Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

sarissacım güle güle kulan
kaça aldınız?
onu bende çok beğeniyrum
belki bizde koçiş geince değiştiriz oturma odaına
çok rahat sanırım değilmi ?

laptopla dalmaçya aldım
kaçtır dalmaçya yoktu
şimdi şeker köpeklerim oldu :)) yuppi :)))

sarissacım güle güle kulan
kaça aldınız?
onu bende çok beğeniyrum
belki bizde koçiş geince değiştiriz oturma odaına
çok rahat sanırım değilmi ?

teşekkürler canım
evet çok rahat
yataşın kanepesi
taksitli 560 a aldık ama kdv indirimi de uygulandı
normal fiyatı 630 sanırım

yaaa kızlar şirkette sabahtan beri
maya takvimi ve sümer takvimi konuşuluyor
ikiside farklı zamanlarda yaşayan medeniyetler fakat ikisininde takvimi 2012 yılına kadar 2012 aralık ayında son buluyor

bende araştırdım ve aşağdaki yazıy buldumm
senaryo korkunç
paylaşıyorum .....

Ağu

28Senaryo 1: Marduk (Nibiru) Gelecek
Marduk Gezegeni 2 Yorum Yapılmış » Marduk; Babil tanrılarından biri. Babil mitolojisinin bir parçası. Bu mitolojik öğe aslında tüm eski uygarlıklarda mevcut. Mısır, Hint, Çin, Maya, Aztek, Türk, Roma, Yunan, ıskandinav vb. mitolojilerinin hepsinde, aynı dönemlerde, çok benzer mitolojik öğeler bulunuyor. Tüm bunların aslında mitoloji değil de günümüze kadar kulaktan kulağa anlatılarak gelen ve tam manalarını yitiren gerçek hikayeler olduğunu düşünülmekte.

Marduk bir gezegen. 3661 yılda bir Güneş çevresindeki yörüngesini tamamlıyor. Bu geniş ve uzun yörüngesinin bir kısmında bizim Güneş sistemimize giriyor ve her girişinde tüm güneş sistemini etkileyen uzun dönemlere yayılan (örn. 100 yıl.) felaketlere yol açıyor. Bundan önceki gelişinde (MÖ 1649) Ege denizindeki Thera yanardağının patlamasını da içeren bir dizi felaketlere yol açtı. Güneş sisteminde de köklü değişiklikler oluştu. Mesela; Mars ve Jupiter arasında bulunan Astroid kuşağı, bir gezegenin (Muhtemelen Tiamat) Marduk ile çarpışması sonucunda oluştu.

Maya, Aztek ve ınka gibi okyanus ötesi uygarlıkların, Quetzalcoatl ve Viracocha efsaneleri yine Marduk ve Venüs’ün çarpışma sahnesini anlattığına dair görüşler de var. Anka kuşu, Phoenix ve Simurg kuşu (Küllerinden doğan kuş) da çeşitli uygarlıklarda Venüs gezegeninin Marduk ile çarpışması sonucu başına gelenleri anlatıyor. Mayalılar da bu gezegenin yörüngesine uygun olarak dünya çağlarını gösteren Maya Takvimini oluşturmuşlar. Benzer bir takvim sistemi Sümerler’de de mevcut.

Senaryomuza dönecek olursak; 21 Aralık 2012 tarihinde Dev Kırmızı Marduk gezegeni Güneş Sistemimize girecek ve içinde bulunduğumuz Dünya Çağının bitmesine neden olacak.

Maya takvimi, daha önceki tüm Marduk geçişlerini birer dönem olarak göstermiş. Ancak bu dönemin bitiminden sonra Maya takvimi son buluyor. Aceba önceki geçişinde Venüs‘ün başına gelenlerin, bu sefer Dünya‘mızın başına geleceğini Mayalar o dönemde hesaplamış olabililer mi?

pınarcığım yataşta o şekilde renkli görmedim ama
senin istediğin renklerde bu tarz mobilya markalarının birinin sitesinde görmüştüm
orta kısmı pembe yanlar eflatunda
ama hangisi hatırlamıyorum

evet uygunmuş ozaman sarissa :))
bende yeşil ve turuncu istiyorum
odamızda yeşil zaten
ya fotoğraf makinem yoktu yanımda
bende evimin fotosunu çekip koyacaktım size

mısraa sen nasılsın?
iyi oldunmu biraz?
derya naber? haftasonun nasıldı?

vavvvv hemen ekle resmi,kısa olan elbisen değil mi canım?
siyah kumaş mı eklettin canım???
canım eşimin akrabaları
eşim evci izni alırsa düğüne birlikte gideriz,ama ben başbaşa zaman geçirmeyi yeğlerim.gerçi onun için iyi olur belki teyzeleri,dayıları,annesi,babası bütün aileyi görecek
moral olacak belki
ikinci seçenek evci izni alamaz çarşı izni alırsa,akşam 5 de teslim olacak,düğün akşamsa ayrı olacağız,içim buruk olacak yine
yada hiç izin alamayacak,ben düğüne gideceğim felan
aman karışık şeyler
Allah hayrılısını versin
zaten yılbaşında tam 15 günümüz kalacak :asigim:

sarissacım hala sivastayım canım.11 gün sonra gidecem allahtan bişey çıkmazsa.renk kartelası oluyo istediğin rengi yaptırabiliyosun yataştada.

bende oturma odamın resmini eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum.

Eklentiler

• $633380984100552500[1].webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 25
deryacığım merak etme kıyametin büyük alametleri henüz gerçekleşmedi
2012'ye az kaldı
bu kadar kısa sürede gerçekleşip bitmez sanırım
yine de Allah bilir tabii

bende oturma odamın resmini eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum.

ooo süperr
güle güle kullan canım
bayılırım köşe takımlarına
ama bize yatılı misafir çok geldiği için daha fazla yatağa ihtiyacımız olduğu için
normal kanepe takımı aldık oturma odasına
yeni aldığımız da yatak oluyor zaten
epeyce yatağımız oldu

ama kıyametin çok yaklaştığı kesin.sadece büyük alametler kaldı.bir çok şey gerçekleşti şimdiye kadar.toplu ölümler cinayetler afetler hepsi kıyamet alametleri.allah hepimize hidayet versin.hiç diğer taraf için çalışmıyoruz.hep dünya için çalışıyoruz.

evet alırken bend eyataklı olmasını istedim aslında çünkü salon koltuklarımda yatak olmuyor.ama bunu görüncede çok beğendim.bide bunun pufu var büyük yanına ekleyince çift kişilik oluyor.bide şişme yatk aldım misafirim gelince şişiriyorum pratik oluyor oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…