardı
Oradan kaçıp alışveriş merkezlerine gittik.Birkaç cici ve mama ihtiyacımızı aldık

yaptık cnm.oo sende gezmişsin.ne güzel cnm

sağol canım...aynen dedigin gibi şikayetlerim.ve geldimi bir kaç gün beni etkiliyor..........canım sende migren olduğunu nasıl anladılar? nasıl teşhis koyuyorlar?tomografi filan mı?ben kbb mi yoksa nörolojiye mi önce gideyim bilemiyorum...

Tatlım nörolojiye gideceksin bana direkt teşhis koymuşlardı tomografiye gerek görmemişlerdi inşallah migren çıkmaz cnm.

Tatlım nörolojiye gideceksin bana direkt teşhis koymuşlardı tomografiye gerek görmemişlerdi inşallah migren çıkmaz cnm.

mısracım biliyomusun antidepresanları bırakırken aynen migren belirtileri çekiyomuşsun
ben bazen unuttuğum da ilaç içmeyi bi kaç gün yani aynı migren belirtisi gibi şeyler olur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…